Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JimBeam007
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
-
-
feketepeti
aktív tag
válasz gyuri2008 #20400 üzenetére
Kicsit már már muhaha kategória sírni a frissítésért, javarészt MINDEGYIK gyártó sz@rik bele rendesen.
Én is most vettem az S3-at, mert nem volt türelmem kivárni a Nexus 4-et (illetve nagyon kellett) de az tényleg marhára meglepő, hogy hamarabb jön ki egy szolgáltatós telefonra frissítés, mint a függetlenre.
Ilyet más gyártónál még nem nagyon láttam, sőt erősen fordítva szokott lenni.
Egyébként kicsit csalódás nekem ez a telefon, valahogy egy Moto Defy után lényegesen nagyobb tempót vártam volna tőle. Nem rossz, nem rossz, de többet vártam.
Ha a ratyi supportra panaszkodsz, nézd csak meg a Motorolát
-
nggabi
félisten
azért nehogymá' az legyen valakinek a legfőbb problémája h a vodás telója gyári független
"szenyor dzsíííí"
-
veterán
válasz GeneraL_XTX #20410 üzenetére
Szerintem azért mert hülye vagyok
A fiam azt vett és azóta neki kétszer is frissített.
Neki van igaza....
Eladom ezt a telefont és veszek egy Nexust[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
-
allein
addikt
Valakinek valami véleménye a 20385-hoz?
-
zola-
őstag
Mit ossze rinyaltok....mondom hogy odinnal kuldjetek felfele a cseh 4.1.1.romot. Ugyanaz mint a mienk. Nem kell a szivnek megszakadni, hogy nem jon a frissites.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
8 magos processzorral aláz a Samsung mi lesz itt jövőre
(#20418) bigdigit: de most milyen romot tették fel?
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
-
RockCNC
senior tag
válasz JimBeam007 #20402 üzenetére
Most vásároltam tőlük (E-bolt) csak feketét.
Garancia papir és imei szám rendben.
A feltüntetett ár nem tartalmazza a 27 százalékos ÁFÁT,mert netto számlát kaptam.
Itt van a turpiság!
Fel hívtam őket és küldik az ÁFÁS számlát.
Erre FIGYELJÉL oda.[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Nekem magától frissített,rootolva volt és simán végigment,de a frissítés után újra rootolni kellett
-
No.01
őstag
LK1-re frissitett a telefon. Rottoltam volna a CF-Root 6.4-el de nincs SU ikon csak CWM es az sem jo be ha ranyomok csak gondolkodik... kozel 5 perc utan megintam es kileptem, megprobaltam ujbol rootolni az eredmeny valtozatlan.
Otlet?
-
Caaabi
senior tag
touck recovery-t csak odinnal tudok felrakni ? cwm böl nem lehet zipként ? Sehol sem találom csak tar ban :S
-
maxim01
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #20430 üzenetére
Persze én sem vettem komolyan, de ezek után már nem bírtam, hogy ne szóljak be neki...
[ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
maxim01
aktív tag
Akció a Play-en
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Leonardo91
senior tag
a telenoros magyar JB csinál még valakinek olyat ,hogy bekapcsolt állapotban rádugom a töltőre és nem tölt, pontosabban kijelzi fent hogy tölt de jelen esetben 45 perce nem mozdult 7% ról...
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
nggabi
félisten
válasz Leonardo91 #20438 üzenetére
nem a kábel sz@r? usb-t próbáld megpucolni valahogy. meg újraindítani a telefont.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
válasz Leonardo91 #20441 üzenetére
Nekem T-s, 4.0.4 és szintén ezt csinálja pár hónapja. Néha nem indul el a töltés. Ilyenkor ha lehúzom a töltőről és újra felteszem már tölt. Azóta mindíg ránézek egy negyed óra után ha felteszem a töltőre, hogy tölt-e.
-
Leonardo91
senior tag
válasz Hadzsi Gábor #20442 üzenetére
Lehet ez szoftveres vagy hardveres hiba lehet
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Bilux
veterán
Chrome ban nincs fullkepetnyos üzemmód?
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
nagyúr
Világosítsatok fel, de nem úgy volt, hogy a 4.1-ben már javítva lesz az, hogy ha a face fiókomat kapcsolom a névjegyekhez, akkor a hívás alatt már normálisan jeleníti meg a képet, és nem egy nagy pixelhalmaz tekint rám vissza?
Csak mert most szinkronizáltam, és még mindig szar.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
No.01
őstag
Masik laptop, masik kabel igysem jo! Kezdek merges lenni...
Most megprobalom h ujrarakom az USB drivert meg mindent hatha...
Kozben egy kerdes felmerult Megawip ZIP-et leszedtem. Azt mikent tudom lefuttatni? Szeretnek minden gyalulni.
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
válasz Leonardo91 #20443 üzenetére
Nálam biztos szoftveres. A feleségem xperiaját simán tölti. Próbáld ki, hogy másik telefonnal is ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest