Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
ananasz1
tag
OPO-hoz aki rendelt új akksit, írna forrást? Persze olyan valaki, aki utána elégedett volt az akkumulátorral
-
ananasz1
tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, akksi szempontból pillanatnyilag melyik a legjobb ROM? Lassan megválunk egymástól az OPO-val, és úgy szeretném továbbadni, hogy a legtöbbet bírja. -
ananasz1
tag
Ha valakinek éppen ez hiányzott: multirom nougat
-
ananasz1
tag
válasz
petipetya #33941 üzenetére
Közben a beállítások/hangok között is néztem, ugyanez igaz a csengőhangokra és az értesítésekre is. Olyan, mintha nem férne hozzá az eszközön lévő hangokhoz. Root Explorerben néztem, elvileg az engedélyek rendben vannak. (elvileg
)
Zenét tudtam csengőhangnak beállítani, de csak a VLC_vel.Oké, fogalmam sincs, mi lehetett a gond, de letöltöttem egy csomagot a gyári hangokkal, kicsomagoltam, bepakoltam a megfelelő mappákba, és ezeket már látja.
-
ananasz1
tag
Sziasztok!
Átálltam Nitrogénre, gondoltam, kap egy esélyt. Sok szempontból tetszik, de az ébresztésnél nem tudok hangot beállítani. Ha rányomok a hangra, az egy darab "egyik sem" opció jön elő.
Ennek mi lehet a megoldása? Másik alkalmazást nem igazán szeretnék, mivel a gyári hangok közül megszoktam az egyiket, gyakorlatilag minden más mellett alszom tovább -
ananasz1
tag
válasz
Obyboy #32987 üzenetére
Én feltettem ezt szombat este, 1-2 nagyon apró dolgot találtam csak benne, ami nem tökéletes, de egyáltalán nem zavaróak.
Szintén egyéni preferencia kérdése, van a 7.1-ben olyan funkció (multiwindow, előző app-ra váltás), ami az alkalmazásváltó gombhoz van rendelve. Sajnos ez csak on screen működik, nem találtam más megoldást egyelőre. Nem mondom, hogy így kicsi a kijelző, de én szerettem, hogy nem vesz el belőle a navbar.
-
ananasz1
tag
válasz
RetepNyaraB #32979 üzenetére
Legyen FAT32, akkor fog működni
-
ananasz1
tag
válasz
RetepNyaraB #32969 üzenetére
Mire van formázva a pendrive? Én is jártam már így, és ez volt a megoldás.
-
ananasz1
tag
válasz
biharygergo #31657 üzenetére
Két account -> két szavazat. Hajrá, drukkolunk!
-
ananasz1
tag
válasz
RetepNyaraB #29848 üzenetére
Sultan cm13-ján voltam, ott nem volt semmi gondom, az előtt frissítettem firmware-t. Lehet, hogy most is kellett volna?
-
ananasz1
tag
Felraktam 4-5 napja a LagFree-t, amivel mindenki nagyon elégedett volt. Azóta kettő soft reboot.
Másnál is előfordult már?
-
ananasz1
tag
Hali! Égen-földön keresem a leírást, de nem találom. Oneplus account átadásnál ennyi a dolog:
-jelszó cseréje valami egyszerűre, amit a vevő is tud
-e-mail cím átírása
-megerősítés az e-mail fiókból
-belépés, jelszó újra megváltoztatása vmire, amit a vevő később használni akar és az eladó már nem tudja
Esetleg kihagytam valamit?
Csatlakozik a csapathoz a bátyám is! -
ananasz1
tag
Kaptam három osztható, 7 napig érvényes meghívót X-re. Ha érdekel valakit, privátban keressen!
-
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #24760 üzenetére
Erre sikerült valami megoldást találni?
Nekem most csinálta pont ugyanezt 1-2 alkalommal, előtte soha. -
ananasz1
tag
válasz
sesshou #27323 üzenetére
A GPS-nél nem vettem észre semmi gondot vele, pedig elég sokat jövünk-megyünk, használom, valamint az Ingress-nél sem volt vele semmi gond.
Szerintem, ha a sarkára esik, akkor megvédi, de a csupasz hátlap az csupasz hátlap.... Próbáld csak a sarkára ejteni(az üvegen tempered glass van, így az eleve védve van)
-
ananasz1
tag
Ezt láttátok már?
Úgy látom, inkább csak eye-candy, de annak megteszi -
ananasz1
tag
válasz
janosibaja #26256 üzenetére
Most ránéztem az Evernote widgetekre, és azt is ellenőriztem, hogy a legfrissebb verzió legyen fenn. Nekem ott van a lehetőség. Modulok - Evernote - Evernote actions - more - kiválaszt.
-
ananasz1
tag
válasz
csenor #25635 üzenetére
Én egy darabig használtam, mert látszik benne a bambusz hátlap, de végülis ezt szerettem meg legkevésbé az eddig használtak közül. A bambusz eleve parkettának nézett ki a fényes felület miatt, valamint iszonyú rövid idő alatt csupa karc lett az átlátszó rész. Ráadásul nem is illeszkedett olyan pontosan, mint a többi. Én nem venném meg újra.
#vzaza: Tudia-ból nekem nem pont ez van, hanem a cygen dual layer, így nem tudok pontos választ adni. Szuperül illeszkedik, szuperül véd, viszont a piros, amit én használok, fényes és elég csúszós.
Nálam a sorrend: holtversenyben vezet a Diztronic és a Cruzerlite, utánuk sorban a Tudia Cygen, Tudia Melody, Orzly Fusion.
Most a bambusz hátlaphoz, ha nem kirándulok, alumínium bumpert használok, nagyon tetszik és jó megfogni magát a hátlapot, de védelem szempontjából nem említeném egy lapon a TPU tokokkal.
-
ananasz1
tag
válasz
meridaharcos #22829 üzenetére
Nekem az itt linkelt dolog vált be erre a problémára. Hátha neked is
-
-
ananasz1
tag
Majdnem elfelejtettem mesélni, hogy a tempered glass hétvégén megmentett egy infarktustól
Jó, tudom, az ember lánya ne dobálja kirándulás közben kövekre a telefonját. A TG kuka, alatta meg ott lapult egy karcmentes telefon -
ananasz1
tag
Most hozta a postás a nyeremény cardboard-omat. Kölcsön kellett adnom a főnökömnek pár percre, hogy most legálisan nézzek ki idiótának a munkahelyemen
Úgyhogy felőlem már jöhet is a bemutató, felszerelkeztem! -
ananasz1
tag
Ki metrózott ma reggel az Örstől a Blaháig? Kappa (?) hátizsák, egy LG telefon, talán G2 és egy OPO!
Mellettem ült
Ritka élmény! -
ananasz1
tag
Féláras napról maradt egy JBL füles. Akinek rendeltem, végül nem kérte. Privátban lehet érdeklődni
-
ananasz1
tag
Most éppen kapható a power bank külön is.
Van még érdeklődés csoportos rendelésre? Ha jól látom, a postaköltség nem nagyon megy 8200 fölé, bizonyos darabszám fölött ez már nem lenne rossz.
Ittakary? -
ananasz1
tag
Megjött a féláras napon rendelt csomagom. Nekem bejön a JBL füles
(nincs jó hallásom, még mielőtt valaki részletes tesztet kér
)
Nálam pl. fontos szűrő, hogy csak olyan fülest veszek meg, aminek a jack csatlakozója derékszögű. -
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #19137 üzenetére
Éééés ugyanez a hiba: link
Csudálatos, már majdnem örültem
-
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #19027 üzenetére
Pont ezen puffogtam én is, hogy lenne inkább az akku kapható...
-
ananasz1
tag
Ez mintha eddig nem lett volna külön kapható: link
-
ananasz1
tag
válasz
axlfsi #18305 üzenetére
Jajj, de jó,akkor már csorog is lefelé a drága!
Én is pont így használom a multiromot, aztán, ha nem tudnak elérni, magyarázhatom, hogy drágám, csak a telómat mókoltam...
Abban nem voltam biztos, hogy a rom támogatja-e a multiromot, találkoztam korábban 1-2-vel, amelyik nem volt jóban vele. -
ananasz1
tag
2 meghívó nálam is keresi gazdáját!
-
ananasz1
tag
válasz
meridaharcos #17232 üzenetére
Tényleg csak 1,8-as az LG.
-
ananasz1
tag
válasz
meridaharcos #17227 üzenetére
Este megnézem!
-
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #17206 üzenetére
+1 az LG Gpad töltőfej és Nillkin kábel kombinációra. Ugyanolyan gyorsan feltölti, mint a gyári.
-
ananasz1
tag
Mi egy kicsit még várunk.
Powerbank@axlfsi Egyelőre be kell érned a pólóval
-
ananasz1
tag
-
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #16144 üzenetére
Hirtelen nem tudom, melyikünk száján esett ki, hogy vajon ki lehetett a 'hol a kari' csodás szóvicc atyja, de szerintem örülj, hogy rögtön te jutottál eszünkbe
-
ananasz1
tag
Igen, ez volt a nap poénja!
Nekem meg van szelfim Carl-lal
Csuda jó arc volt a csapat és nagyon örülök, hogy végre pár névhez lett arc is!
A házi nyertesünknek meg nagy gratula, jó helyen lesz az a tepsiJa, Carl ígért egy bambusz meghívót, elkérte az e-mailemet, remélem küldi!
-
ananasz1
tag
Hű, olvasgattátok az OPO magyarra fordított honlapját? Csodás nyelvezet
Szerintem ezt finoman jelzem csütörtökön nekik.
-
-
ananasz1
tag
Nálam is van egy 24 órás meghívó, ha valaki kéri!
-
ananasz1
tag
Ha jól láttam, 1-2 napja van Franco kernel CM12 alá, r1 verziószámmal. Valaki volt már olyan bátor, hogy feltette?
-
ananasz1
tag
Hű, de örültem reggel, ez a kedvenc kamera appom:
"- Fixed: problem with the OnePlus One camera driver where the flash produced photos with a line in the middle." -
ananasz1
tag
Sziasztok!
Elkezdtem én is használni a multiromot. Az elején minden rendben volt, több rommal szépen ment, de amióta feltettem a cm12 daily-t, nem bootol az internalba (44s).
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest