Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég olvastam h a Googleplay (ha jól emlékszem) nem engedi alvó módba a telefont. Csak most volt időm foglalkozni de vele de most meg nem találom se a bejegyzést se azt h hogyan kéne ezt kikapcsolni. Valaki tudna segíteni? Elég gyorsan merül a telefon és ki szeretném próbálni hátha ez a probléma.OnePlus wait for it..... One
-
naattila
tag
Sziasztok.
Tudom nem idevalo de egy barátom kèrt meg hátha tud valaki infót az InFocus M310 telefonról.Èn nem találtam sehol egy fórumot, se egy leirást sem.Olyanok èrdekelnèk,hogy nyithato-e,van-e hozzá másik ROM?köszione+ 64GB fekete
-
zola-
őstag
..
[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
válasz zsuzska0802 #10451 üzenetére
Én is írtam többek között, ha rákeresel a hozzászólásaimra, akkor megtalálod asszem részletesen.
De Beállítások - Adatvédelem - Adatvédelmi beállítások - ott menü gomb - Haladó - majd keresd meg a Google Play Szolgáltatásokat és tiltsd le az Ébrentartást és a Felébresztést.
Life is shor...
-
zola-
őstag
[link] itt van egy link amivel savosan lehet allitani a kijelzo szinet. Akinek sarga gond nelkul megoldhato(pici keket kell rakeverni arra a savra) Root sem kell hozza! Akar az 1.hozzaszolasba is bele lehetne rakni.
[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
válasz #01696768 #10467 üzenetére
Nekem előtte Sim kártya nélkül, csak idleben egy éjszaka alatt lemerült az O+O ... most meg lassan második napja megy és még 67% ... AC Unity companion app meg némi netezgetés mellett ... A screen protectort várom, és utána indul a nagy teszt
A HW-eik jók, de a SW az förtelem Most is van itthon 2 Logi egér ...
Nem kicsi oka volt, hogy ez lett az aláírásom, szóval ez nem csak pillanatnyi kirohanás xD
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
madgie
titán
válasz DummyBoy #10468 üzenetére
Jut eszembe screen protector, a ScreenKnight protectort nem ajánlom senkinek. Le kellett fotóznom az eladó OPO-t, gondoltam leszedem hátulról. Nos, a negyede úgy jött le, hogy a ragasztóréteg ott maradt. Le lehetett ujjal dörzsölni, de amit én szentségeltem közben...
Szerencsére előre fel sem raktam.
-
DummyBoy
senior tag
-
törölt tag
válasz DummyBoy #10468 üzenetére
Naigen, van egy tökjó webcam-em, oda akartam adni a családban, dehát mivel 7-8 éves, nem lehet drivert találni hozzá. Pedig nem hiszem, hogy a maiak HW-ben annyira mások lennének, az is hibátlan, csak megszűnt a support-ja. Persze ez telókra is érvényes, ha elhanyagolja a gyártó, vagy épp a devek, a fene megette. (Nem az aláírásod voltam kétségbe, volt egy enyhe szarkazmus is a megjegyzésemben...)
-
kóóó
aktív tag
Kondihoz-futashoz esetleg nem hasznal az OPO-hoz valami bluetooth fulest, mert az allando madzag beakadas mar az idegeimre megy, szet is teptem az elozo fulesem, mert mindig kirantottam a fulembol futas kozben....
Jah es ha az ara nem egetvero az se hatrany
[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
tomama
aktív tag
Ma érkezett meg a mailbox-hoz a teló.Melyik szállítást válasszam és mennyi pénzt töltsek fel?
köszi! -
tomama
aktív tag
köszi a válaszokat,akkor kb. egy árban van a kettő.
-
FeRkE
őstag
válasz stickermajom #10476 üzenetére
+1 az UPS-re.
-
-
M0RGI
őstag
És Diztronic-tól mennyi idő alatt jön meg kb. egy tok?
12-én rendeltem, de még mindig az USA-ban van, Chicago-ban. -
M0RGI
őstag
válasz stickermajom #10487 üzenetére
Az szép....
Köszi a választ! -
M0RGI
őstag
Az érintettektől kérdezem, hogy az összefoglalóban szereplő: Rootolás, flashelés, bootloader feloldása pont alatt szereplő alábbi sor tekintetében történt előrelépés?
"...erről hamarosan szintén egy részletes cikk fog készülni magyar nyelven, így röviden csak iránymutatást szeretnék adni, hogy mégis hogyan lehet ezekbe belevágni."köszönöm!
-
ittakary
nagyúr
Nem vagyok - szerintem - ennyire hülye, de úgy megkavartatok ezzel a Mailboxde jutalék stb rendszerrel, hogy végül annyit utaltam, hogy a UPS kifizetése után is maradt bent 1,9€-m
-
kano
nagyúr
Van itt valaki aki ART-on használja Calkulin 2.1 ROM-ját?
Megy a legtöbb program rajta?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vitezlejszlo
őstag
válasz micafighter #10415 üzenetére
A hajónapló kedvéért logolok:
Gondoltam ezen szép lemerül feltölt láncfolyamat előt kipróbálok már egy kalilbrátor progit a Playból, hogy az mit csinál. Leszedtem egyet, azt irja 100% feltöltésnél futtassam le, hagyjam lemerülni, töltsem fel, és kész. Namost ez megvolt, a feltöltés után már 25%-nál lemerült Előtte legalább 18%-ig elment amikor lemerul 2.9V körül volt az akku, most legutóbb 3.1V. Teljes feltöltésénél régen 4.3V körülig ment el, most 4.1-4.2. Fura, hogy így elmászott... Na most már kb 5 órája levettem a töltőről, de még mindíg 100%-on van, pedig használom is Teljesen megkergült Ha most lemerül jön a sima 3x lemerül feltölt játék. Meglátjuk Amúgy engem nem aggaszt ez az akkus őrület, hogy 50% alá meg 80% fölé nem töltöm. Tök mindegy, hogy 1 év múlva 90 vagy 70%-os lesz az akku. Akkor is kibír még 2 napit nekem Meg remélem leszek abban az anyagi helyzetben, hogy 1 év múlva tudok magamnak 5000-ért venni bele egy akkut
l
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.