Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Köszönöm a választ!
Pont ez a bajom! Be van állítva, hogy vezeték név szerint tegye sorrendbe és az is, hogy vezeték név szerint legyenek listázva is! Ennek ellenére van amelyik a vezetéknév szerint van sorrendbe és van amelyik a keresztnév szerint. Volt olyan, hogy fogtam kitöröltem a keresztnevet és átírtam egy kis módosítással és akkor megjavult!
-
dancsuri
veterán
dehát az 1.2 giga lejön egy szempillanrás alatt, utána meg a szolgáltató lekorlátoz GPRS-re, akkor mire jó az egész
(#42681) kengyel
ugyanannyi mint az 1 gigábol vagy az S1 512 megájábol, ugyanis az android amint fogytán látja a memóriát a régóta várakozókat kilövi, nyilván több ram esetén több app várakozhat ami persze nem rossz[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Yeffy
veterán
na ugye
persze, gondoltam, h már tojnak a 3g-re, bár a h+-t nyomathatnák.
mondjuk nem ismerem a technológiákat, h van-e közöttük átfedés. mármint, hogy egy lte-s torony egyúttal pl h+-t is tud "sugározni"...
nem tudom, sajnos nem dolgozom ilyen melóban...dancsuri: én sem az lte miatt venném, hanem a 2g ram miatt, amiből - ahogy Gizmo papa is írja - baj nem lehet...
Joshi: szerintem pl egy 10+ ezres település már nem a falu kategória...
meg hogy mást ne mondjak, itt is összevissza a minősége, holott ez egy megyeszékhely... -.-"[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
dancsuri
veterán
na a vitának vége
felkereslek, egymásmellé állunk én a 3G-vel te az LTE-vel és mondjuk betöltetjük az Index oldalát (az elég nehézkes) és stopperrel az egyik haverom leméri a különbséget(#42696) w333
neeem? akkor ne akarj nindent
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Merlegelni kell. Pl az s3 hatlapja mindenkepp karcos lesz,hacsak nem folia vagy tok van rajta. A tobbi resze jol birja. En is vigyazok ra,de nem ezen kattogok egesz nap h vajon hol es mitol serulhet meg. Ahogy fentebb irtak ez egy eszkoz nem egy balvany. Szerintem sokan mar-mar betegesek ebben a telefon dologban. Mindig ujabb,mindig nagyobb mindig valami rom,naponta csereljunk 20at,8bumper tok 15folia elore,20hatra nehogy a pekingi barsonyterito hozzaerjen a 7.foliahoz. Lassan mar a foliat is foliaval vedi. Nem tudom hogy van ideje valakinek egesz nap ezzel foglalkozni,illetve napi 89rom kernel cseret vegrehajtania. Az emberek mar szinte belebolondulnak ebbe a telefonmamorba. Nekem is volt ido,hogy nagyon rafuggtem,de rajottem ez CSAK egy telefon. Majd elerjuk azt is,hogy szinte tokeletes keszuleket kapunk a kezunkbe,nem tudom ugy mi lesz a kronikus buheratorokkal .
-
apaszka
veterán
Üdv!
Sok dologban osztom véleményedet!
- A ROM ban is majd mindenben! Tényleg jó a Samu féle eredeti,csak kicsit sok saját vackot rakott bele! Viszont kipucolva,tényleg jó! A főzött viszont kíváncsivá teszi az embereket,hogy mivel,miben nyújt többet!
Gondolom a Samu is figyeli pár komoly ember,vagy csoport munkáját ! Van azért mit tanulniuk,hiszen sok nagy agy van a ROM főzők közt! Persze vannak kik csak skinezik más munkáját, azokat nem érdemes említeni!-Szerviz! Ezen szerintem senki nem vitatkozik,hogy az egyik,vagy talán a legeslegjobb szerviz ami van kis hazánkban! Személy szerint én is ezt vallom,hiszen Sony,Nokia ,...szervizekkel volt kapcsolatom,és messze nem voltak ilyen korrektek!
-Fólia Én használom,,és a hátlapomon is van ! Igaz majd tényleg gyári hátlap ára volt,de a jó minőséget meg kell fizetni! Ez ízlések és pofonok! Túl sokáig nem szoktam használni egy telefont,és mindig karcmentesen adtam el!
-Támogatás Tényleg elég jó ebben is a Samu,bár azt a vacak 4.2 tőt nagyon várom én is! Az LG,tudom,hogy egy nulla ilyen téren! Reklám GOO supppport NULLA ! Áh elég volt belőlük!
További szép napot!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
az ujonan gyártott Összes okostelefon LTE képes (ennek az akciónak semmi köze hozzá, az LTE-e GS3 ellett fuserálva ennyi, az elképzelt áron a kutyának se kell, igy se nagyon)
(#42906) spawn21
csak azét tiltják le aki részletre vette,és nem fizeti a hitelt, az meg a számlábol kiderül[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Ebben teljesen igazad van. Most a T. részéről egy nagy biznisz az S3 LTE. Én egyenlőre tartózkodom attól a hálózattól, hisz a 3G is kiszolgál. Sőt GSM módban használom Ezért sem tervezem az LTE telefonok vásárlását.
(#42908) w333 Az android 5 "gépigényére " én is kíváncsi leszek
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
rankesz
veterán
Sokan azt nem veszik figyelembe hogy a legtöbb ember nem csak arra gondol hogy MOST elég-e az 1 giga ram, hanem szeretné a telefont még 2-3 év múlva is használni, aztán egy 5.x-es rom már lehet szűkös lesz az 1 GB-on.
Persze aki minden évben megveszi az aktuális kis szíve vágyát annak nem annyira számít, csak az hogy pillanatnyilag bőven elég az egy giga is. -
dancsuri
veterán
lehet szerinted butaság de én PL. játékon kívül másra is használom, napiszinten segít a navigálásban és a tiltott 3 betüs a TMC infók nélkül bizony nekem pénzbe kerülhet, Itt az LTE-s szóba se jöhet
(#42911) vricsi
igen, de van attol sokkal frisebb is[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Ha nekem is mint nálad azonos árban lenne ,akkor én is azon lógnék az biztos Ebben az esetben én is használnám. Nem láttam még működés közben az LTE hálózatot ,de gondolom szuper lehet
(#42920) w333 Ha egy pár nappal hamarabb kapja meg az nem baj. Csak mi is kapjuk meg !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Zsolaf
addikt
Igen, LTE-re nem is volt 4.0.4
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacko84
aktív tag
Nem probléma a hűség az igy is van előfizim ez pedig egy társkártyával lenne megvásárolva. fehérben szeretnék mindenféleképpen. vmi lehetőség van hogy a telót össze kötni lcd tv-vel és nézni a tv-n a képeket vagy akár videókat amit a telóval készítettünk??bocsi az alap kérdésekért... biztosítást kötött vki a készülékre? én az előző telómra kötöttem mert olyan helyen dolgozom hogy nem lehet tudni mikor mi érheti igy erre is tervezem,csak nem tudom mennyi lenne mert a 80 ezres telónál volt 1300ft havonta akkor egy 125ezres telónál mennyi lehet ??
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Kunsztler
senior tag
Az az Ha feketébe veszek S3 lte verziót az csak szolgáltatós lehet?Ki van függetlenitve?
Fekete szinbe leht náluk kapni
Ki nem bontott dobozból rá van írva honna származik vagyis rövidités?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
dancsuri
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Természetesen jogos, hogy véded a saját készüléked, de attól még az a kijelző messze nem a felső kategóriába való. Kicsi betekintési szögek, fekete = szürke. Élesnek éles a kép semmi kétség. Az, hogy te a Z-t választottad azt jelenti, hogy együtt tudsz vele élni. Én nem tudnám azt nézni egész nap. A külseje valamint a vízállósága viszont nekem is tetszik.
Tisztában vagyok vele miben mennyi memória van, de azért az áruk sem ugyan annyi. Kért véleményt, én leírtam az enyém. Nem kell ezen pörögni.
Szerk.: Öcsém Z-t használ tisztában vagyok a képességeivel. Nem írtam volna le, ha nem láttam volna még.
[ Szerkesztve ]
-
SBMke
tag
Természetesen az LTE re gondoltam.
Ha már lud legyen combosSzóval akkor ahogy nézem hátrányok :
1 LG szar mert nem lehet beltolni karit + akist kivenni + katmera kilóg + esetleg frissítés neccesebb
2 Z szar mert kijelzője "nem a megszokott"
3 SG3LTE ? Szappantartó, szar hátlapElőnyök csak a különbségeket írom, mert azért valljuk be a hardware majdnem ugyanaz:
1 LG jól összerakott tömör, minőségi
2 vizálló...
3 kivehető aksi + memóriakariIlletve ami engem kicsit eltántorít :
1:LG software illetve a fözött romolás lehetősége azt hiszem itt 0 ( legalábbis XDA elég üres ), kicsit aggódok a nem kivehető aksi miatt ( nekem azzal nincs bajom hogy sd kari nem megy bele )
2: épp nem mozgat hogy vízálló vagy sem, szimplán a kijelzőtől félek, élőben nemláttam de jutub alapján azt mondanám hogy eléggé "fakó" , illetve kamera felvételt láttam tőle jutubon, az botrányos, igy ezt a készüléket annyira nem erőltetném
3: SG3LTE: Hardware gomb zavar, szappantartó forma nem jön be, bár ez akár pozitiv is lehet ha kénylemes emiatt, illetve tesztekben az aksit ennél a telónál "huzták" le a legjobban, vagy csak nem voltam elég figyelmes.Tanácstalan vagyok, a baj az hoyg egyiknél sem érzem azt hogy igen, ez jobb lesz és ebben biztos vagyok.
Mondjuk anno a 2x nél ezt éreztem és hát rá is *** tamSzóval nemtudom.
-- SBM --
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest