- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
atedg
tag
megtaláltam a megoldást a media center helyett másik óra induljon el dokkolásra
felraktam a nigth clock-ot
ez egyszerűen a mágnes hatására feldobta hogy melyik legyen az alapértelmezett a media station vagy a night clockszóval asszem programkódban van megmondva hogy reagáljon -e a dokkolásra
(marketen dockra keress és válogass)
ez meg egy dock szimulátor ha nincs a közelben mágnes
-
vazzz
őstag
A beautiful widgets is érdekes lett... tegnap megvettem, jött az e-mail, hogy sikertelen vásárlás, frissítsem a megrendelési adatokat. Frissítettem, ugyanúgy sikertelen, de a lóvét levette, visszatérítés gomb nincs a marketen a beautiful widgetsnél, viszont azt írja, hogy purchased. Ha erre rányomok, elkezdené letölteni, de 2-3mp után leáll. Ilyenkor mi a rák van? Próbáltam pc-s marketen is, ugyanezeket írja, rányomok, de nem tölti le és nem telepíti...
-
Adamul
tag
Nem lehet! Hát automatikusan történik a keresés...
Na megvárom hátha kano újra-rájön a hétvégén(De a gyáriba se tudom amúgy, pedig abba egyszer véletlen sikerült, csak aztán sikerült azt a sorrendet törölni is
De úgy vettem észre hogy az gyakrabban 'ragasztja be' a rádió egy csatornáját is, amin csak a restart segített.
-
atedg
tag
ezzel lehet tesztelni a céges szervert
https://testexchangeconnectivity.com/ -
atedg
tag
a screen filter az nem a fényerőt veszi le csak az az lcd-t tekeri fekete fele ugye?
mert akkor az nem jó -
Mahatma89
tag
Köszi szépen az ötletet, ki is próbáltam, de ugyan azt csinálja
, egyébként szerintem kb. ugyan az amit te küldtél meg amit én csináltam korábban.
Az általam linkelt leírás alapján a különbség csak annyi, hogy a te verziód-hoz van egy inteles telepítő ami létrehozta a vituális hálózatot, míg a másikban a parancssoron keresztül kellet azt is megcsinálni. -
schmo07
tag
Hogy mit várunk?
Hogy az adott készülékkel elkészíthető legjobb minőségű fotót lőjük.
Hogy kihozzuk belőle amit tud...
Nyaralásra persze viszem én is "a" fényképezőgépet. De hétköznapokon adódnak helyzetek, amikor jól jön, hogy kéznél a telefon, és tudok fele fotózni.És ilyenkor jó lenne, ha a gyerek feje helyén nem fehér paca lenneÉs ha ezen javit egy másik szoftver, akkor próbálkozom... Mondjuk csak emiatt nem cserélem le a zöld lencsésemet pirosra
-
Pistakiss
őstag
Nem volt akkora esés, kb 20-30 centiről koppant, de ha már így adatott, akkor miért ne fogadtam volna el
Egyébként semmi biztosíték nincs arra, hogy ne azt kapjam, mivel az IMEI számát nem írtam fel magamnak
Most nagyon töröm a fejemet, hogy újra átolvassam-e a lényeges hozzászólásokat, az 1 Hsz-t, azt mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest