Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz GeneraL_XTX #13592 üzenetére
Azért mert multi,akkor már le lehet húzni???
Gratulálok...átment a hsz-em lényege... egyes,leülhetsz...
Inkább ezt a multit húzd le akkor,hogy nekünk megmaradjon a prémium gari...
rjg Bíztam benne,hogy nem én megyek szembe az autópályán...
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz nggabi #13585 üzenetére
A kijelző beégése a technológia hibája, azt jogosan várhatjuk el, hogy garancián belül cseréljék. De a garanciális hozzáállásukkal visszaélni nem korrekt, legalábbis nem szándékos károkozással.
A szegény multi hozzászólásra: a szegény multinál nem hülyék ülnek az íróasztal mögött. Vannak kontrollingos embereik, akik kőkeményen, árgus szemekkel nézik napi riportokban a megtérülési számításaikban a szervizköltséget és hibaarányokat. Ha megszaporodnak az indokolatlan hibák vagy kiszállások, akkor csökkenthetik vagy megszüntethetik a jelenlegi extra szolgáltatást. Szóval ügyeskedni csak ésszel, mert az egyszeri user nem csak magával, hanem az összes Samsung felhasználóval kib@szh@t az ilyen trükközésekkel...
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Yeffy
veterán
válasz tucsok. #13510 üzenetére
Na üdvözletem mindenkinek!
Marhajók ezek a tokok, valami ilyesmit fogok keresni én is. Ugyanis ma hosszas huzavona után véééégre beléptem a táborba egy szürke szépséggel...
hát.. .az első élmények vegyesek... Wave 1 után pláne maga a rendszer is, meg a teló mérete is... k_rvanagy
de mivel az első nagytöltését veszi fel éppen, és fogja még reggelig, ezért majd holnaptól fogok nekiesni komolyabban.
erre a dropbox-ra kíváncsi vagyok, hogy működik, majd rálesek.Szép estét mindenkinek!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nggabi
félisten
szegény multi a 20k-s telefont nálunk 200ért árulja, a szlovákoknál meg 160ért. mindjá megsajnálom
am eddig is ez folyt még a csapból is, nem tudom h mit vagytok kiakadva
Yeffy DJ: ezt az elsőre fel kell tölteni kikapcsolva aztán lemeríteni szöveget sose fogják tudni kiirtani a köztudatból. NEM KELL! használhatod nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Tegnap ota van meg az S3-am, mar mist nagyon megszerettem a kutyut, egyedul a kijelzo beegese az ami aggaszt. Milyen hatteret ne hasznaljak?
-
turbobusa
senior tag
Ezt hasznalom most, mennyire idezheti elo a hibasodast(beegest)?
-
RAID 2
aktív tag
Mielőtt megvettem a telefont eléggé aggasztot, hogy miként fog majd teljesíteni az aksi. A Nexus s-emhez képest abszolut jobban bírja, kellemeset csalódtam. :-)
"Nekem" még nem volt képernyőbeégésem, pedig nem teszek ellene semmit. KOPP-KOPP!
-
rjg
őstag
válasz nggabi #13605 üzenetére
Nem mondtam, hogy reális áron árulják, bár én 145-ért vettem bő egy hónapja, újonnan, két év gyári garanciával, tehát olcsóbb mint a szlovákoknál. A 20k önköltséget is kicsit kevésnek érzem De az tapasztalat, hogy a tömeges ügyeskedés mindig visszaüt, ezért rugózunk rajta
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
turbobusa
senior tag
Vegyem ki ezt aa hatteret vagy nem lesz baja?
Bongeszobe levan veve a fenyerom s a menuben is negyed alatt van, autofenyero kikapcsklt allapotban van.[ Szerkesztve ]
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok véletlenül letoroltem nova-t, mivel azt hittem, hogy a prime ok "magában" is... Amikor vissza akartam állítani, akkor kb. 15 percig bírtam nézni egy "biztonsági mentések" feliratot, aztán kiléptem.
Két kérdés:
1 ha tovább várok visszaáll a nova?
2 a touchviz "alsó sorában " a gyári tárcsázót ki tudom cserélni exdielerre?[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
Szkrínshotot kérek majd róla
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
arsenix
tag
válasz turbobusa #13610 üzenetére
STAHP!
Gondoljuk át, mi tud elsősorban beégni? Az, ami erős fényerővel hosszú ideig jelen van a képernyőn.
Nem tudom ti hogyan használjátok a telót, de én feloldom, lapozok négyet a homescreenen és elindítok vmit. Feltételezem, ti sem bámuljátok a háttereteket 22 percig, tehát rohadtul nem fog beégni soha.
Egy dolog éghet be, az pedig a notification bar (nekem S2-n 1 év használat után halványan már kezdett látszani a helye) De a jelly bean-ben már szürkés árnyalatúra rajzolta áta samsung,így szerintem ez a veszély már nem fog fenyegetni, de ha mégis, akkor garanciában cserélik.
Én beszarnék, ha arra kellene folyton figyelnem, hogy milyen hátteret használok, miután kicsengettem a minimálbér kétszeresét egy telefonra. -
kelzsoca
félisten
Ahogy ígértem=>Jelly Bean 1.4.2
-
zragon18
tag
Valaki tudna nekem ajánlani olyan játékot ami kifejezetten sgs3-on fut ami ki is használja a HD felbontást és a 4 magot?? vagy már 2 maggal is megy minden játék és elég lenne egy S2 is?
Válaszotokat előre is köszi....[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz zragon18 #13634 üzenetére
kevés (vagy egyáltalán nincs?) olyan játék ami nem futna el egy magon, inkább az a lényeg hogy hogy fut el.
a shadow gun 4 magra van optimalizálva (külön erre a telefonra) ami meg is látszik, nem nagyon van mád ilyen játék!ettől a wild bloodtól nem estem hanyatt unreal engine ide vagy oda.
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Megjelent két cikkem az Androbiten: az egyik az Android RAM kezelésébe, a másik pedig az Android adattárolásába ("ROM" kezelés) nyújt betekintést.
Ezek a cikkek a visszajelzések alapján érdeklődő laikusok, kezdő androidosok számára is érthetőek, így bátran ajánlom mindenkinek, akit érdekel egy kicsit a készüléke "lelkivilága", azt jobban megismerné. Azonban a cikkek tapasztaltabb/haladó androidosok számára is tartogatnak érdekes részleteket.
############
Az Android memóriakezelése (RAM)
############
Ha tetszettek a cikkek, kérlek
- kattintsotok a mindkét cikk szövegében elhelyezett vízszintes hirdetésre/reklámra!
- ajánljátok a cikkeket ismerőseiteknek (pl. Facebookon, G+-on megosztva).Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz arsenix #13625 üzenetére
Ez így van, maximálisan egyetértek.
Ha már van egy ilyen telefonom, akkor nehogy azon remegjek már, hogy nem húzom fel a fényerőt, mert szegény beég. Égjen, ha ezt a technológiát használják, utána meg ha már nagyon zavaró, cseréljék ki a kijelzőt. Szvsz az igen gáz lenne, ha állandóan azon kellene remegnem, hogy inkább csak nézegetem, ezt sem használom, meg azt sem, mert valami baja lesz. Nem! Ha megvettem, használom (ésszel), nem kaparászom,hogy kopjon. és nem ezzel verek be szeget a falba, de használom maxon mindenét úgy, ahogy nekem tetszik, mert azért adtam a pénzt, hogy a telefon szerezzen örömet nekem, ne én neki.
Egyébként az is így van, hogy főleg a fehér színnel és nagy fényerőn állandóan jelenlévő dolgok égnek be, más nemigen. Nekem pl. SII-n, közel másfél év aktív használat után egyedül a notibaron az akku fehér kör kerete égett be, azt is csak a kék teszt képernyőn lehetett látni, alacsony fényerőn, semmi egyéb nem jelentkezett.
Nem annyira súlyos gond ez, nem kell agyonparázni és vitrinezni, használni kell, azért van. -
veterán
A Lengyel 4.1-re nem frissít a telefon azt írja ki,hogy ez egy módosított eszköz szoftverfrissítés nem érhető el.Ilyen kor mi van?Ezek szerint nem fogok tudni OTE-n keresztül frissíteni.
-
Psytech
őstag
válasz gyuri2008 #13647 üzenetére
Ha mindenképp ragaszkodsz az OTA-n keresztüli frissítéshez akkor igen.
Mivel az ota frissítés úgy működik, hogy ha kitolnak a szerverekre egy ilyen update-t akkor annak meg van adva egy "alap", hogy melyik fw-re megy rá az update csomag. Ez mindig az utolsó hivatalos rom, jelen esetben ez a magyar LH1.
Azaz az ota nem a DLIB-re fog érkezni, ebből következően mindegy mit állitgatsz a product code-n.De ettől függetlenül nem muszáj visszatenned az lh1-t,hanem majd ha megérkezik a hivatalos magyar JB, akkor felteszed odinnal, addig meg használod ahogy most van
A fentebb leírtak miatt ajánlom egyébként mindenkinek hogy az utóbbit tegye és ne várja a lehetetlent, hogy majd ő DLIB-re ota-n frissít XEH PC-vel, mert ilyen összetételt nem fog ismerni az ota csomag, mert az a lengyel pc-n tud majd frissíteni amikor oda kitolják a DLIB alapra érkező csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest