Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz spawn21 #9053 üzenetére
Polikarbonát
(pár másodperccel megelőztek )Ettől függetlenül szalonnasütés közben óvni kell a lángoktól, mert a nagy hőséget nem kedveli.
(#9056) koxminator
A Wave 3 készülékháza komolyabb, de ez legalább könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
Igen. Nekem ugyanez volt a bajom ezzel, mindig is. Ha már műanyag, meg lehetne ezt sokkal igényesebbre is csinálni. De egy prémium készüléknél jogosan várja el az ember a minőségi anyagot (lásd Motorola Razr kevlár hátlap és egyebek). Úgyhogy a telefon még meg sem volt, de már vettem rá hátlapot és tokot, csak sajnos a hátlap nem fér a tok alá, de legalább nem esik ki a kezemből.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Piwi
veterán
Ne csodálkozz ha majd nem lesz a legjobb a térerőd, wifid, és esetleg az NFC sem fig működni ám üdv itt
Nem a hátlapba, de nem minden utángyártott hátlap van úgy megcsinálva hogy működjön is az NFC. Volt itt a fórumban is olyan aki pont így járt, vissza tudod keresni
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
koxminator
senior tag
válasz spawn21 #9066 üzenetére
ilyet vettem a gyári hátlap helyett, nagyon jó, de a ts-case tok még jobb fogást biztosít. Viszont erre a hátlapra már nem tudom felrakni a tscase tokot, mert szorul és nem pattan be, úgyhogy maradt a tok, ez meg pihen a fiókban.... lehet, eladom, hiszen nem tudom használni úgysem egyszerre
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Gabó75
senior tag
válasz spawn21 #9236 üzenetére
Jól jellemzi a véleményed a mai kor hozzáállását. Beég? Nem baj, majd cserélik... Sajnos tényleg hajlamos a beégésre és ez elég felháborító, hogy ilyen kijelzővel hozzanak ki csúcskategóriás mobilokat. Jó példa erre a tegnap bejelentett Motorola Razr-ok. Tökéletes minden, csúcs proci stb., erre nem rgb, hanem super amoled és még pentile is...
[ Szerkesztve ]
-
-
bruti01
őstag
válasz spawn21 #10625 üzenetére
félreértettél minket! nem a rom- szó a lényeg! hanem az hogy ne égbekiáltó baromságot kérdezzetek. az 1-es hsz ben nagyon sok minden benne van de ti még az elolvasására sem veszitek a fáradságot! ezzel van a gond!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Laraxior
titán
válasz spawn21 #11914 üzenetére
3500ért a tiéd lehet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kungzi
veterán
válasz spawn21 #12342 üzenetére
note-hoz van, írjál neki hátha tudnak szerezni s3-hoz is
-
agabe
addikt
válasz spawn21 #12425 üzenetére
No igen...sztem ez adja a legnagyobb vedelmet pl leeses ellen (egy foliaval a kijelzon mar-mar csoda kell, hogy baja legyen).
A kijelzot a folia csak karcok ellen vedi, ha esetleg veletlen utodestol is kell, akkor olyasmi jo aminek van kijelzore rahajthato resze.
100%-os vedelem nincs, de ezek eleg jol csokkentik barmi serules eselyet (ami egy mar eladott telonal nem art ) , de en pl maradtam a sima samus protective cover-nel, mert az nem olyan bumszli (bar nincs is eladva a telefonom )(#12428) Piwi:
Most meg jo aron el tudta adni, olcson szerezni egy s3-at, es azt is jo aron (elore ) eladni...szimpla gazdasagi megfontolasbol kenyszerult ujra s3-ra szerintem amig nem lehet kapni az opt. G-t.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz spawn21 #12431 üzenetére
Ahh.. jonnek az ujabbak es nem fogod birni sokaig...de ez ilyen. Ha mindig az egyik legujabb kell, akkor siman belefer nemi ertekvesztes, ha szerencsed van, akkor olcson veve egy-ket honap utan hasonlo aron el tudod adni, de a tartozekok mindig tobbet vesztenek ertekukbol...ha nem tartom meg pl. az allshare cast dongle-t (meglatom meg) akkor azt is siman csak olcsobban tudom elpasszolni. A hobbira kolteni kell
(#12432) R2D20208:
Jaja...olvasok par topikot, es tudom, hogy bejott az lg, meg (penzugyi szempontbol) jol szoktad valtogatni a teloidat, es az optimus g-re pl en is kivancsi leszek, de tuti nem veszek meg az elejen...majd leirod a tapasztalataidat, meg mas is es meglatom[ Szerkesztve ]
-
julius75
aktív tag
válasz spawn21 #12737 üzenetére
Telenornál vettem, előttem bontották fel, nem tartom elképzelhetőnek hogy az eredetével gond lenne.
rjg: LH1 van rajta, mivel telenoros időben jön, és le is töltöm a frissítéseket. Nem tudom hogyan kell mást feltenni rá, de őszinte leszek, és nyugodtan kövezetek meg érte: időm sincs rá, és nem is akarok vele foglalkozni. Ennek így kell jónak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
APC ADAM
tag
válasz spawn21 #13499 üzenetére
Akkor ezt kell szeretni kb?
Az S2-m többet bírt ki és azon kb 3-6 % között volt ez az érték, a Note 2 ben szintén
De ha ez a normál akkor kénytelen lessz megszokni
Jó oké h ez nagyobb meg gyorsabb de akkor is...
A másik érdekes dolog amit megfigyeltem benne h a feladatkezelőben kevesebb ramot ír ki az S3 ban mint az S2 ben ez miért lehet?
Konkrétan779 megát az S2ben 8xx volt[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
-
Zsolaf
addikt
válasz spawn21 #13791 üzenetére
Hát persze, hogy nem mindegy!!!!
Erről beszélünk, a boltit ha gondod van cseszheted majd.Különben meg ezért adják olcsón, mert a garancia rövid!!!
De mindenki döntse el, hogy hogy veszi meg az Ő dolga, nem most kell sok pénz hanem ha valami baja lesz, csak akkor meg több mint amit most kifizetne pluszban.Bocs nem neked ment
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest