Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz RockCNC #10868 üzenetére
akkor ami tuti hogy a webáruházukból kell megrendelni, mint az s2-t anno, onnan biztos magyar készülék van magyar 2 év samsung garival és minden tartozékkal.. oktober 10 ig meg lehet érdemes akkor várni amikor elviszik az s2-t és addigra talán lejebb megy kicsit az ára még
-
koxminator
senior tag
válasz RockCNC #15423 üzenetére
Igen, például én vásároltam ott. Előtte leellenőriztem cégbejegyzésileg is. Előttem bontották ki a dobozt, az IMEI egyezett, rendes ÁFÁs számlát kaptam, semmi gond nem volt és nincs.
De ezt majd mások is megerősítik.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
-
zozyk
addikt
válasz RockCNC #17858 üzenetére
Google második találat : Mi a különbség az SDHC és az SD memóriakártya között?
Szívesen...
-
kalapaacs
tag
válasz RockCNC #18777 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert valóban úgy hirdetik, hogy számla de ÁFA nélkül. És mi van ha én azt mondom ott hogy Kis Béla, Karakószörcsög, Búzavirág u. 237-re kérem a számlát? akkor mit és hol vallok be, mikor ez nem létező cím és név, vagy inkább ki és mit hajt be a nem létező személyen?
(#18782) Gizmo94
Tőled hallottam.. Ugye ezt te sem gondolod komolyan. Biztos a csili-vili bolt ingyér van a sok alkalmazottal. Még hiszel a mesékben?[ Szerkesztve ]
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
Krisz0630
senior tag
válasz RockCNC #19464 üzenetére
Ez az első telefonom amit vettem tőlük, de nekem elég korrektnek tűntek. És ami még nem elhanyagolható tény velük kapcsolatban, hogy nem egy boltjuk van és szinte az összes nagyobb plázában ott vannak. Szóval szerintem nyugodtan vásárolhatsz tőlük.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz RockCNC #19469 üzenetére
Én a honlapjukat nem is nagyon nézegettem, csak futólag. A Corvin plázában vettem a készüléket, ott helyszínen kérdezgettem meg tőlük a dolgokat. Szerintem érdemes személyesen elmenni és megnézni a készüléket illetve megkérdezni a részleteket. Egyébként a 128 nekem Áfás ár volt, minden tartozékot kaptam hozzá, a garit pedig két év gyártóit kaptam hozzá.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
-
zozyk
addikt
-
Pistakiss
őstag
válasz RockCNC #20867 üzenetére
Háát!
Az átlag, úgy tűnik, a 33-36 közé fog esni. Se nem rontottál, se nem javítottál, benne vagy az átlag közeli tömbben"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
maxim01
aktív tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz RockCNC #21566 üzenetére
Nekem beállítja, de ICS óta csak egyben lehet behúzni a facebook kapcsolatokat, nem lehet kiválasztani melyikeket szeretném leszedni
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest