Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
válasz Looserke #19847 üzenetére
én ilyen videót csináltam vele, szerintem elfogadható: http://www.youtube.com/watch?v=lsqXF5EalDw
de mintha az enyém kisebb felbontással készült volna.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
AizawaKouta
tag
Ezek a videók mind defy-vel lettek készítve. A telefon 2010.10.28.-ai gyártású zöld lencsés: [Innováció 2011]
-
kano
nagyúr
Telefonon lejátszva is ugrál a kép? Ha igen akkor vidd vissza az üzletbe és kérd a cserét (3 napon belül lehet).
(Bocsi, de nem tudom megnézni a videokat (céges gép). )„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
rum-cajsz
őstag
válasz Looserke #20636 üzenetére
Ha jól emlékszem a Gingerbread 2.6.35-es kernellel jön más készülékekre, ennek a verziója 2.6.32.9. Pont egyforma a Nordic kernelével. Ez nem baj, csak azt mutatja, hogy ez még messze nem egy végleges verzió.
De mindenképp jó hír, mert úgy látszik gondolnak a jövőre!Adamul:
"Van mód az smsnek az e-mailtől különböző hangot beállítani?"Igen, az SMS alkalmazáson belül. Pontosabban minden alkalmazásban, ami tud értesítést, beállíthatsz általában külön hangot.
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
-
Komplikato
veterán
válasz Looserke #21760 üzenetére
Én nem vagyok jártas nagyon a témában, de azért elég feltűnő, hogy több főzött ROM alapja valami Finn és/vagy Török(!) Froyo, ezek szerint van ahol már rég kint van. Viszont fentebb linkelt hír szerint (meg pár órája talált fórumtéma a Motorola saját oldalán utal rá) azért nem erőltetik, mert lesz 2.3.x-es Gingerbread. A magyar nyelv már más tészta ...
OFF: Ezt kemény 2 másodperces keresés eredménye volt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Helyesírás/Gyakori_elírások_listája
szervíz --> szerviz (bizony, rövid i)
Természetesen (sajnos) a Wiki és az egész Internet sem megbízható, ugye a hülyeségek nagyságrendekkel gyorsabban terjednek ... ezért van tele értelmetlen és elírt szavakkal az ingyenes helyesírás ellenőrzők. Néha a fizetősök is.
Országh szaki meg valamikor 196x-ben csinálgatta a szótárat, tehát a jelenlegiekhez annyi köze van, mint Mr. Nortonnak a Norton szoftverekhez. Semmi.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
DaDa
senior tag
válasz Looserke #22669 üzenetére
Gyári 2.51-es ROM-ot használsz? Nekem az van, tegnap frissítettem a GO-t, de semmi hibát nem tapasztalok eddig...lekopogom.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
waassy
tag
válasz Looserke #23403 üzenetére
Nekem is zöld lencsés van. A beállítások: 848×480; Video encoder - Default; Video file format - 3gpp; bitrate 20 Mbit; framerate 25. Ha a hang sztereó felvételre van rakva, akkor failed
A bitrate állításával lehet a minőséget javítani, de úgy vetttem észre hogy nem számít, hogy 10 vagy 20 Mbit.Lehet hogy a piros lencsések jobb felvételt tudnak kreálni, mert nekem is akad néha.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
-
DaDa
senior tag
válasz Looserke #25118 üzenetére
Ha nem a Gmail sofware-t használod, hanem az Email software-t (ami jobb is) akkor a email setting/email delivery
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Pistakiss
őstag
válasz Looserke #25147 üzenetére
Én használom a free verziót, nálam sem 2.1-en, sem a 2.2-n nem lassít be
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
chab7
addikt
válasz Looserke #37063 üzenetére
Hát mivel nem olyan hiba ami állandóan jelen van, és nem is mindenkinél jön elő, így nem biztos hogy rom bug. Nálam is pl sosem volt, pedig romokat is cserélgettem sűrűn az elején, aztán egyszer csak előjött, titaniummal helyreállítottam a pontokat, azóta sincs.
Hozzá tartozik, hogy akkor egy wifis appot is próbálgattam, amit azóta nem használok. Annak is benne lehetett a keze a dologban (bár keze nincs is).
Én nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez a bug a romban van. Inkább egyes appok kavarnak be neki.(#37064) Ájvé: És ez egy borzasztóan jó írás róla. Több ilyen kellene, hogy a gyakran a telefonjaikat váltogató, de azokat kezelni meg nem tanulók felokosodhassanak a telefonjaikhoz.
Mindazonáltal amik azzal a telóval történnek, ha nem user hiba (márpedig egy ilyen kevesebbet tölt mint használ nem lehet az) akkor egy hibás készülék. Az ilyen az meg tudja nehezíteni az okos felhasználó napjait is.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
FearTomi
őstag
-
Lacopapi
addikt
válasz Looserke #37075 üzenetére
CM-hez nem kell a setvsel,a bootmenü-cpu settings-ben be tudod állítani ugyanúgy,mintha plusz progit használnál.Csak ne felejtsd el a "save" opciót..
Egyébként kezdésnek a stable-t rakd fel,aztán ha mindenáron kell akkor nightlyzhatsz,bár személy szerint nem ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Looserke #37099 üzenetére
Persze hogy megmarad a root, ahhoz a részhez nem nyúl csak egy full flash (pl vissza gyárira sbf flashkor)
Kalibrálást nem hogy érdemes ilyenkor, hanem a jó akkuértékek kiszámításához ajánlott is.
Ez új rom felrakásánál mivel amúgy is 100%-os akkuval ajánlott kezdődhet is a telepítéskori wipe data/cache melletti wipe battery-vel is. De így utólag is, csak legyen 100%-on az akku hogy utána a kalibrációt egy full merítés majd újbóli full töltéssel el is végezhesd.
Merítés közben ne dugd semmire, töltéskor kapcsold be és míg fel nem töltött ne húzd le (100% után érdemes ilyenkor még rajta hagyni legalább míg a 4167-es értéket el nem éri és a töltőáramnak 0mA-t nem mutat - én van mikor ilyenkor pl egy egész éjszakára rajta hagyom)
A cpu beállításokban ez a cm-nél alapból benne van, nem kell a setvsel hozzá. Bootmenüben megnézheted mikre van állítva és ott változtathatsz is (save legyen a végén mert különben nem menti el.)Érdemes a memkarit formézni is, mondjuk én a HTC-ből (winmo) ahogy volt tettem át és azóta is rendben van.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest