Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
LJ5 nalam jobban vizsgazik akksi ugyileg, mint az LJ4
-
Yeffy
veterán
válasz Zsolaf #19903 üzenetére
hát ez nagyon érdekes, nekem volt már pár telefon a kezeim között, de eddig egyetleneggyel sem fordult ez elő, akkor em, ha mondjuk 1%-on tettem fel tölteni, és úgy kapcsoltam be. akárhogy nyúztam, töltés ment rendesen...
szal érdekes. de akkor legalább most már tudom, h ez is elképzelhető.más: de marhára idegesítő, hogy egy hosszabb, mondjuk képlementegetős, olvasgatós chrome-ozás (v bármely böngésző) után, ha kilépek, van v 3-4 mp, mire feláll a launcher, ill a főmenü, ha belelépek...
megoldás nincs erre?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz GeneraL_XTX #19897 üzenetére
Nah az akkuidő továbbra is jó, viszont a Revolution HD 15.1 rom nem az igazi Google hangalapú search nem működik crash-el elszáll. Ebben is benne van a billentyűzet bug, azaz újraindítás után mindig visszaáll a gyári billentyűzetre és nem tartja meg a SwiftKey3-at alapértelmezettnek)
Plusz vannak különböző működésbeli "furcsaságok" is ,szóval ez a rom nem ajánlatos senkinek.
Kezdek afelé tendálni hogy egy kigyomlált WanamLite stock rom mellé mondjuk felteszem a Perseus kernelt, viszont ilyet még nem csináltam hogy kell? Lehet csak kernelt frissíteni miután felraktam a friss romot? És honnan lehet beszerezni ezeket a kerneleket? És hogy kell telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
-
GeneraL_XTX
veterán
"megoldás nincs erre?"
De van, különböző custom romok, ott szépen megoldják hogy ezt alig lásd még a gyári TW launcherrel se.
Egyébként launcher váltással lehet ezt valamiképpen csökkenteni, bár megszűnni sose fog. Próbáld ki az apexet, novát, ott be lehet állítani hogy a memóriában maradjanak.
-
kzkz
őstag
válasz GeneraL_XTX #19905 üzenetére
a kernel is felmegy a telepítés során, választható hogy feltegye-e vagy se
-
Yeffy
veterán
válasz Zsolaf #19906 üzenetére
pazar... valahogy gondoltam... -.-"
marhára örülök neki...lassan fel fog repülni az az MS Team rom, amit kinéztem magamnak. mert ez már elég bosszantó tud lenni...
GeneralXTX: köszi neked is, launcherek között ezeket meg fogom nézni, de még egy picit kivárok...
72mviktor: kösz neked is, ez az apex tetszik, fel is dobom
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
veterán
válasz GeneraL_XTX #19907 üzenetére
novában sajnos nincs ilyen opció, nem lehet a memóriában tartani
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zsolaf
addikt
válasz GeneraL_XTX #19913 üzenetére
Gondolom, mert kevesebb ram kell neki
-
No.01
őstag
válasz GeneraL_XTX #19905 üzenetére
Fasza most akartam feltolni 10 perce nincs h letoltottem. Pedig egy elegge egyszeru es stabil ROM-nak ismeretm meg... Akkor marad a gyari LJ5, bajom nincs vele
-
maxim01
aktív tag
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
gyors kérdéssel fordulnék hozzátok... haver s3-asára akarok rakni slim bean-t, mert sgs-en és sgs2-n is már bevállt és működik f***án. annyi érdekelne, amit még nem próbáltam egyik készüléken se, mert senki nem használta haverok közül, hogy az fm rádió csak spirit fm-el fog itt is működni, mint sgs1en?
választ előre is kösziAz is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
allein
addikt
Sziasztok. Vannak olyan appok amiket lelövök mégis elindulnak és eszik a ramot. Lehet ezekkel valamit kezdeni? Százszor lelövöm és mindig elindulnak
-
kzkz
őstag
hogy tudom a leggyorsabban lemeriteni a telit? a filmjatszast elvileg 10oran at birja, valami olyan gyors es megismetelheto folyamat kellene, amivel 1-2ora alatt lemerul. van ket akksim, tesztelnem melyikkel meddig birja...
-
GeneraL_XTX
veterán
Mikre kell figyelni milyen ábrák/háttérkép lehet a telefonon hogy ne égjen be? Tehát milyen színeket kerüljek pl?
-
Velocity
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem a fórumban, de az összes hsz-t nem olvastam át természetesen.
Valaki tudna abban segíteni, hogy mikor várható hivatalos JB frissítés vodás S3-ra?...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
allein
addikt
Valaki a #19220-ra?
-
nggabi
félisten
válasz GeneraL_XTX #19928 üzenetére
a kéket háttérnek meg válassz valami sötétebb képet, akkor kevesebbet zabál valamivel.
#19220: rootolás, titanium backuppal gyomlálás.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
divid4
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #19928 üzenetére
Én speciel nem "kerülöm" a bizonyos kék színt meg más milyent sem, azért vettem a telót, hogy használjam. Olyat teszek ki amilyen tetszik , ha egyszer beég akkor gariztatom. Persze ez csak az én véleményem.
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
újabb kérdés... járt már valaki úgy, hogy rootolás után nem tudta csatlakoztatni a géphez a telefont úgy, hogy lássa az SD kártyát? telefon látja, hallom is, ahogy csatlakozik a géphez, de ennyi, nem tudok rá másolni semmit... cwm alól se tudom mountolni se a belső se a külső sd-t.Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
nggabi
félisten
válasz allein #19937 üzenetére
nem vész el, a gyári romot le tudod tölteni bármikor... így a root is eltűnik. érdemes csak jegelni a végleges eltávolítás helyett a titanumban.
más részről viszont azért van a ram h használja szerencsétlen teló. nem xp ez, nem kell h sok szabad ram legyen
"szenyor dzsíííí"
-
turbobusa
senior tag
Használtan mennyiért lehet eladni most egy 2,5 hónapos S3-at? T-s 16gigás a mobil, karcmentes...
Jövőre az S4 megjelenésével mennyire esik kb az ára? -
pepito46
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám! Nem tudom csatlakoztatni a telefont a géphez. Nem látja, csak tölti. Win8 van fent és a párom SE Arc S-ét minden probléma nélkül felismeri és látja is. Win7 alatt minden működött és a család laptopja egyből felismeri az SIII-at, persze a laptopon Win7 fut. A KIES kb. 3-4 hibakeresés és újraindítgatás után néha hajlandó látni a telót. Miért csinálhatja ezt? Van valami beállítás, amit meg kéne nézni? Más telót egyből kezel a gép. -
koxminator
senior tag
Aki képes megmondani, hogy:
-kb. mennyire fog esni az S3 ára, amikor majd az S4 megjelenik,
-mikor jön ki nálunk a Jelly Bean (évre, hónapra, napra, órára, percre és századmásodpercre pontosan),
-mennyi lesz a Samsung részvények ára 2013. május 18-án,az legyen szíves privátban jelentkezzen nálam a jövő heti Lottó 5-ös, 6-os, Keno(bi) nyerőszámokkal.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Piwi
veterán
-
turbobusa
senior tag
válasz koxminator #19946 üzenetére
kíváncsi voltam csak, azért kérdeztem. nem tudom, miért kell mellre szívni.
-
koxminator
senior tag
válasz turbobusa #19948 üzenetére
Nem szívtam mellre, csak rá akartam világítani finoman, hogy mennyire nem lehet ilyen kérdésekre válaszolni kivéve persze ha valaki delphoi jós, de azt meg várom privátban az említett nyerőszámokkal.
Emberek, a mai világban azt nem lehet biztosan tudni, hogy 2 nap múlva mi lesz, nemhogy pár hónap múlva (főleg az árakat, a technológiát és ezek fejlődését figyelembe véve, de akkor kuszaszemről és a tolvaj bandáról (nem, nem az alibaba és a 40 rabló) már nem is beszélve)...
Na mindegy, én ezt soha a büdös életben nem fogom megérteni...
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest