Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa91
aktív tag
MONDAY 17TH NOVEMBER @ 15:00 GMT IS THE NEXT PRE-ORDER WINDOW
Ez mit jelent pontosan? GMT szerint 3 óra után lehet rendelést leadni (és beállni a sorba) invite code nélkül?
[ Szerkesztve ]
"Find something boring, and make it funny!"
-
chosa91
aktív tag
Ahogyan az összefoglalóban is írva vagyon írtam MicaFighter-nek aki mondta, hogy itt a fórumon belül várjak invitációs kulcs(ok)ra, ugyanis a táblázatosdi megszűnt/nik.
Itt viszont 2. napja kémlelem a topic bejegyzéseit és még nem láttam egy kulcsra utaló bejegyzést sem.
Szóval hogy is van ez, hogy is megy ez?"Find something boring, and make it funny!"
-
-
chosa91
aktív tag
A legutóbbi PRE-ORDER-ben regisztráltaknak érdemes megnézni az időtartamot, ugyanis 4-5 hétről 2-3 hétre redukálták. reddit link
-
chosa91
aktív tag
[törölve]
[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
válasz micafighter #9374 üzenetére
Mi az a "kopi kábel"?
-
chosa91
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
válasz sangva9970 #9464 üzenetére
Pre-Order időszakban rendelők is kapnak invite code-t?
-
chosa91
aktív tag
Invite-ra várók!
"...Secondly, all forum members up to at least 320K will receive 1 day individual invites... "
Én 322k vagyok :/ ezt az url-ből lehet kiolvasni (nálam username.sorszam)
-
chosa91
aktív tag
Invite-ra váróknak jelezném, hogy ismét megéri figyelni (reddit-en 20perce újra feltűnt egy találós kérdés, sajna 2 perc alatt elvitték).
-
chosa91
aktív tag
válasz Keresztapper #9590 üzenetére
@9590 Keresztapper-nek igaza van! (Lásd alább link)
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/help/uv-light-fix-oneplus-one-yellow-band-t2842246
-
chosa91
aktív tag
válasz Keresztapper #9621 üzenetére
2G (GSM, WCDMA helyett)-re tételnél nem lesz gond a mobilnet sebességével?
-
chosa91
aktív tag
Claimeltem egy meghívót, viszont a rendelésnél gondjaim akadtak ugyanis ezzel a hibaüzenettel fogad:
A beállításaimat pedig a topicban leírtak alapján töltöttem ki.
SZERK.: tárgytalan! (német oldalon kell rendelni és kész)
[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
Töltéssel kapcsolatosan írok most.
Megérkezett ma az 1+1-em, jelenleg még nincs belakva, 40%-on volt mikor először bekapcsoltam (azóta is be van kapcsolva). Javasoljátok-e, hogy először teljesen merítsem le, majd aztán töltsem, vagy már most nyugodtan elkezdhetem tölteni. (?)
-
chosa91
aktív tag
Köszi, tetszett a válasz
(#10234) Oppenheimer: Köszönöm az egyértelmű választ.
(#10238) Ixion77: Köszönöm szépen, teljesen korrekt válasz. Korábban olvastam is hogy XXXX-YYYY mV (talán 3,8k - 4,1k) között érdemes tartani.
Továbbá kérdésem (mindenképp ROOTolni szeretném a telót bizonyos appok miatt), melyik perpillanat a legstabilabb ROM?
[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
Segítségért kiáltoznék:
LINK
Fel lett téve az android SDK manager, onnan telepítve az előírt 4 package (android sdk tools, platform-.tools, android support léibrary és google usb driver)
Ezt követően géprestart, majd cmd -> android-sdk-windows-ba navigálva adb version ki is adja a verziót.
platform-tools-nál viszont adb devices // fastboot devices-re üres visszatérési értékkel zaklat.
A device managerben (mint a képen is látható) kilistázza mtp eszközként OnePlus One néven, ha itt rámegyek az illesztőprogram frissítésére ez látható (és nem található ADB....)Mitévő legyek?
Próbáltam továbbá a samsung universal driverrel is (link)
[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
válasz micafighter #10310 üzenetére
A jelenleg fent lévő verziót kapjam le?
-
chosa91
aktív tag
válasz micafighter #10312 üzenetére
Próbáltam nem dobta be,, hiába talloztam be a /extras mappából
-
chosa91
aktív tag
Jelenleg calkulin v2.1- van az OPO-mon, ami cm11 stock kernelen nyugszik. Kérdésem az volna megéri -e, ha igen miért és mivel jár a váltás?? Azért gondoltam hogy itt teszem fel a kérdést mivel erről sokat nem tálalni a kezdő leírásban.
-
chosa91
aktív tag
MEGHÍVÓ
Játékosra venném a szituációt:
Karakterek MD5 kódolva sorban (mind nagybetű, ennyit segítek):
dfcf28d0734569a6a693bc8194de62bf
d20caec3b48a1eef164cb4ca81ba2587
800618943025315f869e4e1f09471012
ff44570aca8241914870afbc310cdb85999a215b1f8372bb0f1c84c467a1506b
dcfcd07e645d245babe887e5e2daa016
3d2f8900f2e49c02b481c2f717aa9020
b5a4b0bf0a4a3273b627d709cce0038ced0283b37f1e5953d3ec33ec660845a0
566c85dd20db52f57213559f204cef28
0e578f3df143ddbf9bea0b80a26fcfdc
771409a8fb1543788fe7d91f1ea0987f5eed7cf4fa6ac7f52226d3af23b5be2b
1d5b033f0a715af2cbb6841fd1240a1e
4a636f3ee1c0da6745fd45cf5a54faa4
9f32074cb29cedf64cf099fadea9278dui.: Nehezítés: az első 4-es csak simán md5 kódolt, a második már a karakter md5 hash kód md5 hashe és így tovább. Hajrá!
-
chosa91
aktív tag
2 Kulcs:
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLVT-FHN6-DEEI-YX0S
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLNN-R7MW-9S4L-D5VK
Egyétek vegyétek vigyétek, boldog új évet!
-
chosa91
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni a következő témában:
Android 4.4.4_r2
Calkulins.OPO.ROM.v2.1
3.4.104~AK.077.OPO.CM11Szeretném frissíteni a legfrisebb AK kernelre (rel.: 254) és Calkulin ROM-ra (v3.1).
Szeretném megtartani a beállításaimat, valamint a fent lévő appokat sem szeretném egyesével újra telepítgetni. Milyen app-al/appokkal tudnám megkönnyíteni a "frissítés" folyamát, valamint a frissítéshez is lenne egy olyan kérdésem, hogy a jelenlegi rendszert zéróra letúrni, kernel install, majd ROM install, vagy egyéb módon kell eszközölnöm?
Válaszaitokat / a választ előre is köszönöm.
-
chosa91
aktív tag
Fleksy keyboard-ot használok és mostanában elkezdett "vacakolni"... a szokásos tempóval pötyögök (relative gyorsan) és random beszúr karaktereket... 4.4.4 calkulin 2.1 volt rajta, a hétvégén updateltem Calkulin 3.1-re és a legutóbbi AK kernelre. VISZONT még mindig "vacakol", visszaálltam a default google keyboard-ra, viszont jobb szerettem a Fleksy-t a gyorsasága miatt. Bármi tipp, esetleg másnál is mutatkozik hasonló "bug"?
-
chosa91
aktív tag
AK Kernel Updater 3.4.108-as rel upgrade csak nálam dobál file not found exception-t?
-
chosa91
aktív tag
Problémám a következő lenne: "Cast Screen".
Wifi Direct-tel (samsung smartTV-ről) ha küldök invitációt a telónak, a teló megkapja és a TV-n meg is jelenik, hogy párosította az eszközöket, viszont ha ugyanezt próbálom meg a telóról a TV irányába, akkor a TV-n semmiféle invitáció nem jelenik meg.+Hiába jelzi a TV-n, hogy párosítva, amikor Cast screen-re bökök, nem listáz eszközt. Ha a more settings-be megyek, ott kilistázza a TV-t > rábökök > connecting... ... ... majd semmi.
Mi lehet a gond, hogyan próbáljam megoldani?
A Tv-ben (Samsung UE32H5303) egy wifi dongle van, ugyanis gyárilag nincs benne antenna.
Calkulin v3.2 legfrisebb AK rom van nálam jelenleg."Find something boring, and make it funny!"
-
chosa91
aktív tag
válasz Shyciii #22645 üzenetére
AK kernel updater-t használok. Néha (bizonyos frissítéseknél) csak megkapja hogy van új frissítés, viszont lekezeletlen exceptionnak köszönhetően a link nem elérhető, ilyenkor várok 1-2 napot és előkerül az újabb kernel update.
-
chosa91
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg Calkulin v3.2-t használok a jelenleg elérhető legfrissebb AK kernellel. TWRP van fent.
Szeretnék visszatérni a gyári OS-re, amelyiket szoftveresen tudom frissítgetni menüből. Ezt hol találom, milyen keresési kulccsal keressek utána? + Kernel-t tudok-e továbbra is frissítgetni AK kernel downloaderrel, vagy a gyári mellé ez már nem dukál? Esetleg tudtok életképesebbet ajánlani? Cél természetesen a minél jobb teljesítmény a lehető legkevésbé akksi szívó megoldásokkal.
Válaszaitokat előre is várom, s köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
Kicsit off, mivel nem témába vág, DE mégis itt találkoztam a megoldással először (és azóta utoljára is).
Van a http://mailboxde.com/, sokaknak ismerős lehet, ugyanis korábban csak így tudtunk hozzájutni szeretett 1+1 készülékünkhöz. NOS én azt szeretném megkérdezni, hogy ez van-e US, CA és UK megoldásban (elsődlegesen a US érdekelne)?"Find something boring, and make it funny!"
-
chosa91
aktív tag
Védett appok (protected apps)-nál melyik accounttal lehet/kell resetelni, ugyanis a cyanogen accountomnál sem jelez semmit, sem a oneplusosnál. (???)
-
chosa91
aktív tag
Elviekben 1+x-re regeltem meghívóért, viszont mail-ben OnePlus 2-re kaptam.
Kérdésem: ez redeem-elhető 1+x-re is?
-
chosa91
aktív tag
Hivatalos PH-s 1+x topic van már, s ha igen melyik lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs