Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
whth
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Február óta szintén én is egy boldog Defy tulajdonos vagyok. Olvastam a topikot szerintem nagyon jó. Maradn;k egy kicsit
Üdv
WHTHDEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
whth
csendes tag
Egyébként én 2,2-est használok. Hibátlan.
Verzió szám:
JRDNEM_U3_3.4.2_117-002_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8RTGB035.0R_USAJRDNFRYORTGB_P003_A002_HWp3_Service1FFIgaz hogy Blur-os de ez szerintem csak jó. Lazán megy rajta a flash, hívó fél bemondása magyar nyelven stb. Érzésem szerint látványosan gyorsabb, és a fogyasztása is jobb.
DEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
whth
csendes tag
válasz bajusz15 #13830 üzenetére
Igazából a settings/Applications/Running sevice alatt látod a futó alkalmazásokat. Előfordul, hogy egy két alkalmazás beszorul. Ezek általában rosszul megírt progik. Ha sok ilyen fut mert nem lövi ki magát és már rég nincs nyitva véleményem szerint azt érdemes a Task manage-rel Auto End listára tenni.
-
whth
csendes tag
-
whth
csendes tag
válasz charlie_hu #14123 üzenetére
Szerintem egy ilyet vegyél.
Sokkal olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
whth
csendes tag
Én azért nem értem a sok gondot. Második napos korában 5 perc alatt feltettem az USA/UK verziót.
JRDNEM_U3_3.4.2_117-002_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8RTGB035.0R_USAJRDNFRYORTGB_P003_A002_HWp3_Service1FF.sbfMinden progi megy rajta. Minden ok. Még egyszer sem fagyott ki. Minden nap használom. A wifi-t ki sem kapcsolom. Reggel leveszem a töltőről és este 50%-al érek haza. Ha Q sokat beszélek akkor max 40. Az IGO az ami nagyon sokat zabál. De olyankor szivgyujtóra teszm.
-
whth
csendes tag
Ez egy hivatalos verzió amit belinkeltem
-
whth
csendes tag
Azért azt ne gondold, hogy független készüléket hozzád vágnak fillérekért. Akinek ilyen kell annak el kell ballagnia egy Moto forgalmazóhoz és megvenni a független készüléket. Én is így tettem meg gondolom mások is.
[ Szerkesztve ]
-
whth
csendes tag
válasz CoolBoy323 #14479 üzenetére
2.2 esetében ha telepíted az svox-ot csoda szépen bemondja a hívó nevét magyarul, úgy ahogy illik.
-
whth
csendes tag
válasz CoolBoy323 #14487 üzenetére
Ok. A hivatalos USA/UK verziót felteheted. Q jó. 10 perca alatt fent van és upgrade is megy róla. Igaz, hogy Blur-os de szerintem az csak jó. Ég és föld a diffi.
A 2.1 az fapados de nagyon a Defy-nek.DEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
whth
csendes tag
Egyébként hülyeség, hogy nem lehet lefelé ROMolni. Átnevezed a filét és már is megy.
-
whth
csendes tag
válasz zsirfecske #14502 üzenetére
Aki a Defy vásárlása mellett dönt annak tudnia kell, hogy nincs rá magyar nyelvű szoftver. Előreláthatólag a közeljövőben nem is lesz. Ha nem tud és nem is akart pár száz angol szót megtanulni annak valóban jobb választás, ha olyan készüléket vásárol mely magyar nyelven kommunikál. Sajna ez van.
-
whth
csendes tag
válasz horitomy #14596 üzenetére
Normál használat mellett jó ha egy napot elmegy. Ez annyit jelent, hogy reggel leveszed a töltőről 100%-al és este 8 óra körül 50-40%-on van. Ha kikapcsolsz mindent wifi, szinkró, gps stb és 2G re teszed, csak beszélsz ca 20-25 percet összesen, akkor este 8 órára ca 60-70%. Ez tény. Csodák nincsenek.
Összehasonlítás képen egy HTC Desire-vel jó ha töltés nélkül hazaérsz.DEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
whth
csendes tag
válasz RootRulez #14594 üzenetére
Minek a Bluetooth? Csinálj belőle 3G rutert. Gyári alkalmazás. Elindítod a 3G Mobil Hotspot-tot. Setup: adsz egy nevet és egy jelszót. Wifin megtalálod és rákapcsolódsz. Fa@a ruter lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
whth
csendes tag
Hogy még tovább bírja az akku, és pörögjön a teló.
Javaslom mindenkinek, hogy a Gmail sync.-rok közül a Contact szinkronizálást kapcsoljátok ki. Ez rengeteg problémát okoz energia és terheltségi szinten napi 24 órában. Normál esetben nincs rá szükség on-line. Minden contact megnyitás és zárás esetén, továbbá naponta többször szinkronizál a rendszer. Rengeteg energiát fogyaszt a kütyü ilyenkor, hiszen a proc 800-on pörög. A telefonálás befejeztével, ha elindítasz egy alkalmazást, úgy tűnik, hogy elfogyott a memó akadozik a rendszer. Úgy tűnik mintha tárrezidensen foglalná valami a memóriát. Erről szó nincs, csak háttérben adatkommunikáció /szinkronizáció/ történik ami a procot közel 90%-ig használja.
Érdemes a naptár sync.-et is kikapcsolni. Ez tovább javít a helyzeten. Elég egy nap, vagy ha szükséges visszakapcsolni, szinkronizálni ha kell, aztán újra ki.Próbáljátok ki és érdekes dolgokat fogtok tapasztalni, úgy mint üzemidőben és sebességben is.
-
whth
csendes tag
Régen, nagyon régen a Trabant-hoz mindent lehetett kapni még a trafikban is. A Mercedes-hez kintről kellett rendelni az alátétet is. Azt azért mindenki tudta, hogy a Merci jobb mint a Trabant. De érdekes módon senki sem akart Mercit Trabantra cserélni.
-
whth
csendes tag
válasz vick33 #14875 üzenetére
Ez a verzió nem biztos, hogy jó mert így a gmail szinkró is wifin megy szerintem. De ne legyen igazam.
Én manuálisan kiveszem a pipákat és csak a mailt használom. Ha vannak új kontaktok és naptár események akkor bekapcsolom, szinkrózok egyet majd újra ki /esténként/. Nem egy nagy munka.
Határozottan kevesebbet kajál. Reggel 7.00 100% akku /töltőröl le/ és most 17.30 és 80%-on van. Az is igaz, hogy wifi kikapcsolva és 2G-n van. Csak telefonáltam és normál mail-ek. Erre vígan elég a 2G.[ Szerkesztve ]
-
whth
csendes tag
-
whth
csendes tag
válasz CoolBoy323 #14924 üzenetére
-
whth
csendes tag
Egy biztos. Ha megjelenik az egyesek által várva várt áhitott hivatalos 2.2 én akkor sem fogom lecserélni a jelenlegi 2.2.1 3.4.2-117-est. Rohadt stabil és jó. A legközelebbi csere az tuti, hogy a 2.3-nál lesz ha lesz.
-
whth
csendes tag
válasz vick33 #14941 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a gond vele. Simán ki-be kapcsolható. Én nem használom a gomb érintése esetén a rezgő funkciót. Egyébként az ilyen beállításnak akku zabáló hatása van. A vibra motor indulási áramfelvétele /tranziens áramfelvétel/ Q nagy. Ezt a gyakorlatból tudom, hiszen hasonló kütyüket fejlesztek és javítok.
[ Szerkesztve ]
-
whth
csendes tag
válasz Szabolcs_76 #14950 üzenetére
Valahon a keyboard menüben van, de meg nem mondom most,hogy hol. Este megkeresem. Egy hónapja kikapcsoltam és azóta evvel nem foglalkoztam.
-
whth
csendes tag
válasz zsirfecske #14996 üzenetére
Okoskám.
A wifi always on állásban. És mégis előfordúl, hogy egy wifi szarakszik vele. A céges ruter egyfolytában szarakszik vele. Nagy nehezen kioszt egy IP-t majd ledob. Aztán kezdődik előről. Állítottam egy fix IP-t és csodák csodája megy. Amikor bent vagyok akkor fix IP pipa be. Normál esetben fix IP pipa ki. Megjegyzi az utolsó beállítást. Nincs más megoldás. Sajna a ruterhez nem férek hozzá. ÚfffDEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
whth
csendes tag
Bocsi de ez egy nagy baromság. Anno valamikor régen amikor a telók aksija NiCd, NiMh típus volt, akkor valóban hasonló metódus kellett alkalmazni az akkuk élettartamának megóvása érdekében. A LiPo akkuk előnye többek között, az NiCd és NiMh akkukkal szemben, hogy akkor töltöd amikor akarod.
Nincs un. memória effektus mint az előző típusoknál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest