Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz Hangyoca #40250 üzenetére
Igen wiui-t tettem fel . A felület tetszett meg nagyon. Hallottam még, hogy gyors és jó az akkuidő. A GTA3 meg fut vele szépen (bár még nem próbáltam). A gyári rom nem igazán jött be. Tele volt fölösleges appokkal és nem akartam vesződni a törlésükkel (őszintén szólva több merszem volt egy főzött romot feltenni, mint a gyári programokat törölgetni).
Flexy90
ICS (nem nagyon tudom mi a különbség. Ezt láttam a legfrissebbnek és mondták, hogy stabil. Eddig tényleg az )
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz Flexy90 #40253 üzenetére
Hűafrancba Eddig csak az iránytű nem működött(lehet csak kalibrálni kell). De éjfélig nyomkodni fogom úgyis. A wifi nálam rendben van. (Dlink dir600 wireless n) Szerk.: gps is rendben van. A másodperc töredéke alatt bemérte hol vagyok.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
-
Lacopapi
addikt
válasz Flexy90 #40256 üzenetére
Wide felvétel,teljes képernyős....nem számolgattam a pixeleket Miért léptem vissza? Mert annyival nem gyorsabb és nem jobb,amennyire bízom a SEA-ban. No meg nekem van mobiltv-m a T-nél,hamár van ,használnám is, és nálam megy az SPB TV is....azaz minden működik.
Sajnos a főzöttekben ezek nem mennek valamiért,egyikben sem.
Nem nagy dolgok ezek,apróságok,tudom.
De eddig a SEA az egyetlen,amiben csakugyan bombabiztosan minden működik nálam.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #40260 üzenetére
Láttam...
OFF:
A Fancy Widgets MIUI Weather skinjében a magyar nyelvet kiválasztva felhős időre nem felhőset ír, hanem a fejlesztők véletlenül bennehagyták szó szerint hogy szar
Szerk:
Csak ezért töltöttem le most, de tényleg benne van!!![ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
fuze
őstag
Gondolom egy battery calibration nem ártana Már most 50%-on van az akku. Igaz, hogy nyúzom, no de mégis...
adms.hu | UI Designer
-
honeker
őstag
Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házadfelett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
viralmind
aktív tag
Boldog ,Bekes Karacsonyt Kivanok a forum lakoinak!
Off:
A fancy widget nalam is felhos ido helyett "szart" mutat :-),jo moka bar jobban el tudtam volna kepzelni mondjuk aprilis 1.-en mint karacsonykor :-) -
Tel Chi
tag
Szerbusztok mindenki!
Lenne egy olyan problémám, hogy a telóra töltöttem le témákat és nem találom azokat sehol.
Beállítások-> live liwepapper itt nincs és a menüben sem találom.
Az alkalmazáskezelőben megvan.Hol keressem, hogy lehet aktiválni?
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
fuze
őstag
Na de jó... szarakszik a wifi folyton megszakad. tegnap még teljesen jó volt.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Azt nem lehet beállítani a wiui-ban, hogy a lezárt képernyőn nagyobb legyen a dátum betűmérete? Elég nehezen olvasható.
adms.hu | UI Designer
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Vagy az eredeti, gyári rom
Békés Karácsonyt![ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
fuze
őstag
válasz Pistakiss #40277 üzenetére
Az miért van, hogy ez a mocsok facebook leszinkronizálja az összes ismerősömet a telefonra? Mikor én azt állítottam neki, hogy csak azokat a kontaktokat kell amelyek a telefonkönyvben vannak. Erre fogja és teleszemeteli. (A profilképek miatt lenne jó szinkronizálni )
Másrészt:Kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket!
adms.hu | UI Designer
-
DEARevil
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
drtolo
csendes tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek.
-
nagyúr
"Gyerkőcök" először is Bulldog Karajcsont mindenkiNET, másodszor CM7 alatt, hol a fenébe találom, hogy ha benyomom a kikapcs gombot, akkor ne csak standby-ba menjen, hanem lockolja is a képernyőt(mint a gyáriban).
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ez egyéni vállalkozás, nem szólhat bele senki, csak azt említettük, hogy mik a következő kérdésföltevés.
Boldog Karácsonyt!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
őstag
Sziasztok!
Most tojta meg a karácsony a telefont Szeretném a mobilnetet teljesen letiltani, ugyanis sima kártyás vagyok és nincs még mobilnet előfizetve. Bementem a settings, data manager-be, onnan a data delivery-be, és kivettem a pipát a data roaming és a data enabled mellől, ahogy azt az első hozzászólásban olvastam.
Viszont a wifin szeretnék mindent engedélyezni, és jelenleg az a helyzet, hogy böngészni tudok, de a google accountomat pl nem tudom aktiválni, a facebook app se működik kapcsolódási hibára panaszkodik. Mit kellene beállítanom hogy a wifin korlátlanul küldjön és fogadjon adatot?Köszi és mindenkinek Kellemes Ünnepeket
-
anonymus89
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
m@tthew
csendes tag
Hello!
Kéne egy kis segítség! Bocs, hogy ebbe a topikba írom, de ehhez a típushoz nem találtam.
Adott egy Droid 2 global, új rom lett rá telepítve, de valami nem oké és csak a recovery jön be, memkarit nem ismeri fel, factory reset volt utána sem. Indítást választva jön a Moto ikon és utána elsötétedik a képernyő és semmi reakció.
Ha valaki tud segíteni annak nagyon örülnék!
-
törölt tag
válasz m@tthew #40291 üzenetére
Defy-ra vannak jó leírások a ROM-cserékhez, a legrészletesebbek szabof1 útmutatói, neked most legfontosabb ezek közül ez: link. Találhatsz benne ötleteket a Droidhoz, hiszen amellett, hogy Android, a Defy eléggé hasonlít hozzá. A cikkben vannak linkek a ROMcserére való felkészülésről és bizonyos konkrét ROM-ok telepítéséről szóló cikkekhez, azokból is kaphatsz esetleg öteleteket.
-
őstag
-
Trabby
aktív tag
Ma egy éve, hogy meg van a Defy-m.. gondolom ez senkit nem érdekel.. de azért durva, hogy hogy telik az idő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest