Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az EU garancia azt jelenti, hogy az európai unióban előírás, hogy az eladónak mennyi minimális garanciát kell bizttosítania az általa eladott készülékhez. A HU garancia azt jelenti, hogy a hivatalos magyarországi márkaképviselet által biztosított garanciával rendelkezik a készülék.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
somkuti
csendes tag
@Trabby: ennek a készüléknek sajnos van egy tipikus gyártási (?) hibája, a hangszóró könnyen bemondhatja az unalmast, bővebb leírás itt:
https://supportforums.motorola.com/message/287608
Ezért halogatom még én is a vásárlást... de sajnos a gyártói garancia sem jelent cserét, csak szerelést... (nekem meg nem jön be, hogy a magyar szaki szedje szét és forrassza helyére a dolgokat ) -
Tanisz
senior tag
Szerintem egy keddi nap lesz
Amúgy, konkrétumot nem lehet még tudni, legalábbis még 1 hete nem lehetett, azóta nem valószínű, hogy változott a helyzet.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
DeadMeat
nagyúr
Lemeríteni a li-ion aksikat nem is szabad,mert megdeglik/het.A 16-órás töltés is hülyeség.Anno a spicát,előtte az f480-at,azelőtt d600-at sem töltöttem ennyit,volt hogy csak 10-20 percekre kapott konnektort a telefon,mégsem csökkent a készenléti idő az akku miatt.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Devilske
tag
Nem tudod 16 órát tölteni mert ha feltöltött nem tölt tovább még akkor se ha lehúzod s utána rögtön visszadugod.
Ez egy régi berögződés hogy töltsd 16 órát.
Lemeríteni viszont nem ajánlatos ne várd meg amig kikapcsol úgy lemerül mert az nem tesz jót neki.
Az a régi telefonoknál volt,hogy ki kelett sütni ha nem merült le teljesen töltés előtt.Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
-
zaskar
senior tag
Elég lesújtó számomra, hogy ilyen vélemények vannak a gsmhome-ról...csak nehogy valami garis problémám legyen, ha így állnak mostanában a dolgokhoz...
Több mint 3 hete vettem náluk a Defy-t. 14 órakor telefonon megrendeltem, korrektül felsorolták a lehetőségeket (szín, gari, árak). 16:30-kor mentem érte, ott volt az originál telefon, olyan, amit kértem. A kiszolgálás átlagos volt. Se jót, se rosszat nem tudok rájuk mondani.
Persze ha most venném, csakis gyári garival venném. De hát épp aznap adtam el a régi telót, és féltem, hogy elköltöm az árát... -
ABE
őstag
Nem reklám akar lenni, mert csak egy tapasztalatom van velük, de hétfő este fél 7-kor hívtam a PartNero GSM-et, és fél óra múlva csöngetett a futár, hogy meghozta a cuccost. 86e volt a telefon, szállítással 87e. Három boltban voltam személyesen, ahol jó árakat láttam a honlapon (köztük a GSM Home-ban is), de sehol nem volt "azonnal", hanem rendelték volna pár órán belül.
hazel
Amit letöltesz és telepítesz, automatikusan mgejelenik a menüben, nem tudod kontrollálni. Annyit tehetsz, hogy felteszed a LauncherPro nevű homescreent (szintén elérhető Marketről), ott be lehet állítani, hogy a menüben mely ikonokat rejtse el. Egyébként ajánlom ezt a felületet, gyorsabb, mint a gyári MotoBlur, és jobban személyre szabható.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Persze, ez igaz, de mondjuk most hirtelen elég durván leesett az ára, hétfőn legalábbis a bolti garanciás került kb. ennyibe a linkelt helyen, most meg annyiért gyári garanciás van. Ahogy néztem, hétfőn még a legolcsóbb helyen is vagy 100e volt a Motorola garanciás. Na mindegy, én így is nagyon örülök neki, csak a hangszóró hiba kerüljön el minket.
Hogy félig ON legyek: tud valaki olyan programot, amivel a moziműsorokat tudom sasolni?
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Erről jut eszembe!
Az mi a fenéért van hogy ha kiválasztok a notificationson belül valami custom hangot, akkor megkergül a telefon? (de ez eddig minden androidos készülékemnél így volt)
Mit is értek ez alatt?
Elállítódik a csengőhang valami tök másra, illetve a kábel lehúzásánál és csatlakoztatásánál veszettül csörög a cucc (tehát itt is elbaxa az beállított hangot) -
lcee79
őstag
Én letöltöttem egy zenelejátszó progit, de lehet hogy gyári is tudja ezt.
Rámentem a zenére és beállítás csengőhangként...
Utána már azt is ki lehetett választani csengőhangnak...
Igaz HTC DESIRE HD rom-mal HTC HD2-n
De szerintem ezt az android tudja, úgyhogy biztos működik más telefonokon is.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
prompt
tag
Dokumentumok (3 fájlok) 50 KB
Képek (40 fájlok) 182 KB
Objektumok (3 fájlok) 137 KB
Szkriptek (10 fájlok) 71 KB
Stíluslapok (3 fájlok) 49 KB
Összesen 488 KBFirebug
Általában elmondható, hogy egy nyitó oldal 1 mega alatt van mindig, legalábbis jobb helyeken Az 500 kbyte elég jónak mondható.
-
ABE
őstag
Ha nincs előfizetve, de be van állítva a hozzáférési pont (ezt elvileg automatikusan beállítja a telefon az első indítás után), akkor valószínűleg horror áron fog felmászni a netre. A szolgáltatódnál tudsz ennek utánanézni, hogy mennyibe fáj ez. Asszem van, ahol napijegy néven működik a dolog, máshol csak az adatforgalom alapján számláznak, de biztos, hogy pénzbe kerül. Az előfizetéseddel csak azt "állítod be", hogy bizonyos adatforgalom számodra kedvező áron kerüljön kiszámlázásra, de ha nem vagy előfizetve, attól még ugyanúgy fel tud menni a telefon a netre, csak mindez többe fog kerülni.
Amikor először elindul a telefon, akkor elvileg még nem megy fel a netre magától azonnal. De amint a telefonhoz hozzá van rendelve mondjuk a Google account, rohan szinkronizálni, meg ilyesmi. Erre ügyelni kell, én mondjuk azt mondanám, hogy akinek nagyon kényes pont a mobilnet, az indítás után rakja airplane módban a telefont, vagy ilyesmi, vagy törölje ki a hozzáférési pontokat, vagy csatlakozzon WiFi-re, és onnan töltsön le ilyen blokkoló programot.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Igen, ezek bármelyike megoldás a tiltásra. Az all mobile data letiltása csak annyiban lehet zavaró, hogy egy kis piros ikon megjelenik az értesítési sávon. A hozzáférési pontok törlését azért mondtam, hogy ha valakinek abszolút nincs szükséges mobilnetre, akkor talán az a legbiztosabb megoldás, mert nem lehet véletlenül elállítani.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
nem hülye kérdés, nagyon is fontos: nekem első indításkor pl. a sima gprs neten szinkronizálta be az accountokat mert elbénáztam a wifi beállítást. mire észrevettem letöltött 1 megát, ami a t-mobile 13ft/kb árával ki is jött szépen 1300 ft + áfára. le is tiltottam egyből online a gprs netet a csába, grr..
amúgy lehet készülni a második androidos ingyen játékra a gameloft twitter oldala szerint:
Ahem ... a @Gameloft birdie told me there is a little something-something headed over to Android this week.
holnap-holnapután sztem kiteszik, hátha vmi jó kis asphalt 5 lesz. -
TripleB
senior tag
Nem tudom visszaigényelni, de volna akinek megérne egy fél ÁFÁ-t a dolog.
Még annyit tennék hozzá, hogy a magyar törvény szerint új termékekre 25% ÁFA van. 0% akkor, ha van nemzetközi adószámod és mondjuk szlovák vagy. Használtat árulhatnak 0%-al, Neked az van? Nem hinném. Szóval, ha kapnak egy adóellenőrzést, akkor hosszú cici..."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
vkrisz
csendes tag
Launcher Pro leírás Amúgy tényleg nagyon jó progi, kb. 5 perc után ment a Blur a levesbe, mivel semmi szükségem nem volt a közösségi hálók integrálására. De amúgy visszaállítható a Blur is, ha meggondolod magad.
Egy kérdés: a telefonom minden újraindulás után elfelejti a gyorstárcsázási beállításokat. Más nem tapasztalt ilyet? -
Tomi_Sci
őstag
Ezek sima app-ok, úgyanúgy mint a többit.
Csere megy természetesen menüből is, gyorsabb kivitelezésre használhatsz pl. Home Switchert.
Az ismertebbek : ADW launcher, Go launcher (az én ajánlatom ), Launcher Pro.
De ezekről tonnányi cikket találsz magyar blogokon is.Halo:
Légyszíves nyiss egy Notepadot és vezesd le jó? Jó...Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen processzort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest