Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9551) Phülöp válasza ritumitu (#9549) üzenetére


Phülöp
addikt

és IGEN, tahó parasztok vagytok

csihadj

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#9552) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Hál istennek a BB-k árait újfent emelte a Telekom! :C
Szabad a pálya az új Lóúmiáknak. :D

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#9553) Phülöp válasza Polarstar (#9552) üzenetére


Phülöp
addikt

A 64GB-os N9 ara meg hosszu stagnalas utan esett 10%-ot :)

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#9554) mAtThEw0319


mAtThEw0319
aktív tag

Sziasztok!

Két BB között vacilálok.

BB 9300 és 9700. (erre lenne meg a pénz talán, de ez is szűkösen) Külsőre mindkettő tetszik, de valahogy a Curve-hoz mégis jobban húz a szívem. Ára miatt is, sokkal olcsóbb. ( nálunk 5-7 ezer forint is pénz )
Fontos, hogy kényelmesen lehessen vele írni. Melyikkel járok jobban szerintetek gépelés szembontjából? Egyedül ami miatt a Curve nem jön, be, hogy nincs vakuja. De máris nem fogom bánni, ha a következő kérdésre nemmel válaszoltok. :DDD Lehet a 9700-nál olyan programot feltelepíteni ami égeti a LED villanóját lámpaként funkcionálva?

Más dolog: Mire figyeljek oda, ha használtan veszek BB-t? Hogy tudom ellenőrizni, hogy a Vodafone tudja-e majd nekem regisztrálni a BIS előfizetést?! Ha felhívom őket és bediktálom a PIN-jét vagy micsodáját a BB-nek akkor megtudják mondani?
Meg még valamikor olvastam itt egy olyan hsz-t, hogy nem tudta a srác visszaállítani gyári állapotba a telefont, mert nem tudott valamilyen PIN-t. Ez mi akar lenni? Kér egy biztonsági kódot? Ha újrateszem a OS-t akkor elfelejti? Fogja engedni, ha OS 6 van a telón, újrarakni a rendszert?

Köszi előre is a segítségeket.

[ Szerkesztve ]

(#9555) Galahed válasza ritumitu (#9549) üzenetére


Galahed
senior tag

Neked, mint kívülállónak mi a véleményed az intelligenciáról ?

"úgyhogy NAGYON NEM JAVASLOM. valami wifis androidot vigyél, azon lehet korlátozni az adatforgalmat, BlackBerryn nem igazán! aki BB-s és utazgat, általában nem is BB-t visz magával külföldre, mert teljesen kiszámíthatatlan"

Mi erre reagáltunk.
Kérdezted a beállításokat, leírtam, leírtuk.

Jössz a hókuszpókusz KB- MB forint mizériával, ami nálam (és ahogy látom másnak sem) nem okozott gondot. Már megbocs de nem érdekel, mert nem erre válaszoltunk.

Leirom mégegyszer, hogy Te is megértsd: A fenti kijelentésedre reagáltunk, valamint arra , hogy írjuk le a készülékbeállításokat. Megtettük. Pont.

(#9556) Crafter32 válasza Dani_kp (#9548) üzenetére


Crafter32
őstag

Jah, értem. Köszönöm. A tesztet már végig olvastam 2x is, de ugyanaz a sablon teszt, mint az összes többi. Igazából én mint laikus nem fogom megtudni, h mennyire jó a képernyője. Vagy éppen mennyire jobb vagy rosszabb a média része, mint az Ion. Nyilván nincs is arra mód , h mindenféle telefonnal a tesztben összehasonlítást végezzenek, de nekem minden teszt egyformának tűnik, doboz , méretek, adatátvitel stb és teli száraz adattal. :( Ami jó egy profinak, de egy "csak" felhasználó nem érti.

(#9557) eventus


eventus
veterán

Ez egy ilyen történet: BlackBerry Awarded “Authority to Operate” on U.S. Department of Defense Networks [link]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#9558) Crafter32


Crafter32
őstag

A BB Q10 hogyan kezeli a képeket? Egy könyvtárba ömleszt mindent vagy külön figyelembe veszi az SD kártya könyvtárait?

[ Szerkesztve ]

(#9559) eventus válasza Crafter32 (#9558) üzenetére


eventus
veterán

Képek programban együtt látható az összes mappa.

Egy másik Q10 teszt, hátha ezt jobban érted: [link]

[ Szerkesztve ]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#9560) Dani_kp válasza eventus (#9559) üzenetére


Dani_kp
őstag

Nem "működik" a link. De így már jó.

https://ingatlan.com/33821564

(#9561) Kingfisher79


Kingfisher79
tag

Egy friss bejelentés (bár a pletyka már megvolt múlt hét végén...)

BlackBerry Board of Directors Announces Exploration of Strategic Alternatives

WATERLOO, ONTARIO--(Marketwired - Aug. 12, 2013) - BlackBerry Limited (NASDAQ:BBRY)(TSX:BB), a world leader in the mobile communications market, today announced that the Company's Board of Directors has formed a Special Committee to explore strategic alternatives to enhance value and increase scale in order to accelerate BlackBerry 10 deployment. These alternatives could include, among others, possible joint ventures, strategic partnerships or alliances, a sale of the Company or other possible transactions.

The Special Committee of the Board is comprised of Barbara Stymiest, Thorsten Heins, Richard Lynch and Bert Nordberg, and will be chaired by Timothy Dattels.

With the announcement of the Special Committee, Prem Watsa, Chairman and CEO of Fairfax Financial informed the Company that he felt it was appropriate to resign due to potential conflicts that may arise during the process. Fairfax Financial is the largest BlackBerry shareholder. Mr. Watsa said, "I continue to be a strong supporter of the Company, the Board and Management as they move forward during this process, and Fairfax Financial has no current intention of selling its shares."

"During the past year, management and the Board have been focused on launching the BlackBerry 10 platform and BES 10, establishing a strong financial position, and evaluating the best approach to delivering long-term value for customers and shareholders," said Timothy Dattels, Chairman of BlackBerry's Special Committee of the Board. "Given the importance and strength of our technology, and the evolving industry and competitive landscape, we believe that now is the right time to explore strategic alternatives."

Thorsten Heins, President and Chief Executive Officer of BlackBerry, added, "We continue to see compelling long-term opportunities for BlackBerry 10, we have exceptional technology that customers are embracing, we have a strong balance sheet and we are pleased with the progress that has been made in our transition. As the Special Committee focuses on exploring alternatives, we will be continuing with our strategy of reducing cost, driving efficiency and accelerating the deployment of BES 10, as well as driving adoption of BlackBerry 10 smartphones, launching the multi-platform BBM social messaging service, and pursuing mobile computing opportunities by leveraging the secure and reliable BlackBerry Global Data Network."

JP Morgan Securities LLC is serving as financial advisor to BlackBerry and Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP and Torys LLP are serving as legal advisors.

There can be no assurance that this exploration process will result in any transaction. The Company does not currently intend to disclose further developments with respect to this process, unless and until its Board of Directors approves a specific transaction or otherwise concludes the review of strategic alternatives.

The RIMpire fights back!

(#9562) mAtThEw0319 válasza mAtThEw0319 (#9554) üzenetére


mAtThEw0319
aktív tag

Valaki segítene kérem? :) :F

(#9563) Coq válasza mAtThEw0319 (#9554) üzenetére


Coq
aktív tag

A valasztashoz : billentyuzet szempontjabol (is) jobb a 9700, de a 9300 is nyugodtan vallalhato, ha ahhoz kedvezobb aron jutsz. A 9700 fenykepezoje is jobb (3,2 Mpixel 2 elleneben), illetve autofokusz is van benne (a 9300-ban nincs).
Tudtommal letezik zseblampa-alkalmazas a 9700-ra. Alapvetoen mindketton OS 5 van, felteheto rajuk az OS 6 is (bar akkor kevesebb memoria marad az alkalmazasokra, azaz tul sok mindent nem lehet ra telepiteni, mivel a rendszer jo futtatasahoz minimum 20, de inkabb 25 MB-ot erdemes szabadon hagyni), de a 9300 mar gyakran eleve OS 6-tal van ellatva (ekkor kb. 45 Mb marad szabadon alaphelyzetben).

Ha hasznaltan veszel BB-t, a legfontosabb azt ellenorizni, hogy a BIS regisztralhato-e a keszulekre. Ezt a legegyszerubben ugy tudod ellenorizni, hogy egy olyan SIM-kartyat raksz bele, amelyen van BIS : ekkor a kovetkezo bekapcsolaskor azonnal meg kell, hogy erkezzen a telefonra a regisztracios uzenet. (Ez meg mindig nem teljes garancia a sikerre, de jo jel.) Normalis esetben semmit nem kell varialni a PIN-nel sem, mukodik minden magatol. OS ujratelepites helyett tobbnyire eleg egy sima wipe, ami az elozo felhasznalo adatait torli, es azzal gyakorlatilag uj lett a telefon (marmint szoftveresen). Legalabbis azokkal a BB-kel, amelyek nalam megfordultak, eddig meg nem volt szukseg semmi masra ezen kivul a mukodeshez - persze frissitheted az OS-t, ha akarod.

A tobbi kerdesre (Vodafone, stb.) en nem tudok valaszolni, valaki majd biztos megirja.

[ Szerkesztve ]

(#9564) Cheesy


Cheesy
őstag

DAFAQ

BlackBerry trading halted as company looks for a new owner or other alternatives

A legfájóbb mondat, mindjárt az elején:
“The Company’s Board of Directors has formed a Special Committee to explore strategic alternatives to enhance value and increase scale in order to accelerate BlackBerry 10 deployment. These alternatives could include, among others, possible joint ventures, strategic partnerships or alliances, a sale of the Company or other possible transactions.”

www.vakbelmutet.hu

(#9565) Coq


Coq
aktív tag

Ez eleg durva hir mara, itt van a lenyeg magyarul is.

(#9566) Crafter32 válasza eventus (#9559) üzenetére


Crafter32
őstag

Köszönöm. Ezt is olvastam már. Google-ba beírtam a BB Q10-et és amiket kidobott átfutottam már.

(#9567) Crafter32 válasza Coq (#9565) üzenetére


Crafter32
őstag

Hmmm akkor most nem szabad venni BlackBerry-t? Lehet, h lezuhannak a készülék árak? Én nem értem , hogyan lehet egy ilyen cég egyáltalán veszteséges. Dől a lóvé a havidíjakból és a telefonokat sem 3000 forintért adják.

[ Szerkesztve ]

(#9568) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Na, szép...

Szerintem vágjon bele a mangalica tenyésztésbe Csányival és adjunk el Fornettit svácjban - hízlaljuk meg őket, aztán mehet a Norbi Update nekik is! :DDD

Adjuk el a berryt, vegyünk symbiant és írtsuk ki a tapitelefonokat. :D

Mellesleg: Gáz van... Pffff....

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#9569) Coq válasza Crafter32 (#9567) üzenetére


Coq
aktív tag

Azt azert meg tulzas lenne mondani, hogy nem szabad BB-t venni, de ez nagyon nem jol jott, az biztos, es fokent meg kell varni a fejlemenyeket, mivel ez a hir meg csak a kezdetet jelzi egy olyan folyamatnak, amelynek barmi lehet a vege.

Rengeteg helyen olvasni, hogy a BB-k tul dragak ahhoz, hogy valoban szeles tomegek vegyek oket es ezaltal rendezodjon a ceg helyzete. Sajnos egyelore a BB10-es keszulekek sem valtottak be a remenyeket - ugyanezen okbol kifolyolag, de errol szol tkp a hir is...

(#9570) Polarstar válasza Coq (#9569) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Magam részéről: A Kanadai kormány nem fogja bárkinek odaadni a lehetőséget, mert jelentős belbiztonsági kockázatot jelent számukra is.
Dell és Sony mivel külföldi ezzel teljesen kiesett. Ha oprendszer licenszről lenne szó, akkor jöhetnek, mert pl a Sony az egyetlen japán gyártó lassacskán.
A szerverekre és programokra gondolom nem lesz nagy jelentkezés. Pedig abban most van erő.
Mivel az usában jelenleg zajlanak hátrányos dolgok, ezeket is ki lehetne használni.

Talán jó hír, hogy Alisa Kíííí lapátra fog kerülni. Tapsot ő most nem kap - menjen kapálni kenyába! :C Gépekből még lehet valamit kihozni, de úgy látszik a nagy nagy központi igyekezet porszórás a szélbe.... Tettek kellenek lokálisan. Plusz egy kis buhera a szoftvereknél. Az A10 illetve Z30 jól pörög a videó alapján. Csak az árazását ne baltázzák el így: Egy Z30 = Z10x3

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#9571) mAtThEw0319 válasza Coq (#9563) üzenetére


mAtThEw0319
aktív tag

Köszönöm szépen. Nagyon rendes vagy! ;)

Lenne még két kérdésem: írtad, hogy túl sok mindent nem lehet telepíteni a telefonra, a kicsi belső memória méret miatt. Külső memóriakártyára nem tud telepíteni a telefon?

És a BIS-el kapcsolatban is lenne egy kérdésem: ügye nekem még nincs BIS előfizetésem, de ha majd lesz és tegyük fel megkapom a telefonra a regisztrációs üzenetet (ez gondolom SMS lesz ?!!?! ) akkor utána úgy tudom ellenőrizni, hogy működik is (a BIS előfizetésem), hogy pl. kipróbálom a Facebook alkalmazás ?!

Köszi előre is a segítséget! :)

[ Szerkesztve ]

(#9572) Coq válasza mAtThEw0319 (#9571) üzenetére


Coq
aktív tag

Alkalmazast sajnos nem tud telepiteni a memoriakartyara...

Amennyiben sok alkalmazast szeretnel telepiteni, mindenkeppen erdemes megmaradni az OS5-nel (szerencsere a BB-n a downgrade is mukodik). A kivalasztando alkalmazasok kozott azonban ellenorizd, hogy milyen OS-re hasznalhatoak. (Ez nagyon valtozo lehet.) Nekem egyebkent van egy 9300-m OS6-tal, kb. hetente egyszeri ujrainditassal mindig felszabadul annyi memoria, hogy gond nelkul fusson, soha nem akadozik. 9700-t is hasznaltam OS 5-tel, azon viszont kb. 120 Mb volt szabadon... (Mindkettoben 256 Mb alkalmazasmemoria van.) A kepernyo felbontasa sokkal jobb a 9700-nal. Uzemido tekinteteben (2G-vel) a 9300 viszont jobb.

A BIS-t illetoen akkor mar biztosan tudod, hogy mukodik a dolog, ha pl. tudod konfiguralni a BBM-et es az email-fiokodat es az uzeneteidet rendesen meg is kapod. Termeszetesen mas alkalmazasokhoz is nelkulozhetetlen a BIS, ha ki akarod hasznalni azt, amit tud a BB, de ha a BBM-ed megy, akkor tudhatod, hogy minden rendben van azon a teren.

Viszont ha neked meg nem lesz BIS-ed, amikor megveszed a telefont, ha teheted, mar a vasarlashoz kerj kolcson valakitol egy BIS-es SIM-kartyat a teszteleshez. Es feltetlenul nezd meg a matricat az akku alatt a keszulek azonositoival.

[ Szerkesztve ]

(#9573) Crafter32 válasza Coq (#9569) üzenetére


Crafter32
őstag

Kaptam egy nagyon jó ajánlatot az Ion-ra. De nem cserélném le a Q10-re ha megszűnik a BlackBerry. Most 140.000 -t vannak webshopban. Lehet 1 hónap múlva meg majd 80.000 lesz, mert nincs jövője.... Az én elvárásaimnak az a két telefon a top. Egyedül amiért váltanék a fizikai billentyűzet. Vmi borzalmasan idegesít, h nem tudom kitapogatni a gombokat. Vezetés közbe vagy utcán gépelni akár egy parkoláshoz a 6700-n pár sec volt, most 2-3 percig elkínlódok míg rendszámot gépelek. Jó kaptam cserébe csomó mást, de mint telefon funkció teljesen háttérbe szorult. Viszont az is igaz, h az ember nagyon megtudja szeretni. Bármikor van net ha el akar vmi olvasni vagy filmet-képeket nézegetni hihetetlen minőségben. Huu nagyon élvezhető egy buta telefonhoz képest. A tuti megoldás egy 6700 és egy Tablet lenne telefonálni és média dolgokra. Na, de hátizsákkal nem fogok járni. És itt jön képbe a Q10. Nincs neki alternatívája, úgy mint az Ionak. Minőségi, szép, kicsi, de sokat tud és van billentyű. Na most mit csináljak? :O

[ Szerkesztve ]

(#9574) mAtThEw0319 válasza Coq (#9572) üzenetére


mAtThEw0319
aktív tag

Nem gond, mert nem akarok sok alkalmazást, Facebook meg Opera böngésző. :D

Őő a mai nap kezemben fogtam egy Curve 8520-ast (sajnos az akkuja levolt merülve, szóval kipróbálni nem tudtam :( ) és meggyőződtem róla, hogy nem tetszik a billentyűzete. Már első ránézésre is tudtam, hogy nem fog, szóval maradok a 9700-asnál.

BIS-t sajnos nem fogom tudni kipróbálni mikor megveszem, de ügye a 3 napos visszavételi garancia minden boltban él (boltban fogom venni a készüléket, igen :) ) meg amúgy is úgy tervezem, hogy a legközelebbi Vodafone boltba elmegyek és aktiváltatom a BIS-t és megnézem, hogy működik-e. Ha nem működne vissza viszem. :)

" Es feltetlenul nezd meg a matricat az akku alatt a keszulek azonositoival. "

Ne haragudj, de ezt nem értem. Mit nézzek rajta? :B

(#9575) XSiGma válasza mAtThEw0319 (#9574) üzenetére


XSiGma
aktív tag

Ehhez a 2 alkalmazáshoz teljesen felesleges előfizetni a bis-re,sima mobilnettel is meg lehet oldani böngészőből egy mezei júzer számára (pl én is évek óta így csinálom).Főleg mert te írtad hogy minden forint számít.

(#9576) mAtThEw0319 válasza XSiGma (#9575) üzenetére


mAtThEw0319
aktív tag

Opera sajnos nem fog jelezni, hogy üzenetem jött..

Amúgy be kell mennem a Vodafone-hoz aktiválni a BIS-t vagy elég ha itt regisztrálok és automatikusan aktiválódik?

szerk.: Amúgy miért kell megnéznem a matricát az akku alatt? Ezt sajnos nem értem.. :F

[ Szerkesztve ]

(#9577) XSiGma válasza mAtThEw0319 (#9576) üzenetére


XSiGma
aktív tag

a böngésző jelez,hogy üzeneted jött?ez nekem új/magas...

(#9578) mAtThEw0319 válasza XSiGma (#9577) üzenetére


mAtThEw0319
aktív tag

Opera nem fog jelezni, hogy a FB-n üzenetem jött, de a FB app viszont igen. Vagy rosszul tudom?

(#9579) Polarstar válasza XSiGma (#9577) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Opera böngésző bővítmény jelezhet, ha be van állítva. No persze ahhoz el kell indítani az alkalmazást - aminek az előtérben kell futni és nem árt ha be vagy lépve. -› Minek akkor a jelzés?

Van ilyen a BB-kre?

Ahogy látni, az NSA hamarabb tud a profilod frissírtéséről, mint a heverjaid! :D

[ Szerkesztve ]

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#9580) XSiGma válasza mAtThEw0319 (#9578) üzenetére


XSiGma
aktív tag

jaa így már leesett.őszintén szólva amilyen szar a FB app én hónapok óta nem nyitottam meg,évek óta elvagyok böngészőből is mint mondtam.

(#9581) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Más: Jáva alkalmazásokból a titkosító fájl tömörítőkből mi fog futni a gépen?

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#9582) Coq válasza mAtThEw0319 (#9574) üzenetére


Coq
aktív tag

Hogy egyaltalan van-e... Es nem lopott (es igy letiltott) a keszulek, mert akkor bizony tuti, hogy nem megy rajta a BIS. Ha rendes boltban veszed, azert az valoban joval biztonsagosabb.

A 9700 egyertelmuen jobb valasztas. Ha keves alkalmazassal hasznalod, akkor pedig semmi gond, az OS6 is menni fog rajta. A zseblampa sem ker sok helyet :).

Most egyebkent (par perce) direkt meghallgattam itt nalunk a tozsdehireket a radioban, es beszeltek a BB mai torteneseirol, de azt mondtak, hogy a bejelentes hirere a reszvenyek ma 10 szazalekot ugrottak, vagyis a piac kedvezoen fogadta a hirt !! :))

(#9583) mAtThEw0319


mAtThEw0319
aktív tag

Srácok ha már itt vagytok akkor azt is megmondjátok, hogy be kell mennem a Vodafone-hoz, hogy legyen BIS előfizetésem vagy elég ha itt regisztrálok? :)

[ Szerkesztve ]

(#9584) Coq válasza mAtThEw0319 (#9583) üzenetére


Coq
aktív tag

Erre sajnos en nem tudok valaszolni neked... (mivel nem Magyarorszagon elek).

(#9585) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Sajnos úgy néz ki igazam lett abban, amit szerintem már több mint egy éve mondtam. :((

[link]

Mondjuk az indexes cikk szerintem nagyon jól összefoglalja röviden:

"A BlackBerrynek (korábban Research In Motion, RIM) nem ment jól az elmúlt években, az iPhone előtti idők legnépszerűbb okostelefonjának gyártói későn kaptak észbe, hogy a piac elszáguldott mellettük. A kanadai cég egy ideig domináns szereplő volt az okostelefonok piacán, de az Apple és a Samsung nemcsak gyorsan felzárkózott, de el is húztak el mellette, és most már ők uralják ezt az iparágat. A BlackBerry mobiljaival nem tudja kielégíteni a vásárlói igényeket, veszteséges a működése. Az eladásáról, és az esetleges vevőkről (általában a Microsoft merül fel első tippként) régóta pletykálnak már."

[ Szerkesztve ]

(#9586) eventus válasza lugosi (#9585) üzenetére


eventus
veterán

Átok Rád :)

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#9587) Phülöp válasza mAtThEw0319 (#9583) üzenetére


Phülöp
addikt

En csak ultem a konyhaban egy kaveval, felhivtam oket a BIS miatt, es mire a kave vegere ertem, meg is erkezett az aktivalo sms.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#9588) lezerpiramis válasza mAtThEw0319 (#9583) üzenetére


lezerpiramis
őstag

Itt akkor tudsz regelni, ha mar megvan a BIS. Hivd fel oket, aktivaltasd.

(#9589) Takhanto


Takhanto
őstag

BB z10-ből kimentett bb messenger bar file kéne nekem. Ki tud szerezni nekem?

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

(#9590) Cheesy válasza lugosi (#9585) üzenetére


Cheesy
őstag

Szerintem nagyon nem lenne jó, ha amerikai kézre kerülne a Blackberry. :(

www.vakbelmutet.hu

(#9591) eventus válasza Takhanto (#9589) üzenetére


eventus
veterán

Elsőre ezt ajánlom, ezzel letöltöd a romot és kiszeded.

MÁS: Új 10.2 béta a láthatáron és az android runtime már itt is van: [link]

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#9592) Takhanto válasza eventus (#9591) üzenetére


Takhanto
őstag

Köszi,bár nem tudom mi az. Nekem igazából Playbookra szeretném ráerőszakolni, egy a lényeg legyen már bb messengerem. Nincs BB telóm...

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

(#9593) eventus válasza Takhanto (#9592) üzenetére


eventus
veterán

Izé, szóval... Az úgy nem fog menni :(

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#9594) Takhanto válasza eventus (#9593) üzenetére


Takhanto
őstag

Whatsapp sem?

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

(#9595) eventus válasza Takhanto (#9594) üzenetére


eventus
veterán

Az pláne, telefonszám kell hozzá, SIM.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#9596) Takhanto válasza eventus (#9595) üzenetére


Takhanto
őstag

Nagyon jóóó, se whatsapp se viber se skype,akkor mi a picsának van nekem playbook? :)

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

(#9597) eventus válasza Takhanto (#9596) üzenetére


eventus
veterán

Nekünk nem arra való, elégedettek vagyunk vele.

BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch

(#9598) littledon válasza Takhanto (#9596) üzenetére


littledon
tag

A mai napig teljesen megállja a helyét, kezelhetőségben pedig még mindig veri az összes táblagépet. Nyílván lehetne picit gyorsabb, jobb kijelző de nem mai modell... a Store miatt nyílván aki játékra veszi, annak nem alternatíva de amire egy tablet való arra szerintem a mai napig tökéletes. Egyedül a Skype ami tényleg nagyon fájó pont...

eventus szerinted van rá esély, hogy valaki még legalább egy működő skype bar filet elkészít playbookra, vagy a skypeot felejtse el mindenki...??

[ Szerkesztve ]

"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford

(#9599) sztikac


sztikac
őstag

BB9320-al megoldható valahogy a google contactok (oda-vissza) szinkronizálása BIS nélkül?

(#9600) Takhanto válasza littledon (#9598) üzenetére


Takhanto
őstag

IM+ pro val működik a skype, mármint skype helyettesítő

[ Szerkesztve ]

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.