Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Kinek mi jön be. Nekem inkább előny, hogy több a Google féle alkalmazás (Telefon, Névjegyek, Messsges, Naptár) és kevesebb a MIUI féle. Nincs velük bajom, de amúgy is Google féle dolgokat használtam eddig is. Hívás rögzítés nem érdekel, tudom sok embernek az hiányzik. Az EEA ROM ezért bőven jó nekem. Annyi hátránya van, hogy később jön ki a frissítés, mint a Global ROM-ra.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Brndtt00 #2198 üzenetére
A lényeg,kinek mi felel meg ezért jó amúgy,hogy különbözőek az emberek nem mindenkit ugyan az zavar.Nagy ritkán én is találkoztam egy két aprósággal de nem volt jelentős a dolog
Mit hagytak ki?Már csak kíváncsiságból kérdem.
Első két xiaomi telómon tárcsázó,sms küldő,naptár,jegyzetek xiaomi saját alkalmazása volt csináltam fiókot is,hogy oda mentek mindent ezekből aztán jött az RN8 pro és google lett minden egy ideig ideges voltam cserélni akartam a megszokott dolgokat de ugye root nélkül nem lehett aztán megismerkedtem a google cuccokkal és már nem izgat a dolog el vagyok a keep jegyzettel a google sms üzenet küldővel meg a google tárcsázóval egyedül most a naptárat cseréltem vissza a xiaomiéra mert a google naptár fos lett áttekinthetőségre.Szóval már a Mi fiókot sem használom.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Gloob
addikt
Csak a teljesség igénye nélkül. Más a tárcsázó alkalmazás, más a messages alkalmazás, így nincs hangrögzítés a hívásnál. Ez sokak gondja. Hangerő problémák a fülhallgatónál. (nem elég erős egyeseknek) Az automatikusan végrehajtandó feladatok. (én volt, hogy csak ennek a hiánya miatt már cseréltem is le) Nem olyan lényeges, de nem megy a váltakozó háttér képek a globál romokon. Frissítések, újdonságok előbb megjelennek a kínaiban, így a Xiaomi.eu - ban is. Lásd épp a MIUI 13-at jelenleg. Én már nagyon régen használtam gyári rommal. Így azt sem tudom, hogy az jelenleg milyen, mit tartalmaz. Ezt viszont tudom, hogy stabil, gyors. Én nem találkoztam szinte hibával benne. Biztosan van, de nálam nem jött elő (még).
Samsung Galaxy A52S
-
Persze, ez egyértelmű, teljesen szubjektív, mindenkinek más a fontos ez így van jól. Számomra pont ezt jelenti az Android, hogy azt tudok tenni, amit csak akarok, ha nem megfelelő, vagy csak másra van szükségem, le tudom cserélni, át tudom alakítani.
Nálam pont az volt még az első Xiaomi készülékemnél az ok amit @Gloob is felhozott, fülessel halk volt, EU romon még erő is több volt benne és a minősége is jobb volt jacken.
Bár ezt ma már USB Dongle DAC-kal kivaltottam, de a mókolás öröme megmaradt.
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
Pityu.
nagyúr
-
-
Fall-N
veterán
válasz Brndtt00 #2209 üzenetére
A váltakozó háttérkép is működik másik régióban. Kár, hogy nem érdekel. Van rengeteg külső program Playen, ami szintén tudja, ezért nem fogok ROM-ot cserélni.
A hívás rögzítés sem érdekel, mert minek? Nem járok bíróságra, hogy fel kelljen bármit is vennem, amit amúgy sem fogadnak el bizonyítéknak. Asszony beszédje meg élőben is hallható itthon, minek venném fel? Kíváncsi lennék, hogy ahányan keresik másik topikokban a megoldást rá, hogy mire használnák?
Egyébként is régi téma ez az EEA ROM és közkívánatra és az EU miatt lett. Sok felmérésben a userek nagy százalékkal a stock droid vs. MIUI kérdésben a gyári felé billent a mérleg, ezért is lett "kilúgozva". De akinek több kell az úgyis megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
Háttérképem fix általában, telefonálni meg szökőévente talán 5x, legtöbbször anyámat is kinyomom, majd leírja ha akarja .
Nálam inkább a mókolas öröme ami vezérel, számomra ez az Android lényege, bármit kicserélhetek/módosíthatok kényem kedvem szerint(amíg a tudásom terjed persze)
Épp ezért van az Xr-emen fent minden fontos app amit használok, ha ez esetleg épp tégla és javulgat, addig is megvan minden.
De ha Xiaomi holnaptól lezárna minden ilyen lehetőséget, akkor is tökéletesen ellennék az EEA és/vagy Globál romon, számomra sosem volt benne semmilyen "game breaking" bug.
-
fudi2002
veterán
válasz Brndtt00 #2213 üzenetére
Sokan nem teljesen értik ezt, de próbálnának olyan helyen lakni, ahol annyira király a mobilhálózat, hogy 2simmel egy éjszaka 18%-ot merül a telóm ha nem mókolom, rögtön megértené, hogy eme szabadság néha nem úri elfoglaltság, hanem a magyar valóság. Nem, nem tanyán lakom...
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
válasz fudi2002 #2215 üzenetére
Amíg kék szolgáltatós voltam addig itt nálunk 12. Ker. Nem annyira falu. Nagyon sokszor nagyon rossz volt a térerő, 4G egy csík, néha annyi sem. 2 éve pirosaknál vagyok eddig valamivel jobb, bár lehet azóta fejlődött a kék is itt nálunk.
Mivel tudtad elérni, hogy rossz lefedettség mellett kevésbé merül? Milyen "mókinggal"?
-
fudi2002
veterán
válasz Brndtt00 #2216 üzenetére
Busóföldön itt 2 évvel ezelőtt is 4gt használtam, kéknél vagyunk 4 simmel 2 telefonban, 2évvel később is legalább olyan f@s, épp múltkor szembesültem vele. 18% egy éjjel úgy, hogy adatkapcsolat tiltva volt éjszaka, tehát egész éjjel jobb hálózat után kajtat a telefon, holott relatíve egész jó térerővel műxik a b20as sávon... Szívni is fogok, ha eltűntetik itt nekem a 3g-2g hálózatokat és nem csinálnak valami értelmes kiépítésű 4g-t... (slusszpoén: torony légvonalban tőlem 300m-re van)
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
snooze
veterán
sziasztok!
az értesitési sávra kb hány ikon fér ki?GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #2219 üzenetére
köszönöm..ha a bt,vpn nincs bekapcsolva,akkor oda is rak mondjuk a ponttal jelzett értesitéseket?
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
-
imrecsapo
újonc
Jó reggelt mindenkinek!Gondom a következő....téma váltásnál,megjelenés beállitásnál a névjegy fotókat főképernyőre rakja valószinüleg más beállításnál is de ennél a kettőnél biztos.Kérem segítségeteket.
-
D@niel
addikt
Mi az oka annak, hogy fastbootban a pc nem látja a telefont? Fastboot usb driver fent van, lefutott.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Amantius
senior tag
Névjegyikonokat nekem is ki szokott tenni. Mondjuk nyit egy új lapot és oda kezdi rakosgatni, így van, hogy észre sem veszem. Minden gyári.
Azt viszont kibírtam röhögés nélkül, amikor a főképernyőkre kirakott százegynéhány összeválogatott nyévjegyet törölt, a legutóbbi frissítéskor.Nagy gáz, kis szerencse!
-
siddis
őstag
Jól láttam, hogy már tölthető a miui_VAYUEEAGlobal_V13.0.1.0.SJUEUXM_7ef0764aa8_12.0 Android 12-es fastboot ROM.?
-- Aux armes, citoyens --
-
MODERÁTOR
-
tozsomak
csendes tag
Sziasztok!
Néhány hónapja használom nagy megelégedettséggel a Pockot (8/256) 12.5.5.0 RJUEUXM romon. Minden gyári, 2-3 hete vettem észre ezt a jelenséget, hogy böngészőben a kijelölt szakaszra megjelenő alsó gyorskeresési sáv nem működik. Chrome a legfrissebb, az összes Google alkalmazás szintén friss, újraindítás nem segít. Tipp, mivel tudna újra működésre bírni? Én szoktam használni. Internet elérés természetesen megy.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
joco1977
tag
válasz tozsomak #2232 üzenetére
Nekem OnePlus 8T-n és Poco X3 Pro-n is ugyanezt a hibát jelzi, egyiken sem működik a helyi Google kereső, pedig szerettem ezt a funkciót.
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
tozsomak
csendes tag
válasz joco1977 #2235 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek megoldódott, újratelepíteni nem lehet, mivel gyári app, root nélkül nem törölhető, viszont letöröltem a Chrome frissítéseket és úgy működik. Kipróbáltam, és ha felteszem az utolsó frissítést az elrontja. Gondolom majd javítják egy új frissítéssel.
-
rolandhun95
tag
Sziasztok! Tegnapi nappal csatlakoznék én is egy ilyen telefonnal. Eddig őrületesen tetszik, soha nem volt ekkora telefonom, egy első generációs iPhone SE ről váltok (vagyis hát még az is meg lesz zene hallgatásra maximum). Szerintem így első blikkre nagyon jó, fogása is ok, a hozzá adott tok meg tökéletes. Súlya viszont van, azt szokni kell. Gördülékeny rendszer, elég masszív akksi. Remélem a telefonálás (bt is), fizetés és az általános használat is ilyen fürge lesz. Elsődleges szempontom volt, hogy IPS kijelzős telefont vegyek, mert az amoled zavarja a szemem. Szerintem aki ilyet akar, még most vegyen, ameddig lehet, fogy a készlet.
-
Headbang
aktív tag
Az miért van, hogy egy kis böngészéstől, amiben nincs video sem felmegy a hőfok 40re(fényerő is alacsonyra állítva a kijelző sem kajál). Valamikor meg ugyanennyitől alig emelkedik. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
-
Spec
őstag
Sziasztok! Frissült ma a Wallpaper nevű rendszer alkalmazás (nem is tudtam, hogy van ilyen), és eltűntette a beállított háttérképemet, és helyette visszatette a defaultot.
A jó kis megszokott háttérképemet már évek óta használom, még előző telókon is ez volt, onnan is szinkronizálással hozta át automatikusan.
Most eltűnt, és a neten se találom már meg. Van arra mód, hogy backupból visszahozzam? Elvileg Mi Cloud, és a Google is be van állítva cloud backupra, de nem akarok teljes visszaállítást csinálni. Csak a háttérképet hogy lehetne kibányászni valami backupból?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Takika14
aktív tag
Sziasztok.
Hol lehet kikapcsolni a visszalépés megerősítés funkciót? Baromi idegesítő, hogy 2x kell megnyomni a vissza nyilat.
-
Spec
őstag
válasz DeFranco #2244 üzenetére
Az a baj, hogy nincs meg a telón, mert nem úgy töltöttem le manuálisan, és állítottam be, hanem ő állította be, amikor belaktam a telót. Áthúzta a Google fiókból, a szinkonizált adatokkal együtt. Most néztem a hátterek között, és az előzményeknél nincs bent, csak a default.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Headbang
aktív tag
válasz Tompika777 #2240 üzenetére
Közben kiderült, hogy csak a messenger kezdett zabálni a nagy semmire.
-
Spec
őstag
-
Pityu.
nagyúr
Ma én is csodálkoztam,hogy váltott az alap képekre.Mondjuk nekem a mostanában használva mappában benne van mind két kép ami volt igaz én azt külön töltöttem le.Nincs véletlenül valami kép képernyő mentéssel mentve amin rajta lehet a háttérkép?
És a témák részben nincs itt véletlenül?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!