Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Kedves fórumozók!
Attól, hogy megjelent egy ingyenes keretprogram a Play storeban, az nem azt jelenti, hogy a magyar térképpel együtt használva egy icipicit is legálisnak minősül.
Egészen addig, amíg nem jelenik meg itt egy Play store-ra mutató gomb, ami segít megvásárolni a magyar térképet is tartalmazó változatot, az androidos iGO Primo, sőt bármilyen iGo disztribúció használata, terjesztése, említése, a telepítésével és használatával kapcsolatos segítségkérés wareznek minősül, amit szigorúan tilt alapelveink III.10.10-es pontja.
Ez egy figyelmeztetés kollektíven az egész topiknak, a következő warez kérdés büntetési tétele min. 1 óra.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Gizmo94
veterán
Most akkor mégis warez????
Szerk: Én nem, le sem töltöttem.. Viszont playen free volt..... De ok....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Srácok, az amelyikőtökről kiderül az IP-je alapján, hogy épp Tel-Avivból fórumozik - tőlem még LED falon is hirdetheti, hogy milyen csodálatos az iGO Israel.
Viszont ne nézzük már egymást teljesen hülyének. A megjelenést követő harmadik hozzászólástól ilyenek és különböző telepítési tanácsok voltak olvashatóak:
"Én próbáltam bemásolni a warez térképeket a hivatalos mellé" vagy "Te, ez nem israeli? De az. De meddig tart magyart csinálni belőle."
Amelyikőtök megtalálja az EULA-ban azt a sort, ami engedélyezi hogy a magyar térképet oda mókoljátok az izraeli változatba, az vendégem egy sörre - és ígérem neki, hogy nem törlöm a hozzászólását innen, mint iGO warez.
Addig viszont szépen kérek mindenkit, hogy tartsa magát az alapelvekhez. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Próbáltátok már?
UltimaROM - Download v11.0 - Kjata - 1438MB
Updated to latest Jelly Bean Firmware XXEMB5energysaver funció működik benne? Bírom a romjaikat, de nekem fontos a CPUórajel visszavétele, az utóbbiak nem igazán működtek
Sajnálnám tönkrevágni a mostani MS Team HD-féle romom, annyira jól belaktam"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dancsuri
veterán
érdekes ez az ingyenes navi
vajon akkor akinek szánták hogy használja "külföldön"?
vagy ez "külföldieknek" szól ha mennek Izraelre?(#39725) Laraxior
Wanam 6.2[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
evooo
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan kell teljes gyári rom-ra visszaállni?
Az első hozzászólásban leírtak szerint nem működik már a TriangleAway. -
pcsabat
őstag
én ma így csináltam 4.1.2 custom rom-ról és minden tökéletesen sikerült, korábban írta itt egy fórumtárs (elnézést, már nem emlékszem ki volt, de ismételt köszönet érte):
Ez az aksi Kivevős jó!
MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE CSINÁLAZ ITT LEíRTAKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!!!LOK!
Tegyük fel, hogy egy XXEMA1-es verziószámú, XEH-től eltérő CSC kódú ROOT-olt romot szeretnénk visszaállítani az aktuális legújabb, független magyarországi 4.2.1 XELL4 ROM-ra úgy, hogy a számlálót is nullázzuk.
1. A Sammobile oldaláról töltsük le a magyar régióba szánt XEH product code-al rendelkező 4.0.4 -es I9300XXBLH1 verziószámú romot.
2. A telefonunkon csináljunk egy full wipet, tehát egy teljes gyári visszaállítást.
3. ODIN-nal feltesszük az I9300XXBLH1 verziójú romot amit az 1. lépésben említettem.
4. Leszedjük a CF-Root 6.4-et és ezzel rootoljuk a készüléket.
5. Hagyjuk, hogy a készülék bootoljon be, majd szedjük le a TriangleAway V2.37 -et és installáljuk. FIGYLEM! Az újabb verziószámú NEM fog működni, tehát csak ez jó! ( Ezzel nullázzuk a számlálót amit a download módban találunk. )
6. Az triangleaway feltétele után, még mielőtt elindítanánk vagy bármit tennénk indítsuk újra a telefont download módban és jegyezzük meg mennyin áll a számlálónk.
7. Indítsuk újra a telefont, bootoljon be rendesen. Most indíthatjuk a TriangleAwayt. A telefon magától újra fog indulni és ott a számláló AMENNYIBEN AZOKAT AZ ÉRTÉKEKET MUTATJA amit a download módban is láttunk, volume UP gombbal nullázni tudjuk a számlálót.
FIGYELEM!!!!!!!! Itt amikor végzett és bejön a SAMSUNG GT-I9300 Felirat AZONNAL VEGYÜK KI AZ AKKUT!! Ne hagyjuk bebootolni, mert akkor a számláló újra 1-et fog mutatni, mintha nem törültünk volna semmit.
8. Akku visszahelyez és download módba betesz. Újra flasheljük ODIN-nal a I9300XXBLH1 verziószámú romot amit az 1. pontban említettem.
9. Amikor végzett hagyjuk bebootolni a telefont. Most a számláló 0-n fog állni és a download módban levő dolgoknak mindennek a gyári értékeket kell mutatnia! (Official, Samsung Official) A beállítások-> telefon tulajdonságai alatt azonban az állapot továbbra is módosított lesz!!
10. Semmi ok a pánikra csináljunk egy Factory Reset-et és az is szépen vissza fog állni NORMAL-ra.
11. CSC selectorral kiválasztjuk a XEH product code-ot amennyiben eddig nem ez volt, és már mehetnek is a frissítések OTA-n, vagy ráhúzhatunk ODIN-nal egy gyári XXELL4 magyar független ROM-ot.
Remélem nem túl komplikált, ez így biztosan működik. Csak saját felelősségre[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #07400704 #39733 üzenetére
mármint a T-Mobile Magyarország eladott neki egy készüléket, amin gyárilag előtelepítve feküdt egy iGO Primo, amit a T kifizetett a NavNGO felé, és ezért disztribútálhatta a prémium készüléket választó előfizetői között - és ezt papírral tudja igazolni (ahogy iOS-en is van ingyenes iGo Primo magyarországi térkép pl. a vodafone előfizetőinek, Navigon a T-seknek) - vagy Józsi a T-s szervizes tesztelgetett egy próba készüléket, és elfelejtett hard restet nyomni, és így kapta vissza az autószerelőd?
-
Ujio
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi napon a telefonom hátlapján lévő Samsung felirat G betűje úgy döntött, hogy leválik a helyéről. Semmilyen külső behatás nem érte, vigyázok a telefonra, mindig tokban van, egy karcolás nincs rajta..Gondolom elengedte a ragasztó... A kérdésem, hogy szerintetek megéri a próbálkozás, hogy kérjek egy új hátlapot a Samsungtól? Mert engem nagyon zavar, tudom csak egy betűről van szó de könyörgöm nem egy ötezres telefonról van szó... Köszi! -
törölt tag
Nem, megvette a készüléket, néhány nap múlva visszament az üzletbe sim csere ügyben, mert valami gondja akadt vele, itt hozzáteszem, hogy nem S3-at vett, hanem Ace-t, és nem is mostanában volt, és kapva az alkalmon megkérdezte, hogy tudnának-e valami navi programot rátenni, és ennyi.
-
MODERÁTOR
válasz #07400704 #39738 üzenetére
Hyperdemagóg mód ON:
Ha az autószerelőd azt meséli, hogy tegnap a 4-es út szélén megerőszakolt egy 18 éves szüzet, akkor szerinted az nem bűncselekmény, ha te is megerőszakolsz egy 18 éves szüzet?
Azt hogy talált egy T-Mobilos hülyét (sejtésem szerint még csak nem is gyári bemutató terem volt, hanem valami szerződött partner), ahol ráheggesztettek az Ace-re neki egy tört iGO-t - az miért is válik visszássá? Nem a T-Mobile kezdett warez iGO-kkal kereskedni, hanem a korábbi példában emlegetett "Józsi".
szerk.: OFF-ba tettem, ha van még valami gondolatod, azt privátba várom. Ne szemeteljük tele a szakmait.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest