Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeroGod
csendes tag
Hétvége után írok róla egy hosszabb értekezést, de nekem első feltöltési ciklus után az én használati stílusomban (youtube, messenger, netezés, kevés játék és zenehallgatás deezeren) 6h 32m SOT jött ki 10%ra merülve. Nekem ez elég meggyőző .
Ami számíthat, hogy rögtön kézhezvétel után nyitottam a bootloadert és formáztam a telefont, csak utána kezdtem el belakni.
[ Szerkesztve ]
-
Ati007
őstag
ha valaki rendelt volna hozzá tokot és nem tetszik neki átvenném
-
Bewy
tag
Valahogy el lehet alkalmazásokat rejteni a menüből gyári launcherrel?
-
Tibko8
senior tag
Szintén pont nekem is 6h SOT így jött ki, játékkal 5h 35 SOT 15%-on. Én is először BL nyitottam és úgy költöztem be.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
MrSealRD
veterán
A biztosításkötésre vásárlás után meddig van lehetőség?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Kösz.
Topikösszefoglalóról állapotáról lehet tudni valamit?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tibko8
senior tag
válasz MrSealRD #709 üzenetére
Folyamatban... kano készíti. Ötleteket szívesen fogad hogy mi kerüljön bele.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
axlfsi
veterán
válasz ittakary #712 üzenetére
Basszus! ... semmi kedvem nincs hozza mindent ujra bekonfigolni... de nem hagy nyugton a dolog. Megteszem. Sot, eloszor csak FB es Messenger megy fel es figyelem 1-2 orat.
(gondolom Nalad is a legutolso Oxygen van fent BL nyitassal, ugye?).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Rick4
félisten
Írja mér meg valaki, megvette a weblapról, és 125 ezerért házhoz jött? Vagy akkor vám, áfa és társai, mert eu-n kívülről jön?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz torma1981 #720 üzenetére
Köszi!
A beszédhangszóróról és a csengőhangszóróról nyilatkozna valaki? Lényeges, hogy mindkettő hangos legyen, utóbbi pedig a készülék alján, nem az asztalra téve letakart hátlapon lehetne.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
axlfsi
veterán
Váááá! Szerintetek mit es hol allithattam at, hogy minden ujrainditaskor (miutan bejon a BL nyitas utani kis uzenetecske, bekeri a racshalos (pattern) kodomat es csak akkor folytatja az ujraindulast (bootot)??
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Oh, koszi, soha nem figyeltem, csak vegigrantottam rajta az ujjam, hogy foltyassa mar
(de ezt akkor is valamikor beallitottam, meghozza ma, mert eddig nem kerte, pedig mar par napja BL nyitva, TWRP fent. Sot, biztos tudom, hogy amiota nemreg feltettem Xposeded, azota keri).
No sebaj, koszi a tippet!Mas: DPI allitast probalta valaki? Elvileg atallitom, ujra is indul a telefon, de nincs valtozas (megorulok ettol a 480-as DPI-tol. Tobbet kozott ezert sem hasznaltam soha OOS-t). Csak, hogy szemleltessem milyen eles a szemem: Note szeriakon es mar OPO-n is 182 es 240 kozotti DPI-ket hasznaltam
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Rick4
félisten
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
-
tixem
addikt
S7 Edge vs OnePlus 3 kamera teszt
Eléggé lehangoló videó Remélem a frissítések javítanak valamit, mert ez eddig elég siralmas és nem csak a képminőség ergya, hanem a hangfelvétel is.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
yotzo
csendes tag
DPI témára: én simán átállítottam build.propban, hiában írták, hogy a világért se. Teljesen jól megy. 380 sztem nagyon kicsi, a betűméretet megnövelve is, OPOn is 400-zzal használtam.
Ellenben gondolom te xposed-dal csináltad. Szerintem itt lesz vmi gixer, ugyanis nekem is fent van, bár tök más modullal, de mintha az se csinálna semmit. Xposed zölden mutatja a frameworkot, se 85, se régebbivel mégse csinál semmit a modul, ami OPOn CM13-mmal 8-85ig minden frameworkkel működik.
Így hát DPI-hez dobj fel egy build prop editort, és tedd túl magad rajta szerintem, az xposed-hoz meg ha a kedvemért kipróbálnál vmi más modult is, akkor talán jobban tudnánk következtetni, hogy hol a huba.
Y.
-
janes1976
őstag
Egy láma kérdés. Ti mindig gyorstöltővel töltitek? Ha így tesz az ember (csak azzal tölti) lesz az akksinak vmilyen hátránya?
A Honor 8 július 5-én jelenik meg, az arany meg július 3-án ebből. Megvárom, aztán a kettőből vmelyiket megveszem. Árban forma-forma. Sok ember e 2 készülék között vacillál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
kovadika
őstag
Semmi gond nincs a kamerajaval. De az S7-tol(ami kb. a jelenlegi legjobb mobilos kamera) merfoldekre van. Ha valakinek ez nagyon fontos akkor dobja meg ra azt a 100 ezret az arra. Es ezt nem kotekedesbol irom, de tenyleg nincs azon a szinten mint az S7 vagy a legujabb iphone. Valahol meg kell vagni az arat.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz kovadika #738 üzenetére
Csak ne lenne a TW.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bajaki
őstag
Én átállítottam a DPI-t, de nem ezzel a toolbox-szal, hanem a Le DPI Changer [ROOT] nevezetű appal, mert a build propban nem találtam a megfelelő sort. Így viszont működik szépen.
-
Rem-X
senior tag
Az mitől lehet hogy nekem még csak 3.1.2-es OOS van? A frissítő szerint up2date vagyok...
Try again, fail again, fail better!
-
Man0gatya
aktív tag
Ennyi pénzért? Aztán mégis egy 250 ezres telefonnal és az egyik legjobb kamerával szerelt telefonnal való összehasonlítást linkeled. Már bocs, de Nekem honor 7-em volt ugyanennyiért vettem és, kamerában nem hogy jobb de bállításokban még rosszabb is volt teljesítményben meg fényévek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest