Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz zole55 #14449 üzenetére
My Computer (Sajátgép) alatt fog látszódni csak, total commander-hez meg van egy plugin, amivel média eszközként (1xűbben mintha FTP szerver lenne) tudsz rá másolni. Nekem is W8-am van és tökéletesen tudom használni.
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
zole55
csendes tag
válasz koxminator #14451 üzenetére
Tudom, hogy ott kéne látszódnia.
De nekem nem látszódik:S
Nem rég még jó volt, nem tudom mi lett vele.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz R2D20208 #14445 üzenetére
talan en vagyok az egyetlen a vilagon aki nincs elvakulva az almajeltol vagy az android robottol...
a trollkodast nem en kezdtem hanem a turmixos figura linkeloje..hogy hogy mit keresek itt? sgs3am van. es meg egy darabig az is lesz nagy sajnalatodra
amugy nem ertem mi bajod, faj az igazsag vagy mi?
ha te is nagy androidgurunak erzed magad aki ennyire vedi akkor inkabb valaszolj a kerdeseimre -
lajki7
senior tag
válasz rolcsibácsi #14444 üzenetére
Van itt olyan ember aki jobban utalja ezt a fasza kis telot mint rolcsibacsi??? Miert vetted meg??? Csinalj rajta tores tesztet,aztan szamolj be h meddig birta
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
Zsolaf
addikt
válasz rolcsibácsi #14456 üzenetére
azaz
Szerintem neked az életben nem volt S3-ad csak itt unalmadba csinálod a feszültséget, mert rengeteg hibája az Iphone5-nek van csak
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Zsolaf #14457 üzenetére
leirod privatban hogy milyen hibai vannak az i5nek? (mert nekem meg nem volt) vagy az ios re gondoltal? csak hogy ne untassuk itt a nepet, amugy telleg unatkozom most, de nem vagyok egyedul ahogy latom
lajki: hat lehet hogy kinait vettem a koreai helyett ha csak en latok benne hibakat
holnap vissza is viszem a sumsangba hogy nezzek mar meg@general: na lehet nem is vagyok egyedul?? wtf
amugy utoljara jefyzem meg, nem en kezdtem a fikazast.. ezek az emberek basznak fel akik szerint ez az istenfoon a tobbi meg sokkal jobban daralodik a turmixban... hat lol
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Kicsit rosszindulatúak vagytok megintcsak. A negatív vélemény is vélemény, meg kéne tanulni elfogadni azt. Nem csak birkamód bólogatni hogy mennyire szuper ez a telefon,mert bőven vannak hibái.
-
Zsolaf
addikt
válasz rolcsibácsi #14459 üzenetére
Iphone 5 hibái több van mint az S3-nak az biztos
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Zsolaf #14452 üzenetére
ez jo hir, akkor van ertelme is hogy meg varnia kell a tobbi orszagnak
amit linkeltel, az elso oldalon nincs egy hiba sem ami az i5re vonatkozna, de amugy is azthittem tudsz vmi konkretat es nem kell
guglizni
de ez nemhiszem h idetartozik az s3topikba ezert mondtam h privatba.
en is hallottam sok faszsagot mint pl a lilasodas a fotoin de ezt ugyanugy ezen a twlon is elohozom neked barmikor,
azt eltudom hinni hogy eleg puha fembol van es karcolodik stb, de ez a muanyagdarab is legalabb annyira szetnyuzhato. nekem 2helyen is el van repedve a keret pedig sosem ejtettem meg le..
most igy hirtelen nem is ugrik be mas hiba amit ugyancsak felfujtak.. ilyen baromsagokat minden nagy szamban levo termeknel lehet talalni, aminek semmi ertelme.. valakinek a valasza a kepeken szinezodesre az volt hogy a 3000dollaros fenykepezojevel is elojon az a "hiba"...[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz koxminator #14437 üzenetére
Nem a jb-vel van a gond tuti...nexus-s, nexu7-en (4.1.2-vel) siman megy a teamviewer....4.1.1-esnel sem volt gond.
-
R2D20208
addikt
válasz rolcsibácsi #14454 üzenetére
Kinek van itt szerinted szüksége a rendszeresen Flamekeltő írásaidra? És a kisgyerekem által is felülvizsgált, buta, semmit nem bizonyító videóidra ? Na én végeztem veled. További kellemes időtöltést.....És ezt ha egyszer csinálnád ok. De tegnap is lesz@roztad a telefont nem egyszer. Ez sztem nem korrekt viselkedés. De részemről ennyi volt a társalgás veled.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
Zsolaf
addikt
-
pappkarcsi
senior tag
válasz ngabor2 #14424 üzenetére
(#14425) Piwi Miért lenne kamu?
(#14424) ngabor2 Ezt a 3250-es akkut rendeltem meg én is, hamarosan megjön és akkor írok róla, hogy mit tud. Egy itteni kolléga írta, hogy már ilyet használ és neki bejött, több telefonjában is ilyen márkájú akku volt/van. A 4500as elég komoly lehet, de ott meg kell barátkozni egy 3410es méreteivel.. + ha még van bumper is.. : O
(#14426) Yeffy DJ!
Ide is leírom, hogy akinek kell ilyen akkumulátor vagy bármilyen "buy it now-os" ebay-es cucc (akku, hátlap, autós tartó, bármi...) az nyugodtan keressen meg nagyon szívesen megrendelem nekiRegisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz rolcsibácsi #14472 üzenetére
Esélytelen. Max fényerőn azért szívja az akksit rendesen.
-
CHIPman
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #14475 üzenetére
Gyári böngészővel lehúzza a fényt minimumra.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
rolcsibácsi
őstag
-
Eli577
senior tag
válasz rolcsibácsi #14478 üzenetére
Kicsit korábbi hsz-ekre reagálva: nehogy már én legyek a troll, aki belinkel egy olyan videót, ami inkább nevezhető érdekesnek, mint komolynak....egy olyan fórumba ahol az a telefon a téma ami a videoban éppen jobban bírja. Láttam én is a drop-tesztes videokat, de azt nem látom hogy én indítottam volna a flame-et.
-
Yeffy
veterán
válasz pappkarcsi #14474 üzenetére
köszi szépen, írtam is vissza...
érdekel majd mindenképp, kérlek itt is, hogy egy mittudomén hét múlva írd meg a tapasztalataidat, aztán valószínűleg kereslek. főleg, mivel fém hátlapon/fólián is agyalok...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
veterán
Üdv
Hol tudom azt beállítani,hogy a bluetooth fülhalgatón keresztül hangbemondással tudjam hívni az illetőt? -
p06
senior tag
Kezdődik
[link]Érdekes, hogy a szolgáltatóknál jön
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szep jo reggelt mindenkinek! Legyszi' segitsetek ki, igy telefonrol sehogyse talalom a valaszt es megorit. ICSen vagyok ( varom az igazit, LOL) es a vezetekes gyari headset gombjait szeretnem beallitani, hogy leptessek a szamokat es ne a hangerot szabalyozzak. Valahol mintha lattam volna, de azota eltunt a menubol.
Elore is koszi!
14488: Hat lehetseges? O.O
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz gyuri2008 #14492 üzenetére
erről jut eszembe, remélem nem túl OFF kérdés:
ilyen skineket, mint a régi telókon a témák, hol/milyet tudok szerezni? eddig mondjuk időm se volt keresni, de nem nagyon találtam...
rankesz: hálás köszönetem, szétnézek
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
rankesz
veterán
-
Zsolaf
addikt
Lehet ezért volt csúsztatva, hogy együtt nyomják a független és a szolgáltatós romokat mert eddig nem volt trend hogy a szolgáltatósok már jönnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest