Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Ez jó lehet a mi telefonjainkra is?
Country/Carrier Date Version PDA CSC
Nordic countries 2013 March I9300XXEMB5 I9300NEEEMA1[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Itt ezen az oldalon ott van mellette a changelist szám amiből kiderül, hogy mennyit javítottak az adott verzióban, természetesen a nagyobb szám jelenti a több javítást egy verzión belül, a Sammobile oldalán már nem átláthatóak ezek a dolgok. (Kína, Taiwan, Amerikai, romokban nem szokott magyar nyelv lenni erre is figyelj)
[ Szerkesztve ]
-
Hina
aktív tag
ITT egy kis betekintő "video" a történésekről (szinpadépítés és miegymás) az S4 bemutató helyszínéről (Time Square).
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
RAID 2
aktív tag
Ilyen, vagy hassonló töltővel van valakinek tapasztalata?
Igazából dokkolót akarok venni, de amiket néztem, azok szinte ilyen árba vannak, mint ez. Így aztán (ha ez megfelelő), akkor tök mindegy nekem, hogy melyik lesz. -
Zsolaf
addikt
[ Szerkesztve ]
-
nordican
tag
Sziasztok, a Samu miért csak 70 karaktert enged SMS-be? Nem 160 karakter egy SMS????
-
Zsolaf
addikt
válasz nordican #38072 üzenetére
Ékezet nélkül vagy fordítva döntött ékezetekkel kell írni és akkor annyi.
(#38071) bencze: Sajnos annak a népnek az kell, mert különben nem értékelik a dolgot azt hiszik gagyi, ez az USA, ha nem világítasz semmi nem vagy, azért még Európa jobban a földön jár. (saját vélemény)
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz nordican #38074 üzenetére
Állítsd be a nyelvet magyarra és csak balra dőlő ékezetekkel írj, valamint hosszú ő és ű nélkül. Normál esetben ekkor marad a 160 karakter, nem vesz el egy karakterért 60-at. Ha alapból nem kínálja fel a 160-at, az vagy beállítási hiba, vagy rom bug. Meg lehet. másold ki a pc-d re, változtasd jpg-re és másold vissza. Amúgy tudtommal nem. A telefon png-t használ. De ezzel tudod változtatni png-jpg-re.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Zsolaf #38070 üzenetére
Ez már az eredeti! ÖÖÖÖ a hátlap?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Yeffy
veterán
válasz bencze #38071 üzenetére
hát igen. elég szomorú...
más: valaki segítsen már, mert kib_szom az ablakon ezt a sz_rt...
napok óta elkezdte valamiért azt csinálni, h random időközönként a freemail-es postafiókomban levő kb 250 levelet ilyen napi 2x-3x letölti, vagy legalábbis olvasatlannak jelöli, és jelzi, h új mailjeim jöttek. holott folyamatosan vannak olvasva...
mi a p_csa kínja van ennek? találkozott már valaki hasonlóval?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nordican
tag
válasz Gizmo94 #38081 üzenetére
Megvan!! Nem az a lényeg, hogy ékezettel vagy anélkül írok, hanem a szövegbeviteli módot kell ékezet nélkülire állítani:
Most már egyébként az is mindegy neki, hogy használok ékezetet vagy sem.
A jpg-t csak azért akartam, mert pl. erre a fórumra sem lehet png-t beszúrni, a szerkesztgetéssel nem akarok vacakolni.
"Milyen romod van?" Azt én is szeretném tudni.
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
Most ez biztosan nem segít, de hidd el hosszabb távon jól jársz, ha IMAP-os postafiókot használsz. A pop3 nem csak kényelmetlen a folderek hiánya miatt de az én tapasztalatomban megbízhatatlanabb is.
Ez az egyik bajom a hotmaillel, az új tetszik, de nem akaródzik jönni az az imap már.......@apaszka
Hát a mostani simánál még mindog jobb, ha nem csak festés akkor még praktikus is talán nem olyan csúszós mint egy teszkó gazdaságos szappantartó...[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Gizmo94
veterán
válasz nordican #38083 üzenetére
Dehogynem lehet png-t beszúrni ide.. Emiatt kár vergődnöd vele... A rom meg: beállítások/ eszköz névjegye és máris megvan, hogy milyen. Build száma alatt lesz a rom
Szerkeszd a hozzászólást, vagy megint lebasznak..
Yeffy: Állítsd be,hogy max mennyi mailt töltsön le. És hiába olvastad el freemailen, ha a telefonon még nem. Ő újnak érzi a szerverről. Ez nem imap hiba, hanem telefon email-beállítási.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz migabi24 #38090 üzenetére
Vas az korrekt ám alatta ! A dizájn meg hasonló,vagy rosszabb szerintem!
S3 szebb !
Nekem tetszik még ma is az enyém ! Hogy le fogom cserélni arra???? Jövő zenéje! Talán fél év múlva! Addigra kiderülnek a turpisságai ,és széria hibái!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gizmo94
veterán
válasz migabi24 #38090 üzenetére
Még mindig azt mondom,hogy ez egy kínai vakera és nem az eredeti S4. Ha mégis ez a factory scratched back shit az, (amit erősen kétlek) ,akkor ez megdöbbentően silány és még tízmillióssal se számoljanak.. Mindenesetre ma kiderül... Velem mindenesetre egy vásárlót máris veszítenének. Még az S3-at se cserélném erre az idétlen szarra...
-
Yeffy
veterán
válasz bencze #38085 üzenetére
lehet, nem tudom, fingom sincs, melyik mit jelent, vagy mi a különbség...
Gizmo: nem, nem, a freemailre már vagy egy hete be se léptem. mindig először a telón olvasom el, max utána jelölöm olvasatlannak a freemail-en.
így megy már hónapok óta, eddig hibátlanul.
nem az a baj.de h most mi a k... anyja baja van...
mindegy, egyelőre nem jelölöm olvasatlannak a 250 levelet. mást nem tudok.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gizmo94
veterán
válasz nordican #38093 üzenetére
Az a rom, igen... Amúgy egyszerű, használd a szerkesztés gombot, kicsi, piros, zárójelben a hsz-ed bal felső sarkában.
Yeffy: A freemailen ne jelöld olvasatlannak azt amit a telefonon már elolvastál, mert akkor megint leszedi. Néha amúgyis meghülyül sajna, nálam is néha, de többnyire jó...
Migabi Hát ha ezt hozza ki, akkor én is váltani fogok, mert i5 már van egy a közelemben és azt sem szeretem. Ez tényleg már apple klón ezzel a formával, fene azt a ferde szemüket, ha ezt kiadják..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest