Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
-
trobi28
addikt
válasz asprey #38900 üzenetére
Én simán mennék a fogyasztó védelmi felügyeletre ugyanis a két dolog nincs össze függésbe,ne hagyd annyiba,már csak azért se nert akkor tuti hogy mással nem merik eljátszani ha valaki mgfingatja őket
CSINÁLJ TÖRTÉNELMET,LÉGY HŐSBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
vtommy
aktív tag
válasz asprey #38900 üzenetére
Érdekes, nálam S2nél komplett szervizet épített a konyhapultra a csávó csak pislogtam.. és 5perc alatt szétkapta a telefon kijelzőjét, majd cserélte egy újra.(keret repedésem volt + beégés)
Szerk: Tudom hogy s2 nem s3, viszont pont rákérdeztem, hogy megy e még valamerre és erre az volt a válasza, hogy egy s3 kijelzőt cserélni.. úgyhogy csak nem lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Beszereztem ma egy Xperia Z-t.
Fura fogni egyszerre a kettőt.
Nem annyira rossz ketyere
s24U+15p
-
Jaffa75
őstag
válasz trobi28 #38903 üzenetére
Sony-nál ilyenkor tuti hogy buktad a dolgot... Nyitottál egy bl-t, oszt jószerencsét a garinak.
ezek mellett egyetértek azzal, hogy sw/hw ily módon nincs összefüggésben, és így mi alapján vonja meg a garit? azért azt lássuk be, hogy sok dolog csak nálunk működik így...
-
Laraxior
titán
válasz Norbi8719 #38904 üzenetére
Akkor lehet nekem is ezt kellene, mert rohadtul nem cserélték ki a telefonban a jack-csatlakozót és feszegetnem kell hogy szóljon a fejhallgató.... Kérek megint egy háznál szervízt, aztán ha nagyon nem akarják megtalálni a problémát, akkor megemlítem a fogyasztóvédelmet, mivel már kétszer basztatták a telefonom, de istennek nem akar megjavulni...
De persze papírt azt adtak, hogy a rendeltetésszerű használat során nem tapasztaltak semmiféle rendellenességet Akkor mi az anyám pi**ájáért nem szól?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nggabi
félisten
válasz Jaffa75 #38907 üzenetére
a mai síráshoz tenném hozzá h a ****valamelyik*nem samsung**** szervizben ha nem köszönsz amikor belépsz már ugrott is a garid... ezt most persze kisarkítottam, de tény h ez a szolgáltatás a samsungnál így ahogy most van még mindig messze a legjobb. nem kell beutaznod a gettóba, nem kell szabadságot kivenned, háznál cserélik a "beégett" kijelzőt is, nem néznek semmit... ha elviszik előfordulhat h tüzetesebben átvizsgálják a telót, ez ilyen... aki romol annak tisztában kell lenni azzal h bebukhatja.
arról nem beszélve h sokan olvassák a fórumot. üdv szerelők
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Jaffa75 #38915 üzenetére
velem először korrektek voltak, bár egy kicsit rámenősen kellett viselkednem... utána viszont asszony sonyjáról pattogzott a lakk, már emailben elküldtek a p@ba am nem akartam így nevén nevezni a céget
Yeffy: azért valljuk be h a fizikai sérülés eléggé nehéz ügy... nem mondom h nincs igazad de ezt így nem tudod bebizonyítani soha.
"szenyor dzsíííí"
-
maxim01
aktív tag
Telefon biznisz Na ezért kell vigyázni kitől mit veszel.
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Gold_fish
tag
Telenoros, legfrissebb gyári romos (rendes gyári ota frissítés), módosításmentes telefonom van, és most vettem észre, hogy a gyári üzenetek (sms) alkalmazásban ha megnyitok egy sms-t/beszélgetést (az üzenetlistánál még nem), működésbe lép a proximity sensor. Annyi, hogy sötétben vörösen dereng a szenzor, mikor működik, és megnyitom a beszélgetést, ég, kilépek, nem ég. Nem tudom, hogy ez mióta van így. De nem kapcsolja le a kijelzőt, ha matatok a szenzor előtt. Régebben a Viberrel volt olyan gond, hogy állandóan égett a szenzor, akkor le is szedtem. Azóta visszakerült a Viber. Vajon van összefüggés a Viberrel most is?
-
FuRiONight
őstag
Délután vettem le 90%-ról és közben is volt töltve, energiatakaros mód-ot nem kapcsolatam be. Újraraktam a telót, 5 játék, FB és skype van fent, és egy WP8 launcher. Gyári sw, no root, semmi buhera. Nos?
[ Szerkesztve ]
-
joncy
csendes tag
Sziasztok! S3-nál az internetet csak az értesitési sáv lehúzásánál lehet bekapcsolni? Widgektént nem lehet ilyet kirakni??i
-
trobi28
addikt
válasz FuRiONight #38921 üzenetére
A legfontosabb megint lemaradt.Mennyit ment a kijelző percben?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
natë
nagyúr
Megjelent egy orosz rom, ami 100 megával több, mint a korábbiak. Szerintetek megér egy próbát?
-
AndrewTdi
addikt
válasz FuRiONight #38926 üzenetére
Ennyit tud a gyári rom. Nálam is ilyesmi jön ki ha utánaszámolgatok.
-
trobi28
addikt
válasz FuRiONight #38926 üzenetére
És ez neked nem elég???
Mit vársz 10 óra kijelző időt?
Bőven jó ez,sőt 2-3 nap után optimalizálódik a fogyasztás,be kell állni a romnak.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
AndrewTdi
addikt
válasz FuRiONight #38929 üzenetére
lentebb azt írtad, energiatakarékos mód kikapcsolva.
-
balazs1022
őstag
sziasztok!
Használ vki közületek Beats audio-t vagy voodoo soundot S3-on? Van annyival jobb a hangzás h megéri ezért rootolni a telót? Igazából azt szeretném ha hangosabban szólna. Ha az EQ "auto"-ra vagy "normál"-ra van állítva akkor megfelelő a hangerő, de akkor semmi basszus, ha meg "bass boost"-tra akkor jó a basszus csak nagyon halk. Erre keresek megoldást.
Ja am jó füleseim vannak és tudom h simán bírják a nagy hangerőt.köszi!
-
vtommy
aktív tag
válasz balazs1022 #38931 üzenetére
Használj powerAMP-t, a gyári zenelejátszó használhatatlan, mint kb minden mobilban
-
natë
nagyúr
válasz balazs1022 #38931 üzenetére
Boeffla kernel és mindent kihozhatsz a Wolfsonból
-
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #38917 üzenetére
+ nggabi: lehet, de tényleg egyrészt kétséges a végeredmény, meg nincs is rá időm/erőm, h baszakodjak vele...
és sajna később sem hiszem, h lesz...
de azért majd gondolkodom rajta...
balazs1022: Siyah, és a Perseus kernel tartalmazza az S1-ről átportolt Voodoo "tuningot", amit STweaks menüpontban érsz el.
én imádom, alapból is jól szól a teló, csak halk, de ezzel, illetve a PowerAMP-al együtt számomra verhetetlen párost alkotnak.
esetleg még be lehet tolni mellé az első hsz-ben lévő MegaBassMod-ot, az is tud még dobni rajta a hangképekben...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
vtommy
aktív tag
Szerintetek OTG-ről (utazás miatt) tölthetek iPod Shuffle-t? Nem tesz kárt a telefonban? Jártam már úgy, hogy otg-zés után nem töltött, amíg újra nem indítottam
-
balazs1022
őstag
válasz vtommy #38932 üzenetére
Volt rajta PowerAmp. De semmivel nem szólt jobban mint a gyári. Talán +1 dB-el. ha feltekertem a basszust akkor a magas hangokból vett el. Szal szólt szép hangosan majd ahogy jött a basszusos rész akkor halkabbá vált az ének és a basszust lehetettt hallani.Aztán h feltekertem az "erősítő"-s részt akkor meg nagyon torzított.
Mozzarella : Kernel cserével ugrik a számláló download módban?
Igazából, ha rootolnék, akkor csak a hang miatt tenném, meg max törölnék pár gyári felesleges app-ot. Nemtudom h van-e akkora jelentős változás h megérné-e.
Am tesómnak iphone-ja van. Asszem abba is woflson van, és sokkal hangosabban és tisztábban szól. És már csak ezért gondolom h s3-mba is meglehet vhogy oldani.
-
vtommy
aktív tag
válasz balazs1022 #38936 üzenetére
Pörög a számláló a kernellel.. Használtam iPhone-t de szerintem elviselhetetlen hangja van.. 0mély, süketítő magas, főleg a gyári fülessel(nem az iEar-podra gondolok, bár arról sem hallottam jobbakat)
-
balazs1022
őstag
válasz vtommy #38937 üzenetére
Sony fülest használtam. hpm-70-et meg mdr-ex35lp-t. Hangkorlátozást kikapcsoltam. A mélyhang kiemelést meg be, és úgy elég jó volt.
am h így buherálom, akkor nagyon nehéz visszaállítani? olvasgattam az unrootot is, az még talán menne. De egy ilyen? ez még nehezebb? Olvasgatom elég sokat h h kell de elég bonyolult, még a Sony Ericssonokon ment a szoftver csere meg a vkp-zás, most h androidra váltottam nem nagyon értem a leírásokat...
Nyomsz egy képernyő felvételt? Aztán akkor kipróbálom h azzal milyen.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
válasz balazs1022 #38938 üzenetére
Shuffle-t én is sony fülessel használom, mert különben ugyan olyan mint az iPhone Érdekes, a PowerAMP-vel én nagyon meg vagyok elégedve, hosszú androidos évek során jól kitapasztaltam a megfelelő EQ beállítást lehet, hogy egy kis kísérletezés után neked is tetszene, bár ha mindenképp ráveszed magad a root-ra voodoozhatsz is
Visszaállításban semmi nehézség nincs, a számlálót is lehet nullázni, 1hsz-ben szerintem mindent megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
válasz balazs1022 #38938 üzenetére
Tessék, volt aki már leszólt miatta, de az olyan stílusú zenéhez amit én hallgatok, szerintem tökéletes egy próbát megér.
Szerk: ezek a gyári füleshez vannak beállítva!
[ Szerkesztve ]
-
szutyok93
csendes tag
Sziasztok kérhetnék egy kis segítséget hol tudom beállítani a mobilinternet korlátját mármint a dátumot? hogy tényleg olyan legyen hogy elsejétől elsejéig mérje az adathasználatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest