Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borztej
csendes tag
sziasztok!
ma feltettem a 0502-es BB-t, de nincs vele hálózatom (network locked)
mi lehet a gond? lehet, hogy csak független telóval megy? -
dfcwolf
tag
Leesik? A múltkor át akartam rakni másik helyre és vagy 5 percig feszegettem, mire le tudtam venni...
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
dfcwolf
tag
-
borztej
csendes tag
válasz Balázs1986 #5202 üzenetére
nekem még a hívás/sms se megy, nem tom mi lehet a gond. visszatettem a 0419-et
köszi
-
tome.jr
addikt
válasz Balázs1986 #5202 üzenetére
Nálam sem volt az igazi a 05.02, szintén Telenor.
-
Rotate
veterán
válasz jooker82 #5211 üzenetére
de minek LG? a Krusell elég minőségi tokokat gyárt.. van a 2x-re is nekik...
van nekik többfajta stilus... innen nyilván nem fogod tudni megvenni, de ha tetszik rá tudsz keresni bárhol
Krusell Luna XXL
Krusell Vinga XL
Krusell Donso XL
Krusell Hector XLennek mindnek passzolni kéne, és jóféle márka a Krusell
[ Szerkesztve ]
-
-
Rotate
veterán
válasz jooker82 #5214 üzenetére
ehhez nincs ilyen, sőt hasonló sem... ehhez ekkora méretben ki merem jelenteni, hogy nem létezik LG-s neten sehol nem találom, még csak megemlítve sem... szóval, vagy marad a zseb. vagy nézel alternatívát több mint 3 hónapja piacon van a telefon, ha eddig nem lett, sztem már nem is lesz
-
jooker82
nagyúr
A zenelejátszót,hogy kell úgy leállitani,hogy ne fusson a háttérbe sem??
A lehúzós ablaknál mindig megjelenik és az szerintem szivja az aksit...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
tothl
addikt
Csak annyi, hogy az uj kernellel és a cameramoddal egészen jó képeket csinál a teló.
A titok nyitja, hogy szabadtéren "napos" ra kell állítani a fehéregyensúlyt. Eltűnik a tejes köd és szépek lesznek a színek. Próbáljátok ki.
Én teljesen jó képeket csináltam ma... -
Pumba3
tag
Jól van Srácok! A lényeg, hogy olyat vegyetek amit itt javasolnak, hogy jó hozzá vagy pedig személyesen, belepróbálva Nehogy valaki rossz méretűt rendeljen!
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Skynet258
veterán
Azok a blogon vannak, az marad is, csak a fórumon kaptam már agygörcsöt... Létrehozod, kreálsz bizonyos szabályokat, aztán ha be akarod tartatni, akkor megkapod, hogy "szemét barom vagy, és töröld az azonosítómat, dögölj meg modikám" és társai. Na most nekem ez konkrétan nem hiányzik. Jó tanács: soha ne csináljatok saját fórumot, hacsak nincs kötélből az idegrendszeretek. Elképesztő mennyi követelőző idióta van a neten, akik azt hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár minden, és különben is mi az hogy rájuk szól valaki...
-
fullmanytime
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy miért van az, hogy a gmail egyszer csak elkezd nem szinkronizálni? Megnéztem a fiókbeállításokat, látom, hogy be van kapcsolva, minden ok, de ha belemegyek, az fogad, hogy tegnap este kilenc óta nem frissítette magát. (Net az van folyamatosan.)
Lehet ezen állítani valamit? Vagy mi a baj?
A yahoos fiókom az küldi rendületlenül a jelentéseket az új emailekről.
Nem értem.
-
Davidoff91
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha estére/éjszakára kikapcsolom a telefont (vagyis napi jó 8-10 órát ki lenne kapcsolva), akkoris jelentkeznek előbb utóbb a hibák, ígyis megkergül a telefon idővel? Sokat olvastam a hozzászólásokat és többen is írták, hogy jót tesz a telefonnak az éjszakai kikapcsolás és napközbeni újraindítás, csk ezért kérdezem. Köszi!
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
ferikek
aktív tag
Ma beadtam a szervizbe a telefont, írtam mellé egy részletes hibalistát, megnézzük mit sikerül "javítani" rajta. Azért közben írok az LG-nek is, ők javasolták, hogy vigyem szervizbe a készüléket "tesztelése". Gondolom a szerviz és az LG kommunikál majd egymással...
-
tome.jr
addikt
Kijött egy v10c stock rom 06.06 baseband-del: [link]
Nálam nem működik a letöltési link.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz Balázs1986 #5237 üzenetére
Bocs a dupláért, letelt az időorlát.
Dropbox-ról úgy néz ki, törölték. De utolsó hsz-ben ott egy link:
91.121.195.164/~ilos/
Azt írták, ezzel már jó a hívás minősége. Nálam 0218-cal is egész normális, de mindjárt tesztelem ezzel. -
őstag
válasz Davidoff91 #5234 üzenetére
Nem flame, ne ertsd ugy, de ez ilyen omg kerdes. nyugodtan bekapcsolva hagyhatod este, attol nem fognak elobb jelentkezni a hibak. Maximum annyival segitessz a telefonnak, hogy kap egy restartot, ami kilovi az appokat, “oszt“ ennyi.
balazs: en is szemezgetek az uj bbvel, de ugy vagyok vele, ha jol mukodik, akkor nem bojgatom meg. azt irjak xda-n, hogy sokat javitott nekik . en jelenleg 502es bbvel ss rori kang cm7evel majdhogy nem hibatlannak erzem.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
jooker82
nagyúr
válasz KonzolKartel #5240 üzenetére
Az MKV-ról is irnak valamit...egyik vki azt irja,h viszi,másik,h nem....bár én csak a forditó segitségével olvastam....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
yimm
aktív tag
Most toltam fel az új cuccot. Majd nemsoká írok tapasztalatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest