Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Igen, elfogadják. Számlát nem kérnek a javításhoz. Most vittem be másodszor egy T-s készüléket a Samsunghoz, és nem kellett a számla, csak a garijegy. Mellesleg jobban jársz, ha beviszed egyenesen a Samsunghoz (én a WestEnd-be szoktam), mert gyorsabban végeznek a javítással.
-
Eli577
senior tag
A T-nél elviekben el kell, hogy fogadják, nekem a múltkor azt mondták a hivatalos szervizben, hogy csak számlával együtt fogadják el még a gyári garisat is (kicsit furcsálltam, nem hinném, hogy a számla függvénye a garancia érvényesíthetősége, mellesleg számla nem volt nálam és úgy is átvették és felküldték Bp-re.)
aggleány: a macikat szeretjük ...vagy macskákat?
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Azt, hogy ezek mennyire gyári hátlapok, így kép alapján nem tudom eldönteni, de azt írják, hogy azok.
-
Gold_fish
tag
Sötétben, mikor a fekete színen is látszik már, hogy valamennyire a feketénél is világítanak a pixelek, ragasztófoltok láthatóak a kijelzőn. Teljesen fekete képnél (nyilván bekapcsolt kijelző mellett, és sötétben) látható a történet. Dead pixel test alkalmazás pl tud ilyet. Állítólag minden kijelzőn megvannak a foltok, hol több, hol kevesebb. Nekem két kijelzőn is volt, más is van itt, akinek kettőn is volt, stb. Állítólag normális jelenség amolednél.
Fura, hogy kontaktlencsével nem, vagy alig láthatóak a foltok. Az új kijelzőmet így néztem meg, nem láttam foltot, majd lencse nélkül feltűnt, hogy itt is vannak Szóval van ellenszer
-
aggleány
addikt
Nagyon örülnék, ha tudnék segíteni, mert én is szeretnék görgethető háttérképet, de egyelőre csak a custom romokban van ilyen lehetőség - a fiúk írták nemrég.
Azért írtam többet arról, mert azzal van problémám. Olyasmit nem kérdezek, amit egyedül is meg tudok oldani. Megígérem, hogy amint sikerült intézni valamit ezügyben, megírom. Sajnos ezt várhatóan csak a szoftverjavítás, vagy pedig egyes appkészítők figyelmessége fogja megoldani.
Többen ezt a progit ajánlották, nekem ez sem segített. Próbáld ki, hátha nálad jó lesz.
-
zeroo5ux
aktív tag
vigyázz nem bit hanem byte (ha nem így lenne akkor tényleg elég gyatrán töltenél)
honnan töltesz, mivel? ez így eléggé tág...
mérd meg ezzel: speedtest.net[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Szerintem holnapra már nekünk is meg érkezik vagy akár estére .. én is vissza állítom a gyári állapotot Bnőmé nincs mókolva még is jól el van vele Én is követem a filozófiáját
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
MrTwister
őstag
Lehet csak 2 hét vagy 1 hónap múlva. Sajna ez a bevett gyakorlat.
Kevin's: úgy legyen!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest