Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Van már AOSP 5.0 rom is, persze mindennapi használatra nem alkalmas.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Opo és a Diztonic tokom már úton van!
Fóliát milyent ajánlotok? Vagy Nillkin 9H inkább?
Mivel jobb az üveg, összehasonlította már valaki? Köszönöm! -
M0RGI
őstag
Bocsánat, még egy kérdés:
Melyik fólia/üveg volt az amit bevizezve kell felrakni? -
Assy777
csendes tag
Találkozott már valaki hasonló hibával telepítés közben?(lásd lent)
Sima gyári rootolt 33R van fent. Bármit próbálok telepíteni recovery-n vagy adbn keresztül mindig hibával áll ki.Installing '/sdcard/cm-bacon-3628510d76-to-ac1ccf7921-signed.zip'...
Checking for MD5 file...
Skipping MD5 check: no MD5 file found
I:Zip contains SELinux file_contexts file in its root. Extracting to /file_contexts
I:Legacy property environment initialized.
mount: failed to mount /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata at /data: Device or resource busy
about to run program [/tmp/otasigcheck.sh] with 1 args
file "/system/framework/apache-xml.jar" doesn't have any of expected sha1 sums; checking cache
failed to stat "/cache/saved.file": No such file or directory
failed to load cache file
script aborted: assert failed: apply_patch_check("/system/framework/apache-xml.jar","f2c5874e0d3470ec141b3b513b0d894962c6ec59","5d4e75d4acb11d35411447716cf18d7ffc175909")
assert failed: apply_patch_check("/system/framework/apache-xml.jar","f2c5874e0d3470ec141b3b513b0d894962c6ec59","5d4e75d4acb11d35411447716cf18d7ffc175909")
I:Legacy property environment disabled.
E:Error executing updater binary in zip '/sdcard/cm-bacon-3628510d76-to-ac1ccf7921-signed.zip'
Error flashing zip '/sdcard/cm-bacon-3628510d76-to-ac1ccf7921-signed.zip' -
adblock
csendes tag
válasz sangva9970 #10183 üzenetére
Sajnos valaki gyorsabb volt nálam, de azért köszönöm.
Akkor továbbra is figyelek amennyire tudok, csak meló mellett + teló nélkül ez nem egy könnyű mutatvány -
Bobm
tag
Meghívó! Csak egy koszönömöt kérek.
Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
-
Oppenheimer
nagyúr
Akinek van ideje meg kedve, kísérletezhet.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
jilian
addikt
válasz micafighter #10220 üzenetére
Neked van olyanod ami nincs?
-
jilian
addikt
Ha valakinek kell a 44S kamerája a 2. postban megtalálja.
'Gyorsítás' Dalvik használoknak
Ez mennyire 'smooth??
-
FarkasAtiska
csendes tag
Sziasztok. én ma vásároltam alighasználtan egy kinai verzióst. két kérdésem lenne. a tulmelegedés ellen (játszottam fél órát és szabályosan forró lett) lehet e valamit tenni? illetve hogy képernyőlezáráskor ha lerakom ágyba telot néha vacakol a feloldással pár másodpercet gondolkodik. köszönöm a segitségeteket előre is
-
Assy777
csendes tag
válasz micafighter #10215 üzenetére
Nyitott bootloader + twrp + root van a telón. Amikor megcsináltam a rootot meg a twrp flash-elést akkor még működött rendesen. Az Adb látja menteni tudok, fastboot megy csak telepíteni nem tudok semmit se twrp-ből se adb alól.
[ Szerkesztve ]
-
FarkasAtiska
csendes tag
válasz FarkasAtiska #10225 üzenetére
Korrigálnám. töltés közbeni játéknál forrósodik a legjobban
-
M0RGI
őstag
válasz FarkasAtiska #10227 üzenetére
A melegedés elég szubjektív, de miért csodálkozol, ha töltés közben játéknál ezt teszi?
Mindegyik készülék melegszik, forrósodik. Ilyenkor meg pláne. -
törölt tag
válasz FarkasAtiska #10227 üzenetére
Szerintem ez a legtöbb telefonra jellemző, már eleve a töltés is hevíti, a játék meg aztán rendesen rátesz. El tudok képzelni megoldásokat, de személy szerint azt is érteném, ha ez egyszerűen így működne.
-
simixox
csendes tag
Sziasztok! Van egy full GYÁRI állapotú (se root se unlock bootloader...stb) Oneplus-om napokban frissült rá XNPH44S verzió! Ezt a verziót lehet már unlockolni illetve rootolni? Tudna segíteni valaki? Köszi!
-
chosa91
aktív tag
Töltéssel kapcsolatosan írok most.
Megérkezett ma az 1+1-em, jelenleg még nincs belakva, 40%-on volt mikor először bekapcsoltam (azóta is be van kapcsolva). Javasoljátok-e, hogy először teljesen merítsem le, majd aztán töltsem, vagy már most nyugodtan elkezdhetem tölteni. (?)
"Find something boring, and make it funny!"
-
zola-
őstag
Sziasztok! Nem boldogulok a telefonnal.....Cm recovery van rajta és nem tudok semmilyen más recoveryt rátenni. Rendben lefut és mégsem megy fel. Romot is akartam rátenni, de valami 7-es hibakóddal mindig leáll a telepítés.Adb sideload módbol sem megy semmi sem fel. Mi lehet a baj?
-
Ixion77
addikt
Bár nem volt smiley, de remélem hogy ez csak vicc akart lenni. Ez ugyanis pontosan az, amivel a lehető legnagyobb kárt lehet tenni egy LiPol aksiban.
chosa91: Az igazság Oppenheimernél van: töltsd! Ha nagyon óvni akarod, akkor csak 80%-ig, aztán ha maximálisan kímélni akarod, akkor használd 80% és 50% közt. Ha meg nem érsz rá állandóan a százalékokat, lesni, akkor csak használd. Esetleg igyekezz elkerülni hogy túlságosan meleg legyen az akksi, főleg teletöltött állapotban.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
zola-
őstag
Bootloader nyitva, Team Win recovery fent és mégsem megy fel egyetlen rom sem semmilyen formában. Mi lehet a baj? Hibaüzenettel leáll: No MD5 file found!
[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Sziasztok! Ma megjött a Nillkin 9H tempered glass, sikeresen fel is raktam rá porszemmentesen. Közbe észrevettem én is, hogy nálam is ha nem is sávban, de a kijelző alsó részén 2 körben is sárgásabb a kijelző. A kérdésem, hogy ezzel a Nillkin 9H-val is beraknátok UV fény alà, vagy lenne valami problem? Hülye kérdés tudom, de lehet valaki màr túl van rajta és nem lett semmi baja...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Assy777
csendes tag
-
axlfsi
veterán
Látom, előttem már válaszoltak, de azért bekavarok, hogy véletlenül se legyél magabiztos
Én évek óta, minden telefonomra (és a családban) a fóliákat vagy akár most a Nillkin üveget is, vizesen teszem fel; tehát a telefonra nedves kézzel sok vizcseppet csapkodok a fóliát, üveget meg csap alá tartom. Így szerintem könnyebb szépen és bubi mentesen felrakni ezeket. De találsz ilyesmiről tudományosabb leírásokat is vagy yt videót akár, ha érdekel...[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
kano
nagyúr
válasz mfranky #10241 üzenetére
Na, kellett nekem megmutatni, hogy hol kell keresni és most megláttad. Innentől viszont egyre jobban fogod látni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz axlfsi #10245 üzenetére
Így igaz, sokkal könnyebb szebben feltenni vizes módszerrel. Viszont én csak a hozzá adott törlőkendő egyik felét szoktam bevizesíteni és azzal kenem át a kijelzőt. Majd a végén egy bankkártyával ki tudod nyomni alóla a felesleges vizet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
M0RGI
őstag
Valaki rendelt ebayen onfine2008 felhasználótól Nillkin 9H Hardness Tempered Glass-t?
Ha igen, eredetit kapott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?