Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
válasz manokaki #427 üzenetére
Ha nincs türelemed kivárni, míg kiforrja magát a gyári sw.... Az s2-t az elején vetted? Mert igencsak akadoztak rajta a korai sw-k.
Mit vársz az s3-tól? Hasonló erősségű a hw., sw-t fejleszteni sose tudtak. Mindez igénytelen műanyagba csomagolva bazári kinézettel. Sok szerencsét hozzá.[ Szerkesztve ]
-
gstup
csendes tag
válasz manokaki #720 üzenetére
Szia!
Én is megtapiztam ma MA FaceB. talin.Szerintem a fehér nagyon elegáns.Jobban tetszik mint a kék.Először rossz volt a fogása,mert a gyengébbik kezemben fogtam.Amikor átvettem az erősebbe sokkal magabiztosabban tudtam tartani.Tény,nagy.De gyönyörű és még a használható kategória a mérete(számomra,átlag kézméret).Tényleg igényesebb élőben mint a képeken.elsőre ennyi....
[ Szerkesztve ]
-
Szabolcs22
tag
válasz manokaki #800 üzenetére
Ja mint pl a pesti gsm üzletekből 1-2? Láttam én is hogy már van nekik,de úgylátom egyesek már tudják az igazságot hogy mégsincs!
Amúgy meg minden tök jó ezekbe a telefonokba, meg már aránylag a vidók minősége is jó, de könyörgöm az S II nél is a hangfelvétel magában az 1080P-s videóban 60,7 Kbps/16KHz/1csatorna.... Inkább gyúrjanak rá erre mostmár!!!
Ez így csak eszembejutott most,de nem magát ezt az s3-at szídom,-nincs vele bajom,én is ezen vacilálok-csakhát ha már lúd,akkor legyen kövér! Vagy ti nem így gondoljátok XY értékű modelleknél?Szabolcs
-
törölt tag
válasz manokaki #984 üzenetére
Nekem az SGS2-m 2x romlott el. Először bevittem egy gyorsszervizbe, onnét átküldték Budaörsre, 1.5 hét alatt lett meg.
Másodszor, 3hete romlott el, kihívtam a szervizest, hozta a cuccokat hozzá és a helyszinen cserélte a főpaneleket és 1 óra múlva távozott én pedig használtam a telefonom. Tehát kijönnek és a helyszínen javítanak SGS2, Note, Nexus telefonokat, mivel ezek prémium kategóriás készülékek. Ha nem tudja javítani, mert nincsen főpanel akkor elviszi, de ad egy Galaxy Ace cserekészüléket.[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz manokaki #1050 üzenetére
nincs mit. amúgy itt egy hiteles hirdetés
-
Dr. X
aktív tag
válasz manokaki #1063 üzenetére
A megrendelésemben volt valami hiba (nem tűnt fel) ezért a Telenornál törölték, de azt mondták ettől még érvényes az előrendelés. Ezt szerintetek még simán visszamondhatom nem? Csak, mert a múltheti 179 ezres ár mára már csak 162389Ft. Tiszta vicc, hogy 4 nap alatt 17 ezret csökkent az ára. Akkor most a rendelésemnél marad a 179 ezer, ha nem mondom le vagy a 162 ezer lesz amennyi most?
-
rígel
őstag
válasz manokaki #1093 üzenetére
Én 5000 körüliekről tudok, mindenütt ez olvasható. A legelső megjelenés előtti tesztek szóltak ilyen pontértékekről, de akkor még nagyon optimizálatlan volt a sw, Rögtön ki is jött az update,majd azóta még 2. Az első update után már 5000-5500 közötti értékeket mértek.
updt.:
Mint írtam ezek a tesztek a megjelenés előtt kiadott optimizálatlan sw-rel rendelkező rendelkező telefonokkal készültek. Youtube-on, fórumokban írt számok jobban tükrözik a valóságot.[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz manokaki #1097 üzenetére
Pedig elhiheted! Ezek a valós számok, olvass utána, ha nekem nem hiszel.
Egyébként az első sw-nél rendszeresen 1Gh-en üzemeltek a procik a teszteken, annyira optimalizálatlan volt az órajelmenedzsment, amit aztán javítottak. Ezután az üzemidő is jelentősen javult. Valszeg ebből adódnak a viszonylag nagy különbségek.
Sebtében kiadott optimalizálatlan sw., ami még mesze nem tökéletes, de alakul. Ez volt az ára a korai megjelenésnek.szerk.:
elég lesz csak optimálisan (leg és bb nélkül)[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz manokaki #1110 üzenetére
Rögtön 10000-et, nem?
Viccet félretéve, lehet hogy javulni fog, de nem számottevően. Az sgs3 sw-e nem olyan kutyafuttában készült, volt idő optimalizálni a megjelenésig.
Azért jegyeztem meg hogy 5000 pont körül teljesít a HOX Quadrantban, mert félrevezetőnek találom a 4200-as értéket.
Egyébként tényleg nincs jelentősége, akár 4200, akár 5000, vagy 5500 vagy még több. Jelenleg nincs semmi ami komolyabban megizzasztaná ezeket a SoC-okat. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest