Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
artos
tag
-
Halo
senior tag
újraindítottam már a hűtőt is... meg a láncfűrészt, de ha így haladok - lehet tesztelem vele a gorillát...
egyszerűen semmi!!!
jó egyáltalán a market?
kiírja, hogy elkezdi a letöltést és semmi - próbáltam 2g-n is, ott se semmi...
ez már nem semmi
wifis net megy - működik - az előbb pedig még másolni is tudtam a két gépről a telóra wifin keresztül... remélem csak a market szarakcik
mod2:
persze wifin vok, databigyó nincs - sose volt bekapcsolva, de megnéztem - nincs pipa, talk ON - be vagyok jelentkezve.
most ahogy próbáltam, marketról, appbrainról - hiába telepítem a progit, onnan se semmi...[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
bwoay
nagyúr
urban legend. Milestone és X8 után a jelenlegi Nexus One-omnak van a legjobb üzemideje, ez meg gyakorlatilag egy Desire, más házban. Ráadásul én már az SLCD-s változatot használom, a korábbi AMOLED-es talán még ennél is jobban bírja. 2 nap simán, ha hősködni akarok, akkor 3 napot is meg lehet vele reszkírozni.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
félisten
Kinek mi a "normál" használat. Én átlag másfél-két naponta rakom a töltőre. Átlagosan 20 percet beszélek naponta, plusz 4-5 SMS, és párszor (ha épp van a közelben WiFi hotspot) akkor e-mail check. Normál 2.51-es soft, nem rootolt, csak ki vannak lőve a nem használt cuccok, és nem fut ezer dolog a háttérben.
Szó se róla, amikor nekiállok zenét hallgatni rajta egy órát, esetleg várakozok valamire, és játszok vele 20-30 percet, akkor előfordult, hogy cirka 12 óra alatt 100%-ról 40%-ra zuhant. De ez nálam nem "normál" használat, hanem alkalomszerűen van ilyesmire példa.
Szerk.: Most nézem, hogy 1 nap 19 órája és 14 perce volt utoljára töltőn, az aksi 60%-on van, leszívni leginkább a Droid Light szívta (kulcskeresés este ), a második a Mobile Standby 22%, Mobile Idle 21%.De mint említettem, én viszonylag "light user" vagyok.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
RootRulez
félisten
Én úgy csináltam, hogy bementem az Accounts-ba és a Gmail menüpontnál kivettem a pipát a Sync.. Calnedar / Contacts elől.
Akkor ezek most nem fognak frissítgetni? A contacts a gmail címtárból nem vagy facebookról sem?
Manuálisan alkalmanként hol tudok majd azért szinkronizálni? Vagy hol állítom be, hogy napi egyszer szinkronizáljon?[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Badb0y
addikt
-
rum-cajsz
őstag
szerintem vick két dologra válaszolt. Az egyik amit Te is írtál, a kikapcsolás, a másik pedig a wifi "never sleep" értékének beállítása.
Amúgy nemrég olvastam egy cikket, és abban pont azt tanácsolták, hogy a wifit érdemes 2g helyett is használni, mert kevesebbet fogyaszt.
Esetleg ezt valaki meg tudja cáfolni/erősíteni?=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
AtomCity
tag
nem viszem vissza. semmi gond nincs vele, érvényes 2 éves gyári gari....
legalább nem kell mókolnom egy db-ig a romfőzéssel
ja és übergyors a gépállat
de hogy érted, hogy ez gyári rom? szerintem ez vmi kiszivárgott/lopott 2.2-es rom (vagy véletlenül kiszivárgott egy olyan telefon a gyárból, amin már eu-s froyo van?) durva lenneAki kardot ránt, az kard által vész el...
-
vick33
tag
Nem nem jelentek meg . Az usa froyo sem jött mindenkinek csak tesztcélból néhány készülékre. Biztos hogy a kiszivárgott 155 ös blurmentes CEE froyo, minden verziószáma megegyezik. Nagyjából két hétig én is ezt használtam és az összes verziószám pont ugyanaz. Lehet hogy aztán ezt adják ki véglegesnek is, bár azt azért sajnálnám, mert nekem ezzel még voltak problémáim. Az XDA-n ez a threadje
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978792Koreában és Kanadában Kínában van hivatalosan 2.2-vel meg Brazíliában jött ki az update 30.- án
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
A még okosabbak meg nem tudják, hogy a 2.51 Az éclair, a 3.42 verziók meg már froyo.
Aki USA romot emleget, az meg nézze már meg a rom végét, Cee, azaz közép- és kelet-Európa. Valszeg refurbished telefon lesz, amire már rátették az új romot és ami azt jelenti, hogy nincs már messze az update sem.
-
zsirfecske
addikt
szíved joga, bár nálad sok minden hibátlan úgy látom. mint az általad linkelt még januárban kiszivárgott UK froyo amin csak 5 dolog szar (hívás felvétel, ui sebesség, érintőgomb vibra, gps és a flash 10.1). az sem baj hogy magadnak mondasz ellent mikor kifejted hogy nem tennéd fel a hivatalos 2.2-t, mert annyira jó a mostani, amit meg eddig szintén hivatalosként reklámoztál agyba főbe. hagyjuk már ezt légyszi
(#14937) tzl:
igen, nem sok van már vissza ez fix, ahogy a facebook-on is sugallták. az április 10. nagyon is reális lehet, bár nyilván semmi sem fix motoéknál. -
zsirfecske
addikt
újabb okos hozzászólás, használj mindenhol fix IP-t, ott is ahol nem tudsz hatni rá és mindig állítgasd
úgy tűnhet pikkelek rád, de egyelőre így is van. majd elmúlik mint CoolBoy-nál
zabi1978:
próbáltad a wifi always on beállítást a defy-on? lehet akkor kezd el bénázni, mikor a wifi sleep-be megy. egy próbát megér, wifi beállítások között menu gomb és megtalálod.ha viszont tényleg rögtön szakad meg, akkor akár mac szűrés miatt is lehet (bár az elvileg a kapcsolatot nem bontja).
-
Tex
senior tag
Ha elolvastad a hozzászólásom amire reagáltál akkor ott is jeleztem hogy lesz aki nem fog egyet érteni velem. De ettől függetlenül nem baromság. Az volt a kérés írjam le én hogy csinálom és ez megtörtént, az hogy te másként látod az a te jogod én sem minősítem a te véleményed.
Egyébiránt én nem írtam olyat sehol sem hogy márpedig mindenkinek így kell töltenie.
Kéretik a véleményt véleménynek elfogadni, vitázni érvelni lehet mellette vagy ellene hiszen arról szól a fórum. Köszönöm!(#15134) Lompos48: Az a mobiltörténelemre volt reakció, mert az annyi ideje van, ha GSM történetet írtál volna akkor nem javítottam volna. Egyébként igazad van akkoriban a 450-es rendszerek voltak még.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
zsirfecske
addikt
vegyük elő megint a hibátlan cee usa rom témát (főleg hogy már legutóbb sem reagáltál a keresztkérdésekre), és szólj be bunkó módon huszon-harminc-százéveseknek mert attól lesz jobb a defy fóruma! gratulálok!
(#15883) Carambola:
galaxy s maholnap 2.3-nál jár, azaz mondhatjuk hogy jelenleg kisebb frissítési hullám zajlik (a 2.2 alatti android telók aránya egyre csökken), ami jó hír és hó végéig be kell essen a defy is!mondjuk a 2.2.2 és cm7 romok sem rosszak, szóval megint van mozgás errefelé, éljen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DIGI kábel TV
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat