Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukika009
tag
Enyém is ilyen ütemben merül és ndm tudom miért...
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
Pipiripi
senior tag
válasz GeneraL_XTX #19785 üzenetére
Valami folyamatosan ébresztgeti a telefonod akkor is, amikor a kijelző nem aktív. Nézd meg a csíkot. Nekem alig van pár vonal ilyenkor. Pl érdemes kikapcsolni a térképnél a helymegosztást és a helyközlést.
-
kovy79
őstag
válasz maxim01 #19803 üzenetére
Tudtam, hogy valaki megjegyzi.
A modkerben láttam a linket, gondoltam megnézem...(#19802) GeneraL_XTX, tegyél ki egy kapcsolót amivel a 2G/3G-t tudod egyszerűen kapcsolgatni.
Gyors és sokat segít. Nekem 2G-n 2-3szor annyit bír az akksim.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
lafaty80
addikt
válasz Carambola #19779 üzenetére
Szinte minden nap jön valaki, aki sír hogy itt miért sírnak.... ez a hihetelten inkább.
(tanult forumozó kolléga örök mondata )De te is csak a write-only közösség tagja vagy... Nem megsérteni akarlak tényleg, de
- felhozod a problémát, gondolom olvasva a fórumot mégis azt hogy van egy MÉLYVÍZ és egy OFF topic nem is tudtad, gratulálok.
- hányszor leírták már itt mások is, hogy NEM kötelező olvasni a fórumot, beleírni meg végképp nem kötelező.Persze ha ezeket már olvastad, akkor sorry
De élvezd a telefonodat úgy ahogy van, szíved joga, de mást ne ítélj el azért mert nem ezt teszi.
Kedvem lett volna megint számolni egy kezemen, hány nap telik el megint beszólás nélkül, de ehhez le kellene vágnom 3 ujjam, és még akkor is csak egy kéz kellene
Mi megyünk a MÉLYVÍZBE vagy OFFBA kötekedni veletek??? ("akinek nem inge nem veszi magára")
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
kovy79
őstag
válasz Pipiripi #19806 üzenetére
SGS-re nem tudom, Xperia-m van. Ezen a gyári widget tökéletes.
Ám Ace-en vagy a SwitchPro, vagy az Extended Controls működött.
Egyébként a menübe dobással is csak 2 klikk az engedélyezés/tiltás.lafaty80, pedig ha hiszed, ha nem, néha jó lenne olvasgatni pár fórumot, hogy kinek mi a gondja, nyűgje, tapasztalata...
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
GeneraL_XTX
veterán
Új, 4.1.2 alapú WanamLite romok
-
Intel q8200
senior tag
Valaki tud esetleg olyan programot, amivel rootolás nélkül le tudom fagyasztani azokat a programokat, amiket nem használok?
iPhone 14 pro
-
maxim01
aktív tag
válasz Intel q8200 #19819 üzenetére
Ezt alapból megteheted. Alkalmazások kezelése>ráböksz amit le akarsz tiltani> letiltás
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
CHIPman
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #19785 üzenetére
Nekem még mindig, de a romot az Istennek nem cserélném le.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Dr. X
aktív tag
Ti (akik már használjátok) milyen JB-t használtok? Van olyan gyári külföldi frissítés (esetleg magyarítva) amit lelehet valahonnan tölteni és felrakni? Ha felraknék bármit amit nem magától frissített a mobil akkor minden adat törlődik ami a telefonon van vagy maradnak az adatok?
-
turbobusa
senior tag
Rootolni szeretném a gyári ics 4.0.4-t. Mire kell odafigyelnem? Alapsáv verzió meg Kernel verzió és Build szám ?
-
veterán
válasz GeneraL_XTX #19814 üzenetére
[ROM][CWM][XXELK4][Jelly Bean][4.1.2] Deodexed Stock Rom
CWM-böl telepíthető.
Kell a full wipe? -
Luissimo
veterán
válasz tucsok. #19817 üzenetére
ha wifin vagy, nemkell használnod hozzá semmit, a wifire kapcsolócás automati:-) e leléptet a 3g neteől.
és amugy milyen életszerű helyzet van, amikor nem netezel mobilneten, de neked akkoris 3g kell, okvetlenül.?
nálam tableten az értesitosávon beállithato hogy a kapcsolok között kintlegyen a 2g/2gés3g/3g kapcsoló.lehuzod, ráböksz, kész.
méegyszer, mértisnemjó ez? -
veterán
válasz GeneraL_XTX #19829 üzenetére
Most ez van fent [link]
Tehát akkor full wipe. -
rjg
őstag
válasz Intel q8200 #19819 üzenetére
Nem kell hozzá külső program. Menj a Beállítások - Alkalmazások kezelése - Összes fülére és adott alkalmazásnál válaszd ki a Letiltást.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Luissimo
veterán
válasz gyuri81 #19834 üzenetére
noheinmal :
" nálam tableten az értesitosávon beállithato hogy a kapcsolok között kintlegyen a 2g/2gés3g/3g kapcsoló."razumi ?
1,van fogalmam
2,nemcsak pénz kell a telefonhoz, hiába okos a telo, a gazdájának is illene okosnak lenni. hozzá:-) tényleg , a kereső funkció az teljesen kihalt :-) ?
3, amivel példálozok, samu galaxy tab, főzött ICS-en simán kapcsolgathato a "a redőnyön" a 2g vs. 3g (remélem érted miaz a vs )szerintem. relax :-)
-
kovy79
őstag
válasz Luissimo #19836 üzenetére
Ti egyébként elbeszéltek egymás mellett.
2G/3G kapcsoló a Mobilhálózatok/Hálózati üzemmódot nem változtatja meg, fórumtárs pedig arra gondolt.
Egyébként felesleges is megváltoztatni szerintem, mert saját tapasztalat, hogy ha nálam WCDMA(preferált)/GSM van beállítva és letiltom az adatforgalmat, akkor az akkuidőm annyi, mintha csak GSM-et engedélyeztem volna.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Varszegig
veterán
válasz Luissimo #19842 üzenetére
ELeve nem a mobilnetről indult a téma, hanem onnan hogy akinél gyenge a térerő, annak érdemesebb GSM üzemmódba rakni, mert úgy tovább húzhatja. Ennek semmi köze a mobilnethez, ez csak mobiltechnológia.
Mobilnet meg van GSM módban is, GPRS, vagy EDGE, marha lassú, de ott ez van. -
Luissimo
veterán
válasz Varszegig #19843 üzenetére
nemeséld el nekem a mobiltechnologiát, ismerem.
ezt kérdeztem, hogy amennyiben csak beszélget nemkell más, mint 2G.
szerk: kivéve, ha videohívást akar csinálni )
én innen indultam.
no, lényeg az hogy ajánljatok neki egy 2G/3G átkapcsolót , hamár nemkeres a guglival, ami neki ugyanolyan barátja, mint nekünk , bár nemtudom mire megy majd vele ezekután ...[ Szerkesztve ]
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz kissandras20 #19828 üzenetére
2600nál olcsóbban?
Mert annyiért adom. -
muveszur
addikt
Cicaharc ON
-
lajki7
senior tag
Nekem mst 4gt jelez a halozat! Ez mit jelent?? Gyorsabban tudok telefonalni vagy a net gyorsabb???
Tulajdon keppen ha lehet akkor szivesen atkapcsolnek 1gre,valaki?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest