Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27201) Jazzmedve


Jazzmedve
tag

Sziasztok!

Nem tudok olyasmi programot ahova a telóról a képeket le lehet menteni? mint almán a photos? Az a bajom, hogy smart switch-el ha szinkronizálok akkor az mindig letölti az összes képet és videót egy külön mappába, én meg minden mentés után nem akarok letörölni mindent a telefonrol, tehát lesz csomo kép, ami minden egyes mentésnél ujra felkerül a gépemre, tök feleslegesen csak a helyet foglalva majd a végén teljes káosz. A live photost- se tudja semmi lekezelni, tehát ha leszedem telóról, akkor bukom a kis videókat is. Érdekes módon a google photos képes menteni iphoneon az almás képeket videóval együtt, amit ki be lehet a google appban is kapcsolni. elég nevetséges h pont androidon nem müxik egy google fejlesztésű dolog.

(#27202) appel válasza Jazzmedve (#27201) üzenetére


appel
őstag

Mi nem megy a Google fotókkal? Menti/szinkronizálja az a képeket, videókat mint a kisangyal.

(#27203) DonToni válasza jeni (#27197) üzenetére


DonToni
aktív tag

Pontosan, ahogyan a kollégám (Cobra652) is írta a PH-s emberke miatt nem akartunk nagyon arcba mászni. A következő esetnél kihagyjuk az illetőt és a szervekkel megyünk látogatóba. Ennyi.
A szöveg az volt, hogy 1 év gari a tiltás ellen (1 hónap ha működési baja lenne) és max. adnak másik készüléket... ami nyilván a következő esetnél már nem lesz opció nálam.
A doboz, tartozékok maradt a régi, csak a telót cserélték, amit a "papírra" is felvezettek.
Az imei szám stimmel a készülék hátulján is, a menüben is meg a neten is lecsekkoltam, rendben van (egyenlőre).
Úgy, ahogy írtad, reménykedem, hogy nem fogok többet találkozni velük!

Az meg már megint más dolog, hogy ha egyszer eladnám a készüléket, akkor hogy veszi ki magát, hogy a cserélt készülék meg a tartozékok számai nem stimmelnek... meg ugye a papíron is szerepel, hogy tiltás miatt csere...

Az tuti hogy ott maradnak, 1-2 reklamáló ember miatt nem változtatják meg a "székhelyüket" mivel gondolom elég sok bejáratott "ügyfelük" van.
A telót meg hosszú távra terveztem megtartani, most egy darabig elég volt a cserélgetésből, kijutott igencsak a "jóból" az utóbbi időkben... Amíg az aksi kiszolgál, addig nekem ez tökéletesen elég lesz, legyen az 1-1,5 év, feltéve hogy nem tiltják le megint, ugyebár... :(

-Anti-

(#27204) Jazzmedve válasza appel (#27202) üzenetére


Jazzmedve
tag

a mozgó fotókra irtam. Amiknek csak a kép részét menti. Ellenben ios-en, ahol ugyanugy le tudod játszani a képet a photos appban is.

(#27205) toompa válasza DonToni (#27203) üzenetére


toompa
őstag

Ez mind szép és jó,csak az előfizetésre vásárolt telókra 2 év hűség van. Bevesznek ezek minden telót. Vállalják a rizikót ha letiltanák,a vevő meg szív vele. Mi lesz ha 1,5 év múlva tiltják?
Az ilyen telókat kerülni kell. Csak előfizetés nélküli és hivatalos garival szabad telót venni.

(#27207) toompa válasza Cobra652 (#27206) üzenetére


toompa
őstag

Ezt mind kizárja a gyári gari papír és nincs gond.
Akkor is ha picit drágább.
A letiltott teló holnap új imei számot kap és újra eladó...

[ Szerkesztve ]

(#27208) jeni válasza Cobra652 (#27206) üzenetére


jeni
félisten

igen mind egyetértek ezzel De... ha úri ember miért nem veszi vissza?

Hiszen a telefon előéletét sem tudta bizonygatni,az is igaz ezt a vevő nem kérdezte meg akár körül írva,hogy mi is az a bolt?

Inkább legyen meg a béke és a sikeres csere-bere az adott GSM "bolttal",hogy minden rendeződött ilyen-olyan formában.

[ Szerkesztve ]

(#27209) Erwinke


Erwinke
aktív tag

Hello!
Próbálkoztam custom romot felrakni, de nem nagy sikerrel. Ahogy a leirásban olvastam odinon keresztül egyszerű volna a művelet, de olyan ROM-ot nem találtam ami működött volna. TWRP-t felraktam és Recoveryből raktam fel a LineageOS 14.1-et SM g930f-hez valót. A rendszer fel is bootol csak kiirja, hogy "Encryption unsuccessful"
Teendő? Köszönöm!
Próbáltam valami superman-es romot is felrakni. Ott a leirtakat próbáltam követni, hogy Odinnal rakjuk fel a bootloadert és modemet amit külön kellett letölteni, de ha felraktam már elve fel sem bootolt a rendszer, utána a TWRP az megment, de a SuperSUV-ot már nem engedte felrakni valamilyen data failok miatt.
Nem tudom melyik megoldás a jó. Ha esetleg rossz úton járok teljesen akkor kérnék felvilágositást.(Nem első custom romom lenne: HTC m8, S4 mini, Z1, S2 plus, s5 mini mind sikerült gond nélkül itt nem tudom mi hibádzik). Kösz!
HW probléma: hátlapi kamera mint ha piszkos lenne. Foltos képet csinál mint ha barnulna az OLED, de csak a hátlapival az előlapi oké és a kijelző is hiba mentes.

[ Szerkesztve ]

(#27211) vodrosjozsi


vodrosjozsi
őstag

Sziasztok
Nekem ebben a videóban látható aod frissítés van fent s7-en de nem mutatja a zenét külön és nem reagál az óra a duppla érintésre. Már feltettem ezt a kérdést egyszer de akkor nrm jutottam dűlőre, most talán igen.
Egész pofás ez a frissítés de ez így használhatatlan. Már töröltem 3x az adatokat és a gyorsítótárat is.

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#27212) DonToni válasza toompa (#27205) üzenetére


DonToni
aktív tag

Szerinted nem mondtam volna "nem" -et, ha eladás előtt közlik, hogy westend aluljáró, arabok...?! Tovább megyek... szerinted nem mondott volna bárki más is "nem" -et, ha ezt tudja előre ?!
Nyilván nem azon az 5-10.e. Ft-on múlt volna a dolog, de ahogyan írta a kolléga, nem tételezi fel az ember egy full pozitív őstagról, hogy ilyen helyen vásárol... Mert hát akkor tényleg minek a pont rendszer ?!

Az, hogy az ott hagyott készülék holnap már másik imei számmal kerül eladásra... na azt azért megnézném! Nem azért mert nem lehet megcsinálni... nyilván... biztos megtudják csinálni... Engem inkább az érdekelne, hogy így a hátulján lévő számot hogyan változtatják meg ?!?!?! Mert az ugye nem a fólián van, hanem az üvegben! Ha meg valaki megveszi úgy, hogy nem csekkolja le hogy legalább ezek stimmelnek -e, az meg is érdemli, hogy átb*sszák! Én viszont "csak" ezt az egy érdemi infót nem kaptam meg, mégis így jártam...

Persze, utólag lehet okosnak lenni... "...ha tudom hogy elesek, nyilván nem megyek arra..." de ezen már nem tudok változtatni. Meglátjuk mit hoz a jövő, minden esetre jó az, ha itt ennek (is) nyoma marad!

#S7 #letiltás #zuggsm #arabok

[ Szerkesztve ]

-Anti-

(#27213) samu74 válasza vodrosjozsi (#27211) üzenetére


samu74
addikt

Az órát hiába bökdösöd, az nem csinál semmit.
A zene meg ha fut, akkor 2x ráböksz a szám címére és a számléptetés akkor jön elő .Ha egyáltalán nem mutatja hogy fut a zene,akkor le van tíltva az értesítés a zárképernyőn .Értesítések - Speciális (jobbra fent)- Alkalmazás értesítés engedélyezve legyen.

[ Szerkesztve ]

-----------

(#27214) toompa válasza DonToni (#27212) üzenetére


toompa
őstag

Persze,kár ezen már rugózni. Én nem is a ph-s kollégát szídtam. Nincs vele semmi baj. Én azt mondom,hogy bolti garival nem szabad telót venni. Egy darab kézzel írott papírt adnak hozzá és semmit nem tudsz a teló előéletéről. Teljesen mindegy hogy arab vagy magyar. Bevesznek bármilyen telót,bárkitől. Nem gond ha előfizetéses. Tudnak róla hogy bármikor tilthatják. Függetlenítés és mehet a kirakatba. Sokan írják itt és más fórumokon hogy nincs baj a bolti garival,mert nekem még nem volt bajom. De bőven van baj velük.
Részemről befejeztem.
Hidd el hogy elsütik az átírt imei-s telót napokon belül. Olyannak,aki nem nézi. Esetleg engednek egy tizest az árából.

[ Szerkesztve ]

(#27215) ShadowLac válasza DonToni (#27203) üzenetére


ShadowLac
addikt

Én is szoktam használt telót venni.
DE:doboz,tartozékok, számla, gar pappir.Ha már lejárt a garija akkor is! persze akkor még olcsóbb .Ezekhez tartom magam.Sőt legyen rajta pár hónap
gyártói gari.persze egy kicsit így drágább.
5000ft ért nem bonyolitom az életem.
A lopottat is kerülöm.

Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra

(#27216) gerner1 válasza vodrosjozsi (#27211) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Igen emlékszem erre. Én kérdeztem (talán), hogy mi az, ami nem működik az S8 AOD -dal (?) ... Ez a zene vezérlő rész nem működik, valóban. Közben olvastam más fórumukat is, és ezek a funkciók nem működnek S7 -esen. A zene vezérlésre 1 mód van, amit samu74 is írt, de az már nem az AOD -on történik ilyenkor, hanem a "zárolt képernyőn" .

[ Szerkesztve ]

(#27217) Erwinke


Erwinke
aktív tag

Mitől lehet ilyen a kamera képe? Csak a hátlapi. Ez egy tiszta fehér papir volna.

(#27218) Onnen válasza gerner1 (#27216) üzenetére


Onnen
csendes tag

Nekem megy Spotify-jal, hogy a szám címére kétszer rábökve előjönnek a lejátszó gombjai. Ehhez az AOD értesítéseket be kell kapcsolni.

szerk.: Ja, hogy, S8 AOD, akkor tárgytalan amit írtam.

[ Szerkesztve ]

1337

(#27219) vodrosjozsi válasza gerner1 (#27216) üzenetére


vodrosjozsi
őstag

Igen te :D de kár.. jól néz ki de még annyit se tud mint a gyári aod.. szóval inkább letörlöltem, ez így eléf nonsense.
És nincs olyan s8 rom amin ez működik?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#27220) gerner1 válasza vodrosjozsi (#27219) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Nem tudom sajnos. Évek óta nem foglalkozom, főzött ROM -okkal ..

(#27221) #54715584 válasza Erwinke (#27217) üzenetére


#54715584
törölt tag

Első tippre koszos a kamera védőüvege?

(#27222) DonToni válasza Erwinke (#27217) üzenetére


DonToni
aktív tag

Porszemek az üvegen vagy a szenzoron. Ha mázlid van, akkor csak az üvegen... a szenzort mobiloknál csak úgy lehet tisztítani ha magát a kamera modult szedik darabokra!

-Anti-

(#27223) gerner1 válasza DonToni (#27222) üzenetére


gerner1
Topikgazda

A kamera modult nem szednek szét (tisztítani, legfeljebb a felső, "záró" lencse felszínét). Cserélik.

(#27224) DonToni válasza gerner1 (#27223) üzenetére


DonToni
aktív tag

Nem a gyári szervizre gondoltam elsősorban, hanem olyan "szakemberekre" akik ilyesmivel foglalkoznak.
(Azok gond nélkül lemennek félvezető szintre is)
Persze jó lenne tudni, hogy garanciás -e, szét lehet -e szedni, stb...

[ Szerkesztve ]

-Anti-

(#27225) gerner1 válasza DonToni (#27224) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Nem szedik szét, mert nem éri meg. ~5-7e Ft körül van egy kamera modul. Ehhez hozzáadod az új tömítéseket, és mondjuk az összes belső csavart újra cseréled. A szétszedés nem kifizetődő, mert a rezsiórái -amit ráfordít- többe van, és nem biztos, hogy jó lesz. Ezekhez is "tiszta szoba" kell, mint a HDD -k javításához ...

(#27226) Erwinke válasza gerner1 (#27225) üzenetére


Erwinke
aktív tag

Mivel kivülről nem koszos ezért gondolom belülről lesz koszos. Mi a teendő? Szerszámom és némi gyakorlatom van telefonok szerelgetésében.
Köszönöm!

(#27227) gerner1 válasza Erwinke (#27226) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Ehhez én nem fogok tanácsot adni. Nem is értem, hogy ha probléma van vele, és garanciás a készülék, akkor miért otthon akarsz nekiállni, a szervízbe küldés helyett ?...
Van néhány video a y...be -on. Az edge -emen volt garanciában kijelzőcserém (S5 -ön kameramodul, alaplapcsere), és az azokról kapott doksikat átnézve (cserélt alkatrész listák) ... -gondolom az összeszereléshez, be kell szerezni néhány új gyári-tömítést, csavarokat (szalagkábel ha esetleg szakad), stb.

(#27228) kutga válasza Erwinke (#27226) üzenetére


kutga
nagyúr

Garanciális? Add le szervizbe.

MOD
gerner1
Mert a szerviz rossz. Vagy mert valami 'okos' garancia van rajta. ;]

[ Szerkesztve ]

Let the Zone take me if I am.

(#27229) Erwinke válasza kutga (#27228) üzenetére


Erwinke
aktív tag

Nem garis.

(#27230) kutga válasza Erwinke (#27229) üzenetére


kutga
nagyúr

Az más. Én nem bízom annyira magamban hogy nekiálljak.

Let the Zone take me if I am.

(#27231) Erwinke válasza kutga (#27230) üzenetére


Erwinke
aktív tag

Lényegében igy meg kuka a telefon ... Mert ezt igy szar használni. Ha esetleg volna valaki szervizes szaki aki tudná, h mit kell hozzá bebiztositani azt meghallgatnám szivesen és akkor cserélném a kamera modult.

(#27232) kutga válasza Erwinke (#27231) üzenetére


kutga
nagyúr

Aprón azért érdeklődnék.

Let the Zone take me if I am.

(#27233) mateus válasza Erwinke (#27231) üzenetére


mateus
senior tag

Szóval kuka a telefon, mert nem akarod szervizben leadni?
Légyszi írd meg privátban előre melyik kukába dobod majd ki:D

Nekem megérne pár ezer ft-ot, hogy szervízben cseréltessem, minthogy még nagyobb kárt okozzak az otthoni kókányolással. De ha nagyon vállalkozó szellemű vagy, akkor hajrá!

(#27234) gerner1 válasza Erwinke (#27231) üzenetére


gerner1
Topikgazda

A kamera lencsét még talán megtudod pucolni, ha veszel néhány darab új takaró üveget (elszoktak törni..), és ezekhez (is) új tömítést. A mostanit pedig leszeded.
Amennyiben ez nem hoz(na) eredményt, akkor nézz meg néhány videót a szétszedésről. Abból láthatod, hogy mit használnak (többségük nem éppen szakszerű...) a művelethez. Elötte rendeld meg a tömítéseket, esetleg egy hátlapot tartalékba (ha eltörnéd, vagy vállalhatatlanná válna az eltávolítása után...), és a kamera modult, stb. Aztán még mindig dönthetsz úgy, hogy nem magad csinálod, hanem mindezekkel besétálsz valahová, és megcsináltatod ...
Mindegyiknél (kivéve a hivatalos szervízt) kockáztatod az IP68 -at ...

(#27235) Erwinke válasza gerner1 (#27234) üzenetére


Erwinke
aktív tag

Hát nem tudom ezzel az IP68 al úgy vagyok, h egyszer egy xperia Z-t szervizeltek nekem garira(kamera befuccsolt rajta) és mikor visszakaptam már nem volt vizálló kapott egy kis esőt és be is ázott. Bementem megkérdezni, h mi a szitu és azt mondták, h ha megvan bontva már nem lesz vizálló soha. Úgy, h ennyit a szervizről aztán cserélhettem alaplapot.

[ Szerkesztve ]

(#27236) #54715584 válasza Erwinke (#27235) üzenetére


#54715584
törölt tag

Nemrég ajánlotta valaki az egyik fórumtagot (a kék színűt), esetleg őt érdemes lehet megkeresni?

(#27237) toompa válasza Erwinke (#27235) üzenetére


toompa
őstag

Az Xperia Z sosem volt vízálló,az S7-es az és ezt a szerviz után is garanciában vállalják. De te tudod mit csinálsz a készülékeddel.

[ Szerkesztve ]

(#27238) Erwinke válasza toompa (#27237) üzenetére


Erwinke
aktív tag

Az xperia Z volt az első okostelefon ami vizálló volt ... Amig nem voltam vele szervizbe addig nyugodtan fürdőzhettem vele akármi sosem volt gond. 1 év után bekrepált a kamera és szerviz utántól vége volt. Még jó, h csak esőt kapott és nem akkor döbbentem rá mikor a medencében úszkáltam vele : D
Megkérdezem szervizt mennyiért vállalják ha megcsinálják vizállóra.

(#27239) pcsabat válasza Erwinke (#27238) üzenetére


pcsabat
őstag

nekem volt olyan is meg most S7 is. Az S7 sokkal vízállóbb ;]

[ Szerkesztve ]

(#27240) toompa válasza Erwinke (#27238) üzenetére


toompa
őstag

Sosem volt vízálló. Nem is vállaltak pont ezért garit rá ha megfürdetted.
Csak hangzatos reklám volt hogy az.

[ Szerkesztve ]

(#27241) gerner1


gerner1
Topikgazda

A Samsung megkezdte a 7.1.1 frissítések kiadását. Elsőként a J3 2017 kapta meg. Sammobile -on is fent van.

(#27242) Ferike81 válasza pcsabat (#27239) üzenetére


Ferike81
senior tag

Az S7 sokkal vízállóbb ;]

:C Ez tetszik!! Azért jó, mert nem rossz! :DD Alig várom, hogy hazaérjek és ennek örömére bedobjak egy rozéfröccsöt. De nem az alkohol miatt, csak az "éééze végett". :D ;]

Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

(#27243) kutga válasza gerner1 (#27241) üzenetére


kutga
nagyúr

Mire kijön az Android O. ;]

Let the Zone take me if I am.

(#27244) .zSoLTi. válasza gerner1 (#27241) üzenetére


.zSoLTi.
senior tag

Miért a sokkal gyengébb J széria kapja elsőnek? Nem az S szériát kellene kiszolgálni elösször...?

[ Szerkesztve ]

(#27245) gerner1 válasza .zSoLTi. (#27244) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Passz... Lehet, hogy nem akarnak úgy járni, mint a 7-essel. Azon a sorozaton kezdik a "csiszolást"...

(#27246) hr2


hr2
őstag

Üdv.
Nálam mától megy a VoLTE, érdekes nem jelzi ki. Hívok valakit és egyből kicseng + hívás közben már nem vált vissza 3G-re marad 4G-n.

Csak az a HD jelzés lett hiváskor.

[ Szerkesztve ]

(#27247) hr2 válasza hr2 (#27246) üzenetére


hr2
őstag

Hívás közben.

(#27248) kutga válasza hr2 (#27246) üzenetére


kutga
nagyúr

Milyen rom?

Let the Zone take me if I am.

(#27249) hr2 válasza kutga (#27248) üzenetére


hr2
őstag

Legújabb XEH.

(#27250) _Moriarty_ válasza pcsabat (#27239) üzenetére


_Moriarty_
aktív tag

Ez feldobta a napom :D
Amúgy Z3-am volt egy évig, a szervíz kekeckedett beázás esetén, ezért nem volt ajánlott vízben használni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.