Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
válasz balewi #16274 üzenetére
Neked milyen dátumot ír kia az IMEI-re ez: [link (bal oldalon középen beírva)] ?
-
-
agyarka
aktív tag
válasz balewi #16777 üzenetére
Bocs lejárt az 5 percem.-(
balewi
Az Otterbox képernyő védő fólia a Tiedhez képest (az Cm fólia?) kevésbé precíz. 3 oldalon 1-1,5 mm-ert nem fed. Kivágás csak a hangszórónál van, a közelség érzékelőt takarja, de ez nem zavarja a működését.
A fólia kemény, gyakorlott személy számára szárazon könnyen felhelyezhető (nekem 1 buborék lett ). A láthatóságon nem ront, az ujj jól csúszik rajta, a lenyomatok azonban ragaszkodnak hozzá.
Az USB fedél kihajtását nem akadályozza, deformálódást a kábel bedugása nem okoz. (Kijelzővel lefelé töltöm, így nincs sehol feszülés.)[ Szerkesztve ]
-
agyarka
aktív tag
válasz balewi #16784 üzenetére
Casemate vs. Otterbox
Casemate a sarkoknál is van mechanikai védelem a kemény tok miatt, kevésbé szösz gyűjtő, precízebb képernyővédő fólia, tapadósabb felület, Magyarországon könnyebben hozzáférhető.
Otterbox simább, de megfelelő fogást biztosító felület, kapható hozzá gk. illetve biciklis tartó is, (egyéb telefonokhoz teljesen zárt tok is kapható).
Kapható még aluminium tok is neoprém betéttel és övcsipesszel.
Nekem ez utóbbi túl buszmlinak tűnt, + nem volt hozzá szélvédő tartó. Ezért magamnak Otterboxot vettem, amennyiben nyáron még kapható lesz a Tmobilnál a teló, akkor a feleségemnek is veszek egy Defyt+ 1 Casemate tokot.-)
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz balewi #17154 üzenetére
Írja, hogy ilyenkor próbáld meg az USB Debugging módot ki/be kapcsolni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
Tex
senior tag
válasz balewi #17415 üzenetére
Nekem csak az S1klikk volt fel telepítve (W7), mégis elsőre rootolta. Mondjuk unroot nincs, de az most nem is kell.
(#17367) whth: Fehér Defymen is van csak kicsit vékonyabb és természetesen fehér. Az enyém vizet még nem látott.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
FearTomi
őstag
válasz balewi #21400 üzenetére
Valszeg annyi az egész, hogy csak akkor lesz aktív a mikrofon, amikor beszélsz...amikor nem akkor kvázi "elnémítja", hogy az akivel beszélsz miközben válaszol ne hallja a körülötted lévő zajokat. Másik ötlet, a WiFi, mobilnet kapcsolat nem tökéletes. Amúgy még annyit, hogy a Skype nem tud mobiltelefonálás szintű hangot produkálni, főleg most, hogy megvette a Microsoft egyre biztosabb, hogy nemis fog tudni
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
pengemetal
aktív tag
válasz balewi #21468 üzenetére
Ez nálam is így van (2.51) nagyon idegesítő, állandóan megnyomok valamit a fülemmel sztem a Skype app van szarul megírva, ja és néha nálam is panaszkodtak a hangra!
Nekem kezdetektől fogva 99% (MotoCharge is +SetVsel amióta ez az új funkció benne van), amint lehúzom a töltőről. Kalibráltam már vagy 3 féle módon, nem változott, viszont nagyon jó üzemidőket hoz, úgyhogy megbékéltem vele.
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
Pistakiss
őstag
válasz balewi #21734 üzenetére
Háát!
Tudod mit tapsolsz itt?
Szerintem nem!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
rum-cajsz
őstag
válasz balewi #24420 üzenetére
kapcsold ki a szinkronizálást és törölj minden kapcsolatot. és csak utána kapcsold vissza. Nekem így helyreállt.
Mr nem tudom ki kérdezte, de innen letöltheti a linuxos eszközöket (root, sbf-flash): [link]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Geri8
tag
válasz balewi #27566 üzenetére
köszi! Érdekesen néz ki, tényleg mint valami bőr! Eddigi fóliákhoz nem is tudnám hasonlítani
Egyébként nem látom, amit látni kéne az "elrettentő példában"más: a Data Enabled kikapcsolót seholsem találom. Valaki fel udja skiccelni hol van? Eddig nem volt gondom vele, de most egy óra alatt leszedett nekem valahonnan 20megát, úgy hogy hozzá se nyúltam
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest