Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz schulzy #8647 üzenetére
úgy vettem észre, hogy csak úgy a 20. versenynél kezdi ezt a szívatást - persze addig nem is nagyon lőttem ki versenyt.a megoldás az, hogy új gauntlet-et kell kezdeni, első verseny legelején quit, end run, majd ezt követően visszatölteni a felhőből. így már megint az x. versenynél leszünk.
a véleményemet most nem írnám le erről az egészről... sajnálom már, hogy belekezdtem, de most 200e pontnál, 7 aranyos tuning után nem éri meg otthagyni a francba az egészet. -
-
rumos14
nagyúr
válasz schulzy #7757 üzenetére
el fog fogyni a pénzem
5 autó, darabja legalább egy misi a pénzes tuning, RSR-nél talán inkább 2-3.
a most elindult RSR időlimites szériához gondolom bőven aranyat is kell áldozni a tuningra a 100% teljesítéséhez. de ez az autó mindenképp kellene, mert a szériájában lévő Chevy viszont csak goldért vehető meg.
az új Jaguar is csakcsak kéne, szép verda
a maradék 2 LeMans autó gondolom a tavalyihoz hasonlóan a kihívás 2x teljesítésével megszerezhető. -
Sordoran
addikt
válasz schulzy #5550 üzenetére
A Miura-t X időnként lehet megvenni, tehát nem akkor amikor kedved szottyan, viszont több alkalmad is van rá. A Maserati gondolom hasonló, bár azt eventből nyerte meg többség. Minden bizonnyal a McLaren-t is meglehet venni máskor is, legalábbis ha csak most lehetne akkor azt a szánkba rágná a játék, hogy vedd meg.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest