Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
válasz MarciKING24 #193 üzenetére
Jól jön még az a 2GB extra ram ha hosszútávra tervezel. Nehogy már abba forduljon a hiszti, hogy túl sok a ram? Komolyan?
-
kovadika
őstag
válasz MarciKING24 #200 üzenetére
Nekem ugy tunik te porogtel ra. Amugy van sok dual simes telo keves rammal ha ez tul sok lesz.
-
kovadika
őstag
válasz silvergod #307 üzenetére
Semmi gond nincs a kijelzovel. En S6-rol valtottam es bar az szebb nem erzem nagy visszalepesnek. Egyaltalan nem latom recesnek amig nem olvastam a cikket nem is gondoltam volna, hogy pentile(volt mar olyanom es idegesitett is). Nalam ket modell is van es nekem detto ugyanolyan hangos, mint az S6 ugyhogy en nem mondanam kiemelkedoen hangosnak, pont megfelelő.
-
kovadika
őstag
válasz pècsimunkás #327 üzenetére
Folia van rajta. Enyemre szepen fel volt rakva. Tok nincs. Ugyanazt kapod Europaban.
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz Outlander #400 üzenetére
Kapcsold ki a duplakoppintasos feloldast es probald ki ugy. Novat hasznalsz? Ha ez sem mukodik kerdezz ra a oneplus forumban.
Ha Novat hasznalsz es engedelyezve van a duplakoppintasos kijelzolezaras, akkor azt produkalja, amit te irsz. Mas otletem nincs, meg senki nem vetette fel ezt a problemat a oneplus forumban.
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz PowerBuldog #652 üzenetére
Valami biztos. 1 ora 5p kijelzoidovel (auton es kint is hasznalva) telefonalas meg minden es 82%-on vagyok. Es nalam is van facebook-tol kezdve minden szinkronizalva. Helymeghatározás on (energiatakarekos).
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
Semmi gond nincs a kamerajaval. De az S7-tol(ami kb. a jelenlegi legjobb mobilos kamera) merfoldekre van. Ha valakinek ez nagyon fontos akkor dobja meg ra azt a 100 ezret az arra. Es ezt nem kotekedesbol irom, de tenyleg nincs azon a szinten mint az S7 vagy a legujabb iphone. Valahol meg kell vagni az arat.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovadika
őstag
Szerintem nem sok esely van ra. Kb. 1-2 honappal a kovetkezo modell elott fog esni csak az ara. Az elozo keszulekekkel is igy volt. Nekem mar tobb, mint egy hete megvan es nagyon tettszik semmi komolyabb bugba nem botlottam bele. Egyszer sem fagyott le, nem docogott az akkumlator igazi feludules S6 utan.
-
kovadika
őstag
A nem normal hasznalat alatt azt ertem, hogy ugyanazt a statikus kepet jelenited meg napokon keresztul. S6-ot használtam egy evig, egyáltalán nem ugyelve a beegesre es nem is volt rajta semmi. Szerintem csak annak eg be, aki konkretan be akarja egetni.
De persze, ha meg tudod nekem magyarazni, hogy miert eg be szükségszerűen az osszes amoled kijelzo es hogyan arra vevo lennek.[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
Azt talan el tudom kezelni, hogy a statusbar beeg, ami mondjuk teljesen hidegen hagy mert nekem ott mindig a statusbar van. Az app drawert mar kevésbé, kiveve ha valaki imadja nezegetni a kezdokepernyoet. Tehat teljesen elhanyagolhato, a felhasznalok 99%-a nem fog belole semmit eszrevenni.
-
kovadika
őstag
válasz syler123 #1067 üzenetére
Vedd meg nyugodtan. Nem fog beegni. Ha megis beegne (ahogy mar irtam szerintem ezt kulon akarni es eroltetni kellene) akkor visszakuldod gariban. Esetleg vegyel ra biztositast es b*szd foldhoz ha meglatod nagyitoval, hogy az a wifi jel igenis ott dereng kikapcsolva is ha feltolod maxra a fenyerot.
-
kovadika
őstag
Nekem egyáltalán nem melegszik bongeszes alatt. Most kb egy orat bongesztem rajta(chrome), szerintem a tenyeremtol lett talan langyos, de meg annak se mondanam, ha leteszem fel percre akkor total kihul. Kamera korul sincs semmi. Nem hinnem hogy az antutu tesztbol kene kiindulni, ami gyakorlatilag arra keszult, hogy a sz*rt is kihajtsa belole.
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
Ettol fuggetlenül tényleg egy rémálom a support, se telefonszám, se email, csak chat, legalabbis itt az UK-ban. Chaten iszonyat lassún válaszolnak és konkrétan annyira buták minden témához, hogy az hihetetlen, mintha az utcáról hivtak volna be valakit, hogy na most te leszel a costumer support.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest