Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fortclay

csendes tag

Nos hát, az volt a tervem, hogy megvárom a 10-es droidot és addig nem custom romozok és eddig nem is volt probléma. Viszont egyrészt azért ez már elég gáz, hogy még mindig nem voltak képesek felfrissíteni. Személy szerint én kizárólag az új gesztusvezérlés miatt várom, amit Mi A2-n már több mint 2 hónapja megszerettem.

Eddig nálam nem voltak problémák, de a legújabb frissítés óta egy bughalmaz lett. Hívás közben van, hogy feketén világít a kijelző és lerakni sem tudom, egyre sűrűbben akad a multitasking, ráadásul az éjszaka teljesen kiverte a biztosítékot, amikor is hajnal 3-kor próbáltam volna megnézni az időt, de nem sikerült, mert a töltőn lévő telefon feketén világított és a megszokottnál jóval melegebb volt. Nem reagált semmire, egyedül fastboot módba tudtam rakni, majd onnan kilépve újraindítani.
    Szóval nálam itt telt be a pohár. A telefon maga jó, szeretem, tetszik, de a MIUI egy kalap szar lett már elnézést. 2014-ben ismertem meg a rendszert és akkor a pure androidos szaros kis tescos op3ndott telefonokra azért pakolgattuk fel a MIUI-t, mert gyorsabb volt, mint a gyári google android. Most meg... Nagy reményekkel tértem vissza, de sajnos csalódnom kellett. Az értesítéskezelés borzasztó, ahogyan a ramkezelés és funkcionalitás is. Pl. tök jó, hogy van olyan funkció, mint Samsungon, hogy tudod görgetni a screenshotot, csak (nálam legalábbis) használhatatlan. Ráadásul anno azért a MIUI alap alkalmazás kínálata verte mindegyik gyártóét és a Googleét is, most meg mérföldekkel le van maradva. Az UI nagyon szép, imádom, de ennél tud többet is ez a készülék.
    Tehát elindítottam a bootloader nyitást én is és jövőhéten felkerül valamelyik stock-közeli custom rom. :N

Új hozzászólás Aktív témák