Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
szerintem csak a házon belüli konkurencia végett csinálják ezeket a gyártók.
adott 2-3 mobiltípusod, nagyon hasonló vassal, akkor ugye csak úgy tudsz különbséget tenni közöttük, ha valamilyen szolgáltatásokat csak egyik-másik tudja.
itt van pl. a defy - szerintem a "fényképező vas" tudja alapból a hd videót, de ha ezt bekapcsolják, akkor totál konkurencia a többi házi készüléknek. vizsont, ha fél év múlva kapcsolják csak be, addig fogyhat az előtte levő generáció is.szóval - véleményem sezrint van ilyen vetülete is a dolgoknak.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
törölt tag
Valami rettentő tempóban zuhan az ára, én a gsmline oldalát nézegetem rendszeresen, és az elmúlt napok szinte mindegyikén ledobtak pár ezrest az árból, ott is már 87k-nál tart. Ahhoz képest hogy az indulásnál alig volt bolt ahol 100k alatt volt, most már alig van ahol felette van. Olyan mintha ki akarnák szórni az aktuális raktárkészletet a telóból.
-
Edge
veterán
Az lehet hogy a default home-od a lockbot-os lett.
Mi történik ha hosszan nyomod a képernyőt? előjön a widget/stb választó ablak? Abból már kitudsz indulni. (és akkormár tedd fel a homeswitcher-t marketről ott be tudod állítani a default home-ot)Az alap lockscreent amúgy disabledbe tetted? mert rebootnál azzal is össze tud akadni egy alternatív lockscreen.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ABE
őstag
Már benne van.
Juliuska
Tönkre akarod tenni egyből?
Lovi24
Én nem tudok másik módszerről, illetve de: ha nincs élő net kapcsolat akkor nem tudnak letöltődni a reklámok, vagy a másik lehetőség, hogy teljes verziós programokat használsz. A legegyszerűbb és legolcsóbb az AdFree. Rootolással nem tudsz mit elrontani: egy program, pár "kattintás" a telepítés és beüzemelés, utána pedig csak az a program kap teljes hozzáférést, amelyiknek engedélyezed.
Auratech
A fene tudja, itt sem jutottak konszenzusra: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
ABE
őstag
Csak annak kell megadni, ami kéri. Ha elindítasz egy rootolást igénylő programot, akkor fogja feldobni az ablakot, tehát tudni fogod, hogy melyik programnak adod meg. De ilyen programból elég kevés van, pl. a System Recovery, a CPU állítgató programok, vagy az AdFree. A Marketen jelölni szokták amúgy, hogy melyik program igényel rootolást.
-
Ájvé
veterán
Hát Dell Streakbe is Gorilla Glass van, bár kérdés ugyan olyan vagy ugyan az-e, de Dell Streakbe roppant meggyőző az üveg strapabírása.
Én is fóliáztam mielőtt valaki a véremet venné
-
n@p@lm
őstag
csak egy kidomborodó aszfalt darabot
hurrikan
nagyon jó leírás, tökéletesen működik, köszi még1x.a fóliát innen rendeltem mint fentebb írtam : [link]
de csak a screen coverage-ot.
nem tudom az tartalmazza-e a spray-t meg a simítót?
ha nem akkor egyszerűen a vizes megoldással helyezzem fel?
tapasztalat valakinek? -
Aureal
senior tag
Tex
Itt írod: (#5466) andme_signed.apk /www.netmite.com/ az App Runner az oldal címében szerepelSrácok!
Wifin lehetséges hálózatban meglátnia a Defyt a Windowsnak, legalábbis meghajtóként?
Az van ui. hogy BT-n lassú fájlokat átküldeni és pl hiába raktam fel a telára Adobe Readert a PDF álományok ismeretlenként nem küldődnek át a BT-n. Na ez miért van???[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
bakter... én meg a 4 sorosat... és tényleg van ott fent 2 nyíl csak eddig sose tappintottam rájuk. Most teszteltem - lassssúúúnak tűntek. A hangerőgombokra azonnal reagált a program, s mivel általában fektetve használom a bal kezem mutatóujja szinte rásimul a hangerőgombokra - így még hamarabb lehet a kurzorral mászkálni.
köszönet még egyszer!
Go Launcher:
az androidapps.hu szerint a dockot lehet végteleníteni - viszont nem találtam meg, hol... Valaki aki használja, tudja a megoldást?[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
pfuuuu
elég macerás a dolog...
elkezdtem, de egyelőre feladom - nem is hiszem, hogy folytatni fogom - parasztvakításnak sok idő
felraktam azokat a progikat: Launcher Pro-t, Multipicture Wallpaper, Desktop visualizer
s leszedtem a w7 packot.
ezt csak tömörítsd ki valahova, majd másold fel az sd-re egy pl: w7 mappába a gyökérben levő game1, game2, multimedia1-2, tool1-2, loockscreen file-okat.
A multipicture wallpaper segítségével be tudod lőni, hogy hány háttérképernyő legyen, s azon a képernyőn mi is legyen a háttér. Esetünkben ugye lesz 7 képernyő: game1, game2, főképernyő, multimedia1, multi2, tools1, tools2.
Ezeket simán lapozgattam is, idáig ok, a dolog
A Launcherrel fogod átszabni az alsó ikonok számát, elrejted a notification bar-t, többek között.
A desktop visualizer pedig ahhoz kellene, hogy kirakj a képernyőre egy ikont. Én a youtube lejátszóval próbálkoztam - ehhez kiválasztottam iconnak a csomagból a youtube icont, majd hozzárendeltem a youtube aplikációt és... nem engedte, valami miatt nem csinálta meg, itt egyelőre fel is adom/tam, mivel elég macerás így apránként...
Jah, meg azt se tudtam megcsinálni a Launcherben, hogy legyen egy főképernyő (ahogy látszik a videóban), meg legyen loockscreen is - ezeket nem tudtam beállítani.
A Desktop visualizer feltelepítése után widgeteket adsz majd az asztalhoz - a widgetre bökve fogod majd kiválasztani az ikont, s a futtattandó programot. S azért van a sok-sok képecske, hogy a különböző színű, és méretű ikonokat be tudja adagolni a user a programnak.
No, közben ügyeskedtem - 2x2-es ikonba kiraktam a gallery-t... A nyűg az ikonok kirakásánál, hogy ha egyszer megalkottad, nem tudod utána módosítani, tehát elsőre kell törölnöd az aláírást, beállítani, milyen színnel jelezzen vissza, hogy megtapogattad, valamint az ikont, programot.
szóóóval, nem egyszerű az eset, s a parasztvakításon túl egyelőre nem látom más értelmét, mivel ezeket a programokat kell összegyúratni a háttérben a Defy-vel, s szerintem ezek a nagyméretű hátterek, és ikonkák, meg miegymások nagyban memóriazabálók.Azért nem néz ki olyan rosszul, az tény esetleg... ha megcsinálod magadnak, mentsd le légyszi backupba - s ha átküldöd emailon, szívesen felmásolom, telepítem visszaállítom
-
canniball
nagyúr
"Először nekem is fura volt, most meg már megszoktam."
Máshogy kell tartanom a telefont mint a használat során, nem akar kézre állni."Nálam ha launchert használok 3-5 másodpercen belül a hangerő csökkentő gomb is feloldja."
Mármint a képernyő elsötétedése után 3-5 másodpercen belül?(#8263) pengemetal!
Én megelégednék egy olyan progival ami kevésbé okos és csak az említett bajomra hoz megoldást, de ingyenes.(#8267) Stauffenberg!
Fent van a Handcent, most már legalább tudom hogy ilyen funkciója is van, de nálam inkább az elmulasztott hívásokból szokott némi kis zsörtölődés lenni.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
RootRulez
félisten
-
Aureal
senior tag
Nekem is tetszett, még az év telájának is kikiáltottam és rendesen körbenézegettem előtte = tudtam mit akarok.
Menet közben aztán kezdtek dolgok nem tetszeni (pl az Android fapados jelen verziója - meg hogy ezt 1 év múlva nem fogja senki új OS-sel tudni updatelni), meg hogy akkor kell-e ez most egyáltalán nekem, stb, stb, apróságok...
Inkább várok fél-egy évet és akkor veszek olyat ami méginkább falat bont, így meg jó befektetés is volt, nem csalódtam továbbra is nagyon jó telának tartom, csak már nem érdekel annyira.
(ez az "új nő szindróma", ha megszerezted már nem is érdekel köbö)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest