Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Az Adobe honlapjáról is letölthető a flash player. De ezt 4.0-hoz mondja.
Próbálta már valaki 4.1-gyel?Más:
Valószínűleg én vagyok a figyelmetlen, de hol lehet olyan egyszerű telefonbeállításokhoz hozzáférni, hogy ha hívnak és nem veszem fel, akkor hangpostára menjen-e vagy sem, illetve hogy meddig csengjen?Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
-
PC.fanatik
csendes tag
vajon redesen FOTA-val mikor lesz tölthető a JB?
I7 2600k 4,6Ghz+Corsair H100+4x Coolink SWiF2 120p, Asus Sabertooth P67 ReV.B3, Zotac GTX 580 3GB, 4x4(16GB) Corsair Vengeance 1866mhz, OCZ Vertex 3 120GB, Asus Xonar D1, Corsair TX750, CM Storm Trooper - wot.hadjarat.hu
-
Roxbury
őstag
válasz PC.fanatik #20514 üzenetére
Telenorosoknak, és Vodásoknak már megjött.
-
MunezXBK
nagyúr
OTA-Over The Air
-
PC.fanatik
csendes tag
najó de vajon mikor lesz tölthető így a JB???
Mert nekem nincs se kedvem se tudásom rámókolni..I7 2600k 4,6Ghz+Corsair H100+4x Coolink SWiF2 120p, Asus Sabertooth P67 ReV.B3, Zotac GTX 580 3GB, 4x4(16GB) Corsair Vengeance 1866mhz, OCZ Vertex 3 120GB, Asus Xonar D1, Corsair TX750, CM Storm Trooper - wot.hadjarat.hu
-
MunezXBK
nagyúr
válasz PC.fanatik #20519 üzenetére
Milyen szolgáltatós a teló? Vagy gyári független?
-
-
zzola
titán
Holnap ~11:20-kor elérhető lesz...
-
spawn21
veterán
válasz PC.fanatik #20521 üzenetére
akkor olvass vissza egy kicsit. Mert a T-sek jb-je még nincs kint.
Csak külföldit tudsz leszedni, a www.sammobile.com-ról.Franciát ajánlom, odinnal 3 perc
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
PC.fanatik
csendes tag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz PC.fanatik #20525 üzenetére
1. HSZ. átnyálaz és már menni is fog.
-
Zsolaf
addikt
válasz Intel q8200 #20524 üzenetére
Az érdekes
-
PC.fanatik
csendes tag
válasz MunezXBK #20526 üzenetére
annyira azért nem izgat inkább megvárom a tutit..
I7 2600k 4,6Ghz+Corsair H100+4x Coolink SWiF2 120p, Asus Sabertooth P67 ReV.B3, Zotac GTX 580 3GB, 4x4(16GB) Corsair Vengeance 1866mhz, OCZ Vertex 3 120GB, Asus Xonar D1, Corsair TX750, CM Storm Trooper - wot.hadjarat.hu
-
Bilux
veterán
Csinálj egy FR-t vagy indítsd újra a telefont
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
p06
senior tag
Szia
Mit ad a tárcsázóba a *#1234#-re?
Azóta újraindítottad?
-
Intel q8200
senior tag
AP: i9300ZSDLK2
CP: I9300XXELJ2
CSC: I9300OZSDLK2
Probaltam ujrainditani is parszor, de semmi. Fr-t nem szeretnek, ha nem muszaj.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
Bilux
veterán
válasz Intel q8200 #20531 üzenetére
Ez nem ázsiai?
Mert K2 romot csak ázsiai modellek kaptak
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Zsolaf
addikt
válasz Intel q8200 #20533 üzenetére
DE! Szerintem tegyél rá ODIN-al egy ismert romot 5 perc és resetelj!! akkor fog kitisztulni ez a dolog. Indiai ezt szedd le páran használjuk tökéletes. Ebben van magyar és angol nyelv is.
Ami most fent van, van benne magyar nyelv?
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
hát ez a 4.1.1. eszi az aksit rendesen.
a google now-tól is sokkal többet vártam és nem tudom mi ez a baromság benne kapcsoljam be a wifit még ha nincs is kapcsolat.
éreztem én jobb az LH1 az itteni beírások alapján. -
FuRiONight
őstag
T-mobilosok mikor kapnak JB-t? Mert itt nem kaptam konkrét választ pedig visszaolvastam nem keveset..
-
Zsolaf
addikt
válasz FuRiONight #20537 üzenetére
Holnap 9:15 körül, de lehet hogy késik 10 percet de várd meg mindenféleképp.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék azoktól, hogy vehető e trés s3 mobilnet nélkül? Kell a francnak mobilnet, amikor a telefonom a napi 24 órából 23-at wifin van a telefon.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
CHIPman
nagyúr
válasz GrooveHero #20542 üzenetére
Persze, pl Dominóban. De jobban jársz ha veszel, mert a legkedvezőbb előfizetéses csomagokban mobilnet is van.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
-
FuRiONight
őstag
válasz Zsolaf #20538 üzenetére
Ezt a pontos időt csak trollkodás miatt irtad gondolom. Ha nem akkor elnézést.
A telefon még nincs nálam, szombaton veszi meg haverom (BP-i személyes átvétel - én sajnos messze vagyok BP-től szóval ö intézi ) és olyan kedden lesz meg a S3.
105k-ért megéri sztetek? Kék szivü T-s (nekem nem gond) full karc mentes, fólia elöl hátul + még ad még 1 sett fóliát, egy autós töltöt, 2 tokot (2 fajtát az egyik bőr a másik nem tudom) + 16GB-os sd kártyát, és persze az összes gyári tartozékát, papirját, és 23hó garival.
-
fuximaxi
senior tag
válasz FuRiONight #20545 üzenetére
Jól hangzik, 2 hónap múlva meg tiltják
GrooveHero: Azért jól fog jönni a mobilnet. 100 Mb-t mindenképp érdemes.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
CHIPman
nagyúr
válasz GrooveHero #20544 üzenetére
TMH a product kód és T-függőek, de ezen könnyen lehet segíteni. A garancia ugyanúgy 2 év gyári.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
highness
tag
Ez a Dropbox egy kicsit megviccelt. Laptopról regisztráltam, és ahhoz csatoltam a telefon fiókját mikor megvettem. Akkor a 2GB tárhelyet megtoldotta 48GB-tal. Mert a telefonhoz jár 50GB.
Viszont most túl vagyok pár ROM cserén, és csatlakozáskor nem kaptam vissza a 48GB-ot, csak 500MB-tal emelte meg a 2GB tárhelyet amit a pc-n kaptam.
Hogy aktiválhatom az 50GB-ot? -
GrooveHero
addikt
válasz CHIPman #20547 üzenetére
Köszi az infót. Egyébként van valamilyen magentás cucc a software-ben? Mint régen? Mennyi előnyt élvez egy teljesen független egy Téshez képest? gondolok itt most a 4.1.2-re. És még egy kis apróság. A külsejéről meg lehet mondani, hogy Tés?
highness próbáld ki ezt
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest