Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1065) looser válasza Thrawn (#1064) üzenetére


looser
addikt

Igazából nem, tényleg kíváncsi vagyok a chili ízére és erejére :-)
Mondjuk ilyen magot adni más néven chilirajongó ismerősnek nagy meglepit okozna :-) Persze más nevet mondanék :-))

Más. Nem tudjátok, hogy ilyen chili cseppet hogyan kell készíteni? Nagyon tiszta olajnak tűnik. Bármilyen receptet olvasok, van benne ezer dolog, amit nem tudom, hogyan lehet kiszűrni (legtöbb esetben nem is baj, jó a fokhagymás, ecetes, borsos, sós stb.), csak ez valahogy olyan kis letisztult, szeretem :-) Egy liter paradicsomlébe szoktam tenni két cseppet és az bőven elég nekem. Szóval van kb. 8-10dkg nyers paprikám most meg ugyanennyi kiszárítva, ez olajosítható valahogyan? Egyszerűen csak daráljam le vagy turmixoljam össze olajjal?

Mindent tudok a rákászszakmáról...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.