Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
Nem vagyok Android-párti, de itt a Motorola komoly cuccot tett le az asztalra. Tényleg mindent tud, amit a felhasználók 90-95%-a kíván(hat). Ha az ártippek bejönnek lesz rá vevő dugával.
Gratula a cikkért! -
Lompos48
nagyúr
Hiányzik egy dolog a tökélyhez: USB On The Go Annál több nekem már nem is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
Persze. De nem a molekula mérete más.
A Gore-tex definíciója:
Each pore is approximately 1/20,000 the size of a water droplet, making it impenetrable to liquid water while still allowing the smaller sized water vapour molecules to pass through.Egyébként a jelenség mindkét irányban ugyanaz csak kevésbé valószínű, hogy a membránon keresztül kifelé akarna jönni víz vagy az esőkabáton belül essen az eső.
Nem tudtam kihagyni.
-
Lompos48
nagyúr
Elképzelhető. De minden viccet félretéve ez a vizes mese is komoly kihívás lehetett a fejlesztőmérnököknek. Bejött nekik, tehát taps
Teljesen mindegy most, hogy Android vagy Symbian vagy bármi, a jó az, hogy egy olyan cég, mint a Motorola a sok évtizedes félvezető fejlesztő/gyártó (és nemcsak) múltjával végre ismét villant és visszakerül(het) az őt megillető helyre, akár egy "divatágazatban" is. -
Lompos48
nagyúr
Each pore is approximately 1/20,000 the size of a water droplet, making it impenetrable to liquid water while still allowing the smaller sized water vapour molecules to pass through.
1/20,000 the size of a water droplet <<<<<--->>>>> smaller sized water vapour molecule
Itt szerintem a pórust jellemzik, ami 1/20,000 a vízcseppből, a molekula pedig kissebb a pórusnál és átmegy.
A molekula azért mégiscsak H2O benne a közösbe bedobott elektronokkal, amitől lesz a molekula. Ha nagyon akarjátok keresek még infókat kohéziós erőkről, kötésekről, de szerintem nem éri meg az erőfeszítést. Minnyár' suliban érzem magam.[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz zsirfecske #518 üzenetére
...amúgy a legjobb móka a google maps-en, hogy gmail acc fotóval jelölve látod hol van a másik éppen a városban, miután engedélyeztétek egymásnak a location share-t...
Tényleg látványos alkalmazás, de már régen működik még az E51-en is Lattitude néven
-
Lompos48
nagyúr
-
Lompos48
nagyúr
válasz cskamacska #954 üzenetére
...hála istennek végre nem spóroltak a 2GB ROM-al amivel a kártyára telepítés sem létfontosságú...
Ez hogy van?
-
Lompos48
nagyúr
válasz MC Pite #1182 üzenetére
Belekotty:
Nekem a régebbi Nokia BT GPS-em (LD-3W) van. Kakaóval 12-15 óráig bírja. Jól megvan ingzsebben, akér dzseki belsőzsebében is.
...máshoz nem jó(csak telefonhoz)...
Nem igaz. Megy mint a golyó laptoppal is (Google Maps, Autoroute, ADAC Route Planner) bármilyen GPS-t kérő alkalmazással. Persze Nokia telefonokkal is gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz MC Pite #1204 üzenetére
Muszáj válaszolnom. Még tépőzár szerű vacakot is adnak vele, amivel akár a sisakodra (de a biciklire is bárhova) is rögzítheted. Nekem a kocsi műszerfalára van téve belőle egy 1 négyzetcentis darab és áll mint a feszület. Több mint tíz órát bír 1 töltéssel, az akkuja meg cserélhető (BL-5C). Favorizáld nyugodtan a zsinórost, nem ajánlgatom, csak hátha valakinek mégis tetszik az ötlet és él vele.
-
Lompos48
nagyúr
Békés Karácsonyt, egészséget és eredményekben gazdag újévet mindenkinek!
-
Lompos48
nagyúr
Egészségben, sikerekben gazdag, boldog Újévet kívánok mindenkinek!
-
Lompos48
nagyúr
Mondjuk Magyarországon az a 15 jó lesz 20-nak is.
Lehet, hogy jó lesz a húsz, de akkor még majdnem kicsiszekéren kellett magad után húzni a "mobilakkut".
az 1-2 hónap alatt kiderül.
Valószínű, én még csak a tíz körül vagyok és eddig még 10:0 a javamra. Egyetlen Honk-Kong-ból vásárolt akku kivételével, ami már első töltésnél feleannyi időt igényelt, majd ugyanilyen performance-t hozott fogyasztásnál is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest