Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mondomén #38453 üzenetére
nem jó, sajna,sőt....... most halt be a telo...
sos-ben kellene nekem egy 1 fájlos magyarul tudó odin-os rom.
egy linkkel ki tud valaki segíteni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
premete
veterán
válasz HUTCHDB #38454 üzenetére
Magyar, T-mobilos, gyors szerveren?
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsolaf #38455 üzenetére
nagyon köszi!!!!
(#38456) premete!
köszi!miért lehet az, hogy egy siyah kerneltől behal (nem indul el) a telefon?
a bootloaderrel lehet valami?
pontosítok:
volt egy rootolatlan telefon, és a siyah tar-os verziójával akartuk rootolni, vagyis inkább cwm recovery-t rátenni.
nem indult újra a telefon az odinos flash után, ami 3 perc volt, nem 10-20 mp, mint szokott.
azóta csak a siyah jelig jut, nem tölt be.
viszont van download és 3e recovery....
valami ötlet?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DjBlero
őstag
Gizmo94 jövö héten jön az s3 ha minden igaz
majd szükségem lesz egy kis továbbképzésre mert le vagyok kicsit maradva
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #38457 üzenetére
volt egy rootolatlan telefon, és a siyah tar-os verziójával akartuk rootolni, vagyis inkább cwm recovery-t rátenni.
nem indult újra a telefon az odinos flash után, ami 3 perc volt, nem 10-20 mp, mint szokott.
azóta csak a siyah jelig jut, nem tölt be.
viszont van download és 3e recovery....
valami ötlet?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Intel q8200
senior tag
Felraktam az új BTU-t én is. De nekem jobban merül, mint a régebbi. Pedig ugyanazok a programok vannak fent, Odinnal felraktam, aztán menüből csináltam egy gyári visszaállítást, aztán újra felraktam az appjaim.
iPhone 14 pro
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DjBlero #38466 üzenetére
most annak a letöltése megy, de idegesít, hogy mi lehetett...a bootloader, vagy mi az isten?
(#38462) Gizmo94!
a kernelre gondolsz?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
natë
nagyúr
válasz Intel q8200 #38467 üzenetére
Rakd fel a legújabb Nordic romot. Nagyon kellemes az akkuidő.
-
veterán
Hátha érdekel valakit....
Rájöttem ,hogy miért nem tudok nagy fájlokat felmásolni az Airdroiddal az sd kátyára!!
Csak akkora fájlokat tud felmásolni , mint amennyi szabad hely van a belső sd kártyán!!!!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Adnátok pár tippet,hogy jelenleg melyik szerintetek a "legjobb" ROM S3-ra? (nem hivatalos gyári)
Olyant keresek amiben benne van a legtöbb gyári samsung app is és főként a TW(mert azt szeretem) -
zoli669
tag
Szerintetek érdemes valami hangzásjavítót feltenni az XDA-n találhatók közül?
-
veterán
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
trobi28
addikt
Kis ellentmondást érzek ebben a kérésben.
A gyári rom tartalmaz minden Samsung appot,míg a fözöttből ki van pucolva általában.
Na most akkor mit szeretnél?zoli669: Nekem a Siyah kernel STweaks páros bejött,nagyon jó hangot ki lehet keverni
gyuri81:
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
bogyoobogy
csendes tag
válasz Slash20 #38437 üzenetére
Én is S2-ről váltottam vagyis S2 és Iphone 4S kombinációjáról és én jobban szeretem mind kettőnél. 1 hete van meg, nekem még kicsit nagy, de meg lehet szokni. Számomra nagyon sok újdonságot adott az S2öhöz képest. Sokkal több benne a felhasználói élmény. A kamerája tényleg fényezredekkel jobb mind az S2ő-é vagy akár mint a 4S-é. Pikk-pakk lövi a képeket. Nekem is kék színben van.
Előszőr mikor a kezembe fogadtam az se tudtam hova nyúljak rajta annyi újdonsággal lepett megIphone 4S - 16GB - Black .
-
HUTCHDB
nagyúr
kapott már valaki az új MB5 odin-os feltételekor bootloop-ot?
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Van a galeriámba egy instant upload mappa és nem tudom kitörölni, mert csak megosztást enged? Hogy tudnám törölni?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsolaf #38489 üzenetére
azóta újra ment a flash majd ismét bootloop, de most hála istennek recoveryből factory reset helyreállította, úgyhogy jó lett, elindult!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
nordican
tag
Tudja valaki, hogy internetezéskor a Beállítások/Asztali nézet mire való? Nem változik semmi, ha kipipálom.
-
Intel q8200
senior tag
válasz nordican #38495 üzenetére
Azért nem változik, mert az oldal címét újra be kell írni, ha éppen mobil nézetben vagy. Mert ott a webcim előtt a kis "m." Nem mindig tölti magától újra automatikusan asztali nézetre. Egyébként arra való, hogy az oldalt teljes méretben fogod tudni böngészni, mint pc-n.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
nordican
tag
válasz Intel q8200 #38496 üzenetére
Most se történik semmi, hiába nyitom meg újra az oldalt. Mégis ez mire való, minek kéne történnie?
Tárgytalan az előző kérdésem, de nekem akkor sem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Rupa20
csendes tag
Sziasztok! lenne egy komoly gondom!! Vettem egy ilyen klón telefont. 4.04 androidal ellátva. nem a gagyi fajtát vettem.msot ot vagyok hogy a telefon nem kapcsolbe csak villan egyet és nem megy tovább a logoig miért?!!! Android 4.1.9 akkartam rárakni boot meniben fel is rakta hibát nem irt ki utána system ujra inditás kellet és semi nem lép be a telefonba mit tegyek?!! valami ötlet?!! már vagy 5 android verzioval probáltam hogy vissza áljon de semi mindegyikbe valami hibát ir vagy nem tudja megnyitni a recovery fáljt!! HELP!!!!!
Rupa20 felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Vaterán ezzel a nével megtalálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest