Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-06 10:34:02

LOGOUT.hu

Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1451) Hakkuuuh válasza MC Pite (#1446) üzenetére


Hakkuuuh
tag

Füles:
A füles csak felvevőgombos és a minősége ... azért nem 1 kalap kaki, de könnyen beszerezhető egy sokkal jobb is :), ezért is örültem volna ha a Pixesek no füles, de 8GB memóriakártyával küldik (mintahogyan azt írták is).

GSMHome:
Hát én egyszer mentem be érdeklődni, de a kiscsaj neméppen volt a helyzet magaslatán. Persze nem azt kérdeztem hogy "van Nokia xxxx-etek?" :)
Aztán meg hívtam őket hogy mi az az akciós készülék, és mondták hogy nincs benne ez+az. (Akkor még XT720-ast akartam). Később láttam a Vaterán hogy ők egyedül árulták az XT720-as fülesét ... kis üldözési mániával és logikával összeállhat a kép.

720p-s felvétel:
Froyoval (2.2) lesz lehetőség úgy is felvenni! Szerintem nem csoda hogy csak fél év múlva jön ki rá ez az opció. Nem akarhatják maguk alatt vágni a fát Milestone 2 vs. Defy-re gondolok.

Kamera:
Én pont ma fényképeztem monitorokat szerverszobában, vakuval. Persze itt nem a téma szépsége az érdekes, hanem az hogyha ránagyítok a képre akkor simán ki lehet venni a monitor által kiírt szövegeket.

Üdv

Hardcore4Life

(#1452) Prien válasza MotorBoy79 (#1449) üzenetére


Prien
addikt

A Pixnél 25% ÁFA van rajta.(Nettó ár 71 ezer körül.) A számla és a szállítólevél PDF formátumban letölthető és kinyomtatható.

A kevés is több a semminél.

(#1453) Maxtreme válasza Hakkuuuh (#1451) üzenetére


Maxtreme
addikt

hápersze. Ezért olcsóbb. Nyilván kiszedik a csomagból :D

(#1454) Halo


Halo
senior tag

hm...
van egy kis gondom.
épp itt járt a Mikulás, és ha már jött, felvettem :) aztán egyszer csak kiírta a teló, h. elfogyott a hely.
ok, elfogyott - fogtam az 53 mb-os file-t, átküldtem a laptopra, hadd lám, mit csinált a teló.
És... semmit... először nem tudtam lejátszani 3 lejátszóval se, utána megnéztem a telóval, ő se játsza le, mert előnézeti kép sincs. szóval gondolom nem zárta le...
Hogyan tudnám menteni a menthetőt? kinyerni valamilyen más formátumba, vagy csak lezárni, vagy... szóval minden megoldás érdekelne!

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1455) MotorBoy79 válasza Prien (#1452) üzenetére


MotorBoy79
tag

Ahha... közben eddig én is eljutottam.
Most már csak az a kérdés, hogy ez az ÁFA visszaigényelhető-e itt Magyarországon?
Csinált már ilyet valaki, hogy EU-s országból rendelt és Magyarországon visszaigényelte az ÁFÁ-t?

A netes kereséseim és egy ismerős könyvelő szerint nem egyszerű a visszaigénylés, mert az eladó (PIX) külföldön (Francia cég, tehát Franciaországban) állítja ki ÁFÁ-s számlát, akkor ott külföldön fizeti be és nekem onnan külföldről lehetne visszaigényelni az ÁFÁ-t.

A vevő számára legegyszerűbb megoldás az, ha van EU-s adószáma, mert akkor (ha az eladó hajlandó rá) ÁFA mentes számlát állít ki tehát csak kb 72 000 Ft lenne a számlán, de ebben az esetben nyilatkozni kell (nem tudom, hogy az eladónak, vagy a vevőnek), hogy az áru mindenképp elhagyja az eladó országát és EU-n belülre történik a szállítás.
A határon a vám-ellenőrzésnél a szállítónak vmi igazolást kell kérnie. (Nem tudom, hogy a PIX megcsinálná-e ezt kérésre)
És ha ezek mind teljesülnek, akkor lehet a vevő országában elszámolni költségnek és mivel nincs rajta ÁFA, ezért visszaigényelni sem kell.

Nincs valakinek erről tapasztalata?

Nagyon vacilálok, hogy megrizikózzam ezt az EU-s külföldi ÁFA visszaigényléses procedúrát.
2 lehetőségem van jelenleg:

1. megveszem Bp-en 96 000 Ft-ért 2 év gyári garival 0% ÁFÁ-s számlára és holnap este már nyúzhatom is

2. megrendelem PIX-től nettó 71 711 (bruttó 89 639) Ft-ért, kb egy hét múlva megkapom és utána megpróbálom visszaigényelni a külföldi ÁFÁ-t és ha sikerült, akkor van 72-ért egy DEFY-m.

(#1456) Hakkuuuh válasza MotorBoy79 (#1455) üzenetére


Hakkuuuh
tag

Az ÁFÁ-t az adott ország törvényei alapján számolják és visszaigényelheted, legalábbis nekem sikerült.

Hardcore4Life

(#1457) MotorBoy79 válasza Hakkuuuh (#1456) üzenetére


MotorBoy79
tag

Vooáááááooo!
Akkor irány a PIX, megrendelem és lesz 72-ért egy DEFY-m!
:DDD

(#1458) zaskar


zaskar
senior tag

A füles minősége sztem a még hallgatható kategóriába esik. 17 napja van meg a teló, azóta 2x volt bedugva. Nokia BH-103 BT fülessel hallgatok zenét. Egy nagy elektronikai alkatrész raktárban dolgozom, a telefon az asztalon, én meg 20-25 méterre is vagyok sokszor és nem szakad meg a zene.

Fotózás: N82-es és N86-os után visszalépésnek tűnik a kamera, a képek kissé lágyak, lehetnének élesebbek. A makró elég jó, én gyakran szoktam a cégnél apróbb alkatrészeket fotózni, és elfogadható. Kis utómunkával szebbé tehetők, persze inkább a D60-as Nikont használom, ha nálam van...

GSMHome: mivel én 240 km-re lakok Bp-től, és éppen volt egy vevő az N86-osomra Bp-en, úgy döntöttem, hogy szokásomtól eltérően ezúttal hazardírozok, és "sufni" gsm"-nél veszem meg a Defy-t, ha elkel a Nokiám. Úgy gondoltam, akkor már valami ismertebb üzletet választok, mint xxl vagy gsmline. A vonatra várva felhívtam az xxl-t, hogy aznap du. tudnak-e egy Defy-t szerezni, de sajnálattal közölték, hogy nem. A gsmline viszont messze esett a Nyugatitól, nekem meg nem volt annyi időm. A gsmhome pedig megígérte 17 órára a készüléket. Ezt a gyári tartozékokkal és a bolti 1+1 év garival át is vettem. Nem volt panaszom a kiszolgálásra.

És szerencsére a telefonra sem azóta...:)

(#1459) Prien válasza zaskar (#1458) üzenetére


Prien
addikt

A mobilnet aktív vagy inaktív nálad? Vagy csak néha wifizel? Mennyit bír az akkud? :U

A kevés is több a semminél.

(#1460) 67tuareg válasza Lovi24 (#1416) üzenetére


67tuareg
tag

Én is a Home-nál rendeltem pénteken, ma 11.00 körül jött a futár. Igez nekem 2 rugóval többért hozták, mert péntek délutánra lement az ára, én meg ugye délelőtt rendeltem. No mindegy, csak egészség legyen /ahogy mondani szokás/.
Tetszik a teló nagyon, előtte Wave-em volt, de eddig nem bánom, hogy lecseréltem. Egy "kicsit" hiányos az angolom, de lassan elboldogolok vele.
Én is gondolkodtam BH 103-ason /most 7000 a székesfehérvári Auchanban/ de jó lesz asajátja egyenlőre.
Azt szeretném kérdezni, hogyan tudok SMS jelző hangot állítani? Pl mp3-at?

[ Szerkesztve ]

(#1461) Wajk válasza Halo (#1454) üzenetére


Wajk
addikt

próbáld meg a VLC Player-el...

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#1462) szabi__memo


szabi__memo
nagyúr

Mennyire szoktak a Motorolás telefonokra custom romot csinálni? Van rá nagyobb esély h lesz defyhez? Vagy mire lehet számitani?

(#1463) Pompi válasza Hakkuuuh (#1451) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"Szerintem nem csoda hogy csak fél év múlva jön ki rá ez az opció."

Ne viccelj már, mire a tervek szerint kijön Defyre a 2.2, addigra egy éves lesz ez a verzió. Így is remek teló, de azért ne állítsuk már be úgy, hogy milyen rendes a Moto, hogy nem azzal hozta ki, és hogy majd frissíti, akkor amikor már nem, hogy 2.3, de talán már 3.0 is lesz...

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#1464) sysmaster


sysmaster
csendes tag

Tudna egy tapasztalt androidos segíteni, hogyan pakoljam át a kontaktjaimat egy c-702-ről a Defy-re a legegyszerűbben? Köszi!

(#1465) Cruzolka


Cruzolka
aktív tag

Szeva
Lenne pár kérdésem főleg Defy tulajokhoz:
- a kijelzőn a Hívó képe mekkorában jelenik meg(kis kép v. teljes kijezős)
- TÉNYLEG parázni kell a mikrofon probléma miatt
- lesz rá Magyar nyelv?
Hát ennyi, szóri:) ha lemaradtam ezkről az infókról...
Válaszotok előre is kösz

Zolka

(#1466) MC Pite válasza sysmaster (#1464) üzenetére


MC Pite
veterán

SE... az pont szívás.
Elm-re van Szinkronizálás (más kérdés hogy vmiért nálam nem műxik) program, tieden is kéne menjen; hátha se portálon fellelhető.

MyPhoneExplorer androidos telefonokkal is boldogul, én megnézném.

Tel.köny/vegyebek/speciális/összes kapcsolat küldése? Ez tuti jó eredményt kell hogy hozzon.

Cruzolka
-Mikrofon probléma? Hangszóró?
-Magyar nyelv: Az a biztos ami már van a telefonban. Minden amit kijavítanak, ajándék. Magyar nyelv is ez a kategória, vagy jön a 2.2es frissítéssel, vagy nem.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#1467) zaskar válasza Prien (#1459) üzenetére


zaskar
senior tag

Munkahelyen -tehát 8 órában - wifi van bekapcsolva. Egyébként megy a mobilnet, nagyjából már kitapasztaltam a 2 hét alatt, mire vigyázzak, bár egyszer elment vagy 30 mega csak nem tudom mire...Előfordulhat, hogy bizonyos játékok közben szed le valamit úgy, hogy nem figyelmeztet? Most már inkább kikapcsolom olyankor, szeretném beosztani jól a havi 500 megát...Még jó, hogy van ez az adatszámláló.

Akku: érdekes, hogy az N-es Nokiáimat a wifi használat jobban igénybevette, mint ezt. Cégnél szoktam wifin webrádiókat is hallgatni, ráadásul bluetooth-on -na ezt a Nokiák nem sokáig bírták.A Defy jobban bírja ugyanezt. Tapasztalatom szerint még mindig az veszi igénybe legjobban az akkut, ha olyan dolgot csinálok, aminél folyamatosan világít a kijelző, pl. navi, játék, vagy netezés.

Üzemidő? Hát, még két teljes napot sosem bírt ki...inkább másfél, de ha sokat használom, akkor inkább naponta töltöm. Nálam az N-es Nokiák sem bírtak két napnál többet, és akkor még mobilnetem sem volt.

(#1468) Trabby


Trabby
aktív tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a pixmaniából lehet úgy rendelni, hogy személyesen megyek be érte? Az oldalon nem találtam erre utaló jelet, de gondoltam hátha... Előre is köszi!

(#1469) zsirfecske válasza Devilske (#1400) üzenetére


zsirfecske
addikt

most akkor mivan ezzel a market frissítéssel? nem csak 2.2-re él?

Devilske mi ez az app.apk? ne rakd már fel forrás megjelölés vagy próba nélkül légyszi.
most megint agyalhattam rajta, hogy bepróbáljam-e. honnan van, honnan tudjuk hogy megbízható-e egyáltálán?? köszi

(#1470) Hakkuuuh válasza Trabby (#1468) üzenetére


Hakkuuuh
tag

A pixmánia Franciaországban van :), de még ott sem tudsz bemenni érte, csak neten tudod megrendelni.

Hardcore4Life

(#1471) Trabby válasza Hakkuuuh (#1470) üzenetére


Trabby
aktív tag

Hmhm, hát akkor tényleg necces lenne. :P Köszi szépen! :)

És azt nem tudjátok véletlenül, hogy a GSMhome-ban az akciós készülék milyen színű? Adnak ahhoz valamit? Vagy csak a telefon meg a doboz és kész? :S

Most látom, hogy nincs is benne magyar nyelv?!

[ Szerkesztve ]

(#1472) Kisbéka válasza Halo (#1454) üzenetére


Kisbéka
csendes tag

Próbáld Mplayerrel megnyitni, ha sikerül akkor mencoderrel vagy ffmpeggel konvertáld át. Vagy ha olyan a videó, akkor tedd fel valami tárhelyre, és küldd el a linket privátban, és megnézem tudok-e segíteni

Próbálta már valaki, hogy bekapcsolt GPS mellett meddig bírja az akku? Van rá esély, hogy 10-12 órát kibírjon egyfolytában?

(#1473) Tanisz válasza zsirfecske (#1431) üzenetére


Tanisz
senior tag

Köszi, amúgy nagyon úgy tűnik nekem is, hogy a gsmline rendben van. Aktív levelezést folytatok velük mindenféléről.Android, motorola, egyéb készülék, garanciák..stb. Mindenre korrekt választ kapok, nagyon segítőkészek.

Az nem zavar, hogy kis lyuk. Nem is kell hodálynak lennie, a gsmhome üzlete a nyugatinál, az sem egy palota. Sőt talán a szobám nagyobb annál ami ott van, de nem olyan érzése van az embernek, ha bemegy, mintha a sarokból a félhomályból valaki le akarná szúrni, ha épp nincs résen:)

http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

(#1474) 67tuareg


67tuareg
tag

Olyat nem találtam meg, hogy SMS számláló, meg kimenő-, és teljes hívásidő. Segítene Valaki? Meg olyan teljes hívásidő, ami nem nullázható (pl Nokia, SE)?
Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#1475) rum-cajsz válasza sysmaster (#1464) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Én gmailon keresztül próbálkoznék.
Linuxot használok, ott van egy gammu nevű program, ami csinált nekem vcard fájlt (egyben) és azt importáltam egy tök üres gmail fiókba.
Utána egyszerűen szinkronizálsz ezzel a fiókkal és fenn lesznek a kapcsolataid.

De én is olvastam erről a My Phone explorer programról, de soha nem próbáltam.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1476) rum-cajsz válasza Kisbéka (#1472) üzenetére


rum-cajsz
őstag

mármint bekapcsolt GPS, vagy folyamatosan használt GPS?
Az előbbit szinte észre sem fogod venni. Az utóbbi jóval rosszabb lesz, mintha egy cél gps-t használnál.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1477) rum-cajsz válasza 67tuareg (#1474) üzenetére


rum-cajsz
őstag

nem használom, de ezt hiszem ez az:
Call Meter

Egyébként ez a szoftveres téma, itt kereshetsz az archívumban:
[link]

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1478) zaskar válasza Hakkuuuh (#1470) üzenetére


zaskar
senior tag

Én eddig nagy ívben kerültem a pixmaniát, de most, hogy itt ennyien vásároltak onnan Defy-t, felbátorodtam, és rendeltem 2 db digitális kompakt gépet. A csomag ma hiánytalanul megérkezett, kár lett volna kihagyni, jó ajánlat volt, ma már le is vették a kínálatból...Ja, és nekem a tracking info szerint Belgiumból indult útnak.

(#1479) fi:zi'k válasza zaskar (#1478) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Én elég sokszor utána olvastam már a Pixmanianak.
Amennyire meg tudom ítélni, az a gond velük, hogy nem nyújtanak egységesen rossz vagy jó szolgáltatást. Mert ha mindig szarul csinálnák a dolgot, nem küldenének semmit, hiányosan, összetörve, stb, akkor senki nem rendelne tőlük. Ha meg jól csinálnának mindent, akkor nem lenne most miről beszélni.
Sajnos nem lehet mindig 100%-osan hinni a neten található "vásárló értékeléseknek", de képesek el ültetni a bogarat az ember fülében. A Pixről is lehet sok jót olvasni, ugyanakkor sok rosszat is.
Akiknek nem volt gondjuk eddig velük, azok örüljenek és reménykedjenek, hogy nem is lesz.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#1480) BitiOne


BitiOne
tag

Nem ismerem a boltot, de gyártói 2 év garival is árulják 99.000 Ft-ért:
VIP-technika

//=// (( )) (( )) //-\\ //=//

(#1481) Halo válasza Wajk (#1461) üzenetére


Halo
senior tag

kösz - alapban sz van fent - semmi kodek, semmi extra, eddig mindent(!) lejátszott.
De felraktam a bsplayert, meg leszedtem valami speckó 3gp lejátszó progit, semmi eredmény...

mondom, az a baj - ha jól látom - hogy nincs lezárva a cumó... Ugye betelt a hely a memóriakártyán és... most meg van a file, de nincs ami lejátsza - átkonvertálja...

Öcsém mindenesetre pozitívan állt hozzá: "Most akkor öltözzek be megint?" - a gyerekek tuti élvezték volna - pláne az újabb csomagot :D

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1482) MC Pite


MC Pite
veterán

Lehet én vagyok hülye, de egy okostelefonnál mi értelme van a csak sw garinak? :F
Az otthoni sw frissítés helyett másszak fel vele Pestre?!

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#1483) Wajk válasza Halo (#1481) üzenetére


Wajk
addikt

a VLC hibás fájlokat is le szokott játszani, mégha akadozva is, szóval akkor ott valami "nagy gáz" lehet ha beletört a foga... lehet a végén akarta a headert beilleszteni a program így csak egy tömény, azonosítatlan adathalmaz...

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#1484) vétó


vétó
aktív tag

Aki most gondolkodik vásárláson, sztem nézzen be előbb a SpeedShopba. 99.900,- Ft.

- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

(#1485) zsirfecske válasza Tanisz (#1473) üzenetére


zsirfecske
addikt

nekem is rendben van, hiszen ott vettem. az egyetlen baj, hogy még bolti garival és drágán..
bár enyém volt az első defy itt a mobilarénán, az is megér 10-15 ropit :)

(#1486) Devilske válasza zsirfecske (#1469) üzenetére


Devilske
tag

Én felraktam.
2.1-re is jó.
olyat nem linkelek be amitől elszáll a Defyd :DD
Én sok mindent kipróbálok oszt ha kell, kell ha meg nem,nem teszed fel.

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...

(#1487) Lovi24 válasza vétó (#1484) üzenetére


Lovi24
senior tag

Én is speedshoppal szemezgettem, áfá-s, kedvező ár, másnapra itt is van. Küldtem nekik "lesz-e olcsóbb emailt" (belinkeltem nekik a gsmhome-t) és tegnap hívtak, hogy olcsóbb lett, küldjék-e. Csak közben itt helyben Szolnokon is kaptam egy kedvező ajánlatot (99e, gyári gari, full dobozos), úgyhogy szerintem az lesz. Legalább helyben van!

Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!

(#1488) Tanisz válasza vétó (#1484) üzenetére


Tanisz
senior tag

Jól láttam, hogy "csak" egy év garanciával adják?

http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

(#1489) pampika válasza rum-cajsz (#1477) üzenetére


pampika
őstag

én viszont használom, nagyon jó kis progi! korrekten mér, be lehet állítgatni a havi számlazárást, elszámolási egységet, ingyen hívott számokat, havi perc/sms/net keretet és onnantól szépen teszi a dolgát :)

(#1490) Tanisz válasza zsirfecske (#1485) üzenetére


Tanisz
senior tag

Na igen, aki első akar lenni, annak ki kell csengetnie a pénzt érte :)

Ha gyári garanciával veszi az ember, akkor hova viszi szoftvertfrissíteni, vagy otthon magának csinálja?

http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

(#1491) vétó válasza Tanisz (#1488) üzenetére


vétó
aktív tag

igen, "csak" 1 év, viszont a SpeedShop garanciakezelésével kapcsolatban általánosan jók a tapasztalatok. Nem "sufniGSM" :D

- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

(#1492) fi:zi'k válasza vétó (#1491) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

+1

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#1493) zsirfecske válasza Devilske (#1486) üzenetére


zsirfecske
addikt

ok, köszi akkor kipróbálom. nem kötözködni akartam, csak a flash-el pont megszivattál :)

[ Szerkesztve ]

(#1494) zsirfecske válasza Tanisz (#1490) üzenetére


zsirfecske
addikt

akart a tarkarák első lenni, csak simán nem bírtam ki :))

(#1495) Devilske válasza zsirfecske (#1493) üzenetére


Devilske
tag

Nem akartalak szívatni,csak előbb sikerült ide feltennem mint a defyre :Y
Ezentúl nem így lesz :DD

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...

(#1496) Halo válasza zsirfecske (#1494) üzenetére


Halo
senior tag

11.17-én vásároltam gsm home-ban - és kértem rá még egy évet, ezért lett akkor 107K.
Nem bírtam volna ki januárig... szerintem csak akkorra lesz vodkafonban előfizetéssel... de ha előfizetéssel veszem, akkor bukom a havi kedvezményem, amiket összeadva szerintem 10K mínuszban leszek. Cserébe akkorra már 3 hónapja tulaj vagyok :)
Szerencsére megértő volt az a drága asszonykám - vedd meg, minek élsz akkor?
Hát jóóó... most megvettem, és le van tudva még a januári szülinapom is. Szerintem megérte :)

picit más: hm... most láttam PSX emulátort a telóra!!! beszarázjelző kigyulladt rendesen!!! :D

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1497) Halo válasza Wajk (#1483) üzenetére


Halo
senior tag

próbálkoztam netes konvertálókkal is - az egyik szeró folyamatosan túlterhelt volt, a másik meg igazából nem járt eredménnyel.
lehet, télleg nagy a baj - most ráuszítottam a családot - ha nem megy, akkor kereslek ;)

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#1498) csofti


csofti
tag

tegnap a 220v-ben megtapiztam egy fehéret, használt volt, de a fólia is rajta volt a kijelzőn, és vadi újnak látszott...eléggé kis kompakt, tetszett! 99 volt egyébként 1 év garival (hogy milyennel, azt nemtom) szóval szép a fehér, csak túl feltűnő...jólszituált hülyegyerekek kikaphatják a kezemből a buszon...

cs

(#1499) Edge válasza Tanisz (#1490) üzenetére


Edge
veterán

Androidnál a netről kapsz egy üzit hogy Héló van update! aztán leokézod és szépen rácsorog(ajánlatos wifin keresztül), majd reboot és kész is. Az összes beállítás+feltett progi megmarad. :))
Vagyis: semmi köze a frissítésnek a garihoz. :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1500) Edge válasza Halo (#1496) üzenetére


Edge
veterán

"picit más: hm... most láttam PSX emulátort a telóra!!! beszarázjelző kigyulladt rendesen!!!"

Én azon nyomatom a Diablo I-et :DD

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.