Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhigh
aktív tag
válasz PiciDikenz #168 üzenetére
Oh anyám, érdemes elolvasni a kommenteket és a cikket is, tényleg aranyat ér. Feldobta a napom végét...
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
udblack
csendes tag
válasz PiciDikenz #256 üzenetére
Melyik topikban lenne jó a kérdés?
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz PiciDikenz #263 üzenetére
Sajna keson jutott eszembe, bocsi a duplaert....
Nalam minden vacak be van nyomva, gps, nfc, wifi, ami csak letezik az on, kiveve a BT. Gps a legpontosabb beallitason, fenyero 50%on, automata allitassal es bekapcsolt ambient displayel
-
Rem-X
senior tag
válasz PiciDikenz #300 üzenetére
Én úgy láttam egy teszten, hogy lehet appokhoz állítani LED színt az OOS-ben is.
Try again, fail again, fail better!
-
vranyek
aktív tag
Én úgy tudom, hogy RGB-s a led, és működik is, akkor most mi?
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
hyperspace
őstag
Teljesen igaz, support először segít távolról visszahozni a telefont, ha nem akar működni, akkor kell elküldeni nekik.
Szerintem a csúszka miatt sem tették bele az időzítőt, told fel és szép álmokat. Ha lenne csúszkám, nem állítanám be (mivel nincs, be van állítva ).ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
silvergod
őstag
válasz PiciDikenz #308 üzenetére
Köszi a válaszokat ...a Boom Beach egy játék csak nem mindegyik telefont szereti állítólag,azért kérdeztem....nem tennéd fel próbaképpen rá hogy indul-e rendesen vele?, playen fent van...
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Bar1
aktív tag
-
silvergod
őstag
válasz PiciDikenz #320 üzenetére
Köszönöm..ha rendben elindult akkor ennyi elég
kovadika pont ez, és az s6 között gondolkodom...mi a véleményed róla melyik jobb/rosszabb így hogy mind a kettőt használtad? miért cserélted le azt erre?[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Vice1978
csendes tag
Hello. A CM-et én is várom, nem tudom ki hogy van vele, de az Oxygen nekem vhogy nem jön be, a Cyanogen valahogy stabilabb, jobb.
-
Wesder
félisten
válasz PiciDikenz #308 üzenetére
RGB led mókolàsra én sem talàltam semmi, még Xposeddel sem
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
petipetya
nagyúr
válasz PiciDikenz #361 üzenetére
Éppen akartam mondani, hogy nálam a One / Oxygen OS alatt a Light Flow vagy a Light Manager simán meg tudta változtatni az értesítési led színét apponként, mindezt root nélkül.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz PiciDikenz #379 üzenetére
Nexuson is használtam a One előtt, de nem figyeltem mennyit fogyaszt. Ha merül a telefon, akkor töltöm és annyi.
"nincs rá lezsóidő"
-
PowerBuldog
veterán
válasz PiciDikenz #487 üzenetére
régebben volt a titanium backup (root kellett hozzá), ami mentette az egész appot, adatokkal mindennel, nem tudom ez létezik-e még
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
kadaradam
csendes tag
Próbáld ezt, pár játéknál már működött nekem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup
root nem kell hozzá, ADB-ből is megoldható
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Nem véletlen a biztonsági szint, nem szórakoznék ezzel.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ztoldy
senior tag
Titanium Backup. Ezzel még az előző rendszer ID-jét is vissza lehet állítani, így ha valamelyik app ezt is figyeli, akkor ezzel sem lesz probléma, mert az új rendszer ID-jét lecserélheted a régire.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
jilian
addikt
válasz PiciDikenz #535 üzenetére
"nincs titkolni valóm
El nem hiszem, hogy ha két ujjadat adsz meg a feloldáshoz akkor az app lezárásnál nem kéri, hogy melyik ujjlenyomatot használja /kérje.
Valaki kipróbálná óhajom?
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz PiciDikenz #533 üzenetére
Köszi! (ugyan nem vagyok érintett, ezért is írtam, hogy nem ismerem a legújabb OS-t, nekem X-em volt egy ideig, annak a tapasztalatait írtam és amúgy is custom launchert használok a leírtak miatt).
Feel Good Inc.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz PiciDikenz #590 üzenetére
-
gombasm
aktív tag
Titanium backup Pro. Én a CIB -es mobiltokent azzal rakom vissza romolás után. A pro -t kell megvenni (nem drága) és root kell hozzá, anélkül a Titranium nem működik.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Tibko8
senior tag
válasz PiciDikenz #638 üzenetére
Nem én. Tegnap óta semmit nem települt. 44 perc CPU használatot ír. Tegnap este nem is volt vele gond. Újrainditás volt már. Most viszont szépen át költözök Novara de ahogy látom sajnos gyári háttérkepet csak a gyári launcherben lehet változtatni még a beállításokon belül sem lehet a gyáriak közül választani.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
ittakary
nagyúr
válasz PiciDikenz #764 üzenetére
Meg kulonben is... a feketegazdasagot tamogatni nem szep...
-
syler123
veterán
Általában egy Samu flagship-el kevesebb baj van, mint más kínaival, persze nem lehet általánosítani. Én nem ajánlgatom az S7-et, csak próbálok racionális maradni, hogy azért a 40k-ért ad is valamit a Samsung, nem csak a nevét.
+vízállóság
+jobb kamera
+jobb kijelző
+kicsit jobb rendszersebességNálam a Oneplus a kinézetével vett meg, mert az is fontos, mégiscsak nézzük azt a telefont minden kézbevételkor. A mostani Redmi 1s valami botrány ahogy kinéz, ezért is fogok váltani, pedig még a sebesség is megfelelő nekem...
-
mjani1172
addikt
Ez igaz. Majd azt a számlát figyeld amit itt kapsz,kiváncsi vagyok,hogy igényled vissza az áfát.
-
Rick4
félisten
válasz PiciDikenz #828 üzenetére
Leírok egy teljesen törvényes eljárást.
Megveszed a haverod nevére, (lehetőleg akinek nincs köze a céghez) ő meg ír egy adásvételi szerződést azzal a céggel, akivel akarod, ha még ügyesebb akarsz lenni, csinálsz egy jófogás hirdetést a nevére, majd a megjelenés után 5 perccel felhívod, és utána leveszed a hirdetést. A cég ezalapján egy az egyben elszámolja költségként a teljes árat, volt hirdetve, híváslistában visszakereshető az érdeklődés, majd megtörtént az adásvétel. Kb ennyi.
Ugyanezt még most is meg tudod csinálni, de egy év múlva se késő.
Elképzelhető, hogy elkerülte a figyelmemet, csak 2 napja csapódtam ide.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
emeron
tag
válasz PiciDikenz #833 üzenetére
Ha max felbontáson lövi a képeket, akkor nincs semmi gond.
Viszont találtam egy bugot. Be van állítva a home gomb, hogy dupla koppintásra nyissa meg a kamera appot. Ha így nyitom meg az alkalmazást és elpöccintek balról jobbra (ahol a módokat lehet kiválasztani), akkor nincs a jobb felső sarokban a fogaskerék a beállítások menü eléréséhez. Viszont ha az alkalmazást az ikonjára koppintva indítom el (app drawer), akkor ott van a kis fogaskerék.
-
vranyek
aktív tag
válasz PiciDikenz #865 üzenetére
Lehetséges, de a melegedést mivel lehet magyarázni gyorstöltésnél? 😞
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
törölt tag
válasz PiciDikenz #1082 üzenetére
Mivel minden irányban lekerekített az üveg, így az akkor működhetne csak, ha úgy kellene feltenni, mint a dbrand matricákat. De nem tudom, hogy ez átlátszóban működne-e.
-
SharpSA
veterán
válasz PiciDikenz #1082 üzenetére
Levetted róla a felső fóliát, ami valóban könnyen karcolódik? Az alatt van a képernyő védő fólia.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
hyperspace
őstag
válasz PiciDikenz #1606 üzenetére
OTA nem szereti a nyitott bootloadert, sem a custom recot.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Socket A
aktív tag
válasz PiciDikenz #1608 üzenetére
Remek, köszönöm!
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Hujikolp
őstag
Stock recovery kell hozzá. Azzal nálam minden gond nélkül ment. nyitott bootloader. Adatok megmaradtak
-
Csodálkoznék, ha TWRP-vel felmenne a gyári OTA update. Sok telefon típusnál ráadásul téglásíthatja a készüléket ez az akció. Szerencsére itt nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Hujikolp
őstag
válasz PiciDikenz #1614 üzenetére
Igen. S javaslom, hogy van root-od, akkor szedd le azt is!
-
bladeboy
csendes tag
válasz PiciDikenz #2853 üzenetére
Köszi.
Akkor ezek szerint csak pikkel rám a gps rendszer....
Még egy kérdés: ugye te is csak a holdakra támaszkodsz? (tehát nincs mobilneted, on-wifi, thetering stb. mert ugye ezek nagyban segítenek a helyadatokkal....) -
PowerBuldog
veterán
válasz PiciDikenz #7396 üzenetére
nekem továbbra se ajánlja fel.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
ittakary
nagyúr
válasz PiciDikenz #7396 üzenetére
visszavonták bizony, nem is érdemes frissíteni rá
szerintem téged azért baszogat, mert te már letöltötted és csak az Install-ra akar rávenni
-
racerx
őstag
válasz PiciDikenz #8591 üzenetére
Nemtudom de nálam nem volt rossz a koncertfelvétel, meg is lepődtem a G4 után, simán jobb volt mint annál amiket csináltam azzal. De a fényképekkel is így vagyok, világosban egyértelműen, de sötétben, kevés fényben se vettem észre sok különbséget (sőt..) a G4 hez képest. Aminek azért etalon (volt) a fényképezője.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz PiciDikenz #8591 üzenetére
Feltöltöttem a Videót, ha valaki kíváncsi esetleg rá, vagy még nem próbálta ki maga a koncertfelvételt... (4k-ban készült, de a google photosba csak 1080p-be konvertálva tölti fel...) Sajnos eléggé recsegős, és ez még egy "nyugisabb" szám volt, a Dark Necessities alatt ennél egy kicsivel jobban recsegett Remélem egyszer még a mi életünkben lesz erre javítás
[ Szerkesztve ]
-
Azazael
aktív tag
válasz PiciDikenz #8751 üzenetére
Szerintem ennek a hangminősége teljesen ahhoz képest nálam mit produkál (a videó viszont meggyőző ahhoz képest milyen rosszak a fényviszonyok).
Nálam a szabadtéri Steve Vai-on állandóan pattog a hang, teljesen torz. Igaz az még nem ezzel a rommal volt, 3.2.4-en simán családi videónál kiszűri az emberi beszédet is ha egyszerre beszélnek 2-en így mostanában ha koncerten videózni tervezek, viszem a Lumia 920-at mert az oktávokkal jobb. -
Dyingsoul
veterán
Youtube-ra nem tudnád feltölteni?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Azazael
aktív tag
válasz PiciDikenz #8761 üzenetére
Igen, én próbáltam más appal is a gyárin kívül, semmit nem segített. Itt az említett koncert videó Steve Vai: For the Love of God, külön élvezet az utolsó 5 másodperc, hang szempontjából értékelhetetlen. Ami a mókás része, hogy a gitár magasát szépen elkapja, és a basszus+dob részt próbálja elfedni, ezek alapján én nem hardware gondnak tartom, tényleg a zajszűréssel van gond, ott teljes sötétségben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz PiciDikenz #8770 üzenetére
Nem tudnak vele kezdeni semmit. Legalább is One-on sem javították talán 5.1.1 óta.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tybee000
aktív tag
Szerintem ehhez jobb hardver is kellene. Sajnos a gyártók szeretnek a mikrofonon spórolni.
-
Dyingsoul
veterán
Most néztem meg 4K-ban... Egyre többet olvasok itt a felhasználói élményekből, annál jobban akarom ezt a telefont.
Amúgy állványon volt a telefon vagy mitől voltak ilyen fura oldalirányú bemozdulások?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz PiciDikenz #8781 üzenetére
Hazudsz! De komolyan nem létezik, hogy a kezedben volt, hát még a zoom alatt is olyan mintha állványon lenne. Azt ne mondd hogy valami képstabilizátor opció van bekapcsolva...
-
SharpSA
veterán
Azért szerintem elég betegek az emberek... Ott vannak élőben egy koncerten, mégis egy telefon képernyőjén keresztül nézik az műsort...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest