Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Szombaton lettem boldog tulajdonosa egy S3-nak. Volt már szó a topicban keret repedésről (vagy illesztés ) a sarkoknál. Nos nekem is fenn áll a probléma és nem találtam konkrét választ hogy ez gyári hiba vagy ez valóban csak illesztés akar lenni. Ami bitos hogy tizedmilliméter pontosan ugyanott találhatóak meg a törések viszont van ahol durván látszik van ahol pedig mintha végig sem futna. Ezért is gyanús nekem. Valamint a hátlap levétele után látható hogy nem folytatódik a törés szóval nem értem hogy lehet ez illesztés
Cserélt már valaki ilyet gariban? Voltam ma benn a telenornál, de minden S3/S3 mini ugyanilyen volt.
Annyira nem zavar a dolog de ha gyári hiba akkor mindenképp cseréltetném -
Kh@oSz
aktív tag
Rendben akkor volt egy felesleges utam Csak azért volt furcsa mert egyik saroknál szinte nem is látszik, máshol pedig elég erőteljes
-
Kh@oSz
aktív tag
Igen erre én is kíváncsi lennék, bár ismerve a kínaiakat ezek mindent lemásolnak
Ez pl elég occó(#42365) Gizmo94
Akkor egy próbát bőven megérhet ennyiért[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy tudnám cm10.1-be portolni a 4.2.2-n debütált gömbpanoráma módot?
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz cassius.clay #43281 üzenetére
Ha jól gondolom az a több ablakos mód lesz. Megoszthatod a képernyőt két részre. Note2-ben jött be ez a funkció.
A nagy babra hosszan kell nyomni
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz cassius.clay #43284 üzenetére
Megvolt a hosszan(2-3 sec) nyomás a nagy babra?
Szerk.: Akkor az szerviz lesz
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
Ki szeretném próbálni ezt a MIUI V5-t mert látom kezd alakulni. Jelenleg cm10.1 van fenn és siyahkernel.
A kérdésem hogy simán mehet fel dualbootba a miui ? -
-
-
Kh@oSz
aktív tag
Valaki próbálta már feltenni a temasek's féle romot dualbootba második romnak?
Mert nekem csak a cm animáció pörög és nincs tovább, pedig már háromszor próbáltam. Siyah-val nem haverok? -
Kh@oSz
aktív tag
Az elkészített képeid hány százalékánál használod t2f-t vakuval? Én elég sok képet lövök vele, de csak most próbáltam ki hogy így fagy-e (és igen). Egyébként sincs sok értelme sötétben a középponttól eltérő hely fókuszálni. Max közeli dolgoknál ott viszont az előtér beég, a háttér pedig be fog bukni Természetesen nem a szokásaid akarom kritizálom, csak általánosan tekintek a dologra
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz Black&White #45219 üzenetére
+1
Én is kipróbáltam. Nagyon jó és letisztult kis rom. Egyedül ez fogott meg a gyári kipucolt romok közül. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz dancsuri #45355 üzenetére
Attól még lehet tökéletes egy átlag felhasználónak akinek bejön a Holo kinézet, és szereti hogy gyors és smooth minden. Ez a tökéletes rom dolog is full szubjektív. Nekem egy gyári rom alapú sem tetszik igazán, szóval nekem meg az nem lesz sosem tökéletes. Én csak CM-et használtam (S1,S2) és sosem volt vele komolyabb problémám.
Mindig ez a téma hogy szar a CM, hát nem kell használni akinek nem tetszik[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz Black&White #45409 üzenetére
Eddig nem jutottam el Köszi
(#45412) dancsuri: köszi! Ezeket egyébként hogy kell feltenni? Tudom hogy cwm-be flashelni, de a 4.2 camera app-nál olvastam hogy ki kell törölni valamit valahonnan a \system-ből talán
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
-
Kh@oSz
aktív tag
Meg tudná valaki mondani hogy tudnám cm10.1-re rávarázsolni a nexus 4 home back és menu "gombjait"? Talán kényelmesebben elérném egykezes használat esetén mint a fizikai gombokat
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz kelzsoca #45573 üzenetére
Fent van az alap cm10.1 és másodromnak pedig a tiédet tesztelem.
Egyébként még gyorsabb lett mint az alap rom szóval eddig nagyon rendben van, és az akkuidő is javult.
Ami egy kis negatívum, és ha esetleg lehetne majd javítani az a kamera beállítási lehetőségek. Túlságosan ki lett pucolva.
Ami kellene bele szerintem:
-fókuszmód választás (makro)
-éjszakainál és a napnyugtánál ki lehessen kapcsolni a vakut
-a bekapcsológombbal lehessen exponálni. -
Kh@oSz
aktív tag
CM10.1 alatt mindenkinek megy a wifi tethering? Nekem nem akar működni az alap és kelzsoca verziójában sem
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz cassius.clay #46800 üzenetére
Nem akarok beszólni de az első hsz-t miért nem olvasod el? Minden le van írva lépésről lépésre kb.
Én azt javaslom hogy tedd fel a siyahkernelt. Elsődlegesnek rakj fel valami stabil gyári kipucolt romot, és dualboot-ban másodromnak pedig tesztelhetsz bármit. Nem nagyon lehet gubanc.
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz cassius.clay #46811 üzenetére
Ilyen stílusú emberekkel inkább nem is foglalkozom Amit írtam azért írtam mert sorozatban kérdezel sokat, majd rá 3 percre jön a hsz hogy "ja megoldottam". Kvázi kapkodsz összevissza ahelyett hogy informálódnál.
Azért merek beszólni mert pár hete én is innen kezdtem, de a híres első hsz-ből megértettem mindent, pedig nem vagyok géniusz
De részemről ennyi mert nem vagy nagy vitapartner. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz koxminator #46847 üzenetére
Én is így használom a telót. Mondjuk nálam a CM10.1 az elsődleges és főleg a gyári alapú romokat tesztelgetem, hogy melyik lenne jó másodromnak. Nekem is az a célom hogy megtaláljam a számomra megfelelő gyárit és ha kell a hosszabb üzemidő és a tökéletes kamera akkor azt használom. Más esetben meg pörgős CM10.1
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz mgTerminator #46850 üzenetére
Az alap cm10.1 van fent és kipróbáltam, nekem is csak egyszer játsza le, nincs ismétlés Nem tűnt fel eddig mert több perces szám volt beállítva. Gondolom Te valami pár másodperces hangot szeretnél csengőhangnak. Esetleg valami programmal próbáld végteleníteni. Én nem találtam erre beállítást sajnos.
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz mgTerminator #46856 üzenetére
Lehet lopom ezt a csengőhangot. Találtam hosszabb verziót youtube-on. Biztos van még hosszabb is. Offliberty-vel le tudod tölteni, csak másold be a linket
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz roberto211 #46936 üzenetére
Nincsen benne mozgás funkció, és úgy általában az összes samu feature hiányzik belőle.
Stable verzió csak cm9-ből van ha jól látom de az még ICS, szal nem kell vele foglalkozni. A legfrissebb nightlyt kell feltenni mindig.
Az alap 4.2 kinézet ez amikkel a nexusok kijönnek. Semmi csicsa -
Kh@oSz
aktív tag
válasz roberto211 #46938 üzenetére
Annyira nem próbálgattam a gyári romokat mert minden S telómon CM10 volt és nekem az jön be
A CM rom nagyon gyors és smooth, viszont ez az akkuidő rovására megy valamint a camera minősége elmarad a gyáriétól. Kinek ez jön be kinek az. Igazából minden rommal kell egy kis kompromisszumot kötni, neked kell megtalálnod a számodra megfelelőt
Gyári alapúból amik egész jók az a WanamLite és a sone 5.7
CM-ből pedig van az alap és azok verziói a temasek vagy kelzsoca mester finomhangolt romja.Ja és van még egy kis finomság a MIUI V5
Szerintem ezeket érdemes kipróbálni
Javallott a siyahkernel dualboot opcióját tanulmányozni és azzal lehet próbálgatni a romokat[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz trobi28 #47962 üzenetére
Bootloop? Én így szoktam feltenni 2nd romot:
format 2nd - install rom - fixed - wipe a 2nd romnak. Ezután az elsődleges partíción wipe cache/dalvik - majd siyah flash.
Amikor nem így csináltam sokszor a logonal nem ment tovább a másodlagos rom, amióta ez a menete minden felmegy.
Lehet van ami nem kell, de én így szoktam. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz mgTerminator #48047 üzenetére
Ez a szín dolog abszolút ízlés dolga. Nekem spec fehér van, mert az jött be legjobban és nem vagyok gyenge lány Szerintem elég trendi szín
-
Kh@oSz
aktív tag
Ha már hátlap a téma. Van valakinek tapasztalata olyan hátlappal ami kevésbé csúszik? Esetleg kicsit gumírozott vagy kevésbé csúszós anyagból készült példány. Ebay-en néztem már párat, de képről nehéz megmondani hogy jó lenne-e.
-
Kh@oSz
aktív tag
Én is rendeltem a héten egyet. Én inkább bújtatós tokot szeretek használni, de egy próbát megér. Max eladom ha nem jön be Milyen színben rendelted? Én Sötétkék cover és fehér keret. (fehér a telóm).
(#48061) koxminator
Ha jól látom ez nem a hátlap helyére megy hanem egy cover ugye? Nekem a hátlap helyére kellene mert inkább bújtatós tokban hordom, és coverrel nem hiszem hogy beférne.(#48069) roberto211
A hátlap nekem is recseg picit a töltőcsatlakozó felől, de még a tűréshatáromon belül van így nem foglalkoztat annyira. Az S sorozat sosem az anyaghasználatáról volt híres. Szal ez benne van a pakliban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest