Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
Jól értem, hogy ha elkészül a CM7 Defyre akkor az egy teljes értékű 2.3-as android rendszert fog tartalmazni?
Vagyis nem is annyira fontos már a hivatalos 2.2 érkezése?
[ Szerkesztve ]
-
sysmaster
csendes tag
Amikor emailt küldök a telefonról, csatolmányként ki lehet választani a kamera által aktuálisan készített képet. Ez nekem most QVGA (320x240) méretű képet csatol a levélhez. Be lehet ennek a méretét valahogy állítani nagyobbra?
-
xrvman
őstag
válasz BobChemistry #15835 üzenetére
köszi, beírtam a imeit nem adott ki semmit, beírtam a msn kodot akkor se, cak search again van.. mi a ludas?
-
morfondőr
őstag
Settings -> Wireless & network settings -> Mobile networks: innen szedd ki mind a két pipát és nem fog felmenni mobilnetre. Akkor vagy jó, ha felül a taskbar-on megjelenik egy piros fel-le mutató nyíl! De azért letesztelheted: kikapcsolt wifi-vel megnyitod a marketet vagy böngészőt és semmit nem szabad betöltenie.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
hétalvó
addikt
asszem meg van az új firmware-em
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Carambola
tag
Sziasztok!
Talán nem mindenki látta már, hogy a Froyo frisités április második felében érkezik.
a forráslinkesítettem
[ Módosította: bolondember ]
-
Edge
veterán
Ezt próbáltátok már?
SD increase + SD tools a méréshez (SD tools-ból a marketen 1.7 van az FC-zett nálam(másnál is) levadásztam az 1.6-ot az megy rendesen.)
Nade a lényeg:
SD read/write előtte: 6mb/19-20mb utána 7.2mb/32.5mb class4-es 16gb-os SD-vel, 2048-as cache beállítással.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
-
bepe79
addikt
Miért van az, hogy SMS-nél nem rezeg a Defy-om, csak a hozzá beállított MP3-at játssza le? A Sound&Display-nél be lehet ugyan állítani a Phone Vibrate-et (be van pipálva), de ez csupán a bejövő hívásnál rezegteti nálam, ha jól rémlik. Hol lehet állítani ezt külön az SMS-ekhez, hogy mit csináljon?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
balewi
aktív tag
válasz forintuser #15848 üzenetére
Azért nem lenne rossz a magyar nyelv a CM7-ben. Egy nálam jobb angol nyelvtudással rendelkező megemlíthetné ezt a fórumon.
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
Edge
veterán
válasz gagavectra21 #15873 üzenetére
Elvileg gyorsabb SD kezelés(legalábbis mérni lehet a difit), még tesztelem hogy van-e értelme, gamelek meg filmet nézek kiváncsi vagyok előfordul-e most mikro lag, mert néha azért volt amikor előfordult eddig.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Titi76
aktív tag
Marketen fent van az MR2-Akusztik appja. Már régóta vártam. Imádom azt a műsort...
Ja Adobe Air kell hozzá meg nem árt egy Wifi[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
bepe79
addikt
válasz Titi76 #15875 üzenetére
Óh, nagyon szépen köszönöm, megvan, sikerült! Azt hittem, egy helyen vannak (tudom, hinni a templomban kell).
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
whth
csendes tag
Ez azért érdekes lesz. Már majdnem minden megy rajta. Android 2.3.3
haladnak a fiúk[ Szerkesztve ]
DEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
AtomCity
tag
válasz ravebp #15879 üzenetére
A legújabb romban, ami már 2.2.2-es (3.4.2-177-005) (Nordic)
System version: Moto_Version.34.177.5.Retail.en.ND
A végén ND van, mint NorDic, a 3.4.2-155-002-nél meg CEE van, azaz szerintem akkor is Central Eastern Europe-t jelent a CEE.... De ezen ne vesszünk itt összeAki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Carambola
tag
Pontosított adatok a frissítésről. A HTC Desire HD már csúszik májusra a 2.3-al, remélhetően a Defy nem fog a froyoval.
A Samsung Galaxy S már frissíthető froyora.T-mobilos Defynél mi a tapasztalat a hangszóró javításról? Cserélik, vagy javítják?
Az enyém február végén vásárolt, de 2010 novemberi. Eddig nem jött még elő, de nem teszem vízbe.
Ellenben van egy kis kb 4-5 mm-es folt a kijelzőn ami sötétebb, mint a többi része a kijelzőnek. Már bevittem a szervízbe, és ott akarták tartani, de én megvárnám, míg kijön a froyo.[ Módosította: bolondember ]
-
lynty
tag
hello
rootolatlan stock romos készüléken az akku újrakalibráció nem lehetséges?
marketen van egy app, amit agyon dícsérnek:
battery calibration
NéMa terméke
viszont ez csak rooted gépen megy....sajnos... -
AtomCity
tag
Akkor rootold a defyd.... rootolás = rendszergazdai jogok megszerzése
Gondolom a PC-den is rendszergazdaként lépsz be, ez sem sokkal másabb, csak itt alapból nem admin vagy, hanem user, de azzá válhatsz elég könnyen.... Akkor miért féltek a dologtól?Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Titi76 #15767 üzenetére
Megjegyezném, hogy a CM 6.x.x még Samsung Galaxy Spicán is volt, nem tudom mi a helyzet a CM 7-el, mert év elején megszabadultam a Spicától a Defy kedvéért. Mindenesetre a CM hivatalos weboldalán nem szerepel a Spica a támogatott telefonok között, ennek ellenére a #1 Android MOD arra a készülékre.
Szóval én is nagyon várom a CM7 hivatalos debütálását a kicsi Defymre, minden bizonnyal sokat dobna rajta!
Más kérdés: Tud valaki olyan Android disztribúcióról vagy modról, mely megszabadítja az egész rendszert a Google kötődésektől? Igazából csak gondolati síkon érdekelne a dolog, hogy lenne-e valamilyen megoldás, hogy 100%-ban kivédjem a telefonom kommunikációjába beleférkőző Google mindent látó szemeit. Az sem baj ha Market sincs, meg semmi egyéb Google szerviz szolgáltatás.
Tegyük fel, hogy James Bond 2.0 vagyok... vagy csak olyan céges kommunikációhoz kell az okostelefon ahol nem árt ha harmadik fél nem lát bele a kommunikációba. Két kezem is kevés ahhoz, hogy meg tudjam számolni az eseteket mikor a Google visszaélt a felhasználóktól illegálisan eltulajdonított privát adatokkal így érthető a bizalmatlanságom. Tudom ez a felhasználók 99%-át nem érdekli, de hátha vannak még itt paranoid emberek akik tudnak ilyen MOD-ról!
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Stauffenberg #15889 üzenetére
ez egy elég érdekes elképzelés ha azt nézed hogy az android a google oprendszere, használd sim nélkül bár lehet hogy a gps miatt tudni fogják hol vagy, a google mindent tud
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
atedg
tag
válasz Gaberiellb #15890 üzenetére
hiába nem tesz SIM-et a telefonba,akkor is lehet pl 112-t hívni (a gyerekem felhivta a régi bekapcsolt "játéktelefonról") igy 007-es ügynököt is látják ha tudják a telefon imei-ét talán
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
Céges kommunikáció vpn-n zajlik normális helyen, de minimum titkosított protokollal. Innen kezdve tök mindegy, milyen google appok vannak nálad, a konkrét kommunikációt nem tudja megszerezni a google.
-
zsirfecske
addikt
vegyük elő megint a hibátlan cee usa rom témát (főleg hogy már legutóbb sem reagáltál a keresztkérdésekre), és szólj be bunkó módon huszon-harminc-százéveseknek mert attól lesz jobb a defy fóruma! gratulálok!
(#15883) Carambola:
galaxy s maholnap 2.3-nál jár, azaz mondhatjuk hogy jelenleg kisebb frissítési hullám zajlik (a 2.2 alatti android telók aránya egyre csökken), ami jó hír és hó végéig be kell essen a defy is!mondjuk a 2.2.2 és cm7 romok sem rosszak, szóval megint van mozgás errefelé, éljen.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz zsirfecske #15894 üzenetére
ne menjünk le mi is erre a szintre.
akkor lesz defyre itt, nálunk hivatalos froyo, amikor azt a moto bejelenti és kész. -
atedg
tag
válasz Gaberiellb #15893 üzenetére
arra gondoltam hogy ha a 112-t tudja hívni akkor akkor a GSMtornyok látják tehát be lehet mérni....de hagyjuk ez MI-5-ot mert még felfigyelnek ránk
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
egy nagy problémám volna: kellene a Defy-om 3g mobile hotspot opciója. A simemen van mobil net (T-sz). Ha azonban bekapcsolnam kis ideig probalkozik,majd kiírja hogy: can not setup the connection, please contact your service provider...
Vki találkozott már ilyennel? A díj csomagommal tuti semmi gond, mert két hete simán ment amikor Htc Desire-n próbáltam.Esetleg tippek&trükkök valaki?
köszi: Antilhu
-
aveos
tag
Tudja valaki, mire jó a Mobilbox pro?
[ Szerkesztve ]
06302081105
-
x.pet
tag
válasz Antilhu #15897 üzenetére
A gyári wifi hotspot alkalmazás nem valami stabil, ezt a hibát nekem is gyakran adta, adatkapcsolat tiltás/engedélyezés általában segít rajta és az usb-s Internet teethering legyen kikapcsolva.
Ha rootolva van a telefon, akkor ajánlom a Wireless Tether for Root Users ingyenes alkalmazást a marketről, szerintem sokkal használhatóbb, mint a gyári. -
Gaberiellb
senior tag
lehet hogy nemnéztem át rendesen, nemmentem a mélyére, mindenesetre a defy- se látom a cm hivatalos honlapján, ez gondolom azt jelenti hogy nem az igazi cm-es crew fogja portolni a cm-et a defy-ra mint spica esetén is criminál portolta, bár ha franko lesz töllem terézanyu is portolhatja.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest