Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz Assy777 #6626 üzenetére
En tenyleg utalon az osszefoglalo- es a 'hasznald a keresot' - nacikat....
Nade na... Szoval kb 1000x volt már.
Menj a lap aljara, keress egy kis zaszlot es arra bokve valaszd ki a celorszagot ahova shippelni szeretned.
Perszehogy a két topikőslakos megelozott...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz Assy777 #6632 üzenetére
Sajna pp eleg xarul valt... Ha jol ertem amit mondasz. Tobban ugy csinaltak h inkabb a bankjukkal valtattak at a penzt. Kicsit lehet rajta fogni.
Udv a klubban!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
micafighter
nagyúr
válasz Assy777 #6643 üzenetére
Működnie kéne paypal egyenleg feltöltése nélkül is, sokan rendeltünk így. A paypal egyenleg feltöltésével az a baj hogy ha forinttal töltöd fel akkor kb 7ezret buksz a paypal átváltás miatt, a paypalon keresztül történő bankkártyás fizetéshez képest.
Paypal fizetésnél gondolom a bankkártyád van kiválasztva fizetési módnak?
-
kozi71
senior tag
válasz Assy777 #7135 üzenetére
1-2 nap. Aztán ők is ülnek rajta egy napot. Majd a következő szállító is három napot.
Ha hétfő reggel rendeled, akkor van esélyed pénteken megkapni, még azon a héten. Ha kedden, akkor már valószínűleg csak következő hét hétfőn érkezik meg. Bár lehet még OPO-nál a drágább express szállításért fizetni, akkor rögtön postázzák elvileg.high tech, low life
-
kozi71
senior tag
válasz Assy777 #7143 üzenetére
Mindenki standard fizet, de mikor feladják expressz lesz.
De lehet beszélni ott ügykezelőkkel, én egy Ling nevű leányzóval voltam kapcsolatban. Illetve egy Mingyu-val is.support@oneplus.net
Rendelés számod alapján persze.
Egy-két órán belül válaszoltak mindig.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Assy777 #19872 üzenetére
12S bug.
[http://www.geeksnack.com/2015/05/09/oneplus-one-cm12s-bugs-and-issues-prompt-to-new-rom-sadly/
– ringtone bug that stops your OnePlus One from ringing more than once
-
Vagany
őstag
válasz Assy777 #19939 üzenetére
Ha sikerült feltenni a custom recovery-t akkor a recovery rákérdez, hogy rootoljon-e, ha ezt engeded akkor root-ol, felrak egy supersu-t amit a rendszer indulása után a playben frissíthetsz és ezután a friss supersu frissíti a binárist, nálam a normál mód szokott működni.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Madoc
veterán
válasz Assy777 #20017 üzenetére
Nekem jön lefelé. Amugy opo-ék team wiewerrel is ezt és így rakják fel.
@RetepNyaraB: Nyelvtanóra helyett talán ha segítenél?! Úgy tudom te is azt a kernelt akartad vagy raktad fel.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest