- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Lompos48 #630 üzenetére
"A camera obscura – (latinul sötétkamra) vagy lyukkamera optikai eszköz..."
A lényeg ottvan, hogy a fényképezőgép őse, és nincs benne lencse, maga lyuk az "optika". A működési elvük viszont teljesen ugyanaz. Lehet venni DSLR gépre is vázsapkát, amin csak egy lyuk van, de mobilra is készíthetsz lyukobjektívet ha nagyon akarsz. De lényegtelen mert valóban a méretre értettem, szóval ez már nagyon off.ON viszont, ami érdekel: A fényképezőgép védőüveg is gorilla glass lehet? Mert lehetséges, hogy kicsit vastagabb üveget/műanyagot raktak elé, pont ezért csökken optikailag a kamera teljesítménye. Lehet kijelzőnél fel sem tűnik, de a kamera teljesítményét már ronthatja egy erősebb, vastagabb vagy más szerkezetű üveg.
Másik meg, hogy az N8-ban pl egy Carl Zeiss Tessar 2.8 28 van, és azért az tényleg jobb minőséget produkál, ezt elismerem. De jóval drágább is a telefon, és nem IP67-es.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lompos48 #519 üzenetére
írtam, hogy nekem új még ez az okostelefonos világ, hátha másnak is, ezért megosztottam veletek.
SymbianOS: sms írással nincs gond, megszokod és kész. állítva jobb hüvelykujjal vagy fektetve párhuzamosan két kéz hüvelykujjával. 3,7 col nem kicsi.
UPDATE: ja és a videólejátszás, végül rockplayer mellett döntöttem, mert mindent visz és ésszel csak a 720p-s the walking dead mkv szaggatott (avi, mpg, mov, asf, flv, mp4 amit próbáltam)
plusz feliratkezelése is normális. már csak meg kéne tudni venni mindenféle hekk nélkül, várok a google magyarországra, intézzenek már valamit hogy legyen marketünk...
-
Aureal
őstag
válasz
Lompos48 #185 üzenetére
USB On The Go? Hmmm, akkor nem lehetne végképp belekötni!
Nagyon örülnék ha az Andi 2.2-vel javítanának kicsit a kameráján, a fotók nem valami hűde kategória azért. (mármint a képtömörítési, színkezelési algoritmusán) De tényleg, amit ebbe a kis telába belepakoltak idáig...?! Kicsit izgultam mikor az akkuról kezdődő részt kezdtem olvasni, de hihetetlen hogy ennyi tudással még ezen a fronton is tuti!Van rá egy szlogenem: "Defy - odab@sz, ha odab@szod ha nem!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest