Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceko
senior tag
Van netán valami hasonló blog androidhoz/galaxy-hoz,mint pl iPhone-hoz a szifon.com vagy iphoneclub.hu ?
KösziLégy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
No.01
őstag
Kijelzo feloldasnal elmulasztott esemenynel mikent tudom rezgesre birni a telefont? Kel hozza kulon app vagy megoldhato gyarilag is v.hogy??
-
törölt tag
válasz Gold_fish #5461 üzenetére
One X az biztosan nem lesz, próbálgattam több alkalommal Telenor boltban mindkettőt és mindig úgy jöttem el, hogy S3 lesz. Sokáig S2-t használtam, szerettem nagyon, de pár dolgot változtattam volna rajta szívesen: nagyobb felbontású kijelző, komolyabb üzemidő, jobb wifi, gps és zenei élmény.
Tudom, pont körbeírtam szépen az S3-at
-
ystuc
tag
Pár dolog, amire megoldást keresek:
1; Továbbra is zavar, hogy az olvasatlan üzeneteket a főképernyőre kitett ikon jelzi SMS és e-mail esetében is, akkor is, ha már nincs olvasatlan üzenet.
2; A Samsung Apps-ról letöltöttem a Real Racing 2 játékot. A kép hibátlan, viszont a hang iszonyatosan szaggat. Mi lehet az ok?
3; Néha előfordul, hogy sokszor felvillan az összes ikon, illetve widget a képernyőn. Ha lassan jelenik meg mind, az nem zavar, de ha így villog, az idegesítő.
4; Párszor előfordult, hogy az összes képernyőm és alul az ikonok is mind eltűntek, csak az alkalmazások gomb volt meg, arra rányomva minden megvolt. Random módon vagy visszajöttek a dolgok, vagy csak az újraindítás segített.
Na, most nagyjából ennyi, előre is köszi a segítséget!
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Pro!Petya
addikt
(#5351)
Az a "majdnem" nem kell oda. -
rolcsibácsi
őstag
tudtok valami progit amivel lehet 360ban rendes panoramat csinalni korbe, fel, le, vagyis minden iranyban fotozni es osszerakja rendesen? ios-en a photosyntet meg az auto stitchet hasznaltam de eddig nem talaltam marketben semmi hasonlot minosegben bar nem kerestem tul sokat, csak annyit irtam be h 360 panorama de erre semmi igaan jo nem volt.
-
addikt
-
Pro!Petya
addikt
válasz Jeanne d'Arc #5469 üzenetére
Szerintem nálad user error a zenelejátszó probléma!
Nálam semmi probléma!
Csak napi 1-1,5 órát használom..[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Hali, most vettem ebayrol egy 16gigas karit, eddig csak neztem a forumra amikor az volt hogy nem hasznalhato mass storage-kent, ezt nem igazan ertem, jo a teloba kell bemenni es ott van kulon a telo memoriaja meg a kartya, de ez miert is baj??? Lassabb vagy mi?? Meg nem raktam ra semmit..
-
Teffi
csendes tag
Köszi, azon már megvolt az elsők között. A csatolt linkről már mindent kipróbáltam, kivéve a Factory Reset-et, de ha nincs jobb ötlet, azt is megpróbálom.
Első Samsung telefonom, ezért fontos kérdés: gyári LF5 van rajta rootolva. Arra felmegy az LFB OTA update rendben? Root marad vagy újra kell CF-Rootolni az update után?
Köszi még1x.[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Nállam valami gebasz van,mert 12 óra alatt 15% ig merültem.
Volt egy kis zenehallgatás 30 perc,meg kb egy óra netezés,és ennyi.
Valami program használja a Gps-em mert mindig villog. -
No.01
őstag
Tudtok v.mi helyet vagy esetleg app-ot ahol talalok jofajta hatterkepeket erre a felbontasra? Nem kell elo, mozgo, csorgo csak szimplan legyenek jok
-
Drbonci
aktív tag
A 10-es Omega romot vki felrakta már? Van benne vmi lényeges újítás?
-
lafaty80
addikt
Na sammobile-on fent van már a I9300XXBLFB XEH rom
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
bordi10
senior tag
válasz rankesz #5482 üzenetére
Szerintem a gyári nem tudja...Opera Mobile, na az tudja
Gyári nálam fagyasztva, több mindent sem tud még, amit az Opera igen.Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
Asphalt 7: Heat, 1 dolcsiért se Kolléga HOX-án be-beszaggatott, S3-on nem.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
addikt
-
fuximaxi
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #5490 üzenetére
Ezt nem igazán értem, most jelent meg, de neked ment anno 3GS-en? :S:S:S:S
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Beri78
őstag
válasz Jeanne d'Arc #5490 üzenetére
szerintem arra gondol, hogy HOX-on szaggat, S3-on nem...
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Mic ACE
aktív tag
Itt most valaki vagy fáradt és nem figyel, vagy funkcionális analfabéta.
"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
-
addikt
-
fuximaxi
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #5494 üzenetére
Értem én, hogy megy 3GS-en csak előbb úgy nyilatkoztál, mintha ez 1 éve lett volna kb. A játék amúgy június 21.-én jelent meg iOS-re és 25.-én androidra. Működik SIII-n, és a 4.1-es android is jön majd, akkor várhatóan még jobb lesz.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
bordi10
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #5494 üzenetére
Működik bizony, jópofán van megoldva a letöltés: a Playről ha már megvolt a fizetés nem csak az apk jön le, h aztán a játékból letöltsd azt a laza 1.3 gigát, hanem a Play-en keresztül jön le az egész cucc. Gyönyörű, röccenésmentesen fut, nincs "széthúzva" a képernyő, tényleg 720p(ott látni egyből, h a loading karika, az kör alakú, nem pedig fektetett ovál, ahogy az néhány játéknál lenni szokott )
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
thork
csendes tag
Azt akarom kérdezni , hogy valahogy azt be lehet-e állítani , h ha videózok , akkor közben be lehessen kapcsolni a vakut , ne keljen leállítani a felvételt , bekapcsolni a kamerát , és új felvételt csinálni ... ?
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest