Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Azért vannak fenntartásaim ezzel a videóval. Érdekes módon rosszabb fényviszonyoknál az S7 fényesebb képet csinál, míg az O3 sötétebbet. A szabadban meg pont fordított a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy a fényforráshoz képest adott szögben tartva bármelyik telefonnal tudok lőni olyat amivel ezt a hatást érem el...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
tixem
addikt
+ (#758) syler123
Végre olyanok akik értik miről beszélek Ez a telefon a specifikációk alapján egy ligában játszik az összes jelenlegi flagship-pel, így ahhoz hasonlítja az ember, nem pedig egy dooge x5-höz.
(#754) Furkoo
Nincs háborgás? #751-et olvasd akkor el. Egy rossz szót mer mondani az ember rá és máris előkerül egy-két vérfan, akik azonnal az ember torkának esnek.
(#762) kovadika
Nem e? Ezt majd mindenki eldönti magának úgy gondolom. Engem speciel érdekel, a mostani telefonom is partnero, semmi baj nem volt
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
veterán
Pontosan az ilyesmire utaltam azzal, hogy a OnePlus marketing gépezete mellényúlt a flagship killer dumával.
Ha nem hangoztatták volna olyan gyakran ezt, fel sem merülne az emberekben, hogy a két telefon egyáltalán összevethető, ennek hiányában pedig a "jutúberek" sem készítenék el kettesével ugyanazokat a teszteket.Könyörgöm, egy tuningolt dízel Golfot sem hasonlítunk egy MX5-höz, pedig könnyen előfordulhat, hogy mindkettő nagyjából azonos lóerőben!
-
SharpSA
veterán
128-as kártyán 48GB foglalt (szervízkönyvek, sok fénykép és videó, mentések, pár ROM) + a belső tárhelyen 20 GB. Persze lehetne csinálni némi helyet, ha nagyon muszáj... OTG-vel mit csináljak? Lógjon benne mindig a pendrive? Persze ideiglenesen jó lehet az is, van is egy egyik végén normál, a másikon meg C csatlakozós.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
exelsior1
senior tag
válasz leslien #2014 üzenetére
Azt nem tudom még, holnap majd lövök pár képet és megnézem, de abban biztos vagyok, hogy fasorban sem lesz, az S7 kamerája bitang jó. Azok a nagy pixelek, egenként fókuszpixellel felvértezve, azért elég kemény ellenfelek. Viszont, gyors kamera elérés van (nagyon cuki, hogy rajzolok gyorsan egy kört a képernyőre bármikor és máris megnyitja a kamerát), ill a képkészítés is teljesen gyorsnak tűnt, nekem ennyi kell összesen, meg az OIS. Amúgy meg, a Galaxy S2 óta a képminőség nekem tökéletes LOL
Galaxy S10
-
Helltak
őstag
válasz leslien #3556 üzenetére
Nem csak én jöttem S7-ről, ha jól olvastam.
Hiányzik már nagyon a root meg egy kis mókolás
Tisztában vagyok vele, hogy vannak gyengébb részei az S7 Edge-el szemben.
Carbon tokot vettem mellé, eszméletlen kellemes fogni. Mintha rajta sem lenne.
Nuglas üvegfóliát rendeltem, ők legalább korrektül felraktak róla képet, hogy mennyire fedi, 1500 Ft volt.Oneplus 12
-
kano
nagyúr
válasz leslien #3670 üzenetére
Neked elmondom, de csak neked, hogy eredetileg egy S7E-t akartam, de annyit nem adnék telefonért (na meg TW sem a kedvencem, meg a Knox sem haver). Az OP3 kamerája pedig azért valljuk be, hogy messze van az S7E kamerájától (főleg sötétben). Persz ezért a pénzért el lehet viselni, de megígértem magamnak, hogy a kis lurkók fényképezésére már csak olyan mobilt veszek aminek nagyon jó a kamerája. Tartok tőle, hogy One után nem lenne az a nagyon nagy előrelépés. De tudod Te miről is beszélek...
(bár nem értelek miért ez a felesleges szívás gyerek mellett?!) - Na igen, ez az ok amiért a lemondást fontolgatom. Egy 2 éves és egy 4 éves mellett inkább pihen az ember vagy játszóterezik.
vranyek
Ezt írtam én is, ha elolvasod.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tibko8
senior tag
válasz leslien #4657 üzenetére
Teljesen jó 6+ óra SOT simán meg van 15%-on. Nincs kímélve nálam sem. Kb úgy nyuzom mint ollie mindent kihasználok rajta nincs vissza fogva. Annyi hogy nekem 2 email szinkronizál. De viber, fb (az akku zabálos) , Messenger is fent van. Nincsenek korlátozva sem szóval futnak.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
dfcwolf
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest