Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4601) LaptopSystem válasza Pumba3 (#4600) üzenetére

ok holnap megcsinálom köszi

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#4602) C.Brigante válasza LaptopSystem (#4593) üzenetére


C.Brigante
veterán

isten ments, h lebeszéljelek csak az érdekedben mondom, h sok esélyt ne nagyon adj már neki, mert az idő és ennél a telcsinél az idő az qurva sok pénz mínuszba! (ha esetleg később döntesz úgy, h mégis megválsz tőle) A 72k-s ára már nem túl bíztató...

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4603) LaptopSystem válasza C.Brigante (#4602) üzenetére

te mit vettél helyette?

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#4604) tothl


tothl
addikt

Beleptem a klubba...
Arkad mediaban 110 penz a ketye...rendes garral fuggetlenul. idaig nem restartolt..

(#4605) cjvt3o válasza C.Brigante (#4602) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

A 72 tényleg nem az.

Viszont én tudok, aki +16 G Class 10 SDHC-val, 2 év telenor garanciával 120 k-ért adta el ma, szóval kb. 45-ot nyert az ügyön.

Igaz, ő nem azért adta el, mert nem tetszett neki, hanem mert hirtelenjében kettő lett neki. ;)

(#4606) C.Brigante válasza LaptopSystem (#4603) üzenetére


C.Brigante
veterán

még semmi, képlékeny nagyon a dolog! Galaxy S felé hajlok, 60k kérnyékén plusz péz is marad.

cjvt3o: én ezt picit nehezen hiszem el, de ha mégis igaz, akkor az illető aki megvette enyhén fogyatékos lehetett!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4607) cjvt3o válasza C.Brigante (#4606) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Hát...

Nem tudom az-e az enyhe fogyatékosság, ha megbízható garanciával veszel új és újonnan kiadott mobiltelefont szolgáltatói hűségszerződés nélkül (ebben az esetben egy paraszthajszállal piaci ár alatt, igaz kell hozzá, hogy vevőként is telenoros légy, tehát ne foglalkoztasson a simlock), vagy ha egy új és újonnan kiadott mobiltelefont ráfizetéssel eladsz. ;)

De végeredményben mindegy, a lényeg, hogy nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy van-e piaci nyomás az ár alatt tartásra, mint ahogy az sem egyértelmű, hogy egy-egy telefontípus jó vagy rossz (nekem a kamerán kívül semmi problémám az sw-vel, neked viszont használhatatlan volt, és hasonlóan ambivalens tapasztalatokat bármely telefon sw-jéről össze lehet gyűjteni, így a Galaxy S-ről is).

(#4608) C.Brigante válasza cjvt3o (#4607) üzenetére


C.Brigante
veterán

huhhhh az első részt keményen megcsavartad, nem tudom te értetted-e a végére amit írtál!? :)
amit kivettem belőle az az volt, h jó üzlet volt a 120k-s vásár! (de lehet rosszul értelmeztem a kurta fogalmazást)

88k ért vettem totál újonan (fólia, számla, garancia) ennél hivatalosabb már nem létezik. Elment 83k-ért. Az 5k semmi az idegállapotomhoz képest amit a telefon kiváltott.
A készülék áresését erősen befolyásolja maga a márka mint LG! Másfelöl itt a PH-n legalábbis, döntő szerepe van a fórum tartalmának és annak konzekvencia szűrésének amiből képződik még pár százalékos esés!

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4609) Rotate válasza C.Brigante (#4608) üzenetére


Rotate
veterán

meg az is, hogy valaki egyből pánikolni kezd, és nem bír kivárni egy rendes frissítést... de nekem aztán tényleg mindegy... :)

(#4610) gilfoyle


gilfoyle
őstag

Feltettem a BlazingDragon 1.8-at, kivancsi vagyok milyen lesz...
Kicsit vivodtam, adtam volna meg eselyt a stock romnak, de gyozott a kalandvagy. Meg regen volt rootolt androidom nem gyari rommal :))

(#4611) tome.jr


tome.jr
addikt

Belefutottam egy érdekes problémába. Csontra merítettem az akksit angry birds alatt, majd rádugtam a hálózatra de nem volt hajlandó elindulni a töltés. Kipróbáltam több konnektorban, ki be húzgáltam a csatlakozót de nem reagált semmire. Kipróbáltam azt is hogy pár percig nyugton hagytam hátha észhez tér és beindul de semmi eredmény. Csak az segített, hogy kivettem az akksit és visszaraktam. Egyszer már belefutottam ebbe de akkor azt hittem ez valami egyedi és megismételhetetlen jelenség lesz. Ami még érdekes, hogy lemerüléskor előjött a kikapcsolás animációja. Normál esetben teljes merítéskor nálam simán megfagy a képernyő és a következő pillanatban elsötétedik.

[ Szerkesztve ]

(#4612) Rotate válasza tome.jr (#4611) üzenetére


Rotate
veterán

nekem mindig a kikapcsolás animációval hal meg... sztem ez normális...

(#4613) djstavross


djstavross
tag

Napok óta csak olvasgatom a fórumot és nem szólok hozzá a dolgokhoz, de már nem bírom tovább! Amikor regeltem körbel 2 hete azt tapasztaltam, hogy mindenki "sírt", hogy nulla a telefonja nem működik sz*r a szoft, stb... most meg érdekes, mindenki boldog, mindenkinek megjavult, csak ugye maradt egy-két ember aki az ésszerűséget választotta és ügyesen elpasszolta a telóját! Nah vele/velük értek egyet. Látszik, hogy napok alatt hová jutottunk. Már megelégszünk a sz*r kisebb-nagyobb hibákkal működő buherált szoftverekkel, csak az a lényeg, hogy elsők lehessünk a 2 magos processzorral ellátott telefonhasználók között. Egyrészt erre tudom vélni ezt a mentalitást, vagy még arra, hogy nem tehetitek meg, hogy megszabadultok tőle, vagy unalmas az életetek és legalább a telefonnak a nem kevés hibája feldobja a napotokat és egy kis izgalmat csempész bele! Ezért meg lehet kövezni, de nem bírom tovább nézni, ahogy elhitetjük magunkkal, hogy de jó ez a telefon. Én sajnos abba a kategóriába esek, hogy nem tehetem meg, hogy lecserélem a telefont, így megvárom a jövőhétre vagy az utáni hétre ígért frissítést illetve a 2.3-at és ha nem jó továbbra sem akkor megszabadulok tőle, még ha deficites is lesz a dolog. A másik dolog, ami bosszant, hogy az LG az első vagy az elsők között van a dupla magos procik terén. Ugye ez látszik is, hogy nem sikerült hozzá megfelelő szoftvert kiadni. Akkor kérdem én, miért kell "tuningolgatni" egy amúgy is kiforratlan dolgot? Nem bírom megérteni!

Egyébként szo-szo jól működik a telefon azt az egy-két hibát leszámítva, de morogva kezdem "megszokni" már amennyire lehet.

(#4614) borztej válasza djstavross (#4613) üzenetére


borztej
csendes tag

csak csendesen kérdem, hogy nem lehet hogy azért elégedettebb mindenki mert nem csak nyafog, hanem tesz is azért, hogy jobb legyen a teló? mondjuk egy rom frissítéssel.
én mióta feltettem a v10d uk-t sokkal elégedettebb vagyok. félreértés ne essék vannak még mindig nyűgjei, de már sokkal jobb. :)

(#4615) djstavross válasza borztej (#4614) üzenetére


djstavross
tag

Már én is v10d uk-ra frissítettem, mondhatom "elégedettebb" vagyok, de ezzel csak egy újabb lyukat tömtem be az egyébként is lyukas sajton! :D

(#4616) tome.jr válasza djstavross (#4613) üzenetére


tome.jr
addikt

Abszolút nem értek veled egyet.

Az, hogy mindenki csöndben van szerintem azt jelenti, hogy rom frissítéssel úrrá tudtak lenni a lényegesebb hibákon. Persze vannak olyanok akik nem hajlandóak szoftot frissíteni, sajnos ők nem fogadják el az egyetlen értelmes megoldást a hibák kezelésére. A telefon a legújabb cr-rel sem tökéletes, de a mindennapi használatot ez nem befolyásolja. Mióta én feltettem az fr17-et azóta panaszom sem lehet a telefonra, stabil, gyors, megbízhatóan működik, semmi olyan probléma nem jött elő ami a gyári romoknál jelentkezett. A fentebb leírt akksi töltés meg olyan hiba ami egyszerűen kezelhető.

Ha nekem a telefonom olyan hibát produkálna amivel nem tudnék együttélni akkor nem hiszem hogy az lenne a megoldás, hogy ár alatt eladom, hanem visszavinném gariztatni. Nyilván nem tudják javítani a szoftveres gondot, így a vége az lenne, hogy pénz vissza.

A 2 magos processzorral való vagánykodást nem igazán értem, valamiért te is ezt vetted, neked is fontos volt. De miért is venne már az ember 1 magost ha kb ugyanazon az áron megkapja a fejlettebb készüléket?

Azokat az embereket sem igazán értem meg akik bukóval eladták a készüléket. Nem tudták megvárni az új frissítést vagy nem értettek hozzá/nem tudták hogyan kell cr-t feltenni vagy nem akartak.

Korábban is elhangzott már az a kérdés, hogy aki okostelefont vesz az miért nem látja be, hogy egy ilyen készülék szoftveresen sokkal bonyolultabb mint egy mezei gsm teló? Aki ilyet akar használni az feltételez (kellene) valamilyen szintű technikai tudást a felhasználó részéről. Ezzel a tudással pedig jelenleg a telefon hibái orvosolhatóak.

Én tuningolni azért tuningolom a telefont amiért a számítógépet. Élvezetből. Egyébként az általam használt rendszer tuning mellett is teljesen stabilan és megbízhatóan működik.

Ha nekem most leszurkolnák azt az árat amennyiért újonnan vettem sem adnám el, mert nem tudnék olyat venni helyette ebben az árban amivel elégedett lennék.

(#4617) C.Brigante válasza Rotate (#4609) üzenetére


C.Brigante
veterán

meg vannak azok, akik próbálják magukkal is elhitetni, h ez így normális! :)
Meg rögtön az utánad lévő hsz is csak a megszokott véletlen műve... jó ez nincs itt gond!

(#4613) djstavross: látom nálad is kezd eltűnni a rózsaszín felhő!
(#4616) tome.jr: sztem meg lehet unják már a folyamatosan ismétlődő dolgokat és belenyugodtak, h a restart megoldja.

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4618) tothl


tothl
addikt

Meg mindig nem volt gondom.
a hangminoseg lehetne jobb de nem gaz..
v10c, fuggetlen, aprilisi

(#4619) C.Brigante válasza tome.jr (#4616) üzenetére


C.Brigante
veterán

azért ne általánosíts atekintetbe, h "nem értettek hozzá és eladták"
ez volt kb. a 7dik okostelefonom, volt babrálva mindegyik nem is keveset. Ennél az egynél éreztem azt, h felesleges amit csinálok mert mindig más "használatot erósen befolyásoló" hiba jött elő!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4620) tome.jr


tome.jr
addikt

Pont rád gondoltam mikor azt írtam hogy: Nem tudták megvárni az új frissítést ;)

(#4621) djstavross válasza tome.jr (#4616) üzenetére


djstavross
tag

Nem mondhatja senki, hogy nem teszek meg mindent azért, hogy a telefonom kifogástalanul működjön! Az más dolog, hogy nem akarok feltenni buherált szoftvert mert nem egy olyan telefont akarok használni, amit más a saját ízlésének megfelelően személyre szabott. Ez olyan, hogy soha nem tettem fel és nem tennék fel a laptopomra buherált Windows-t mert nekem nem kellenek az előre telepített programok és nem is biztos, hogy azoknak a programoknak a nagy százalékát pont én használni akarom vagy mondjuk azokat szeretném használni. A tuningra visszatérve, addig nem látom értelmét, amíg a hardver nincs kiforrva. Ha meglesz a kellő háttér talán azt mondom, hogy ok, de egy számítógépet sem szoftveresen tuningolunk először, hanem kezdjük a videókártyánál, memóriánál, procinál, stb...Amíg nem lehetséges a hardveres tuningolás addig felesleges buherált szoftverekkel a végletekig feszíteni az amúgyis túlfeszített húrt!!! Szerintem, de ez az én személyes véleményem. És már mint mondtam, ez olyan mint a lyukas sajt esete. Attól, hogy betömködjük a lyukakat még lehet, hogy a sajt közepén van másik kettő és tudjuk, hogy az akkor is lyukas sajt. :D

Hja, nálam már az elején beborult az ég! :D Csak próbálok még kitartani!

Tegnap beszéltem egy barátommal, akinek LG xy mobilja volt, de kezdettől nem volt vele megelégedve. Most hét elején vett egy SE X8-at és elégedetten mesélte, hogy minden olyan funkciót tud, mint az enyém, csak gyengébb minőségbe(kisebb kijelző, gyengébb proci és kamera), viszont teljesen stabil neki a rendszer, mivel már kiforrotta magát az egész!

[ Szerkesztve ]

(#4622) tome.jr válasza djstavross (#4621) üzenetére


tome.jr
addikt

Több dologban is tévedsz.

Egyrészt a "buherált" szoftverrel települő alkalmazásokat éppen a buherálás (root) útján lehet letakarítani a telefonodról. Többek között erről is szól az androidos rendszer szabadsága, hogy bele tudsz nyúlni olyanba amihez egyébként nem lenne hozzáférésed. Éppen a gyári rommal van megkötve a kezed, hogy azt használd ami előre telepítve van a készüléken :U

Másrészt én nem tudok semmiféle hardveres problémáról :U

[ Szerkesztve ]

(#4623) C.Brigante válasza tome.jr (#4620) üzenetére


C.Brigante
veterán

persze nem akarok itt az eladás mellett tüntetni, csak tényleg a véleményem írtam le. :)

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4624) djstavross válasza tome.jr (#4622) üzenetére


djstavross
tag

Ha figyelmesen elolvastad, amit írtam akkor kivillan, hogy nem arra gondoltam, hogy hardveresen valami baja lenne a telefonnak, hanem azt, hogy mivel ez egy új konfig, ami még nincs kifejlődve addig felesleges a tuning.
"A tuningra visszatérve, addig nem látom értelmét, amíg a hardver nincs kiforrva. Ha meglesz a kellő háttér talán azt mondom, hogy ok, de egy számítógépet sem szoftveresen tuningolunk először, hanem kezdjük a videókártyánál, memóriánál, procinál, stb..."

Ebben a pontban, pedig magadat hazudtolod meg: "Egyrészt a "buherált" szoftverrel települő alkalmazásokat éppen a buherálás (root) útján lehet letakarítani a telefonodról."

Akkor kérdem én, miért tesz bele más olyan programot, programkódot egy buherált szoftverbe, amit más amúgy is letakarítana, mert számára felesleges???
Csak ismételni tudom magam és a Windowsos példát hozom. Más nem tudhatja, hogy számomra mi szükséges egy szoftverben, illetve különböző segédprogramokkal személyre szabom magamnak a gyárit ha akarom!

Összegezve kicsit, deja vu érzésem van ezzel a telefonnal kapcsolatban. Ez olyan, mint anno a Vista. Gyorsan akartak valami újat kiadni és a vége a sok javítócsomag lett és hamar megbukott. Arra jó volt, hogy a Win7-et előkészítse!

[ Szerkesztve ]

(#4625) tome.jr válasza C.Brigante (#4623) üzenetére


tome.jr
addikt

Én elfogadom amellett hogy nem értem azokat akik eladják a telefont a jelen helyzetben. Nyilván neked van más androidos telefonnal összehasonlítási alapod és ez alapján azt szűrted le, hogy ennyi elég volt belőle. De ha jól emlékszem egyedül a videóval voltak gondjaid fr17 alatt, ezt leszámítva jól működött. Én emiatt nem adnám el a telefont, tudva hogy pár héten belül jön a már hivatalosan beígért szoftver update.

Az érdekes az, hogy nekem meg mint első androidos telefon tulajnak, semmi olyan érzésem nincs hogy át lennék baszva vele meg az egész androiddal. Szépen működik úgy ahogy elvárom tőle, gyors, stabil, gyönyörű a kijelzője, átlátható az egész rendszer, minden általam használt funkció működik. A jelenleg tapasztalható olyan hibák amik egyébként különösebben nem is zavarnak meg lesznek oldva idővel.

djstavros: Az én értelmezésemben a "hadver nincs kiforrva" és a "nem lehetséges a hardveres tuningolás" azt jelenti, hogy valami gond van a hardverrel.

Fizess elő az online kitchen-re évi 10 fontért és azt teszel bele a romba amit akarsz.

[ Szerkesztve ]

(#4626) jooker82 válasza djstavross (#4621) üzenetére


jooker82
nagyúr

Mért,neked most a v10dUK-al mi baja??
És előtte mi volt??

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4627) djstavross válasza jooker82 (#4626) üzenetére


djstavross
tag

Már nem számottevő a dolog, de azért még zavar, hogy restartolgat heti1x-2x, töltés alatt, után megfagy, körbel enyi. Az ez előtt lévő hibákkal meg mindenki szembesült szóval feleslegesnek tartom leírni, de hogy egyet hozzak, ami nagy hiba volt az a híváskezelés hiányossága. Ezért a jelenlegi apró problémákkal kapcsolatban is azt kell, hogy mondjam, hogy még nem stabil a dolog. Szerintem szétvernéd a számítógéped billentyűzetét, ha CS közben lefagyna vagy újraindulna az egész. XDD

(#4628) djstavross válasza tome.jr (#4625) üzenetére


djstavross
tag

tome.jr

Én ezt úgy fogalmaznám át, mint első androidos telefon tulaj, hogy végülis szépen működik, de nem úgy ahogy elvárom tőle, igaz gyors, de sajnos instabil, viszont gyönyörű a kijelzője, átlátható az egész rendszer,és most már minden általam használt funkció működik. A jelenleg tapasztalható olyan hibák, amik egyébként picit zavarnak meg meg lesznek oldva idővel REMÉLHETŐLEG. :DD

(#4629) C.Brigante válasza tome.jr (#4625) üzenetére


C.Brigante
veterán

igen az volt a lavina eleje... amit a telefonnal vettem fel, arra egyik napról a másikra azt írta, hogy nem támogatott formátum! (ha tényleg valamit csináltam volna a telefonnal, azt mondom ok, biztos én okoztam neki valamit, de hozzá nem nyúltam akkor, mert épp a jó időszakát élte a telefon.) Aztán jött utána a robot hang, a cérna akkor szakadt el mikor felhívtak a melóból egy fontos dologgal kapcsolatba és folyamatosan vissza kellett kérdezgetni mert nem értettem rendesen annyira torzított, na mondom akkor elég volt! Utána meg elkezdte ugye a bootloop-ot egy alkalommal 6x egymásután aztán másnap 2x de az már nagyon nem érdekelt! Hát így jutottam el az eladásig. De valószínű várok még kicsit aztán veszek inkább egy S2, kérdés tudok e addig okos nélkül maradni!?

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4630) tome.jr válasza C.Brigante (#4629) üzenetére


tome.jr
addikt

A videó probléma az fr17-be épített 64 mb-os ram hack miatt lehetett.

A robot hangot a spanyol v10s-re épülő djdroid okozta.

A bootloop-ot meg a cr-re való ráeldzsíápdéterezés :)

Ha az utolsó két lépcsőt kihagyod akkor az fr17-tel szerintem kihúzhattad volna az új szoftig.

[ Szerkesztve ]

(#4631) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Hát nem tudom nektek milyen telefonotok van de olvasva, hogy kinek milyen hibája van nem ismerek a a telefonra...

Igaz nálam is voltak hibák (leginkább az a kijelzős csík, de gariba megoldották) de felraktam az fr17 -et és azóta nincs gongom. Nekem egyszer sem indult újra mióta megvan, és nem is fagyott le pedig már megvan egy ideje.

Ám érthető az is, hogy nem szabadna ilyen lennie de szerintem érdemes lenne megvárni azt a szoft. frissitést ami majd hamarosan ki fog jönni.

(Megjegyzem nekem is az első androidos telefonom, eddig iPhone -t használtam.)

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#4632) djstavross válasza Ra's al Ghul (#4631) üzenetére


djstavross
tag

Hát igen én ezért is várom még ki türelmesen a frissítést, meglátjuk mit hoz! :)

Egyébként én megértem ezeket a buhera szoftokat is, viszont lássuk be, hogy ha az egyik javít egy hibát akkor generál egy másikat és ez így elindít egy lavinát. Sokan leírtuk már, hogy kinek milyen problémái voltak/vannak a telefonnal kapcsolatban és ezeket visszaolvasva nem jut eszembe olyan része a készüléknek, amivel eddig még nem volt probléma...talán a zenelejátszó.

(#4633) jooker82


jooker82
nagyúr

Én most az FR17 helyett feltettem a Horvát v10d-t.....Eddig minden ok ..Nektek mi volt a baj vele??

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4634) jooker82 válasza jooker82 (#4633) üzenetére


jooker82
nagyúr

Az Fr17-nek másként jelzi az akiját...Reggel vettem le töltőről most délre 95%ot mutatott,az FR17-el....Felraktam a v10d-t és 100%-on van.....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4635) Csabi42


Csabi42
tag

Sziasztok. Ha tegyük fel, most vennék egy ilyen telót, akkor a gyári szoftverrel, mennyire lenne használható? A teszten nem voltak különösebb problémák a készülékkel. 2.3 mikorra várható? Van erről valami új hír? Köszi.

"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"

(#4636) jooker82 válasza Csabi42 (#4635) üzenetére


jooker82
nagyúr

A nyár folyamán várjuk a 2.3 at.....Úgy mondták,h legkésőbb nyár végére minden ország megkapja.....
Most is várunk egy frissitést de ez csak egy tuningolt 2.2-es frissités lesz...
Természetesen használható teljes mértékben a gyári szofttal is,ha megveszed....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4637) Csabi42 válasza jooker82 (#4636) üzenetére


Csabi42
tag

Köszi szépen a választ. Akkor nem értem a problémákat, amiket írnak. Lehet egyedi esetek ezek csak?

"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"

(#4638) jooker82 válasza Csabi42 (#4637) üzenetére


jooker82
nagyúr

Én se értem..valószinű egyediek....Én akármilyen szoftot tettem rá eddig semmi baja nem volt....
Ha meg baja lenne szervizbe küldeném....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4639) djstavross


djstavross
tag

Nah kérdés! Ugye az 1.hsz-ben le van írva, hogy a rootolás után admin jogot kapunk a telóhoz. A leírtak alapján megtörtént a rootolás, igaz az LG united driver frissebb változata volt a gépemen így a régebbit nem tettem fel és a megadott 4sharedes linken található super one click vírusos volt így leszedtem egy másik 1.7 verziót. A leírtak alapján megvolt a root, viszont a végén azt a test-et nem futtattam le. Minden oké, minden happy, a telón fent van a Root Uninstaller, viszont ha rákattintok bármire, Car Home, stb...akkor fekete háttér fent az óra, térerő és ennyi!

Mit lehet tenni?

(#4640) Drecky


Drecky
csendes tag

SZIASZTOK KEDVES O2X TULAJOK!
Hát én itt csak olvasgatok már vagy másfél hónapja.Néha kérdezek egyet-kettőt,amire választ is kapok/utólag is megköszönve ezeket/ de ezek inkább csak technikai kérdések,melyek abból erednek,hogy nincs időm igazán jobban belemerülni az okos-telefonok működési elméletébe.
Én nagyjából elégedett vagyok!Igaz vannak ritkán előforduló kisebb gondok,pl. anno FR15 alatt akku merülési problémák,V10b-nél az ismert hívás fogadási problémák!
Most V10c van rajta ezzel időnként a hálózatot dobálja,de csak nagyon ritkán és az is hozzájárul,hogy külföldön vagyok folyamatosan vezetek és hálózatról hálózatra ugrik,de ez más típusú telóimnál is így volt.
Arra azonban már rájöttem,hogy az okostelók világában nincs tökéletes szoft.és más gyártók készülékeinél is előfordulnak,ha nem is pont ilyen de más jellegű problémák,ami soxor hardveres!
Tehát akár ennél maradok akár váltok mindenképpen kompromisszumokat kell kötnöm!
Itt viszont legalábbis az én vasammal eddig nincs hardveres gond /a kijelző ragasztási problémájától eltekintve/
Összességében én szeretem ezt a telefont nagyon egyben van és szép!Kijelző,és forma nálam abszolút top!
Ár-érték arány szintén jó a szoftveres gondok,meg úgy is javítva lesznek,szóval MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!

(#4641) istis


istis
csendes tag

Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a mozgó háttérképek leakasztják a rendszert egy picit, laggol tőle a főképernyő is.Egy optimus 2x től nem vártam ezt.Bármilyen felület alatt csinálja(adw, go launcher stb) vagy csak az én gépem hibás?
Nekem iphone 3gs em volt előtte.kicsit csalódás hogy o2x en akadnak dolgok.Igaz a iphone on nem is volt ilyen lehetőség, gondolom nem hiába.

(#4642) Drecky válasza istis (#4641) üzenetére


Drecky
csendes tag

Ha szifonod volt előtte,amin nincs is ilyen lehetőség,akkor ehhez képest mért csalódás az o2x?

(#4643) Drecky


Drecky
csendes tag

Ha ennyire gáz ez a teló gyerekek akkor vissza kell szerezni az érte kiadott lóvét az LG-től és venni kell egy jobbat!!
Tudtok ilyent?"Engem is érdekelne"!!!
/Bocs a cinizmusért/

[ Szerkesztve ]

(#4644) djstavross válasza djstavross (#4639) üzenetére


djstavross
tag

Ha a Root Uninstallerben hosszan rányomok egy alkalmazásra, akkor azt írja a progi, hogy a kiválasztott alkalmazás eltávolításra kerül, leokézom és sikertelen kiírás jelenik meg. A rootolás után meg felkerült a telóra egy superuser nevű progi...

A kérdés még mindig áll!

(#4645) jooker82 válasza istis (#4641) üzenetére


jooker82
nagyúr

Nekem nem akad egyáltalán ...folyamatosan mozgó cucc van rajta...Néznéd meg a 600mhz,meg sima 1 magos telefonokat,hogy belasitja....ez am android hiba...nem a telefonok hibája...De a 2x-en megváltás volt számomra..észrevehetetlen a lassúsága....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4646) jooker82 válasza djstavross (#4644) üzenetére


jooker82
nagyúr

Eleve nem is kell rootolni.... fentebb irták....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4647) djstavross válasza jooker82 (#4646) üzenetére


djstavross
tag

Hát ez érdekes, mert az 1.hsz-ben meg az van, hogy rootolni kell, ahhoz, hogy gyári progikat törölhess! ????

(#4648) jooker82 válasza djstavross (#4647) üzenetére


jooker82
nagyúr

Ha cwm-el csinálod,akk nem kell root...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4649) Rotate válasza jooker82 (#4648) üzenetére


Rotate
veterán

azért nem ártana tisztában lenni a fogalmakkal :) most nem a recovery-ről van szó :)

gyári cuccot kilövéséhez kell a root, csak miután rootoltad restartolni kell... addig nem fog működni... ha nem jön össze a dolog, akkor kell letölteni újabb SuperOneClicket, szerintem nem volt az vírusos, vírusírtó gyakran bejelez nem hivatalos programokra, nekem már olyanra is jelzett, amit én írtam, és nyilvánvalóan nem volt vírusos...

(#4650) Balázs1986 válasza djstavross (#4647) üzenetére


Balázs1986
addikt

Mivel kell root jog a gyári progi törléséhez. A Superuser alkalmazás meg annyi, hogy enged betekintést olyan dolgokba, amikbe nem nézhetnél bele.
Root= teljes jogkör. Linux alatt ezt SuperUserként éred el. Emiatt választották ezt a program neveként. Amikor SuperOneClick-kel feltetted a root jogot és tesztelted, akkor is azt írta, hogy SU parancs sikeresen elküldve (SU=SuperUser)...vagy Sudo volt? Erre nem emlékszem pontosan (sudo pl. ubuntu alatti superuser-ként futtatás).

Jooker82: Arra írtam hogy nem kell root, amikor CWM-mel teszel fel custom rom-ot. De ha rom managerrel buherálsz, akkor már ahhoz is kell root jog.

Más: olvastam itt vissza most kicsit. Általában megoldják a gondokat a software update-ek, csupán 1-2 embernek nem. Oké, tudjuk be egyedi hibának (mert amit 10-ből 8 embernek megold, az sose lesz szériahiba). Ilyenkor nem az a megoldás, hogy teleoffolom a fórumot. Ha tényleg megcsináltam azokat amiket tanácsoltak, és még akkor sem lesz normális, akkor beadom garanciális javításba (és az se megoldás, hogy egy abnormálisan működő telefont eladok, és örülök a sikeremnek, mert "jó fej" vagyok). Javíttassátok, és ha továbbra sem tetszik, akkor meg lehet tőle szabadulni. Nekem is volt már sz*r telefonom (nem ez, ennek egyetlen sw update segített...). Beadtam, javították, örültem. Ennyi. Nem kezdtem el izélni, hogy "ne vegyen senki, mert nekem meg még 2 másiknak sz*r". Komolyan, most már ott vagyok, hogy kellene kérni valahogy egy M.o eladási statisztikát, és abból arányt nézni, hogy ez a pár örökhibás telefon hány százalékot tesz ki. És csak hogy tényleg relatíve normális stat legyen, azt is megkérdezném, hogy amúgy hányat küldtek vissza javíttatni. Ami itt megy, az makacskodás ("akkor se frissítek, akkor se teszek fel semmit, hagyjatok békén"). Elhiszem, hogy zavaró, hogy eleve olyat kaptatok, ami nem a legfrissebb szoftverrel van szerelve. De most mibe fáj frissíteni? Komolyan kérdezem. Aki meg már eladta, annak miért okoz örömet visszajönni és mást lebeszélni? :F Egyre gyerekesebb lesz a fórum.
Az se igaz, hogy aki megvette az azért vette, hogy "hú kétmagos". Én speciál azért vettem meg, mert Telenortól 72k-ért ajándék volt. És megy rendesen, ha nem egy v10b-vel használom dacból. Hozzáteszem, megvétel előtt olvastam annyit utána, hogy tudtam, hogy friss a dolog, nem lesz elsőre tökéletes. Elég alap, hogy vásárlás előtt mérlegel az ember. Na mindegy...
És a hozzá nem értésből adódó hibák se a telefonnak tudhatók be...szerintem. És segítség után azok meg is oldódnak.

Szerk.: na pont az érdemi válaszokkal beelőztetek :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.