Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
No offense, de a Mobilarena szerkesztosege tud fotozni egyaltalan? Nem csak S3-nal, de tobb telefonnal is szar kepeket lottetek, mikozben nevesebb kulfoldi oldalakon sokkal szebb kepeket kepesek kesziteni ugyanolyan korulmenyek kozott... Erdemes felutni par komoly kulfoldi oldalt, ahol osszehasonlitjak a kamerat...
-
ForRedGlory
félisten
válasz FragMaster #620 üzenetére
Ezért sem értem a MA cikkben miért van úgy fikázva, hogy egy 30k-s telefon megegyező anyagból készült. Nyilván Bog egy Isten és kézrátéttel megmondja milyen anyagból van...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Latom nem erted...lehet ha lefuttatom meg egyszer, nekem is 5000 pontot ad, de az ugyanolyan hiteltelen, mint a 4200 pont, mert ahany meres annyi eredmeny... csak a verpistikek a legnagyobb altaluk kapott szamra verik... Na tema lezarva, ha nem erted meg amit irni akarok, ne bennem keresd a hibat.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ezzel a hozzászólással meg is koronáztad az ittléted, gratulálok. Szerintem ha értelmes ember elolvassa azt a párbeszédet, amit egymásnak írtunk nagyon kétlem hogy neked adnak igazad, de téma innentől lezárva. Nem tudom kit hülyéztem el, értdekesen értelmezed a mondatokat...A jövőben nem kérek kommentet TŐLED a hozzászólásaimra.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ti nagyon kesz vagytok ezzel sim darabolassal, lol... irjatok a hulyeseget. T-nel ingyen cserelik ha ott vetted a telefont, es nem csak a micro simet nyomjak a kezbe, hanem egy adapteres verziot... Ketlem hogy masik szolgaltato mashogy adna... Most oszinten, miert is jo otthon darabolni, aztan ha gaz van, majd pisloghatsz, ha a szolgaltato penzert ad ujat?
-
ForRedGlory
félisten
Antutu mennyit mutat S3-on?
-
ForRedGlory
félisten
Thx az antutu eredmenyeket, szepek
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz N.YCityBoy #3470 üzenetére
Most miert veded itt a HOX-ot? Milyen frissitest kapott a HOX, ami a koztudottan akadozo Senset helyre tette es elmegy vele 5 orat? Nyilvan... HTC semmit nem adott ki kb 2 honapja, nem kellene bemagyarazni a szarrol, hogy az csoki... Custom rom mellett mar jobban mukodik a Sense, de ha szerinted nem akados, akkor meg nem lattal olyan telefont, ami tenyleg nem akad... Nem hiaba van ra hamdir altal kiadott javitott Rosie launcher, de.... Mindegy, kar vitazni olyannal, aki nem kepes belatni a hibakat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz N.YCityBoy #3494 üzenetére
FAIL... Na errol ennyit, latom nincs ertelme kormolnom Neked a HTC ONE X telefonomrol, mert ossze-vissza beszelsz. Aki kicsit is jartas a temaban, tisztaban van vele hogy kinek van igaza. Off off
R2, erre tudnek valamit irni, de hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Gyors help, S3-nál hogy nézem meg a product kódot, és mi a független? S2 óta elfelejtettem
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #3806 üzenetére
Jó megvan, elvileg ez ugye?
*2767*438726463
-
ForRedGlory
félisten
Ezt remélem vágjátok mit jelent
-
-
ForRedGlory
félisten
Ja tény, ami tény a külseje minőségibb a HTC-nek, de az izgat a legkevésbé. Veszek rá valami patent rácsos tokot, aztán probléma megoldva
El sem hiszed milyen öröm és felüdülés ránézni az akksira: 36%-on áll és 3óra 15perc kijelző mellett 14.5óra üzemidővel, lső töltés után. A HTC elsírja magát ettől, és semmi spórolás, 2 magot lekapcsolot mókolás, alapból hozza ezt az S3. Végre nem az kell agyalnom, hogy mennyit használhatom 1 nap a telefont, hogy le ne merüljön, mert 4 órát átlagban hétköznap nem nyomkodom meló miatt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz manokaki #3904 üzenetére
Igen, ebben nagyon nagy a különbség, bár amíg nem volt S3-am, addig sem hittem el, hogy a HTC kamerája felveszi a versenyt, de ma kicsit teszteltem. Azért van különbség a kettő kép között, mert HTC widescreenben fotózott (nem vettem észre sajnos), nem állítottam át 4/3-ra, igaz sok mindent nem befolyásol. A különbség nem ebből adódik. HTC-nek nincs normális makrója.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nem árulok el semmit, leszámítva, hogy igyekszem egy mocskos hosszú és részletes cikket írni. Nem szeretném alábbhagyni 8-10 oldalnál, bencsmárk hegyekkel, és minden szinten összehasonlítással. Az utolsó pixelig össze lesz hasonlítva Objektív és szubjektív szemszögből is megközelítve a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
A kék S3 doboza milyen színű? Sötétkék mint a telefon vagy fekete?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Voltam fotózni
-
ForRedGlory
félisten
Vettem egy Samsung Galaxy S 3 flip covert, marha jó lett így a telefon, jól mutat a cover
-
ForRedGlory
félisten
Alakul a Sense a Galaxy S3-on
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Tudjatok mi a szar...?
S3 olyan gyors es jo hogy nem nagyon kell custom romban gondolkodni. 3 napja van meg a telefon es meg root sincs rajta
Egyedul a tema az ami izgatja a fantaziam, custom rom nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest