- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinpilu
senior tag
Itt is Mokeeval fut, mint itthoni wifizős, filmnézős mini tablet.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Sziasztok!
LineageOS 15.1-en vagyok twrp 3.2.1-k2 recoveryvel. Simán mehet rá ez a Mokee rom vagy kell másik recovery?
-
vinpilu
senior tag
Sziasztok,
Visszakaptam a telót sógoromtól, mert nem érzékeli a SIM kártyát.
Szerintetek csak hardveres gond lehet? Mi mást lenne érdemes kipróbálni (modem csere)?
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Szia!
Ez még az első Oneplus telefon topikja, a 6T-ről többet tudnak a tulajok a saját topikjában.
Ettől függetlenül nekem az a véleményem, hogy ha nem számít az ár és eddig Nexusokat használtál, akkor maradj ezen a vonalon. Ha fontos a dual SIM és esetleg a 8 GB RAM, akkor
érdemes egy próbát tenned ezzel a gyártóval.A kidolgozással nem lesz probléma, minőségi a cucc, talán már az egyes is az volt és szerintem nem vagyok elfogult. A kamera gyengébb, mint a Pixelben, frissítés sem lesz talán olyan sokáig az Oxygen OS-re, de főzött ROM-ok nagyon sokáig lesznek rá. Itt is ha visszaolvasol már a pite is kisült az egyeshez.
Szóval, talán Pixel 3 lenne a megfelelő, de nagyon laikus vagyok. 6T-t sem láttam még élőben, Nexusom/Pixelem sem volt soha.
-
vinpilu
senior tag
Ez nem feature, hogy a magára hagyott telefon egy rezgéssel jelzi neked, ha időközben érkezett levél, sms, hívás (ne csak zsebre vágd ellenőrzés nélkül és lemaradj valami fontosról)?
Mondjuk a Google Music-ot ez sem magyarázza, hacsak nem dugsz be ekkor egy fülest is és arra van smart beállításod, hogy induljon el valami.

-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Nekem is van egy problémám. PIN kódot használok, ha hagyom magától lezárni a képernyőt, következő feloldásnál egy "befagyott" képet kapok, azt ahol abbahagytam (nem reagál semmire). Ebből úgy tudok kijönni, hogy power gombbal lezárom újra, majd feloldom. Ekkor már használható. A másik lehetőség, ha a redőnyt lehúzom (azt még engedi) és onnan mondjuk bemegyek a beállításokba.
Elég érdekes.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Adj neki egy kis időt, csak beindul.
-
vinpilu
senior tag
Kösz, akkor még a twrp-m sem volt jó verzió.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Kösz a tippet! Legutóbb OTA frissítettem idprophecy's unLOS rendszerét, gapps-szel nem foglalkoztam. Most recoveryben felraktam egy friss nanot, de sajnos semmi. Hiába van fent egy fiók a gmail azt mondja adjak hozzá egyet. Törlöm, hozzáadom gmailből, majd visszaugrik, hogy adjak hozzá fiókot, mert nincs...
Most kellene másik ROM-ot kipróbálni?

-
vinpilu
senior tag
Sziasztok,
OPO mostanában kártya nélkül figyel a fiókban backup telefonként. Néha bekapcsolom, frissítem az alkalmazásokat stb. Ma is ez volt, gmail, de az úgy indult, hogy adjak hozzá fiókot. Mi a szösz, hol vannak? Megyek a beállításokhoz ott a két fiók, de sync error-t jeleznek. Telefon újraindítás, gmail újra telepítés nem segít. Találkoztatok már ilyennel?
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Sziasztok! Múlt héten frissítettem uoLOS-t és már egy olyan verzió lett, amire OTA is jön frissítés (legalábbis ha jól emlékszem korábban ilyen nem volt). Jött is tegnap vagy tegnap előtt, kérdésem, hogy ez nyugodtan ráengedhető vagy maradjak a twrp-ből történő frissítésnél?
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Én sem váltottam még csak a cégünk szolgáltatót, így lehetett telefont is választani. LG G6 lett a választottam és egyelőre teljesen elégedett vagyok vele.
Mindig hozzá szoktam tenni, hogy én "alap" felhasználó vagyok. Nem játszom, viszonylag ritkán fotózom, navigálok stb. Szóval, egy gyengébb telefon is megállja a helyét. Telefonálok, levelezek, böngészek és mostanában filmet nézek a telefonon. -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
balazs1022 és RetepNyaraB, köszönöm, akkor ebből lehet, hogy root lesz. Az ébresztő is olyan hangos, hogy kikerget az ágyból, mondjuk hatásos.

-
vinpilu
senior tag
Sziasztok, uLOS-on vagyok és a csengőhang a legkisebb állásban is elég hangos számomra.
Lehet ezen root nélkül változtatni? -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Júniusi unLOS van fent. Általában érdemes a frissítéseket feltenni vagy ha nincs gondom, akkor ne foglalkozzak vele?
-
vinpilu
senior tag
Wipe-ok előtt esetleg mentés, ha van olyan a telefonodon, ami pótolhatatlan és nem lenne szinkronizálva. Egyébként mehet a buli és igen, valamilyen gapps kell, mert különben még play store sem lenne.
-
vinpilu
senior tag
Igen, jó a TWRP 3.1.1.
Nem néztem már van-e frissebb, nekem most ez van fent. -
vinpilu
senior tag
A cseh szerviz neve, ha jól rémlik.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Pont akartam írni, hogy nekem kerettel együtt kellene, de ez nem jó hír.
Marad leharcoltan (kijelzőnek semmi baja).
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
rum-cajsz által említett adb backuphoz egy cikk.
Az összefoglalóban említett micafighter írásból való, ott még a Helium-ot említi mentésre, de nem tudom, hogy az mit tud, azóta is frissítik/fejlesztik-e. -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
A Carbont is felteszed majd a Sultanized után vagy ha ez bejön, akkor maradsz rajta sokáig?
Ezt a kettőt még kipróbálnám, de olyan jó most az unLOS, hogy inkább nem kapkodok.Illetve, meg kellene ismerkednem egy jó fajta alapos mentés/visszaállítás folyamattal, hogy még gyorsabb legyen a ROM csere és az utána következő belakás. Akkor előbb venne rá a lélek, hogy belevágjak valami újba.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Működhet, gondolom, amikor az volt az elérhető legfrissebb verzió, akkor is használták sikerrel. A changelog szerint azért volt hasznos változás. Google USB driver frissült és az adb és fastboot is változott az újabb android verzióknak megfelelően. Ha gond lesz, akkor gyanakodhatunk erre is.

-
vinpilu
senior tag
adb-setup-1.4.3-at töltöttem le, nem volt gond a telepítésével Win10 és Win7 alatt sem. 4 fájl kerül a mappába: adb és fastboot.exe, meg két dll. Az USB driver telepítésére is igent nyomtam, így a telepített programok között is megjelent egy Windows illesztőprogram-csomag - Google Inc. blablabla is.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Szerintem lassan kijelenthetjük, hogy nem érdemes a gyári rendszeren maradni (COS). Nincs mögötte senki, utolsó frissítés is rég volt, a háttérben futó folyamatok ki tudja milyen, rég lekapcsolt szerverekkel akarnak kommunikálni, így aztán merül mint a Titanic a nagy próbálkozásban, sőt még össze is omolhat.
@ tatomi92, adb-hez van frankó minimal telepítő, USB driverrel együtt (valahol az összefoglalóban vagy xda-n megtalálod, ha nem, keresek linket). PC csatlakozáshoz használd a gyári kábelét, fejlesztői beállításokban legyen engedélyezve az USB hibakeresés. Aztán ahogy írják előttem ezzel is pár perc, pár parancs és nyitva lesz a bootloader. Ezután jöhet egy TWRP, majd azon keresztül bármilyen ROM + root.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Nem feltétlenül akku probléma. Az enyém 3 éves lesz augusztusban és a gyári rendszer után uoLOS-on sokkal jobb a helyzet.
Ahogy olvastam a kollégák tapasztalatait, RR nem hoz sokkal többet akku időben. Illetve, még friss a telepítésed lehet, hogy javul 1-2 töltés után (egy picit). -
vinpilu
senior tag
Válaszold nekik azt pár óra múlva, hogy akkor ez is kész, ahogy kérték, de nem lett jó, léphettek a következő szintre, ami mókolás távoli eléréssel és/vagy videót kérnek a jelenségről.
Nem biztos persze, hogy így lesz, de ilyen lépésekről is hallottunk már.
-
vinpilu
senior tag
A CM Browser az, ami települ a rendszerrel vagy a kedvenc böngésződ, amit mindig telepítesz (én Chrome-ot használok)? Valami spéci dologra használod vagy egyszerűen csak nem zabál és mindent tud, amit szeretnél?
A margóra két nap uoLOS használat után:
a gyári COS töltőről reggel lehúzva, telefon egész nap nem használva (wifi azért on, csak nem nyomogattam, mert második telefon a céges mellett) estére lemerült vagy olyan százalékot ért el, amivel már töltőre dugja az ember.uoLOS-sal 21 órája vettem le töltőről, 53%-on áll és még 23 órát prognosztizál, 2h 20m kijelzőidő is van benne, mert most többet nyomogatom (wifi always on itt is).
-
vinpilu
senior tag
Szia, én megyek a Topikgazda után

Szóval, unofficial LOS-t választottam (összefoglalóban ehhez is találsz linket). Legutolsó stock ROM-ról (COS13.1.2) jöttem és ugyanebben a TWRP-ben nem volt gondom a telepítéssel. -
vinpilu
senior tag
Összefoglalót nyisd ki az oldal tetején (ha mobilról vagy, akkor kapcsold ki a mobilnézetet, akkor látni fogod). Itt találsz hasznos linkeket, például olyan toolhoz, mint adb driver, pár kattintással telepíthető.
A telefonon is van teendő. Engedélyezni kell a Fejlesztői beállításokat, azon belül pedig az USB hibakeresést. PC csatlakozáskor pedig a csatlakozás típusát át kell állítani töltésről fájlátvitelre.
Röviden ennyi a PC kapcsolathoz, de mint említettem, érdemes az összefoglalót átnézni.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Mondjuk a Camera Next az alapértelmezett.
Beállítások, alkalmazások, Camera Next és itt lesz olyan, hogy Megnyitás alapértelmezés szerint, ebben pedig egy Alapértelmezések törlése gomb.
Így próbáltad? -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Nálam is Mi Band 2 dolgozik. Novemberben 22.89$ volt a gerkbuyingon, ha jól emlékszem.
-
vinpilu
senior tag
Sziasztok!
Lapos cserélve lett a cégnél és ugrott a jól beállított környezetem a mókoláshoz (adb+driverek stb.). Az új gépen meg egyelőre nem jött össze. Milyen USB drivert és adb cuccot kellene letöltenem, hogy működjön? Telefonon kell valamit állítani a fejlesztői menüben való engedélyezésen kívül?
-
vinpilu
senior tag
Milyen wipe-ot nyomjon, hogy "totális" legyen az újratelepítés?
Tehát nem akar maradékot a telefonon és az is kérdés, hogy ilyenkor hova tegye a telepítendő ROM-ot, hogy a wipe ne vigye el (azt írta a kolléga, hogy OTG nincs). Mely partíciók legyenek bepipálva?
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Kattintás után. Kano lehet, hogy arra gondolt, hogy a widget mutathatna többet.
Egyébként nekem a keresősávban csak egy kérdőjel van, rákattintva meg simán mutat mindent. Még nem jöttem rá miért nem megy.
-
vinpilu
senior tag
Jogos, tapasztalatom nincs vele. Akkut vettem, de még nem tettem be.
Nálad mi ment tönkre, mivel szívsz?
-
vinpilu
senior tag
Itt nyithatsz ticketet, amiben kérsz ajánlatot javításra.
2-es opció: megrendeled a szükséges dolgokat Ali-ról és itthon keresel valakit, aki vállalja a cserét.
-
vinpilu
senior tag
Oh, yeah!

Akkor most már nekem is bele kellene vágnom a romolásba.
-
vinpilu
senior tag
Később kano kiderítette, hogy ez sem jó már, mert nem elég a fastboot reboot recovery parancs (ki kell írni végig a recovery nevét), vagy ezt az utolsó parancsot elhagyva, lehúzzuk a gépről a telefont, kapcsoljuk és úgy indítjuk, hogy recovery-be bootoljon (sose tudom, hogy hangerő merre + bekapcs. gomb).
Lényeg a lényeg, hogy este itt leszünk és segítünk.
-
vinpilu
senior tag
Micafighter írását kellene tanulmányoznod.
A gépeden abba a mappába lépj bele, ahol az adb.exe van. Szintén ebbe a mappába kellene másolni a twrp telepítőt. Itt indítsd a parancssort például a Shift billentyű lenyomva tartása közben jobb egér gombal kattintani, és a “Parancsablak nyitása itt” lehetőséget választva.
Próbaképp adb devices parancs kellene, hogy látja-e a géped a telefont, ha győzelem, akkor adb reboot bootloader.
A telefonod fastboot módba kerül, jöhet megint egy teszt fastboot devices, ha látod a telefonod, akkor meg azok a parancsok, amiket a kolléga írt:fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-bacon.img
ENTERfastboot boot recovery
ENTER -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Hát próbálkozhatunk az utángyártottal, de valószínű az nem lesz az igazi. Viszketett már az ujjam az egér gombján, de még nem adtam le rendelést.
-
vinpilu
senior tag
Nézz át ide: Android dual SIM mélyvíz (keresd cappa-t vagy Keeperv kollégát, az összefoglalóban is vannak okosságok) vagy a teló topikjába.
Szerintem, ha a FlashTool még látja, akkor találni olyan ROM-ot, ami jó hozzá és vissza tudod írni az eredeti partíciókiosztást.
Azt nem tudom, hogy a nandroid mentés visszaírna-e mindent, szépen... -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Szia, itt volna a 2-es topik.
Itt pedig a 3-as.
Inkább ezt érdemes venni vagy az újabb 3T variánst, mint a 2-est. -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Ha jól emlékszem a Oneplus 2-nél jött be a biztosítás és akkor éppen nem volt elérhető a One. Később viszont még lehetett kapni és így biztosítást is köthettek hozzá. Szóval, lehet élő példa valakitől, de szerintem kicsi rá az esély.
Szerk.: Ja, másik topikban olvasom, hogy igazából nem One-ra kötött biztosításra vagy kíváncsi, hanem úgy általában a biztosítással kapcsolatos tapasztalatokra.
-
vinpilu
senior tag
Ja, lehet, hogy nem lesz semmi. Azóta kicsit lenyugodtam, rendeltem TG-t az majd felpattan a törött helyett, meg visszaraktam a Diztronic tokba.
-
vinpilu
senior tag
Pont erre kerestem én is a hétvégén, ugyanis a hamarosan két éves makulátlan telefonomat kocsiból kiszállva az aszfaltra ejtettem. A keret bánta és a tempered glass. Ali-t és Ebay-t néztem eddig, de rendelés még nem történt. Szóval, én csak szépészet miatt cserélném és elég lenne a keret. Neked a kijelző is rossz?
-
vinpilu
senior tag
Múlt héten volt FR, így nekem is szükségem volt rá. Annyi, hogy én MiBand helyett az autóval hoztam össze. Mivel magától nem ajánlotta fel a smart lock-ot párosítás után, így a menüben kellett megkeresni.
Settings - - > Lock screen - - > Smart Lock - - > Trusted devices - - > Add trusted device, aztán szépen keres, talál, hozzáad. -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Van valami olyasmi, hogy internetes vásárlást 14 napig visszaküldhetsz indoklás nélkül. Viszont ne 15 nap múlva nyisd a ticketet.
Vidd végig azon, amit elkezdtél (ha még nem zárták le) vagy nyiss egy újat mikor átvetted.Obyboy, egy magyar adminról tudok, andy.z a nickje, ha jól emlékszem.
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Köszönöm! Most 5,5 inch-től kisebb, kompaktabb telefont keresnék, és reménykedtem benne, hogy lesz itt is valami ütős cuccuk. Majd meglátjuk!
-
vinpilu
senior tag
OP3 után szerintetek az X-nek is lesz utóda?
-
vinpilu
senior tag
Ha már OP3 tesztre hajtasz, akkor ment 3 szavazat a fiókjaimról. Ezzel éppen eggyel beelőzted Ashwin Thawrani-t

-
vinpilu
senior tag
Ha a Ringtones mappába pakolsz zenéket mp3-ba, akkor azok szépen meg fognak jelenni a listában itt a csengőhangok között.
-
vinpilu
senior tag
Azért, hogy ha nem volt digitális életed, akkor a telódon miért vezet a Google play szolgáltatások a fogyasztók között.
Plusz erre a sorra kattinthatsz még a részletekért. Nem mondom, hogy sokkal okosabb leszel, de láthatod, hogy a pulton fekve hányszor keltette fel a telót, miközben te napoztál.
-
vinpilu
senior tag
Bootloop-ot még nem okozott, de ha frissítés jön rá, akkor előtte témát váltok, majd engedem neki a frissítést és utána visszaváltok. Különben frissítés helyett letörli magát a telefonról...
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki pin kódot lezárásra? Sajnálattal vettem tudomásul, hogy COS13 nincs már közvetlen feloldás, ha helyes pin-t adok meg, mindenképpen kell egy pipa is. Ezt miért kellett kihagyni?

Bezzeg a scramble layout az maradt... -
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Elnézést, most bekapcsoltam az OPO-t és nálam sincs exportálás SIM-re lehetőség, furcsa.
Egyébként miért SIM-re? .vcf fájl nem jó, amit aztán vihetsz másik telóra, PC-re stb? Aztán annak az importálása is menni fog

-
vinpilu
senior tag
-
vinpilu
senior tag
Én tegnap ezt rendeltem meg: 360 Car Air Vent Mount Cradle Holder Stand For Mobile Smart Cell Phone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest