Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csofti
tag
Lehet, hülye kérdés: memóriakártyára lehet menteni/telepíteni alkalmazásokat?
cs
-
Kekiah
csendes tag
minden működött egy pár napig, tudtam rendesen telefonálni. Ez ma jelentkezett mikor reggel hívni akartam. Neten nem találtam semmi értelmes megoldást, csak a problémát elmesélő fórumosokat (csomó más típusú androidos telefonnál is találkoztak ezzel).. megoldás semmi eddig.. Lehet hogy a füles csatlakozójával van valami. Most írtam a supportnak hátha mondanak valamit, ha nem műxik akkor meg megy vissza a boltba egy cserére.
De ettől a nem éppen kis problémától eltekintve a telefon tényleg jó -
Brutális eb
addikt
Én nem tudok valahogy boldog lenni és gondolom te sem nagyon örülnél ha a 4 hónapja megjelent és 1 hete megvásárólt telefonodhoz leállna a teljes support.
Mert itt sajnos nem csak arról van szó ,hogy nem jön 2.2
hanem még a meglévő rendszert sem támogtják tovább pedig rengeteg gáz van vele.Bocs az offért .csofti
Sajnos nem majd jövö tavasszal ha lesz update.....(planned )
...vagy buherálással.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
cskamacska
addikt
Sacc/kb milyen árra lehet számítani a nagy T-nél?
Remélem a 60-70k között megáll 2 év rablánccal, ha függetlenül 100 körül van, anno nézegettem a N8-at(kamera miatt másik titkos kedvenc - ár és középszerűség miatt viszont kiesik), az 140 ezer körül kezdett a sufnigéesemekben, és most 100k a legolcsóbb előfizetéses ára.
Frissítés miatt nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, de ahogy nézem, a többi gyártó is termék pozícionálásra használja az Android frissítéseket, így az a hülye helyzet van előállva, hogy bármely Androidos kütyüt veszi meg az ember(legyen az akár a legdrágább! ), nem számíthat frissítésekre már középtávon sem.Cserébe viszont ez még egy normálisabb készüléknek tűnik számomra:
Egyrészt nem rontották el benne a kamerát(nagy divat ez mostanság), ami nekem mindenképp kellene használható minőségben - Vélemények? Tényleg nem olyan rossz?
Az IP67, ha másra nem is, de arra talán jó, hogy egyben tartsa a telefont hosszabb távon. Tapasztalatom szerint hiába vannak a mai mobilkütyük még a széltől is óvva(fólia, állandó tokozás, zsebbe nem), a karcosodás, egyéb hiba így is keletkezhet, ha pedig csak egyszer kiejtjük a kezünkből, akkor menthetelenül darabokra törik.
Egész jó kijelző, és kornak megfelelő belső(800MHz A8 proci SGX530 GPU-val √ 512MB RAM √ hála istennek végre nem spóroltak a 2GB ROM-al amivel a kártyára telepítés sem létfontosságú), rádió, N-es Wifi stb).
Én azért néztem ki, mert végre egy telefon, amire nem kell annyira vigyázni(Erősítsetek, vagy cáfoljatok meg ebben légyszíves ), és így sem esik szét a 2 év hűség végére, nem erősen korlátozott valamilyen téren(látványosan gagyi fényképező, gyenge hardver - szoftver /pillanat egész jó, jövője persze kérdéses ), és még csak nem is 3 havi minimálbér az ára
(E7 árán jót nevettem ).Ha a szoftveres kérdés megoldódna, akkor abszolút favorit lenne, de így sincs sok választásom, ha valamilyen strapabíróbb készüléket szeretnék, akkor vagy ez, vagy valami olcsóbb, de 3510i(vagy más 2003-ból) szintű telefon jöhet számításba.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tybsen
addikt
Ezt néztétek már? [link]
-
Dotcom
aktív tag
elég szar teszt, olyan alap dolgok nem derülnek ki belőle, hogy mi történik pl, ha vasvágó flexxel megyünk neki, vagy ha ráejtünk egy 16 tonnás súlyt (ami ugyebár Monty Python óta tudjuk, hogy mindig kéznél van), vagy ha TNT-t robbantunk mellette, esetleg részecskegyorsítóban bombázzuk...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
Brutális eb
addikt
válasz cskamacska #954 üzenetére
Haverom most szerezte be németeknél és nagyon elégedett vele.
Kamera korrekt,vas rendben van,tartosság(anyag) igencsak korrekt szerinte megérte a pénzt.
Ha nem zavar a moto frissítés politikája kb 1.5,2 évre tervezel a készülékkel szerintem igencsak megéri.(rövidebb időre nem nagyon látom értelmét kiadni ennyi pénzt mivel rohamosan szokott esni a telefonok ára.(Sajnos én az xt720-al befürödtem mert max azt mertem elképzelni,hogy ginger nem lesz rá de frodó mindenképpen)
Azért várjuk meg mennyiért hozzák be a szolgáltatók.
Szerintem 80 alatt nem nagyon leszPanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Lompos48
nagyúr
válasz cskamacska #954 üzenetére
...hála istennek végre nem spóroltak a 2GB ROM-al amivel a kártyára telepítés sem létfontosságú...
Ez hogy van?
-
kano
nagyúr
Szia!
Küldesz nekem is egy pü-t, hogy melyik az a bolt?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ennyit arról, hogy ne lehetne megkarcolni a kijelzőjét. Mondjuk az nem szokványos felhasználás, hogy egy sziklához dörzsölgetem, vagy homokot szórok a betonra és azon csúsztatom kijelzővel lefelé.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Prien
addikt
válasz Devilske #906 üzenetére
Date - Time Place Status
23-11-2010 02:04:35 BEBRUA Announced
23-11-2010 04:38:54 EMC Brucargo Accepted
23-11-2010 04:39:02 EMC Brucargo Handled
23-11-2010 04:39:15 EMC Brucargo Routed
23-11-2010 23:30:03 BEBRUA Routed
26-11-2010 07:36:05 HUBUDA RoutedA kevés is több a semminél.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy megint kérdezek, de nem nagyon van ebben tapasztalatom, idáig csak szolgáltatótól vettem telefont és én is nagyon szeretnék egy ilyen készüléket venni.
Tudtok valamit mondani az elérhető boltokról?
Érdemes náluk vásárolni?
Említettétek a sufnigsmeket, melyek azok?
Ha itt nem jó, a reklám miatt, akkor kérlek küldjetek privátot.Előre is köszönöm!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
MC Pite
veterán
Ez azért extrém... (de tartom én is azt hogy mikrokarcok idővel keletkeznek vszínű; W810 is sokáig és jól bírta, de azért nem teljesen karcmentes persze)[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz rum-cajsz #966 üzenetére
Láthatod a képen... kis nedves homok/sóder.
Sajnos nálam nem olyan esélytelen, hogy hasonló felületen 40-50-60 KM/h-s kezdősebeséggel csússzon/pattogjon a telefon
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
hardverek
csendes tag
-
Hakkuuuh
tag
válasz hardverek #970 üzenetére
Szia!
A határig futárral ment a cucc, onnét átveszi a magyar posta (ez nem feltétlen jó hír ). Budapestre elméletileg még ma kiszállítják (pix szerint).
Ha nem vagy otthon akkor hagynak 1 cetlit hogy átveheted a legközelebbi postán / megpróbálják kivinni 1 hét múlva.
Üdv
Hardcore4Life
-
Halo
senior tag
válasz rum-cajsz #966 üzenetére
nézd meg a fentibb linket - ott láthatod. röviden: egy műanyag "deszkára" rászórtak kavicsosabb homokot, meg vizet, aztán rátehénkedett és összevissza dörzsölte a telefont rajta.
szóval már eleve az a minimum 20-30 kg-mos ránehezkedés, és a vizes homok...
ehhez képest a nadrágzsebbe ki-bepakolás, megfejelve egy-két leeséssel sétagaloppMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Pompi
MODERÁTOR
Érdekes ez a sóderes teszt. Ennyi erővel flexxel is neki eshetett volna...
Még a nem kimondottan strapa Milestoneok (Droid) is nagyon komolyan vannak összerakva, masszív anyagokból (jó a vizet nem állják). Láttam jóbarátom Milestoneját leesni kavicsos betonra és persze meglátszanak a nyomai a kereten, de nem esett szét, nem lett baja, kijelző nem karcolódott. Lassan egy éves lesz és egyáltalán nincs vigyázva rá, de a kijelzőjén nincs egy hajszál karcolás sem.
Ez a videó is elég meggyőző az anyagminőségről: [link][ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Tanisz
senior tag
válasz hegyesidr #974 üzenetére
Köszi, gondoltam erre én is, csak nem biztos, hogy 2 évre le akarom kötni magam. Alternatív külföldi meló 1 éven belül be van lőve, így macera.
Bár majd megérdeklődöm, hogy ha pl itthoni magentánál van 2 év előfizetésem,az úgymond külföldi magentához átvihető-e?
Bár nem hiszemAmúgy honnan veszed, hogy még 1 hét? Belső infók?
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Devilske
tag
Nekem is Hubuda lett közben remélem még ma kijön
Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
Maxtreme
addikt
Hát. Elvileg Dec. elején érkezik a T-hez, szal kb 1 hét
Kiv leszek az árára. Bár idő közben már lecseréltem a Spciam Blade-re, de drágábbért el tudtam adni mint amibe az utóbbi került. (gyorsan ki akartam belőle szállni, amíg lehet) Szal ettől függetlenül még nálam is esélyes lehet a Delfyn[ Szerkesztve ]
-
hegyesidr
tag
-
Tanisz
senior tag
válasz Maxtreme #980 üzenetére
Na igen, a másik az ár!
Mert ha 80ért adják hűséggel, akkor nem éri meg úgy venni szerintem Vagy ki tudja...http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
válasz hegyesidr #983 üzenetére
Az jó hír, én már 3 t-pontban voltam bent, a héten, nem is egyszer, nem kicsit néztek "hülyének" Egyszer sem tudtak érdemi választ adni, 2 helyen azt mondták, hogy nem is hallottak a készülékről, ők nem árulnak Moto-t, 1 helyen pedig, hogy jaja, valamit hallottak, de ezt nem tudják megmondni, hogy mikor lesz forgalomban
Ehh....szakemberek
-
Tanisz
senior tag
válasz Hakkuuuh #986 üzenetére
Egyébként én abszolút megértem őket...igaz ezzel sokra nem megyek
Ha nem fizetnek meg én sem gondolkodom, foglalkozom a saját dolgommal inkább a munka minimális elvégzését követően Bár kerülöm az ilyen munkavégzést.Amúgy a jelenlegi szolgáltatóm a piroska, még borzasztóbb. Bementem az ügyfélszolgálatra, hogy megtudjam milyen tarifákkal bírok most (mert erős a gyanúm, hogy figyelmeztetés nélkül emeltek). Nem elég, hogy 2 órát vártam, mentségemre legyen mondva, hogy azt hittem, hogy végzem 10 perc alatt mint a többi szolgáltatónál (aznap voltam bent a magentánál is, és a kéknél is). Megalapoztam a bizalmat. Mire sorra kerülök nem tudott segíteni, mert nem volt nálam a személyim (igaz, ez az én hibám, bár a személyig számomat tudom ), és az ügyfélkódomat nem tudom fejből. Erre az volt a javaslata, hogy van ott egy telefon hívjam fel az ügyfélszolgálatot és az ügyfélkódom bediktálása után meg tudják mondani ezeket az infókat. Ezután mondtam már kb 7x-re, hogy nem tudom az ügyfélkódom
Tudom az én szegénységem, hogy miért nem tudom fejből az adatokat..stb., de úgy gondoltam, hogy telefonszám alapján meg tudják mondani ezt az infót, nem akartam semmi személyeset lekérni.
Igen tudom, hogy van online ügyintézés is, de akkor ott értelmes megoldásnak tűnt személyesen intézni...hát nem volt azDe hogy témában maradjunk, nézegettem már angol shopokat is, ahol meg lehet venni a készüléket, ha másként nem hozatok haverral Londonból, ha ott kedvezményesebben jutok hozzá
-
Quarell
tag
Pénteken szokták megkapni a boltok az információt a "következő heti változásokról". (Ergo az átlagdolgozó is akkor tudja meg) Tehát elviekben ma délután már tudniuk kell milyen új készülékek lesznek hétfőtől. Velem a a múlt héten osztotta meg ezt az "titkot" egy kedves hölgy az egyik budai boltban. Ennek ellenére nem hiszem, hogy hétfőtől lesz Defy, mert az ezen a héten felvett Nokia C7-00 is előtte szerepel a listán.
[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
Oké, köszi az infót.Van itt nem messze egy magenta pont, ha időm engedi és meg tudom oldani, akkor beugrok megkérdezni kora délután
-
Tanisz
senior tag
válasz Maxtreme #988 üzenetére
Na ez az, akkor meg miért érné meg "behűsülni"?
Gondolom ultra kedvezmény nem lesz, mint az angliai magentánál hogy közel 20 000 HUF-os áron dobálják hozzád. Igaz csak hirdetésben láttam, nem tudom a tényeket, de ennek is utánajárokhttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
kano
nagyúr
Az semmi, nekem a T-pontban nem tudták megmondani, hogy a Duplanet kedvezményben, ha a mobilnetet átíratom egy másik névre akkor megmarad-e a kedvezmény. Akkor nem tudom hová kellene mennem a kérdésemmel, talán a Vodához vagy a Telenorhoz? Ráadásul a 1430-on is mást-mást mondtak ahányszor felhívtam őket. De azért még mindig ők a legjobb (mobil) szolgáltató. Telenor egy vicc, nincs készülékkínálata és amik vannak azok is k**va drágák, a Voda eleve egy vicc.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Quarell
tag
Amíg nem jelenik meg a T-nél, addig minden okoskodás csak fingreszelés. Ha van már ár meg konstrukció akkor mindenki el tudja magának dönteni mi éri meg. nekem speciel szempont az is, hogy nem kell egy összegben kifizetni a 80-100.000 forintokat így a gazdasági válság kellős közepén Én mindig így veszem a telefonokat, de én kb. két évig használni is akarom őket. Akinek fontos, hogy állandóan naprakész mobilja legyen meg egyfolytában buherálni akarja, meg frissíteni nyilván nem így dönt. Nálam sokáig benne volt a pakliban az N8 is, a héten jelent meg. Szerintem teljesen korrekt szolgáltatói áron. Ez bizakodásra adhat okot.
-
Tanisz
senior tag
Ez igaz.
Bár szerintem én nem azt mondtam, hogy már ma akarok venni egyet
Valszeg 2 hét múlva lenne esedékes, addigra csak meg lesznek az árak.http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
félisten
Na már nem titok mert kirúgtak a munkahelyemről mai nappal! Pár méterre dolgoztam a motorolás asztaltól.
A defyhez mostanában van rendelőben az alkatrész lista és tudva levő miből kell több az átlagnál.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kano
nagyúr
válasz Hakkuuuh #997 üzenetére
Volna egy tippem: Hangszóró?
[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz Kolondrum #996 üzenetére
én pedig tudom a jövő heti lottószámokat, de nem mondom el.
áruld már el légy szíves, mi értelme annak, amit csinálsz? ha tudsz valamit, és elmondhatod, akkor mondd el, ha nem tudsz, vagy nem mondhatod, akkor meg teljesen feleslegesen "vereted" itt magad. már elnézést a kirohanásért.
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Tex
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest