Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
641147
csendes tag
Üdv!
Véleményt vagy tapasztalatot kérek olyanoktól akik már túl van garis helyszíni javításon: mennyire vizsgálják a bejelentett hibát pl.: pixelhiba vagy képernyő beégés.
Kérdésem oka: cégünknél van egy sgs3 és egy sg plus, mindkettőnek eltörött a kijelzőüvege, az sgs3 csak két átellenes sarkánál, a sg plus bepókhálósodott rendesen. Jó lenne ellőni garanciába.
A javítást végzők rugalmasak? Meg lehet velük ilyet beszélni?
Köszi
-
lajki7
senior tag
-
Laraxior
titán
Indult mar el a telefonotok biztonságos módban? Olyan mint a winnel a csökkentett mód -.-
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lajki7
senior tag
-
lajki7
senior tag
Ezek a rohadt luncherek is eszik a ramot Mst megneztem...nova is eszi...felraktam,eros 15percig nyomkodtam aztan delet marad az origi tw!!
iPhone 11 Pro
-
Laraxior
titán
válasz Zsolaf #20161 üzenetére
Ment a torrent aztan annyira belassult h meguntam es kivettem az akkut. Restart es igy indult el. Mégegy restart es helyreállt a telefon
4.0.4... 4.1.1el nem volt ilyen... ráadásul az akksi idö is rosszabb ezzel.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lajki7
senior tag
válasz South Velen #20166 üzenetére
En meg forditva 15-20koruli a nova
Neked nova van fent?
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz South Velen #20169 üzenetére
Feladatkezeloben nezed ugye?
Nekem semmi bajom nincs a twvel kiveve a kurva origo ikont az kegyetlen
Novat nezd mar meg ha fent van neked mert nekem nincs mst,letoroltem es kozben toltom mst lefele az uj Batmant hiihii este 8ig vagyok itt az usziban es h ne unatkozzakiPhone 11 Pro
-
South Velen
addikt
-
maxim01
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy a képernyőzáron levő időjárásjelző nem frissül? Reggel óta 0 fok van rajta pedig annyira azért nincs hideg..
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
_AttiS_:-)
csendes tag
Sziasztok !
Kérlek segítsetek uj telefon vásárlása előtt állok ! 2-re szűkítettem a versenyzők táborát az egyik az S3 a másik a HTC ONE X 32 gb
Előző telóm egyS2 es volt de sajnos annyit szívtam vele hogy kicsit félek az S3-tól. Gyári rommal akarom használni mert céges szóval ilyen mértékig nem nyulhatok bele !
Az a kérdés hogy mi a benyomásotok a gyári rommal kapcsolatban? Stabil e eléggé mert az előző telómat az instabilitás miatt vittem vissze nem kevésszer és végül kaptam csereutalványt ezt akarom most beváltani. Ezért félek most az S3 tól.
A tesztek alapján az jönne ki győztesen mivel bővíthető a memória valamint nagyobb az aksi ezek fontosak. Külalakra a HTC a bejövősebb de nem külalak alapján akarok dönteni hanem tudás alapján.
-
Roxbury
őstag
válasz _AttiS_:-) #20178 üzenetére
Nekem betonstabil. Gyári romot használok én is.
-
Zsolaf
addikt
Nekem is S2-m volt az S3 még egyszer nem fagyott le S2-nél volt rá példa, de te döntesz.
ezt azért nézd meg ez az új 4.1.2-es béta rommal készítettem!! Ja és gyári rom nincs húzva semmi[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az én S3-am is teljesen stabil! minden gyári rajta,hibátlanul működik,hozza mindazt amit ellehet várni tőle,csak ajánlani tudom!
A méretét azért lehet,hogy szoknod kell. -
MunezXBK
nagyúr
HOX-ról rengeteg ember váltott S3-ra, szerintem ez többet mond mindennél.
-
Bilux
veterán
válasz MunezXBK #20182 üzenetére
Én is de csak kíváncsiság miatt nem azért mert bajom volt a HOX-szal.
Az S3 kijelző fényereje autómatán egyértelműen fos, meg a sense azért szebb kidolgozottabb.
De vissza már nem cserélek.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
manokaki
addikt
" Az S3 kijelző fényereje autómatán egyértelműen fos, "
ezt azért a 4.1.1 alatt megkérdőjeleznám ennyire világos kijelző még nem volt , az tény hogy mikor kiadták májusban akkor tényleg nem lehetett látni napfényben rendesen , de most egyszerüen pazar ! Ja és volt HOX-em még a HTC One S ( s4) is kiprobáltam , de egyik se adja azt amit az S3 !!!!
Attila
-
_AttiS_:-)
csendes tag
Köszönöm a segítséget eldőlt a dolog S3 lesz és legfőképpen az döntötte el hogy az üzemideje jobb ! Ha már harmaddal többet bír mint a HOX akkor egyértelműen nyerő nálam !
-
Cidan
tag
Üdv emberek!
Érdeklődnék, hogy mostanság miféle boltból érdemes s3at beszerválni? A kritérium az annyi, hogy lehetőleg minél jobb árban legyen. Tudom, hogy ezek ilyen sufni gsm-ek, de hátha tudtok közülük viszonylag megbízhatót és olcsót.
Kösz előre is!Egy másik idekapcsolódó dolog pedig, hogy úgy kb egy fél év elteltével mik a vélemények és tapasztalatok a készülékkel kapcsolatban? Olvasom itt, hogy megközelítőleg olyan 300 mega szabad memória marad....ez azért nem túl sok az 1gb-ból. Pár év múlva korlátozhat ez bármiben is? Értem ezalatt, hogy ugyebár rohamosan fejlődnek az appok is, egyre nagyobb rendszerigény stb...
-
p2pp
őstag
Érdemes ilyet venni? Miért?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest